30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#19106 Sima feszes játék autópilótán működne? :) -
#19105 Hát ezzel a knockouttal nem tudok betellni. Igazi grinder királyság. Egyszerre 10 asztalon is tudnám játszani, olyan alacsony szintű a játék. -
#19104 Van egy ilyen gyökér haverom. Egyszer nyomtam vele itt közösen pokert akkor még játékpénzben. Ha nem jött flopra jó lapja, akkor akármilyen pozícióban volt, fogta a lapokat, és bedobta. :D:D::DD -
#19103 varázsgömb biztos mondta neki, hogy jönni fog a flössöm :D:D::D -
#19102 knockouton azért van egy színvonal xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#19101 nincs szebb, mint mikor knockouton két játékost ütsz ki egyszerre xDDD
-
#19100 Szép volt a dobás. -
#19099 Amúgy kipróbálom de hogy most vagy csak holnap az attól függ fel tudok-e duplázni itt 1r1a-n. -
#19098 nincs mit tenni, varázsgömb súg nekik, mikor nem elég a 27 -
#19097 még is mivel érdemeltem ezt ki?
-
#19096 kb. olyan szinten van a játéktudásban, mint 25 centesen, csak nagyobb a nyeremény. -
#19095 De egyszerre írtuk nem gondoltam hogy azonnal postolod amikor én korábban kezdtem írni :)
Slowplayeltem egy Király párt ami 2500 zsetont hozott. Csoda annak fényében, hogy az ellenfélnek csak ász magasa volt nekem meg a floppon király drill. -
#19094 Ez az 1$-os knockout kurvajó, próbáld ki! -
#19093 'amikor a varázsgömb bedöglik':
-
#19092 A négyes drilljével/fulljával... nem látod? :) Gondolom riveren tilten volt, mert jött nekem a K.
Azért nálam sem könnyű az élet. Most ezzel ha nem jön a K riverre, nagyon durván megszívom, előtte meg AK-val kerültem QQ KK szendvicsbe.
UTG-ből emelő, én mondom, ez itt csak megadás. És jól tettem, mert utánam jött egy baszott nagy rearaise. Na mondom ebből gyorsan kiszállok, amég lehet. -
#19091 Ezért nem kell rag-ászokkal játszani... -
#19090 Mi a halállal ment így végig és fizetett ki? :)
és méginkább nekem miért nincs semmi amivel játszani tudnék?
99 emelek erre két allin mögöttem. Nagyszerű, amikor KK volt nálam hol a francban voltatok? -
#19089 úgy kell neked, nyomorék:
-
#19088 Nekem is kell valami mert nincs kedvem több pikk j9 kifizetésére. :) -
#19087 Te is tudod, hogy nem a lapoktól függ, ki mit dob be, hanem attól, hogy mit mond a varázsgömb. :D -
#19086 rájöttem, hogy az 1$-os knockoutokon érzem magam legjobban biztonságban. Rájuk fogok állni $400-ig. Abszolut tele van fishekkel, jó a nyeremény... -
#19085 500 hand pedig nem kevés..
Végre egy KK és körbefold. Olyan asztalon ahol 68o meg 23s szuper lap az allinre. Nemááár. -
#19084 Az lenne a jó, ha ezt ellenem csinálná, és lehetőleg kisebb stackkel, mint az enyém. -
#19083 istenem mekkora tapírok vannak. lyuksorra adja az allint. :D:D:D -
#19082 Én annyit játszom, hogy az lenne a csoda, ha nem jönnének. :D -
#19081 Egyszer olyan jó lenne egy R1A1 döntő asztalon játszani. :/ -
#19080 Nekem egész nap nem volt 1 db ász párom se. 4-5 egymás után elég jól jönne statisztikailag :)
Láttam te nem panaszkodhatsz -
#19079 23-mal jó lett volna valahogy dobatni, hogy a két nyomorék közül csak a nagyobbik nyomorék ellen játssz. :D -
#19078 Most szerinted tudtam volna olyat emelni amire:
eldobják de utána preflop tudok akár dobni és nem vagyok a pothoz kötve?
ugyan.. egyszínű volt az a 2-3! A halott kezéből tudnám csak kicsavarni és még akkor is félhetnék esténként hátha vissza jön kísérteni vele. -
#19077 Megbszhatják az anyjukat. Amúgy allinen kívül semmivel nem tudtad volna velük dobatni preflop azokat a szarokat, de azért lehet, megérte volna kicsit nagyobbat emelni. -
#19076 nem tudom mire de kicsit a mindenki tehet egy szívességet és én el nem dobok itt egy AK-t ezek után pláne hogy a kőr ász van nálam.
Ha majd tiszteletben tartják az emelésemet és 23s meg 68o-val nem jönnek be akkor én meg nem mákolom le őket. -
#19075 Szerintem ma nekem az addon lesz az egyedüli zseton-forrás. :D -
#19074 lol, szépen föl is szívtad magad rebuy után :D -
#19073 Úgy néz ki, ma a J9s az ultimate card. :D -
#19072 gondolom te is a rebuyra hajtottál.. -
#19071 szép suckout wolf... -
#19070 SNG!
majdnem kiejtettek 200 zsetonom volt másznék vissza a táplálék lánc aljáról erre... ILYEN NINCS!
-
#19069 mindjárt nyomok egy allint akármilyen két lapra aztán rebuy... -
#19068 AK épp most beatelt egy KK-t. :/ -
#19067 Vicces, hogy r1-en még egy értelmes lapom nem volt... ahol legjobban kéne.