Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Fulltiltre beléptem és vmi olyasmi írtak hogy 5$-t adnak hogy kipróbáljam a rush pokert! Ez igaz, küldenek majd 5$-t vagy igényelni, valahova kattintani kell?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Már írtam nekik, de mindig lassan írnak vissza...:S

TaRka0107
De a hátoldalát nem kérik😄

zeli
A személyit pont azért kell feltölteni, hogy igazold, hogy elmúltál 18. Szal kelleni fog a hátoldala is.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TaRka0107
Oké, értem én, de nem írják hogy a hátoldalát is le kell fényképezni, szóval el kellene fogadniuk, a másik meg hogy az elsõ felén ott van a személyimnek az ID kódja, arról be tudnak azonosítani, nem?😄

balintka
Mivel a születési dátum és a mother name nincs rajta a személyid elsõ felén, ezért én megcsináltam a hátoldalával is. Két fényképet copyzd össze paintbe, vagy akármibe. Tehát a recept ami nálam mûködött: Cetlin a kapott ID + személyi elsõ fele az egyik fénykép, személyi hátoldala + szintén az ID-s cetli a másik fénykép. 2 fényképet egymás alá rakod egy fényképpé. Nekem így rögtön elfogadták.

TaRka0107
Csak egy képet lehet feltölteni! Úgy csináltam, csak nem felette van hanem alatta. Oda van írva hogy your ID code is:..... Ezt leírtam a lapra, de nem fogadták el.

balintka
Személyit lefényképezed úgy, hogy felette van cetlin, az ID amit kaptál sms-ben/telefonon. Én még +ba megcsináltam a személyim hátuljával is, úgy tuti elfogadják.

na gyerekek behúztam elsõ 27 fõs 5$ SnG-jét :-)
TaRka0107
Szevasztok! Próbálkozok már egy bónusszal régóta, hogy megkapjam. Titan pokerre. Fel kell tölteni képet a személyimrõl.
Ezt írja:
Why we require an ID
Your ID Code is: G4NAJ6KHBC .
1. Write your ID code on a piece of paper in hand writing.

2. Scan or photograph your photo ID next to the piece of paper.

Feltöltöttem egy képet rajta van a kód is, de nem fogadja el. Most a személyi ID-jét kell oda írni a papírra, vagy amit fent írtam? 10 megapixeles kamerával fényképeztem, szóval minden látszik rajta.

sz4bolcs
nem érdemes itt finomkodni, jókor kell nyomni az allint.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Azért riveren mutatott egy fricskát a gép: "K, mi? Lófasz a valagadba."

sz4bolcs
Ma még coinflipet sem tudok értelmesen elbukni. xD

sz4bolcs
Hogy valami vidámabbat is linkeljek:

5$ SnG is ez megy, úgyhogy tökmindegy:-) ilyen játékot nyomnak
sz4bolcs
Vazee, pedig tudtam, még el is checkoltam.... de látnom kellett. mekkora szar játék volt, kicsiket emeltem.

Galy
same here

hetek óta nem tudok felmutatni semmi eredményt
<#rinya>
sz4bolcs
Trükkös játék volt, mi? Végére én is teljesen belezavarodtam, még azt sem tudtam, hogy nálam mi van. 😄😄😄

sz4bolcs
xDDD

sz4bolcs
$0,25 -akarom írni. 😄

sz4bolcs
0,25 cent 90 játékos. xD én ilyet játszom.

Galy
ez megint valami free- vagy cheaproll, mégis mit vársz? 😊
sz4bolcs
GYÖKÉÉÉÉR 😄

sz4bolcs

QQ val Flopon Slowplayeltem mert semmivel nem verhetett volna(Nutsom volt Flopon) és ha emelek potnyit akkor eldobja 😊 De igy rosszabbul jártam 😄 De sebaj mer az ilyen emberektõl szoktam én nyeregetni, mindig nemnyerhet 15%al 😄

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

zeli
Szerintem nem volt az gáz. Igaz flopon én nem slowplayeztem volna, de végülis nem volt mitõl tartania, nem volt két szín, az meg, hogy az idiótája egy flösshúzóval rátolja az allint....no komment.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Csacsi
A QQ-t azt nagyon rosszul játszottad meg.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Én egyelõre egy minimális nyereségben vagyok PS-en 😊
Egyik napom pluszos, a másik nap minuszos, ha véletlen 3 napom egymásután pluszos akkor a következõnap nagyon minuszoslesz 😄 olyankor szinte mindennel veszitek...Hullámvasút!

Itt Turnon gondoltam QJ vagy QK van nála igy egy kicsit Slowplayeltem , Riveren Csekk mert sejtettem hogy rám emel 😊 de amikor mutatta a95o-t megdöbbentem hogy azzal megadott 6BB emelést Preflop

5-percel késöbb ugyanez a gyerek Buttonbol beemelt 1$ én rátoltam KK val 😄 s megadta K5s el...Vittem a potot, a gyerek utánna kivolt akadva hogy hogyhogy nemjöttek neki az ötösök 😊)

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Galy
lekopogom, eddig az vagyok 😊
Carloska
De most õszintén van itt egy darab ember fórumon aki nyereséges pokerstarson ?

