Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki lapütközést említett?

KAMIONOS KOGYO
bwin
pokerstars
everest poker
tobet
unibet
paradise poker
high pulse poker
bet24 poker

de egyiken sincs most pénzem,szóval csak a freek-re szoktam menni!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

triplet
OMG

Ekkora bukást. Amúgy ki milyen online poker játékokon játszik? Poker stars?

bardocz
Nekünk van egy ismerõsünk, havi százezreket bukik el... Õ is tudhat ám élni. Nem tudom hogy nem veszi észre, hogy valamit kurvaszarul csinál.
Ja utána majdnem öngyilkos lettem. Egész komolyan.<#szomoru1>

Egyszer betoltam 200 eurót. 3 nap alatt felvittem 1200-ra majd 1 óra alatt elveszítettem. Az akkoriban olyan 270 000Ft lehetett.

Dick Riddick
A turn push miatt szerintem nincs erõs keze.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
A 3BB-s emelésekkel nyugodtan várj az NL50-ig. Addig pedig nyugodtan maradj a négynél. A minimum emeléseket pedig felejtsd el mindörökre. Fõleg ha KK-QQ-ra teszed. Egyébként én 90%-ra teszem hogy AK volt nála.

Dick Riddick
Vannak akiknek bejön, te is ilyen vagy. Csak lökjed bátran. 😊

Jah amúgy nekem mindig full ismeretlen minden ellenfél, mert rush pokerezek 😄 Eddig nagyon bejött, még sose nyertem ennyit. Pár hét alatt majdnem 80$.

Húzóra nem nagyon tettem, mert nagyon furcsa játék lett volna flopon check/call, aztán turnön all-in egybõl... vagy volt egy 10-ese és iszonyatos fish, vagy el akart ijeszteni. Úgy voltam vele, hogy coinflip, és én nem szeretem coinflipre berakni a pénzemet.

Igazából én végig KK/QQ-ra tettem. Preflop egy raise és egy call után emelt, nem sok hand csinál ilyet. Flopon pedig meg voltam gyõzõdve hogy setje van. A turni bet ezt hivatott kideríteni, és a call teljesen meggyõzött hogy slowplayel. Na most vagy nagyon túljátszott egy JJ-t, vagy tényleg megvolt a szett. Vagy neki is AA-ja volt, de erre nem sok esély van. A kis preflop raise amúgy nagyon standard, nem sok ember tér el tõle, és amúgy is általában dob mindenki, ezért szoktam kicsit emelni, hogy legyen akció. Igazából egy all-in vártam vissza preflop. Bár visszagondolva jó lett volna ha én megyek all-in akkor, mert akkor AK/KQ-ra tesz mint a sok fisht aki nem képes dobni a lapját 😄

Amúgy ezeknek a handeknek az ellenére bõven nyereséges session volt, hála az utolsó handemnek (ez a tipikus "na még várok egy játszható kezet aztán megyek enni" lap volt 😄)

Dick Riddick
Ezen nagyon elgondolkoztam. Ilyenkor lenne jó tudni az ellenfél statjait.
Itt gyanús egyrészt a preflop megadás, bár elképzelhetõ a csapdázás. Utána turnon c/c, egy erõsen húzónehéz board-on. Turnon pedig egy overpush. Kicsit float szaga van a dolognak. Személy szerint nem hiszem hogy AA, KK vagy Tx volt nála. Én megadtam volna.

Dick Riddick
Ezen a limiten bátran emelj négy-öt nagyvakot, a három itt kevés. A reraise pedig, ahogy Csacsi is mondta, bátran mehet 2,20-2,30-ig. Ha megadja is, és nem megy preflop all-in, flopon azonnal bekerül minden.
Gondolom c/r-elni akartál flopon, szerintem kár, te vagy az agresszor, nagy az esély, hogy passzol mögötted. Ilyen flopon lehet bátran értékért emelni.
Turnon nem igazán értettem mi volt az a kis emelés, sok értelmét nem láttam. Nem tudom mennyire volt fish az illetõ, általában QQ, KK, AA, AK a line, lazább ellenfeleknél még bejön a JJ és az AQ is /ha tényleg fish még a TT, KQ/. Érdekes ez a flop check, én azt hiszem nem nyitottam volna turnon ha már így alakult, megpróbálnék minél olcsóbban eljutni a terítésig.

Itt a másik bazzeg. Én játszok túl feszesen, vagy nagyon is jókat dobok? Mondjuk az elõzõrõl meg vagyok gyõzõdve hogy jó dobás volt, errõl már nem annyira. Véleményt kérnék errõl is!

Csacsi
Köszi az ajánlást. Megnézem. A Korzóban nincs játék?

