Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
QQ <#hehe><#idiota><#idiota><#banplz><#wilting><#wilting>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
MAGIC ALLIN!

A lényeg, hogy jókor kell allint nyomni, azt szereti a program.

sz4bolcs
CSAPDA!!

de cserélnék vele :-) mondjuk én csak az X-menbõl emlékszem egy mázlista nevû srácra, ugye a név kötelez :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sz4bolcs
Emlékeztek arra az X-akták részre, amiben volt egy faszi, aki 100% mák-faktorral rendelkezett? 😄

szerintem a póker matek alapú játék, természetesen hozzáadódik az alap szerencse faktorod, az ultra power, ha tudás is van, meg szerencse: " de jó megint leesett a lyukas sorom, pedig olyan pici esély volt rá, na gyorsan beallinezem ezt a két birkát aki it vergõdik AA és KK-val" :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

de, hogy értsétek, hogy mire szoktam nyafogni, 10-bõl 7szer ez történik:

poker szerencsejáték, a sakk az nem. Csak nem annyira mint a lotto mert rajtad is sok múlik, de ezt minden profi megmondja, hogy lapjárás is kell, hogy valaki odaérjen egy tornán a végére
a mai sikerélmény:

Nightt
Ebbol a 2 handbol csak azt mondom meg, h ha igy jatszol meg egy ilyen lapot, akkor a jatekod nem valami atgondolt... lehet nyerni ilyen jatekkal neha, de hosszutavon veszteseges lesz.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Nightt
En most pl a WSOP-rol beszelek... kicsit jarj utana inkabb te.javascript:document.newmessage.submit();

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Rash87
Ugyan azokat? Nézz több pokert,s több versenyt. Ne csak amit a Sport1+2 ad,mert ott igen,ez van 😊

Glory, Glory Man. United!

sz4bolcs

Christian88
túl sok sport 1 reklámot nézel 😄

http://www.twitch.tv/hegii

sz4bolcs
Mákolás:

sz4bolcs
2 handbõl megmondod, hogy 89 embert lemákoltam 3 óra játékkal? 😊

sz4bolcs
Biztos tök véletlen lehet nyerni 90 playeres tornákat, ja... 😄

Nightt
A poker nem szerencsejatek, ha az lenne, akkor nem ugyanazokat az embereket latnad a nagy versenyek donto asztalainal, minthogy a lottot is ritkan nyeri meg 2x egy ember (ha jol tudom 1 ilyen volt)

Rash87
A poker még mindig szerencsejáték...

Csacsi
Az lehet, de azon a floppon 3% esélyed volt, hogy versenyben maradj. Szóval akárhogy csûrjük csavarjuk, rossz játékkal, de szerencsésen maradtál bent.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Nightt
Hat nem a tudasodon mult az biztos...

A
kódok segítségével képeket, szövegeket rendezhetsz középre.
A kód balra, a kód jobbra, a kód pedig a több soros szöveget sorkizárttá rendezi.
Van ingyenes es valodi penzes ha érdekel valakit

sz4bolcs
Most ezt mondod, de én meg megnyertem a 90 playeres tornát, amin ez történt. 😄

pedig jól játszottam meg flopon, volt readem a gyerekrõl, tudtam ha csak egy Q is van erre a move-ra megadja ezt a kurva nagy overbetet :-)
csoda, hogy mai napot is kihoztam + 10$-ban
ajaj de mennék 5$-ra de megint odakellett adni haveromnak kölcsön pokerpénzt, leapadt a bankrollom

amúgy írok már a full tiltnek, ha ilyen van inkább jöjjön az e-mail :-)
Ezt a két handet egyszerre kaptam, szimultán játszottam le õket 😄

(a királyosnak szett szaga volt, azért játszottam gyengén)

zeli
lóól..
ha írnak egy emailt, olcsóbb lett volna! 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Full tilt azt "üzeni" hagyjam mára egy kicsit abba a pókert :-)

ja igen és így lettem 6., tehát bubble boy
sz4bolcs
hasonló:

Nightt
En nem lennek buszke erre a jatekra...

sz4bolcs
Anyukám is büszke lenne rám. xD

sz4bolcs
Mekkora orbitális mákolás volt? 😄😄😄:😄

sz4bolcs
Megérdemli a kis buzi.

hihetetlen, a "szerencsém" csak begyûrûzött a DON-ba is, 2 napja hozom a CG-ben megszokott formát, bármilyen erõs kézzel tudok veszíteni. :-(

asafderg
Karbantartás 14:00ig.

Rash87
Itt sem jó.

Csak nekem nem mûködik a full tilt?

Nightt
Sztem PS vagy FT.

Ipoker hálózatban sok garantált verseny van 😊

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Sok garantált verseny melyik teremben van? Van olyan itt, aki csak versenyzik? Versenyezni szeretnék én is, de nem tudom hol. Starson azt mondtátok, sok jó verseny van, de sokan vannak. Más termeknél is ez a helyzet?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

mezõnytõl függ, 400/800-nál már szöszölõs :-)

Nightt
En nem akarok erre jatszani, ez csak egy elmeleti kerdes. Kiprobalom majd, csak a kivancsisag kedveert😊

Rash87
Ritka az ilyen. De volt már úgy nekem régebben,hogy 5 perc alatt kivégezték egymást,hamar kiesett az 5 😄 De nem erre kell játszani 😊

Nightt
DON jatekban sztetek meg lehet azt csinalni, h amikor elkezdodik kiulsz es arra varsz, h kiessen az emberek fele? Sztetek kiesik mielott elfogy a zseton? Meg nem nagyon jatszodtam meg DONt.

na, én hülye nem léptem ki, pedig már 50$ fölött voltam, így kezdhetem elõröl a gyüjtögetést (2 river huszár -25) :-(

én meg, hogy AK :-)

no gond, félek, hogy neked lesz igazad, de azt remélem, hogy nekem :-)

Nájsz! Azt hittem hogy KK-ja van.

Csacsi
Félreértések, és flém elkerülés végett. Nem leszólni akartam, csak a saját számításom szerint nem éri meg. Persze lehet, hogy nincs igazam.

úgyhogy más nem marad mint sok szerencsét kívánni 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.