Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Én tegnap 1000-el kezdtem el, felmentem este 6ezerig, most 300ft-om van <#idiota>#idiota>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
100k kéz alatt nyertem 20$-t, ezért, más már 100k kéz alatt NL50en tart, én meg nyertem 20$-t.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
mai nap
0$ -> -20$ -> 0$ -> -20$ -> 0$ -> -20$
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ez a mostani hand meg nem mákolás az õ részérõl, egyszerû lapütközés, csak neked nagyon szarul jött ki.
itt a másik mákolo szemét
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nézd meg mivel emel preflop, és flopon lesz 1 párja a fogyatéknak
\"Heroes never die. They just reload.\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Az SSS nem egy egyszerû mûfaj, annak ellenére hogy annak tûnik. Sokan vannak akik eredményesen játsszák, és sokan akik nem.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A kezdõkezeknél a lényeg a minél több kombinációs lehetõség. Postflop szettõl fölfelé lenne érdemes pénzt beinvesztálni, húzóknál lehetõség szerint a legjobb kezekre kellene húzni. Nem értettem, hogy miért nem védted a kész kezeket például.
Nem kötekedésként írtam, az nem az én stílusom. De igazán nem értem milyen szisztéma szerint játszol.
ARSENAL&POKER
Ahol a 3 ott valóban volt gyenge preflop lap nem is azért raktam be hanem ahogy elbukom. Hogy muszáj kiadnia a flöst, hogy betoljak egy csomó zsetont. Ha 1v1-be bubi magas flösse van az embernek és nincs full esély azért nem szokás csak úgy eldobni.
Tehát tudom én, hogy mi a jó lap de ha csak AKsAks-el játszanék akkor itt ülhetnék egész nap és megenne a nagyvak.