Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nightt
Figyu, volt neki tobb mint 30ezre, egy 18ezres potbe kellett 5ezret megadjon, nagyon jol csinalta, h megadta top parral, akkor hibazott volna, ha eldobja. Te hibaztad el ott a partit, h ha mar bloffolni akarta, akkor flopon vagy riveren kellett volna allin menni, mert akkor lehet, h eldobta volna. Ezzel a jatekkal megteremtetted neki a oddszot, h megadja!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Carloska
és ezaz ember vitt ki engem ( http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/1629034 ) valaki hozzon egy kalapácsot és addig üsse al ábam amig elnem ájulok

Carloska
23 ezer forint egy partyban még anno egy ász párral 😄

Kinek mennyi votl eddig a legnagyobb bukása?
Én tegnap 1000-el kezdtem el, felmentem este 6ezerig, most 300ft-om van <#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Carloska
erre a partyra kikell térnem külön ekkora balfaszt se igen láttam még mesteri sor blöff bárki eldobta volna csak egy igazi kezdõ balfasz nem

Nightt
Valoszinuleg azert nyersz ilyen keveset es nem tobbet, mert nem jol iteled meg a kezeid erosseget vagy rosszul jatszod meg oket. Az altalab belinkelt handek sztem (persze ez csak sajat velemeny nemi szakirodalom es tapasztalat alapjan) rosszul jatszottad meg.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

doxadmin
Miért? mert kb 2 napig jön a papírforma +50, majd 2 napig bukom a set, sor, flösömet, mert szarrámákolnak. Dehogy játszom élõben, ráborítanám az asztalt a gyökérre ki lecallolna olyan sorhúzóval amihez 2 lap kell, és le is jönne neki.

100k kéz alatt nyertem 20$-t, ezért, más már 100k kéz alatt NL50en tart, én meg nyertem 20$-t.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Carloska

Nightt
Fraszt kapok az ilyen idiotaktol, akik egy sorhuzora kepesek allin menni<#wilting>

Carloska

Nightt
Hogy mondhatsz ilyen hulyesegeket? Miert lenne csalas? Jatsz eloben es latni fogsz ennel sokkal cifrabbakat is! Azt nem is mondom, h borzalmasan jatszottad meg mindket kezet!

Nightt
Az semmi, en eloben 6k-s turnamenteket szoktam jatszani es tegnap volt zsinorban a 4. alkalom, h az elso fizetos helyen estem ki<#idiota>. Legalabb nem vagyok minuszban😊. Mondjuk ehez este 8tol hajnal 3ig ott kellett ullnom<#buck>

<#fejvakaras>

Van némi hasonlóság a két osztás között.<#szeret>

Asszem ennyi elég lesz csütörtökre.<#fejvakaras>

Második asztal utolsó osztása.

5000 osztás egy nap alatt? Az kemény.

doxadmin
Én is a legszarabb napomon vagyok képes 5k kezet letolni.

mai nap

0$ -> -20$ -> 0$ -> -20$ -> 0$ -> -20$

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Most kiszálltam.<#wink>

bardocz
Nem tudnak hamarabb kiesni, mert kis téteknél kezdésnél egyszerûen képtelenség. Nolimitnél már az elsõ másodpercekben esnek ki emberek. Limitnél kell egy kis idõ, míg elkezdenek kipotyogni, de akkor azt tömegesen teszik.
A limit annyiban sokkal jobb, hogy a sok hülye fish hamarabb kiesik mert mindenki ellen játszanak és nincs az, hogy egy ólinnel felduplázzák magukat hanem szépen elfogynak.

Az mi a fasz, hogy beülök 2$-al kiszállok 8-cal és kevesebb pénzem van mint amikor beültem?LOL

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

bardocz
Limitpokeren, amikor tudod, hogy hülyék ellen játszol, akkor meg lehet engedni a sima hívást, mivel ha emelsz, akkor az ellenfél 100%, hogy visszaemel, és ha mégse jön le a flop, többet buksz. Nolimiten viszont automatikus dobás rögtön. Annyiból jobban szeretem limitet, hogy nem tudnak annyira lemákolni, szóval nem lehet elsõ körben kiesni AA-val 28o ellen. Na persze pont emiatt jóval tovább is tart egy verseny.
Jaja, ez a helyes játék. Preflop én szinte nem is használom a call gombot. Ha emeltek elõttem, akkor vagy dobok vagy visszaemelek, utóbbihoz viszont már komolyabb lap is kell.

bardocz
Ha valaki emel elõttem, akkor én nem sok lappal játszok normál esetben. Most csak limitholdemet játszok, ott egyszerûbben tartok mindent azért, nameg tudom, hogy az ellenfelek ott mindennel emelnek, picit jobb csak mint a játékpénz. Viszont így gyakran végzek fizetõs helyen.
Én is. Igazából nem tudom hogy ezt hogy kell megjátszani. Kizárólag akkor ér valamit a lap, ha lejön a szett, és annak az esélye 1:9-hez. A profik megjátszák, de én nem vagyok az, általában 55-tõl lefelé dobok minden párt 😄 Persze helyzetfüggõ is.

bardocz
Én ezt még preflop dobtam volna.
Nem mondom hogy rossz játék, csak más stílus. Én nem kockáztatok ennyit. Inkább nyerjek kicsit, mint veszítsek nagyot...