Amúgy a #16349-re. Preflop legalább 2,10-ig vissza. Floppon meg be a többit.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Dick a te véleményed is érdekelne erre

Vélemény???

kraawz
pacsirta utcán ha jól tudom, mindig van 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Csacsi
Nyíregyházán tud valaki jó pókertermet ma estére? Ahol van 100/200 cashgame? Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Dick Riddick
Mások eredményét soha ne nézd. A te játékod a lényeg, neked ezzel kell foglalkoznod. Nem baj ha néha lát az ember jó példát, de azt figyelni, hogy ki mennyi idõ alatt meddig jutott hozzád képest, inkább frusztráló mint építõ.
Az EV ollóval sok játékosnak vannak problémái. A jobbik eset még az, ha jóval EV alatt teljesít valaki, mert ez arra utal, hogy a helyzetek amikbe pénzt fektetett számára alapvetõen jók voltak.
Igazság szerint három dolgot lehet tenni. Az egyik hogy vársz, a lehetõségekhez képest a legjobb formádat hozod, és kivárod amíg az olló összezárul, vagy pozitívba fordul. Egy másik lehetõség a teremváltás, nem biztos hogy a neked megfelelõ platformon játszol.
A harmadik lehetõség az, hogy nem a számodra megfelelõ játéktípust választottad.

doxadmin
Gondoltam már rá hogy hagyni kellene a cg és el kellene kezdeni 1$os mtt-ket. Top 5 már 500$ felett, illetve starson 1000$ felett fizet. Igaz van 3-4k induló rosszabb esetben 6k+, de hát 1x-2x már beértem a top 30ba, és nem indultam olyan sokan eddig max 15 darabon.

350$ból meg nehogy már ne kerüljek be 1x top 5be.

#16342 + igen, de idõ meg erõforrás befektetést nézzük szinte semmi. Ahhoz képest hogy más mennyit foglalkozik és mennyit nyer aránnyal.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Dick Riddick
Az MTT-kben a legnagyobb az ingadozás. Nem biztos hogy rosszabb vagy benne, könnyen lehet hogy a mintád nem elég nagy.

bardocz
És emellett, hogy nehéz, még sok idõt is felemészt. Én sem tudtam sose plusszos lenni, szerencse, hogy nem saját pénz volt. Pedig stratégia szerint játszottam, amivel más meg megélhetési szinten játszik.
Dick Riddick
100.000 kéz alatt nyertél 20 dollárt. Azaz plusszoltál. Ez az egyetlen lényeg.
Nem olyan sokan plusszosak, mint ahogy azt az ember gondolná. Te is olvasod a PS fórumát, 100 emberbõl jó ha tíz nyereséges hosszútávon. Nagyon sokan évekig stagnálnak, mielõtt végleg abbahagyják a pókert, vagy azért mert elegük lett, vagy azért mert lenullázták magukat.
A póker egy nehéz játék, ráadásul lelkileg is nagyon megterhelõ. És nem lesz könnyebb az idõ múlásával.

hm.. szerintetek hogy lehet az hogy Sit and go-ba nagyon jo vagyok, kb 5-bol 4-et megnyertem de versenyeken szinte mindig kiesek😞 tegnap sikerult 6700 indulobol 559 legyek es nyertem 0.01$-t es meg elorebb is kerulhettem volna csak egy parra megadtam az allint 😞

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Dick Riddick
Pár millió hand után érdemes átnézni a nyerési átlagokat /már ha használ az ember tracker programot/. Az már egy eléggé megbízható átlagot fog adni.

Nightt
Tegnapi elo versenyem:
Preflop allin, nekem AJs, neki KK. Azert adtam meg az allinjet, mert keves volt a stackje (az en stackem kb 30%a) es elotte en emeltem es nem kellett sokat megadnom.
Flop: Q, 10, 8
Turn: K - neki set, nekem sor. Riverrel nem valtozott semmi.

Az asztalnal meg tortent nehany BadBeat:

AQ vs KK

Board: 2, K, 3, 4, 5. A KK majd felrobbant...

Q10 vs K10 donto asztal

Board: K, J, 9 (folp sor vs top par, itt mentek allin), J, K. Fullal nyert a K10.

Es meg sorolhatnam... Ehez kepest az online bad beat-ek piskotak.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

pl: ez a pár hand csak egy versenyen történt
AK nálam, Flop 2h 4 h 4, all-in megyünk
nála Qh 9h
turn A h, lejött a flushe
river 4, hogy fullal megmeneküljek
ezeket láttam az asztalnál, preflop all-innal
QQ vs KK vs AA
KK vs KJ,Flop, J9x, turn, J, river 9
1010 vs 57s, lejött a flush
66 vs J10, Flop 6 7 x, turn 8, river 9

