Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm, hát én inkább elolvastam a szabályokat mielõtt leültem omaházni 😄

sz4bolcs
Igen, sztem úgy tök jó lenne.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

zeli
Jah értem. Végülis úgy meg majdnem teljesen holdem lenne, csak +2 lapot látsz még. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
Ja, csak a hozzászólásod elsõ felét olvastam.

sz4bolcs
Nem arról beszélek, hanem arról, hogy nem kell kötelezõen felhasználni két lapot, elég mondjuk az egyiket (de négyet semmiképpen sem).

zeli
Dehogy trágya, ez benne a taktikus. Ha nem lenne ez a szabály, eléggé elharapózna a játék. Képzeld el, ha valaki kapna pl 6666-ot kézbe..A szabályok szerint csak kettõt használhat, de ha nem így lenne, elég dúrva lenne.
Amúgy én is egy freerollon jöttem rá. 😄 riverre lejött egy full, vagyis azt hittem, de csak 1 lapomat adtam hozzá, így egy alacsonyabb flössel kiestem.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
Én meg rendszerinformatikus. xDDD Tudom én, milyen a kocka.

Hé, én is az vagyok 😄

sz4bolcs
Csak az infósok képesek még ezt is túlbonyolítani. xDDD

szerintem is -EV-s, az unsuitedet meg felfogni sem bírom, de ettõl még létezõ jelenség :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hát jah, de pozíción kívül, unsuited connectorral... szeritnem nagyon rossz döntés. És ha nem floppol sort, mint most, csak mondjuk egy lyukhúzót, akkor mi van? Megy a húzójával, és legtöbb esetben elveszti a stackjét, vagy dob flopon? Mindkét esetben -EV ez a játék, szóval itt igazából csak a floppolt monster ér valamit, aminek elég kevés az esélye, szóval én nem szeretem ezt a játékot. Én suited connectorral is inkább emelek, mint callozok.

sajna benne van, elõszerettetel jönnek be emberek connectorral, egy-egy nagyobb emelésre, az ok elég egyszerû:
a nagy emelés elárulja, hogy JJ+/AK van nálad, tehát a végére betolsz mindent, ha jó a flop, tovább megy, hiszen ki fogod fizetni, ha nem, dobja, így van ez NL25-ön is :-(
engem tegnap egy 24o szivatott le :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

jogos, úgy sokkal egyszerübb :-))))

Hmm, de akkor az elsõ oszlop mi a francnak kell egyáltalán? 😄

Mellesleg most történt egy perce.... ez mi már? <#wilting>

IT-s vagyok, binárisan gondolkodom :-)
az 1-esek az igenek, a 0-k a nemek :-)
elsõ oszlop: játszottam? ugye az mindig igen, a második oszlopot meg már kitalálod, na jó segítek, dupláztam? :-)

Ezt én nem is értem 😄 Az még világos, hogy egy-egy bekezdés egy nap, de azon belül mi szerint van tagolva?

elméletileg optimális esetben megéri, de ettõl nagyon messze vagyok :-(
1 hónap 300/200 = 3300$/4000$ = +700$ + 600 PP

szoktatok DON-ozni? én most kezdtem vele ismerkedni (7 nap), egyelõre nem vagyok kibékülve magammal, döbbenet, de 10+1-en vannak még szerencsehuszárok, ez meg is látszik az eredményemen, nektek, hogy megy?

Nagyon "stílusosan" nyitottam egy txt-t, ahol felirkálom az eredményeimet, jól megosztom veletek, aztán lehet véleményezni:

1 1
1 0
1 0
1 1
1 1

1 1
1 0
1 1
1 0
1 1
1 0
1 1
1 0
1 1

1 0
1 1
1 1
1 0
1 0
1 0
1 0
1 0
1 0
1 1
1 0
1 0
1 1
1 1
1 0

1 1
1 1
1 0
1 0
1 0
1 1
1 0
1 1

1 1
1 0
1 1
1 1
1 0
1 1

1 0
1 1
1 0
1 1
1 1
1 1
1 1
1 0
1 0
1 1
1 0

1 1
1 0
1 1
1 0
1 1
1 1
1 0
1 1

ha jól számolom 62/32 ami sajnos még veszteséges (682/640$), 1 nagyon negatív nap miatt, gondolom a 3/2 arány már jónak számít, remélem összejön hosszú távon.

Aki játszik DON-t, annak mi az aránya?
Ami még elmondható, hogy egy hét után azért már óvatosan kezel a mezõny (nem igazán pusholnak, csak nagyon jó lapokkal)

sz4bolcs
Eddig játszottam pár menet omahát az alapján amit tudtam róla (nem kell mindkét lapot fölhasználni), és úgy sem volt könnyû. 😄😄😄
Érdekes módon annyi handet játszottam meg, hogy nem derült ki belõle, hogy mindkét lapot kötelezõ felhasználni. 😄:😄

Hát úgy egy kicsit könnyû lenne 😄

sz4bolcs
Mekkora trágya... Én szívesen játszanék olyat mint az omaha, csak annyi különbséggel, hogy nem kell kötelezõen használni mindkét lapot, de ez így sux 😄

Kész a take2..... de hogyan baszki, a rohadt mákolós balfasz...