Ez a mostani hand meg nem mákolás az õ részérõl, egyszerû lapütközés, csak neked nagyon szarul jött ki.

doxadmin
12 out a javulásra végül is kukába is mehet.

itt a másik mákolo szemét

Egyetértek. Más kérdés, hogy a visszaemelésre ólint mondtam volna.<#hehe>(Nem követendõ példa a saját hülyeségem).<#buck>

setuh
hat mar ne haragudj de ebbe semmi csalas nincs sot hetkoznapinak mondhato...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Na jó de azért ez milyen call volt? Hiába teszed blöffre, azért egy ász magassal megadni... nálam ez alap fold. Méghozzá preflop (hacsak nincs komoly readem). A limp / reraise általában monstert takar, én nem kockáztatom két magas lappal az egész beülõmet úgy hogy még nem is látom a flopot.

TaRka0107
Én például szeretem a J9 egyszínt, de akkor legalább elõtted emelt volna, ne úgy hogy ráemel az emelésedre. Bár lehet hogy dobatni akart...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

doxadmin
Még hogy nem csalás az online póker

Nézd meg mivel emel preflop, és flopon lesz 1 párja a fogyatéknak

TaRka0107
Nagyobb stacknek osztja a lapot....ez egyértelmû😄😄

Dick Riddick
Sok múlik az ellenfelek típusán, több mint a nyers stratégián.

\"Heroes never die. They just reload.\"

ezt szeretem legjobban a pókerben, indultam 2$ versenyen, ott ültem 2 és fél órát, aztán kiesek egy ilyen leosztásban és nyerek 2,8$ :-D

TaRka0107
Értem.

Én már fél éve csak SSS-ezem, bónuszok miatt. Többet is megpróbáltam, online cikkek alapján. Sosem voltam nyereséges, 0-n sem nagyon voltam, inkább minuszban. Már nagyon elegem van belõle, hamarosan neki is állok rendesen pókerezni.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Dick Riddick
Szisztéma alatt most nem az elõre begyakorolható, borítékolt stratégiát értem /ilyen nem is igazán van/. Hanem azt a logikai rendszert, ami szerint õ játszik. Én nem mondom hogy nincs, sem azt hogy rossz. Csak azt hogy nem látom a lényegét.
Az SSS nem egy egyszerû mûfaj, annak ellenére hogy annak tûnik. Sokan vannak akik eredményesen játsszák, és sokan akik nem.

zeli
Tegnap nekem is volt ilyenem JJ ellen...csak riverre lepárosodott, azt õ nyert. <#buck>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TaRka0107
Valamikor pont az a jó ha nem szisztéma szerint játszol. Én megpróbáltam régen a short stack strategy-t és egyáltalán nem ment(habár lehet az én bénaságom miatt) De szerintem minden handet máshogy kell megjátszani, mindig mondják a tv-ben: Nincs ugyanolyan hand...

Dick Riddick
Végignéztem a hand-eket, több megjátszott kombinációban nem tudom hogy hol a potenciál. Itt legörgetve az elsõ két hand például.
A kezdõkezeknél a lényeg a minél több kombinációs lehetõség. Postflop szettõl fölfelé lenne érdemes pénzt beinvesztálni, húzóknál lehetõség szerint a legjobb kezekre kellene húzni. Nem értettem, hogy miért nem védted a kész kezeket például.
Nem kötekedésként írtam, az nem az én stílusom. De igazán nem értem milyen szisztéma szerint játszol.

Nightt
A Lurdiban mindig van. Ha jol tudom 100/200 a legkisebb, de talan neha van 50/100as is.

Galy
Valaki tud cashgamet ma estére vagy holnap estére Budapesten? Viszonylag kis tétben 50\100 vagy 100\200-ba?

ARSENAL&POKER

Majdnem... 😄

Most utánanéztem. Az elsõ buktánál preflop 44% esélyem volt. Tehát mint ha HL-ben ólin megyek AK-val egy 1010 ellen. Floppon 93%-om volt!!!!Turn 77%, river 0.
Ahol a 3 ott valóban volt gyenge preflop lap nem is azért raktam be hanem ahogy elbukom. Hogy muszáj kiadnia a flöst, hogy betoljak egy csomó zsetont. Ha 1v1-be bubi magas flösse van az embernek és nincs full esély azért nem szokás csak úgy eldobni.
Tehát tudom én, hogy mi a jó lap de ha csak AKsAks-el játszanék akkor itt ülhetnék egész nap és megenne a nagyvak.

Elõször is mert szórakoztat.<#buck> Másodszor meg tudom, hogy milyen lapok a jók csak kíváncsi vagyok Riddick milyen lapot játszana meg. HL-ben sem várod meg a napi 2 AA-t hanem bemész a 88-al is.

De hogy ha ezt se tudod, akkor minek omaházol? 😄