Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elsõnél mondjuk hatalmas mákom volt, hogy lejött a fullom, különben dobni kellett volna :/
De tökre örültem, hogy amit lemákoltak tõlem és elszerencsétlenkedtem hétvégén, azt többszörösen visszanyertem 25 perc alatt 😄

TaRka0107
Azta....!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

bardocz
Ha én leülök játszani, abból mindig 1.5 óra lesz😄
Nah, érdemes volt reggel leülni játszani fél órára 😊

itt mier mindenki Full Tilt-en jatszik ? ezekbol a flash lejatszasokbol pokerstars jobbnak nez ki😊

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

4 pár, az lófas*
ezt nézd meg!

Bár az AK is hülye volt, sima preflop all-in + flopon is már mire calloz, de a másik überbruál játékos
Rash87
Az a baj,ez ellen nem sokat tehettél.
Max. emelhettél volna nagyobbat,bár akk lehet dobja.Így meg h megadta a 300 nagyvakot,egyértelmû h azért a 3+ vakért megnézi a flopot,ami el is találta. Szóval az ilyen benne van.

Glory, Glory Man. United!

Bazmeg ez mi már??? Ráadásul magyar, hát a kurva anyját ekkora barmot JÉZUSOM <#falbav>

A rohadt mákos köcsög, pedig olyan sokat gondolkoztam és kurvajó érzés volt amikor megláttam a lapját :S

sz4bolcs
Legközelebb nyomok allint ha tudom, hogy egy négyes pár megér ennyit. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Rash87
ÖöÖ,miért lenne az? :S

sz4bolcs
Lehet szavazni, mekkora gyökér a srác 1-tõl 10-es skálán. Enyém: 8,5/10

TaRka0107
Kössz! Regeltem is, rég freerolloztam már😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Shep
Ma este a chocolate pokeren 500-as freeroll lesz 19:00-tól a jelszó: MOOVIE

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bardocz
Múltkor volt egy ehhez hasonló esetem, limit poker, SnG, AJ volt a kezemben, és lejött 3 hetes a floppnál. Elkezdtem emelni, hátha dobják, és végül egész jól megszedtem magam, persze kellett hozzá a szerencse.
Full Tilt

Meik oldalon van ilyen poker?

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

am http://www.maybenow.com/pokerstars-tv-freeroll-password-q24024559

itt megtalaltam es supernova a password😉

ha beirom jelszonak snowfest azt irja ki hgy hibas verseny jelszo😞

balintka
Szerintem így tudtad kihúzni belõle a legtöbbet, ügyes volt. 😊

😄

sz4bolcs
Inkább legyen mindig ilyen, mint hogy mákoljanak. xD

Az a baj az ilyen floppolt pókerekkel, hogy kinyírja az ember a paklit

sz4bolcs
Leimádkozol riverre még1 9est, és még akkor sem túl jó. 😄

sz4bolcs
Sehogy. Jó volt ez.

Uhh... szerintetek hogy lehetett volna még többet kihúzni? Szerintem ennél többet nem nagyon adott volna.... ha turnon is nyitok akkor dobott volna.

Én tuti foldolnék.Nagyon félek az ilyen all-inektõl 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Jah, kihagytam: 0 read, teljesen ismeretlen ellenfél. A max beülõ 5$.

Full ring CG (0.02/0.05), középsõ pozíciós emelõ (~11$ stack) emel 0.20-ig. Nálad cutoffban QQ (~5.5$) visszamemelsz 0.60-ig. Mindenki dob az eredeti emelõig aki all-in megy. Call vagy fold?

Én ittszoktam megtudni a jelszavas tornákat: http://pokerfaith.chforum.net/forum.htm

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Tournament name: PokerStars.tv Freeroll
Poker Room: PokerStars.com
ID: 249104993
Date: 21:15мск
Prize: $2000
Password: snowfest

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

hm van Pokerstarson egy verseny Pokerstars.tv Freeroll es ha be akarok nevezni ker valami jelszot, honnan lehet megtudni a jelszot?D:

omg...

Rash87
IsoHunt-on fent vannak.

kraawz
Valaki tudja, honnan lehetne leszedni a High Stakes Poker eddigi adásait/évadokat ?😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

bardocz
Ja és gondolhatjátok mekkora pörgés volt, amikor egy asztalon már csak ketten maradtunk, a többin meg hárman 😄 Egy kis spurival bizos jobban tudtam volna figyelni<#idiota>
bardocz
Lehet valami szerencsesorozatom van, de mind az öt asztalon ahol játszottam fizetõs helyen végeztem:-)
Hát igen, ott már csak a fulltól kellett volna félnem, de azt tuti nem így játszotta volna. Na mindegy, mindig tanul az ember 😄

Ez a call elég meredek volt, de büszke vagyok rá, mert pontosan ilyen lapra tettem, nagyon jó read volt. És most kivételesen nem is mákoltak le 😄

sz4bolcs
Tutibiztos voltál a kezedben, gondolom azért calloltál végig, lejön a színsorod, akkor nincs az az Isten, hogy veri..., de a river call... <#idiota>

Jah tényleg emelni kellett volna, de szerintem csak azért, hogy nehogy lejöjjön még egy treff, és beszopjam egy magasabb flöss ellen. Szerintem ha ráemelek, nem biztos hogy dob, és nem tudtam volna kihúzni még a riveri tétet belõle. Riveren viszont emelni kellett volna, tény.

Daffit
Turnön emelni kellett volna!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

kraawz
turnön minraise vagy 3x raise legalább.

Hopsz a hand lemaradt 😄

Vélemény? Ti emeltetek volna, és ha igen, hol és mennyit? Én inkább biztonságosan játszottam, bár eléggé meg voltam gyõzõdve róla, hogy jó vagyok.

kraawz
Ez igen..

Full Tilten zsinórban most 3x kaptam ki 2 párral 2 nagyobb pár ellen, és 2x bukott drillem / full houseom nagyobb drill/full house ellen. Fantasztikus 😄

sz4bolcs
Az úgyis megkapja a jussát, akár te nyersz, akár bad beated van....

Rash87
Én meg megértem.
Én is minden féle módszert kipróbáltam már. S nem jutottam egyrõl a kettõre se hogy sem, egyik nap jól ment, következõ nap állandóan lemákoltak,néha olyanokkal, hogy sírni lett volna kedvem😄
Aminek a vége az lett másfél év után, h mindenhonnan kivettem a maradék pénzemet,rájöttem nem nekem találták ezt ki,mert szerencsém = a nullával,s így legalább nem idegeskedek ilyeneken... 😊)

kraawz
egyszerû az indok

egy elõre megírt stratégia nem lehet a legjobb. Hosszú távon valószínûleg nyerõ, de ha nem fejlesztesz és alakítasz rajta, akkor sehova nem haladsz sajnos.

:-(

hát ez így tényleg szívás

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

kraawz
Úgy látszik, ez ma a nyerõ taktika: