Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pokerstars
everest poker
tobet
unibet
paradise poker
high pulse poker
bet24 poker
de egyiken sincs most pénzem,szóval csak a freek-re szoktam menni!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
\"Heroes never die. They just reload.\"
Amúgy ezeknek a handeknek az ellenére bõven nyereséges session volt, hála az utolsó handemnek (ez a tipikus "na még várok egy játszható kezet aztán megyek enni" lap volt 😄)
Itt gyanús egyrészt a preflop megadás, bár elképzelhetõ a csapdázás. Utána turnon c/c, egy erõsen húzónehéz board-on. Turnon pedig egy overpush. Kicsit float szaga van a dolognak. Személy szerint nem hiszem hogy AA, KK vagy Tx volt nála. Én megadtam volna.
Gondolom c/r-elni akartál flopon, szerintem kár, te vagy az agresszor, nagy az esély, hogy passzol mögötted. Ilyen flopon lehet bátran értékért emelni.
Turnon nem igazán értettem mi volt az a kis emelés, sok értelmét nem láttam. Nem tudom mennyire volt fish az illetõ, általában QQ, KK, AA, AK a line, lazább ellenfeleknél még bejön a JJ és az AQ is /ha tényleg fish még a TT, KQ/. Érdekes ez a flop check, én azt hiszem nem nyitottam volna turnon ha már így alakult, megpróbálnék minél olcsóbban eljutni a terítésig.
Amúgy a #16349-re. Preflop legalább 2,10-ig vissza. Floppon meg be a többit.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az EV ollóval sok játékosnak vannak problémái. A jobbik eset még az, ha jóval EV alatt teljesít valaki, mert ez arra utal, hogy a helyzetek amikbe pénzt fektetett számára alapvetõen jók voltak.
Igazság szerint három dolgot lehet tenni. Az egyik hogy vársz, a lehetõségekhez képest a legjobb formádat hozod, és kivárod amíg az olló összezárul, vagy pozitívba fordul. Egy másik lehetõség a teremváltás, nem biztos hogy a neked megfelelõ platformon játszol.
A harmadik lehetõség az, hogy nem a számodra megfelelõ játéktípust választottad.
350$ból meg nehogy már ne kerüljek be 1x top 5be.
#16342 + igen, de idõ meg erõforrás befektetést nézzük szinte semmi. Ahhoz képest hogy más mennyit foglalkozik és mennyit nyer aránnyal.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Nem olyan sokan plusszosak, mint ahogy azt az ember gondolná. Te is olvasod a PS fórumát, 100 emberbõl jó ha tíz nyereséges hosszútávon. Nagyon sokan évekig stagnálnak, mielõtt végleg abbahagyják a pókert, vagy azért mert elegük lett, vagy azért mert lenullázták magukat.
A póker egy nehéz játék, ráadásul lelkileg is nagyon megterhelõ. És nem lesz könnyebb az idõ múlásával.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Preflop allin, nekem AJs, neki KK. Azert adtam meg az allinjet, mert keves volt a stackje (az en stackem kb 30%a) es elotte en emeltem es nem kellett sokat megadnom.
Flop: Q, 10, 8
Turn: K - neki set, nekem sor. Riverrel nem valtozott semmi.
Az asztalnal meg tortent nehany BadBeat:
AQ vs KK
Board: 2, K, 3, 4, 5. A KK majd felrobbant...
Q10 vs K10 donto asztal
Board: K, J, 9 (folp sor vs top par, itt mentek allin), J, K. Fullal nyert a K10.
Es meg sorolhatnam... Ehez kepest az online bad beat-ek piskotak.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
AK nálam, Flop 2h 4 h 4, all-in megyünk
nála Qh 9h
turn A h, lejött a flushe
river 4, hogy fullal megmeneküljek
ezeket láttam az asztalnál, preflop all-innal
QQ vs KK vs AA
KK vs KJ,Flop, J9x, turn, J, river 9
1010 vs 57s, lejött a flush
66 vs J10, Flop 6 7 x, turn 8, river 9
tisztán emlékszek ezekre a partikra, pedig nem most volt DE akkor erõsen tudatosult bennem, hogy nincs itt csalás neten, csak ilyen a véletlen
DE amióta játszottam párat élõben, simán elfogadom, hogy ez van, ott is vannak kutyadolgok!
Szóval aki kételkedik egy kicsit is, játsszon párat élõben is
Bár az igaz, mintha cash gameben kicsit többször találkozna a KK vs AA-val :-D
vagy versenyen, mintha erõsebben jönnének a %-kok a nagyobb stack-nek :-D
de azt mondom, ha valaki jól játszik, akkor hosszútávon nyereséges lesz
nagyon de nagyon sok példa van rá, szerencsére nekem haveri társaságban is van nem egy sikeres online (+élõben is rendben vannak) játékos haverom
Az egyik pl: úgy nézz ki megy ki Las Vegasba valami komolyabb versenyre, talán a WSOP-ra vagy valamelyik Satelitjére és 2,5 éve pókerezik
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Ha már így játszotta meg, nem hiba a flop megadás. 23.000-es potért 8000-et megadni. Egy short stack skálájával szemben általában elõl lesz. Ami a preflop megadás ellen szól, az egyrészt a visszaemelés ténye, másrészt az hogy oskar-on éppen átmentek a vakok, nincs közvetlenül kényszerített helyzetben.
Pl.: el kellene dobnom a JJ-t 67J boardon ugye? Mert lesz egy balfasz ki ATel allin megy, turn 8 river 9. -5$
AA val 80centig emelek, mivel volt elõttem egy 20 centes emelés, lecallolja 6Kx board, õ push, nekem ugye dobnom kell? Biztos mindenki dobná az AA ját 6Kx szivárvány boardon egy pushra. Én megadom, és mutat 66ot. -5$.
KKval preflop allint ma kb 5x buktam, és mindig ilyen AJ, AK, AQ, AK val flipeltem, fura hogy mind az 5x jött a flopra az A. De ugye KK párt is el kell dobni preflop, az a jó játék.
Top pár, csak a hetestõl kellett fosnia...
XBOX 360 Gamertag: TaRka94