Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Amúgy én is egy freerollon jöttem rá. 😄 riverre lejött egy full, vagyis azt hittem, de csak 1 lapomat adtam hozzá, így egy alacsonyabb flössel kiestem.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
a nagy emelés elárulja, hogy JJ+/AK van nálad, tehát a végére betolsz mindent, ha jó a flop, tovább megy, hiszen ki fogod fizetni, ha nem, dobja, így van ez NL25-ön is :-(
engem tegnap egy 24o szivatott le :-(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mellesleg most történt egy perce.... ez mi már? <#wilting>#wilting>
az 1-esek az igenek, a 0-k a nemek :-)
elsõ oszlop: játszottam? ugye az mindig igen, a második oszlopot meg már kitalálod, na jó segítek, dupláztam? :-)
1 hónap 300/200 = 3300$/4000$ = +700$ + 600 PP
Nagyon "stílusosan" nyitottam egy txt-t, ahol felirkálom az eredményeimet, jól megosztom veletek, aztán lehet véleményezni:
1 1
1 0
1 0
1 1
1 1
1 1
1 0
1 1
1 0
1 1
1 0
1 1
1 0
1 1
1 0
1 1
1 1
1 0
1 0
1 0
1 0
1 0
1 0
1 1
1 0
1 0
1 1
1 1
1 0
1 1
1 1
1 0
1 0
1 0
1 1
1 0
1 1
1 1
1 0
1 1
1 1
1 0
1 1
1 0
1 1
1 0
1 1
1 1
1 1
1 1
1 0
1 0
1 1
1 0
1 1
1 0
1 1
1 0
1 1
1 1
1 0
1 1
ha jól számolom 62/32 ami sajnos még veszteséges (682/640$), 1 nagyon negatív nap miatt, gondolom a 3/2 arány már jónak számít, remélem összejön hosszú távon.
Aki játszik DON-t, annak mi az aránya?
Ami még elmondható, hogy egy hét után azért már óvatosan kezel a mezõny (nem igazán pusholnak, csak nagyon jó lapokkal)
Érdekes módon annyi handet játszottam meg, hogy nem derült ki belõle, hogy mindkét lapot kötelezõ felhasználni. 😄:😄
A Hi\Lo csak annyiban különbözik, hogy a potot kettéosztják, és az egyik felét megkapja a low hand, vagyis a "leggyengébb kombináció".
Ha érdekel, olvass utána, mert azért nem ennyire egyszerû.
Holdemben ha így megvan a flössöm, és nem kell felhasználnom mindkét lapot, akkor nyerek. Ezek szerint omahában másképp van...
Amúgy nekem most volt egy set over set, persze nálam a kisebb, a csávó borzalmasan játszotta meg, szerencsére keveset vesztettem.
Itt kellett volna sitting out-ra mennem és tuti a dobogó.
És a kiesés.
Itt annyira felhúzott az ellenfél a folyamatos emelgetésével, hogy totál tiltre kerültem. Mázlim volt.
No comment.
Itt visszakaptam amit az elején mákoltam.
Most megyek s megkórbácsolom magam, s utánna valameik suliban vagy plázában szétlövök mindenkit! 😊)
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
~45 perc, és 237 hand alatt 6 flössöm lett, ebbõl 5 ász magas volt, mindet fizették. Plusz eldobtam egy színsort. 😄
annyira nem adta, hogy már kínómban sírtam (vicc)
nincs is annál jobb érzés amikor QQ van, flopon ott egy Q és a hülye callozza végig K magassal és runner runner flushel ver, mert feldobja neki a 4 színt
a másik 2-es párral bemegyek, readem rendben van c-betet olvasom, all-in, callolja A magasra, A3o, nem is nagyon izgultam-simán mondtam, hogy river 3
Az is lett
Szóval mára ennyi, minimális veszteséggel.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A river már kicsit más helyzet, egy erõs overbet mögött jóval gyakrabban lesz erõs kéz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"