Ez is megbaszhatja az anyját. Pedig ennél jobb flop nem kell.

Pl. Omahaban ha lejön AAAA akkor senkinek nincs pokere max. fullja.

zeli
Az omaha pont ebben különbözik legjobban a holdemtõl. Két lapot kötelezõ használni. Se többet, se kevesebbet.
A Hi\Lo csak annyiban különbözik, hogy a potot kettéosztják, és az egyik felét megkapja a low hand, vagyis a "leggyengébb kombináció".
Ha érdekel, olvass utána, mert azért nem ennyire egyszerû.

sz4bolcs
hi/low vagy mi...

Holdemben ha így megvan a flössöm, és nem kell felhasználnom mindkét lapot, akkor nyerek. Ezek szerint omahában másképp van...

Miért milyen omaha van még? 😄

Amúgy nekem most volt egy set over set, persze nálam a kisebb, a csávó borzalmasan játszotta meg, szerencsére keveset vesztettem.

sz4bolcs
Jaj.. ez a rendes omahában is így van?

Nem volt flösse, mindkét lapodat fel kell használni a kézhez.

sz4bolcs
Az utolsónál mi a frásszal vitte el a flössöd elöl a potot?????

Itt lett biztos a komolyabb nyeremény.

Itt kellett volna sitting out-ra mennem és tuti a dobogó.

És a kiesés.

Ott van Brillian76 aki 3-ik lett elõttem. 1580 zseton. Döbbenet, hogy onnan megvert.

Ezzel kezdõdött.

Itt annyira felhúzott az ellenfél a folyamatos emelgetésével, hogy totál tiltre kerültem. Mázlim volt.

No comment.

Itt visszakaptam amit az elején mákoltam.

TaRka0107
<#duma><#eplus2>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

ÁÁÁ mekkora Fish vagyok... Eddig minden nap plusszos voltam amióta elkezdödött a Take2, de ma amig összegyüjtöttem 5 Take2 pontot 8$-t veszitettem 😊. Ma minden lap vert AQ Flop QQ5 all-in ellenfélnél 55, Ak vs QQ bukta, QQ vs Ak bukta stb stb 😊
Most megyek s megkórbácsolom magam, s utánna valameik suliban vagy plázában szétlövök mindenkit! 😊)

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

zeli
Huh, nekem most egy olyan jó cash game session-öm volt. 😊
~45 perc, és 237 hand alatt 6 flössöm lett, ebbõl 5 ász magas volt, mindet fizették. Plusz eldobtam egy színsort. 😄

hú még szerencse, hogy ma csak 2$ nyomtam, késõn keltem és hamar végezni akartam, ott azért jobban pörög
annyira nem adta, hogy már kínómban sírtam (vicc)
nincs is annál jobb érzés amikor QQ van, flopon ott egy Q és a hülye callozza végig K magassal és runner runner flushel ver, mert feldobja neki a 4 színt
a másik 2-es párral bemegyek, readem rendben van c-betet olvasom, all-in, callolja A magasra, A3o, nem is nagyon izgultam-simán mondtam, hogy river 3
Az is lett
Szóval mára ennyi, minimális veszteséggel.
setuh
jo lehet h 5-bol 1x monster de hosszutavra kell gondolni 😊

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Így nagyon más ám, ott helyben tényleg olyan szaga volt, mint aki monstert tartogat. Máskor is volt már ilyen érzésem, lecalloztam, és savanyú mosollyal nyugtáztam, hogy igazam volt. Azért az utolsó másodpercig elhúztam a döntést, valószínûleg tényleg hülye dobás volt, de ezt már soha nem tudjuk meg 😄

setuh
az insta all in-ek sztem nincs oan sok ertelme,dobatja a bloffoket jobb kez meg tartani fogja esetleg egy kisebb par tartja meg...

setuh
ez tenyleg easy call lett volna 😊,semmit nem reprezental...

KAMIONOS KOGYO
GRAT!<#eljen><#taps>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Na meg van az elsõ nagyobb sikerem full tilten. 4-ik lettem egy omaha tornán. 132 dollár. Az utolsó egy órában annyira felhúztam magam, hogy nem is örülök neki. 107 000 zsetonom volt és még is kiestem egy ember elõtt akinek nem volt 35 000-nél több egyszer sem. 1 órán keresztül mindig megynerte az ólinjeit. Az utolsót ellenem. Persze hátrányból indul de a sora csak kijött. Na mindegy.

sz4bolcs
Mindenesetre godlike fold... Én tuti megadtam volna.

Dick Riddick
Insta all-in. A lgritkább esetekben lesz nála erõs kéz. Legtöbbször egy alacsony-közepes pocket, AK-AQ lesz nála. Ugyan ez a helyzet akkor is, ha valaki flopon elsõ emelõként all-in megy. Egy felsõ párral minden gond nélkül meg lehet adni.
A river már kicsit más helyzet, egy erõs overbet mögött jóval gyakrabban lesz erõs kéz.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
A PP freerollra igen.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Bármire ami megver 😄

Pokerstrategy-s 20k-s freerollokra jön valaki? Holnap lesz az elsõ, kíváncsi vagyok, mennyien lesznek.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

sz4bolcs
Mire tetted???