Carloska

kraawz
Hihetetlen, ekkora barmot is rég láttam 😄

Sajna HH nem jó vmiért, de ezt muszáj vagyok beírni.

Preflop kapok kézbe 44-et, emelek 3 BB-t, 3man adják.

Flop: Ah Qh 4c

Srác emel 1 BB-t, kettõ megad, visszaemelek 4 BB-re. Kettõ dob, egy megad.

Turn: 10s

Nyitok a pottal, a srác megadja.

River: Jh

Itt már check-check, K4-et mutat (!), kb 15 BB-mbe került ez az idióta..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Dick Riddick
A bankroll az, ami igazi biztonságérzetet ad, nem a játéktudás, és nem az ellenfelek játékmódja. Nem mindegy, hogy 40 BI-bõl marad 30, vagy 25-bõl 15. Márpedig 10 BI +/- simán benne van még fullring játékban is. Nem is beszélve a SH-rõl.

\"Heroes never die. They just reload.\"

jaja, és nagyok a különbségek a stratégiában/álományban, nem gyõzöm hangsúlyozni a saját tapasztalataimat NL10/25 között a BB/100 különbség legalább 10, persze lehet én léptem föl túl hamar 25re és ezért ez a nagy különbség :-)
de tény, hogy 30BI+nál, már az ember könnyebben adja meg a fish river hívását Kmagas lappal :-) (régebben akkor sem adtam, meg ha biztosra vettem, hogy elég)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

zeli
nem hiszem el ennyi idiótát.....
egymás után két SNGbõl estem ki úgy, hogy flopon allint megadták egy húzóval (és overbet volt, nem is kicsi)
azt hiszik egy flush\sorhúzó egy kurva nuts....

Pontosan így van. Én most NL5-ön vagyok, és kényelmesen érzem magam, bátran betolok 2-3 dollárt akár blöffre is ha nagyon érzem a játékot. De ma reggel felmentem NL10-re kipróbálni magam, és alig mertem játszani, fura érzés volt hogy az eddigi BI duplája forog kockán minden handben. És meg is látszott a játékomon :/

hát gyerekek a haverom, áprilisban rekord hónapot zárt :-) + 3,5 milkó
egyszer nekünk is menni fog, hajrá :-D
Dick Riddick
Akadémiát ritkábban olvasom, A PS-nél vagyok általában.
Mindegy milyen limiten van az ember, 20-50-100 BI minusz mindenkit megvisel. Hogy ilyenkor se zökkenjen ki az ember, ahhoz nem kevés lelkierõ kell. Ezért akarom én is kondicionálni magam, mert ez a határ nálam még elég vékony.
Vannak emberek, akik gond nélkül lépdelnek fel NL1000-2000-re, és vannak akik évek alatt sem tudnak NL2-rõl feljebb lépni /most a cash-t emeltem ki, de igaz ez a többi játéktípusra is/. Ilyen a póker, ezt el kell fogadni. És persze a legjobb játékot kell hozni..

TaRka0107
Én azt vettem észre, hogy ha az ember stresszes, meg van más dolga is akkor nem úgy tud játszani ahogy kellene. Én nyáron kaptam 25$-t PP-re. Hát a nyár ugye arról szólt nekem hogy a semmittevésrõl--> volt idõm játszani, és nyugodt voltam. Felvittem vagy 120$-ig(nekem ez akkor nagy szó volt) Persze nekem is volt downswing, de aztán meg eljött az hogy egy nap megnyertem vagy 3 SnG-t. Jött a szeptember akkor elkezdtem lefelé menni és elvesztettem mindent...:S

BlackShadow
amikor elõször próbáltam, akkor vmi hibás lehetett a HH-kban, mert se pokertracker, sem poker hand replays nem bírta kezelni õket.. most meg semmi változtatás és jó .. mind1, nem értem, a lényeg, h most mûködik 😄

mikrolimitnél én eddig azt tapasztaltam, h 0,25/0,1 alatt mindenhol uaz a játszani nemtudó tömeg nyomul.. rush pokernél mgé nem mertem felugrani, mert ha nem jönnek a jó lapok, elesz a vak..
amúgy eléggé fosósak az emberek.. már rátértem arra, h amit igazából csak MP-bõl játszanék meg, lazán megteszem UTGrõl, hisz az asztal fele addigra már tuti quickfold-olt .. vakot lopni szintúgy simaügy .. meg ált elég lazák az emberek
igazából "papírforma" a preflop, onnantól meg tudás.. folytató emeléssel óvatosan kell bánni, mert húzókat úgy játszanak meg, mitnha monster lenne 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Jaja, igazad van 😄 Én olyan közepesen viselem a bukásokat, ma reggel például elvesztettem 12 dollárt, és majdnem mind a saját hibámból volt, rossz játék volt, na. Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy kizárom magam pár napra, hogy véletlenül se játsszak (mondjuk most nem is annyira a pénz, inkább az idõ miatt csináltam, mert nem bírom ki hogy ne játsszak 😄). És azt vettem észre, hogy mióta pókerezek, sokkal fegyelmezettebb vagyok az élet más területein is 😊

