Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

jaj, már úgy hiányzott:

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=1789890

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

thx, majd jól megnézem azokat is, általában akadémiáról "táplálkozom" de ott elsõsorban cg vidik vannak (azokat mondjuk nektek javaslom mert NL10/25 a nagyrésze) :-)

poerstrategyn vannak jó DON-os videók
DON matek 2.0:

tény, hogy akkor éri meg ha napi 15/10 (én egyelõre nem birok kilépni az (5/3-ból <#szomoru1>), cserébe nagyjából nulla figyelmet igényel, szóval egy 4 asztalos játékos nyithat mellette 3 másik asztalt (du felpörög a don élet, akkor folyamatosan tud menni 2).
Ha az ember játszik 22 napot (kb ennyi egy átlag munka hónap)
akkor az 150150 FT($:195) ami tényleg nem sok pénz. Ha mondjuk az ember ezt TÉNYLEG tudja hozni + semmi mással nem játszik, akkor az 660 PP per hó, befizetés bónusszal további 33$ + ha újraindul a rakerace, (ebben a hónapban valamiért nincs), akkor az további 75$, a gladiátor, és egyébb promokat nem számolom.

tehát OPTIMÁLIS (ami biztos nehéz, csak hogy Csacsi is nyugodt maradjon) 171210 Ft, ami tényleg nem sok.

a kérdés csak annyi:
lehet e hozni ezt az összeget folyamatosan?
és ha igen, akkor vajh 4 hónap múlva is 10+1$-en akar e játszani az ember?

hó végén meglesz újra a gold státusz és seggére verek a 4k+ pp egy részének, megveszem belõle a HM-et és majd teszek be nektek ide szép grafikonokat, az úgy is meg mutatja fehéren-feketén, hogy délibábot kergettem, vagy van létjogosúltsága. Persze ilyen eredményt elérni a teszt hónapban hiú ábránd, de viszonyításnak jó lesz.

DON az ilyen
hajaj, hagyján, hogy ragaszkodik az igazához, de nem szeret visszaolvasni sem :-)

Csacsi
Nem játszom Don-t, és nem is tervezem. Csak mondtam, hogy szerintem szar órabér.

ha 60%-ban nyeri õket, akkor 100 játék alatt 100 dollárt nyer. Napi 10 játékkal számolva az napi 10 dollár. Szerintem nem éri meg, hacsak nem játszik le naponta legalább 100-at.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

de asszem, erre utaltam is

1 hete játszik DON-t, gondolom az elején te is elég szar órabéreket csináltál
az nem kifejezés :-)

Csacsi
elég szar órabérnek tûnik. Ez a 99/55-ös az azt jelenti, hogy 11 dollárt nyertél.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

csak pp-n játszom, de mivel a ps a legnagyobb terem, gondolom ott is.
a sikeres stratégia pedig lekottázható:
játék elsõ fele: tight ABC
ha a többiek látták a lapjaidat és be is húztad a potot akkor már dominálod az asztalt és lehet huncutkodni a középsõ részben: any connector, A magas floppon, ha belehívsz eldobják az image miatt.
utsó szakasz: coolerek és mákok, AJ+ or 88 allin, én AT-vel még rendre elszoktam vérezni de ez 100 parti, még ha +os is nem elégséges infó szvsz, szóval ne vegyél mindent készpénznek. :-)

ja és én a bevett 3BB helyett a 2BB-t használom,ha nyitok akkor is, ha KK+ vagyok, kivéve, ha sok a limp, mert akkor pot, így egész jól lehet csapdázni.

nálam eddig (ami azért elég harmat, hiába 10+1$): 99/55
azért vagyok csak bizakodó, mert még csak 1 hete játszom, és az elsõ napok bénázása után a legrosszabb nap az -1, a legjobb meg +25, de egy hónap múlva már reálisabb képem lesz, errõl az egészrõl.

kraawz
rendes sit & go

tegyük fel, 10 ember indul, 1$+0.10 a nevezés. Az elsõ 5 kiesõ nem kap semmit, az utolsó 5 ember automatikusan megkapja a 2$-t. Nincs is 1. meg 3. hely, mindenki uannyit kap.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
errõl a DoN-ról mesélhetnél (gondolom Double or Nothing), mi ez, hogyan kell, és pokerstarson lehet e? 😄

Fabio Capello
Kaptam két dolcsit ajándékba pokerstarson, szóval most megint játszom 😊

sz4bolcs
ashtongriffin a pass

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
NAPT freerollra tudja valaki a passt pokerstarson?

sz4bolcs
Jeee, gratula!! 😊)

Carloska
mindkettõ shootout sng

zeli
Ez SNG volt ? mennyi volt a beülõ ?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Carloska

Carloska
friss party 15 perces

sportingbeten ettõl jobb a DON felhozatal, próbáld meg azt
upsz, félreértettem,
FT-n nincs DON?? wow, mondjuk PP is durva ebbõl a szempontból:
6+1, 10+1, 30+3 speed (a kutya sem játszik) 50+5 speed, na itt vannak, csak hogy 1: a keretem még kevés, 2: soha semmilyen versenyen nem értem még pénzbe ami speed v turbo :-)

a cg-rõl le is szoktam (össz 1 asztalon nyomom a pecheim miatt), ami legjobb esetben 5$ per hét mostanában :-( ma is az egész heti nyereményemet és a teljes beülõmet vitte egy river látnok turn allinnel
AK vs A9, kitaláljátok ki nyert (A2479)
na mindegy, ma nyomtam eddig egy 8/5-öt, ez is valami (12$)

pp mindig

Nincs sajnos, pedig én is szeretem

Rash87
FT-en van? 😊 Csak mert nem találom.

Glory, Glory Man. United!

hehe, mára plusszos lett a DON õrületem
89/49= 1$ :-))))
mondjuk 2 nap alatt +43$ nem olyan rossz :-)

setuh
nem vertel semmit amit normalisan igy jatszana meg,en is dobtam volna.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Christian88
Nekem is elküldték ma.

valaki kérdezett múltkor iron man-rõl, én is elolvastam, hogy mit ír, de nem igazán értem. Mit kell csinálni pl a bronz fokozoatért?

http://www.twitch.tv/hegii

zeli

Ezzel mit csináltatok volna ? Sztem lejött a fullja, azért dobtam riveren.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

hihi, én már nagyon jól kezelem, hogy peches vagyok pókerben, igy muszáj jól játszani, pl: egy AK vs AJ csatában, az esetek túlnyomó részében az AJ gyõz(preflop allin), már ha én vagyok az AK-val :-)

JJ így megjátszani :-D de azt bírom még az AK is levert :-P
Én ugye SSS-eztem, most már abbahagyom. Sok teremben jártam. Fulltilt volt az egyik legrosszabb, nagyon sok volt a mák. Everest pedig a legjobb, ott én mákoltam sokat. CG-bõl nekem is elegem van, marad az SnG, és a tournament, ezekkel próbálkozom majd, remélem több sikerélménnyel.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

zeli
Nekem már megjött!
sandor8206: jah, tudom, hogy nem kéne, csak mikor már a sokadik, picit felhúz..de persze, értelemszerûen nem jöhet be mindig, lényeg, hogy jól játsszak.
Hát, régebben nagyon a Cash Game-t gyúrtam, de azzal vhogy nem sikerült elõbbre jutni. Mindig két szám között hullámzott, de így haladni nem igazán lehetett. Ezért próbálkoztam SNG-vel. Full Tilten nem is nagyon szeretek cashgamezni, bár most volt azért olyan is, hogy jól ment, szóval majd próbálkozok.
Tegnap este, miután a CG és a SNG is felidegelt, kipróbáltam egy kis PLO-t. Nagyon jó volt, persze alacsony szinten, mert omahában még nagyon kevés tapasztalatom van, de 3 beülõvel szálltam ki.

úgy szeretem ha igazi pókersztárokkal játszik az ember :-)

ok, kurva nagy hiba belimpelni, de hagyjuk már mi a franccal lehet kiverni a kezébõl is valamit?

ez is gyönyörû, csapdázik egy ilyen handdel, bár így könnyû

Én csak ilyet jásztom 😊 És már játszok, általában 7-kor kelek minden nap 😄

7:43??? té még vagy már, játszol? :-)

de jó, tök örülök, hogy egyre kevesebb "izgalmas" freeroll hr-t tesztek be és egyre több a normális cg replay :-)
NH! <#wave>

De imádom ezt, egyik asztalon KK, másikon flopon top pár top kicker, viszonylag zsíros pot, erre elmegy a köcsög UPC-s net -.- Sokszor van ilyen...

Ez az ember vajon mire gondolt amikor kattintott? Gondolom dobatni akart, mert nyilván nem hitte hogy lejön a lapja, de 60 centért kockáztatni 5 és fél dollárt? 😄

ezeken ne idegesítsd magad a lényeg a hosszútáv
amúgy csak kérdem nem sikerült még kiválasztani a megfelõ játéktípust? CG és SnG is
ok nincs benne semmi extra de nem lenne jobb ha egyre koncentrálná :-)
amúgy ezek benne vannak 1-2 percen belül 2 all-int buktam jj-val
mindkátszer AJ ellen mentem és mindkétszer jött az A :-)
Christian88
na én is befejeztem take 2-t jöhet a 25 $

"A Take 2 promóció pénznyereményei legkésõbb április 14-én, szerdán kerülnek átutalásra"

http://www.twitch.tv/hegii

zeli
lool
A4el allin kisvakból, nagyvak adta K7tel..
már mentem az x gombra..
flopon 4K; turnre jött egy ász, river: K
😄ddd

zeli
Nem hiszem el....
mai napon, semmivel sem tudok nyerni..
cash gamebe KK, JJ, TT, 99 QQ, összessel vesztettem....AAval csak azért nem, mert nagyvak voltam és eldobták..

SNG:
természetesen AAval esek ki, megadja az allint egy flösshúzóval...
most meg KK-szettel vesztettem, csávó flopon megadott egy gutshutra, turnre le is jött neki.....még nem estem ki, de kb 4 BB-m maradt...
hihetetlen már, milyne rohadt szerencsétlen vagyok. 😞

Carloska
ps napt password: thebiggame

Bruhehe kivégeztem a Take2-t 😄 Vajon mikor adják a 25Dolcsikát?
Összességében megérte 😊! 14$ fizettem be , az elsö nap nagyon joolment sikerült felpompálnom magam 27$-ra nl.2-n (4-6 asztal) a többinapom is plusszos lett kivéve a tegnapit amikor -8$-al zártam a napot.
Ma viszont bekeményitettem és nemhagytam magam 😄, 55$ gyûlt össze(ebböl 4$.40c Bonus)
(Bocsi a helyesírási hibákérd,dehát én csak egy Asztalos szakdiplomás pilóta vagyok <#vigyor>)

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

sz4bolcs
Úgy nem izgi.