tisztán emlékszek ezekre a partikra, pedig nem most volt DE akkor erõsen tudatosult bennem, hogy nincs itt csalás neten, csak ilyen a véletlen
sokszor régen nekem is megfordult a fejemben, hogy "csalnak", persze teljesen mindegy ki nyer nekik, de nem mindegy mekkora a pot
DE amióta játszottam párat élõben, simán elfogadom, hogy ez van, ott is vannak kutyadolgok!
Szóval aki kételkedik egy kicsit is, játsszon párat élõben is
Bár az igaz, mintha cash gameben kicsit többször találkozna a KK vs AA-val :-D
vagy versenyen, mintha erõsebben jönnének a %-kok a nagyobb stack-nek :-D
de azt mondom, ha valaki jól játszik, akkor hosszútávon nyereséges lesz
nagyon de nagyon sok példa van rá, szerencsére nekem haveri társaságban is van nem egy sikeres online (+élõben is rendben vannak) játékos haverom
Az egyik pl: úgy nézz ki megy ki Las Vegasba valami komolyabb versenyre, talán a WSOP-ra vagy valamelyik Satelitjére és 2,5 éve pókerezik
Dehogy csalnak. Szerinted hány ezer és ezer hand megy le óránként egy nagyobb teremben? Törvényszerû, hogy lesznek durva lapütközések. Az egy dolog, hogy te most többet kaptál a kelleténél......... nekem fordítva volt, ma reggel lapszórás volt, egymás után kaptam a magas párokat. Ilyen is van. Nincs itt semmi csalás. Nincs olyan ostoba vezetése egy teremnek sem, hogy kockáztatná a jó hírüket, a biztos (!), magas (!) bevételi forrásukat a játékból. És ne felejtsük el, hogy nem csak a rake-bõl van pénzük, ott vannak még a reklámok, szerzõdések, stb...

doxadmin
Minél több lapütközés, annál több allin, annál több rake neki.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Dick Riddick
Ez nem szentírás ám! 😊

Nightt
Ezeket jol jatszottad meg. Azt magyarazd meg, h mi erdeke lenne csalni egy online pokerteremnek? A rake-je igyis ugyis megvan es ha kiderulne, h csal, akkor lehuzhatja a rolot...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Carloska
ok kösz

Dick Riddick
Fura egy party. Egyrészt ugye azonnal a mini-emelés. A második dolog a visszaemelés megadása. Minek? Ha úgy döntött, hogy beszáll, all-in kellett volna mennie. Oskar elõtt nem volt tíz nagyvak sem, postflop bõven potfüggõ lesz, úgyis bekerül minden középre.
Ha már így játszotta meg, nem hiba a flop megadás. 23.000-es potért 8000-et megadni. Egy short stack skálájával szemben általában elõl lesz. Ami a preflop megadás ellen szól, az egyrészt a visszaemelés ténye, másrészt az hogy oskar-on éppen átmentek a vakok, nincs közvetlenül kényszerített helyzetben.

doxadmin
Persze a szokásos duma, sosem a gép csal, hanem a játékos a hibás.

Pl.: el kellene dobnom a JJ-t 67J boardon ugye? Mert lesz egy balfasz ki ATel allin megy, turn 8 river 9. -5$

AA val 80centig emelek, mivel volt elõttem egy 20 centes emelés, lecallolja 6Kx board, õ push, nekem ugye dobnom kell? Biztos mindenki dobná az AA ját 6Kx szivárvány boardon egy pushra. Én megadom, és mutat 66ot. -5$.

KKval preflop allint ma kb 5x buktam, és mindig ilyen AJ, AK, AQ, AK val flipeltem, fura hogy mind az 5x jött a flopra az A. De ugye KK párt is el kell dobni preflop, az a jó játék.

Carloska
én így játszok

Carloska
itt tudja mindenki én vagyok a a berényia mátyás térrõl a pókerkirály <#banplz> nem kel nekem ilyen szakirodalom

Carloska
nem én azokra szoktam ráverni <#mf1>

TaRka0107
Szerintem is jó megadás volt...
Top pár, csak a hetestõl kellett fosnia...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nightt
Olvastal te egyaltalan valami szakirodalmat?

Nightt
En tobb konyvet olvastam a tournamentek strategiajarol, az ezekben leirt strategiat kovetem. Sok tournamenten indulok, ahol sok penzt keresek ezzel a strategiaval, de te biztos jobban tudod, ha 100k kez alatt 20$-t keresel. Szallj egy kicsit magadba es probald meglatni a hibakat.

Nightt
Ha latja a masik kartyajat, akkor persze, de nem lathatta! Egy shortstack allint KQs-sel siman meg lehet adni egy ilyen boardon!

Carloska
jóhogy jösz erre írj már véleményt légyszíves

Dick Riddick
Azt hittem dollár. 😊

Carloska
semmilye nincsen 8 esélye vande szakirodalom szerint jó megadás voltt ? 😄

Carloska
nah írd le akkor miért voltt ez jó tanuljunk a profitól

Carloska
lol

ezt ugye tese gondolod komolyan ? ennyire hülye azért tese lehetsz

Nightt
Megint csak jogos volt a megadasa. Olvass szakirodalmat errol, ha ennyire nem latod at...