Jó játék ez nagyon, és ha valaki fektet bele pénzt és energiát, megtérül. Én sajnos nem tudok annyit foglalkozni vele, mint amennyit szeretnék, így maradok egyelõre a centes szinten, és próbálgatom a szárnyaimat. Na majd talán nyáron lesz idõm rá 😊

ha jól láttam, szoktál írni akadémiára, ott nagyon el tudok ámulni az emberek hozzáálásán (jó értelemben). Nem rég egy jó regulár, blogon írt a -50BIjérõl (NL100!!), és pozitív volt a hozzáálása, én biztosan nagyon összeomlanék, jó lenne elérni ezt a magabiztossági szintet. Gondolom idõ, idõ, idõ. Hát igen az ember egy év póker után jön rá, hogy csak kapisgálja a pókert, és tudatosul benne, hogy kenyér ez is, akár jól fizetõ, de nagyon nehéz, kicsit túlmiszticizálva: eddigi életemben ez a "szakma" a leg ember próbálóbb, akaraterõ és lélek tesztelõbb. Önismeret fejlesztésre sem utolsó, mert marhára nem lehet mellébeszélni, a számok, beszélnek helyetted :-)
Basszus én egy kivagyi, nagyszájú, türelmetlen ember vagyok, de az asztalnál, türelmesen és céltudasosan, játszom TAG stílusban, sosem hittem volna :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Dick Riddick
Akkor jön elõ igazán a pszichológia, amikor 100 hand alatt eléri az ember a stop-loss-t.
A lényeg, hogy ha buksz is, ne a te hibádból következzen be. Mindegy, hogy -20 vagy -50 BI-ben vagy, ha a játékodban nem követtél el hibát, és a várható érték pozitív.

FT-n nincs DON. Hogy érted hogy kezelni tudja a rush poker HH-kat? Ami handet én berakok, az mind rush pokeres. Úgy szoktam, hogy rákattintok a last hand gombra, ott pedig a console alatt ki tudod másolni.

Amúgy te 0.5/1-en játszol? Milyen a játékosállomány? Én még csak 0.02/0.05-ön vagyok, de úgy érzem hogy kezdem verni ezt a mezõnyt. A tegnapi nap folyamán 20 dolcsit nyertem kb, lehetett volna több is, de KK-val belefutottam egy AA-ba 😄

Szeretnék már feljebb lépni én is, de egyelõre nem nagyon merek 😊 Kíváncsi vagyok hány handnél tartok, eddig megvan majdnem az összes általam játszott handhistory mióta pókerezek, most tartok 138 megánál. Majd felrakom a PokerTrackert, mert kéne már kicsit vizsgálni a játékomat, hogy hol vannak a gyenge pontok.

ahogy fejlõdik a read, egyre kevesebb rosszul megjátszott keze lesz, egy jól megjátszott set, vagy egy potcontrolozott overpair mellett is vannak szép meglepik, na igen, a hülyék ellen semmi nem véd :-)

a pozitív hozzálláson lenne még mit javítani. :-)

a szerencse kérdésére meg persze jó szokás szerint kitaláltam a saját verziómat: ha a matek kikezdhetetlen, akkor szerencsés (és sikeres) az a pókeres, akit a coin flippek sûrûbben hagyják cserben tét nélküli szituációkban (alacsony BI-s versenyek, sok játékos továbbjutós selejtezõk) és az igen kritikus szitukban pedig többet van a pot jó végén (pl nagy pot középen, nagy össznyereményû verseny).

Dick Riddick
A matematika nem hazudik. Upswingem még nekem sem volt, pedig nem százezer handet játszottam már le. Viszont az ellenkezõ oldalból már kaptam ízelítõt. Csak idõ kérdése, hogy mikor fordul a kocka. Persze ez csak abban az esetben igaz, ha a vesztes helyzetek nem játéktechnikai hibák következményei.
A pozitív hozzáállás és gondolkodásmód pedig mindennél /de tényleg mindennél/ fontosabb. Enélkül az egész semmit sem ér.

ezen már én is gondolkodtam sokat, optimizmus, pesszimizmus, a probléma akkor jön elõ, ha az ember elgondolkodik azon, hogy ok a mateknak idõ kell, akár egymillió hand, na de így 100K fölött illene már látni belõle valamit. :-)Pl: még soha nem volt upswingem, csak hot runom, aztán persze lehet, hogy majd egyszer megkapom csõstül, végül is inkább 0,25ön legyen icipici haszon és majd 400-on egy 3 hónapos up :-)

BlackShadow
ejj mára végeztem 😞 ez így egymás után már intõ jel 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"