Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ezt írja:
Why we require an ID
Your ID Code is: G4NAJ6KHBC .
1. Write your ID code on a piece of paper in hand writing.
2. Scan or photograph your photo ID next to the piece of paper.
Feltöltöttem egy képet rajta van a kód is, de nem fogadja el. Most a személyi ID-jét kell oda írni a papírra, vagy amit fent írtam? 10 megapixeles kamerával fényképeztem, szóval minden látszik rajta.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egyik napom pluszos, a másik nap minuszos, ha véletlen 3 napom egymásután pluszos akkor a következõnap nagyon minuszoslesz 😄 olyankor szinte mindennel veszitek...Hullámvasút!
Itt Turnon gondoltam QJ vagy QK van nála igy egy kicsit Slowplayeltem , Riveren Csekk mert sejtettem hogy rám emel 😊 de amikor mutatta a95o-t megdöbbentem hogy azzal megadott 6BB emelést Preflop
5-percel késöbb ugyanez a gyerek Buttonbol beemelt 1$ én rátoltam KK val 😄 s megadta K5s el...Vittem a potot, a gyerek utánna kivolt akadva hogy hogyhogy nemjöttek neki az ötösök 😊)
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Sajna HH nem jó vmiért, de ezt muszáj vagyok beírni.
Preflop kapok kézbe 44-et, emelek 3 BB-t, 3man adják.
Flop: Ah Qh 4c
Srác emel 1 BB-t, kettõ megad, visszaemelek 4 BB-re. Kettõ dob, egy megad.
Turn: 10s
Nyitok a pottal, a srác megadja.
River: Jh
Itt már check-check, K4-et mutat (!), kb 15 BB-mbe került ez az idióta..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"Heroes never die. They just reload.\"
de tény, hogy 30BI+nál, már az ember könnyebben adja meg a fish river hívását Kmagas lappal :-) (régebben akkor sem adtam, meg ha biztosra vettem, hogy elég)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
egymás után két SNGbõl estem ki úgy, hogy flopon allint megadták egy húzóval (és overbet volt, nem is kicsi)
azt hiszik egy flush\sorhúzó egy kurva nuts....
egyszer nekünk is menni fog, hajrá :-D
Mindegy milyen limiten van az ember, 20-50-100 BI minusz mindenkit megvisel. Hogy ilyenkor se zökkenjen ki az ember, ahhoz nem kevés lelkierõ kell. Ezért akarom én is kondicionálni magam, mert ez a határ nálam még elég vékony.
Vannak emberek, akik gond nélkül lépdelnek fel NL1000-2000-re, és vannak akik évek alatt sem tudnak NL2-rõl feljebb lépni /most a cash-t emeltem ki, de igaz ez a többi játéktípusra is/. Ilyen a póker, ezt el kell fogadni. És persze a legjobb játékot kell hozni..
mikrolimitnél én eddig azt tapasztaltam, h 0,25/0,1 alatt mindenhol uaz a játszani nemtudó tömeg nyomul.. rush pokernél mgé nem mertem felugrani, mert ha nem jönnek a jó lapok, elesz a vak..
amúgy eléggé fosósak az emberek.. már rátértem arra, h amit igazából csak MP-bõl játszanék meg, lazán megteszem UTGrõl, hisz az asztal fele addigra már tuti quickfold-olt .. vakot lopni szintúgy simaügy .. meg ált elég lazák az emberek
igazából "papírforma" a preflop, onnantól meg tudás.. folytató emeléssel óvatosan kell bánni, mert húzókat úgy játszanak meg, mitnha monster lenne 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Jó játék ez nagyon, és ha valaki fektet bele pénzt és energiát, megtérül. Én sajnos nem tudok annyit foglalkozni vele, mint amennyit szeretnék, így maradok egyelõre a centes szinten, és próbálgatom a szárnyaimat. Na majd talán nyáron lesz idõm rá 😊
Basszus én egy kivagyi, nagyszájú, türelmetlen ember vagyok, de az asztalnál, türelmesen és céltudasosan, játszom TAG stílusban, sosem hittem volna :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A lényeg, hogy ha buksz is, ne a te hibádból következzen be. Mindegy, hogy -20 vagy -50 BI-ben vagy, ha a játékodban nem követtél el hibát, és a várható érték pozitív.
Amúgy te 0.5/1-en játszol? Milyen a játékosállomány? Én még csak 0.02/0.05-ön vagyok, de úgy érzem hogy kezdem verni ezt a mezõnyt. A tegnapi nap folyamán 20 dolcsit nyertem kb, lehetett volna több is, de KK-val belefutottam egy AA-ba 😄
Szeretnék már feljebb lépni én is, de egyelõre nem nagyon merek 😊 Kíváncsi vagyok hány handnél tartok, eddig megvan majdnem az összes általam játszott handhistory mióta pókerezek, most tartok 138 megánál. Majd felrakom a PokerTrackert, mert kéne már kicsit vizsgálni a játékomat, hogy hol vannak a gyenge pontok.
a szerencse kérdésére meg persze jó szokás szerint kitaláltam a saját verziómat: ha a matek kikezdhetetlen, akkor szerencsés (és sikeres) az a pókeres, akit a coin flippek sûrûbben hagyják cserben tét nélküli szituációkban (alacsony BI-s versenyek, sok játékos továbbjutós selejtezõk) és az igen kritikus szitukban pedig többet van a pot jó végén (pl nagy pot középen, nagy össznyereményû verseny).
A pozitív hozzáállás és gondolkodásmód pedig mindennél /de tényleg mindennél/ fontosabb. Enélkül az egész semmit sem ér.