Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért persze miközben próbáltam beállítani azt a szart (nem sikerült), csak sikerült buknom 1BI-t floppolt T-A sorral, úgy hogy engem raktak még floppon allinre

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

most látom, hogy a hud az egy külön exe, cserébe, ha elindítóm nem történik semmi, csak ott van a Taskmanagerbe

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

olyan mint ha, az enyémben nem lenne hud :-(

azt esetleg tudja valaki, hogy hogyan kell rávenni a poker trackert, hogy a pillanatnyi adatokat mutassa egy asztalról, ne adj isten elkezdje kipakolni a statokat a játékosok mellé? vagy ilyet egyáltalán nem tud?

sz4bolcs
Osztó: Leosztás #44317088572: peaule nyeri a potot: (149 560) ezzel: Nyolcas póker
zicsbabybear: hahahaha
Sz4bolcs1985: quad damage 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Meg fogtok lepõdni mit fordít fel a végén az ostoba tulok...

sz4bolcs
Nem láttam még normális 5cd versenyt, heads upot nem szeretem, tournamentet szeretnék játszani ebbõl is, de azt nem találok.

Akkor gyúrj rá arra szerintem. A pókerben csak a pénz számít, nem a "divat", szóval ha ezzel több pénzt tudsz nyerni, akkor hajrá 😊

sz4bolcs
Annyira érdekes, hogy holdem pro szeretnék lenni, de az egyetlen játék, amiben biztonságban érzem magam minden helyzetben az az 5cd...

Dick Riddick
Én úgy vagyok vele, nem kell túlspilázni a statokat. Mikro-limiten 4-8 db bõven elég.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Igen, én is szeretném ebben az irányban is fejleszteni a játékomat. Van egy rakás HH-m, szóval van bõven anyagom, ha lesz egy kis idõm én is felteszem újra a PT-t és utánanézek, csak sajnos a suli mellett nem tudok elég idõt áldozni a pókerre :/

pedig nem butaság ám, nálam nyitva volt a PT (18K hand) és próbáltam összehasonlítani a leírásba szereplõ reg pro-val a statjaimat. blá, még mindig számok ugrálnak a szemem elõtt, 3ig "tanultam". Nálam pl a VP$IP 16, az optimális meg 20-25 között van, na most így is mindennel lemákolnak, mi lesz ha másfélszer annyit megyek be? kicsit aggódom

Köszi, beismerem lusta voltam ráguglizni 😄

Dick Riddick
Alap statisztikák. Vpip, a kezeid hány százalékával fektetsz be pénzt a potba preflop, a vakok nem számítanak bele. Pfr, preflop a kezeid hány százalékával emelsz. Faf, taf, raf az egyes utcákban mennyire vagy agresszív, egyre gyakrabban használják helyette vagy mellette az agression frequency-t.

\"Heroes never die. They just reload.\"

már megtették helyettem :-)

poker tracker

Ezek az értékek pontosan mik, és mit jelent ha túl nagy/túl kicsi? Leírhatnád az összes PT-s jelzõt is ha van idõd 😊

na úgy döntöttem, hogy durván elkezdem elemezni a játékomat, rögtön találtam 4 hibát a játékomban, túl alacsony négy értékem: VP$IP, a PFR, FAF, TAF. Picsába, alakíthatom át a játékstílusomat teljesen. :-(

na, én most nem tudom,h mit csináljak (-300$) ebben benne van, hogy egy hét alatt a +15%DON-ból lett -1%os, márciusban volt utoljára ilyen mélyrepülésem. Ha nem pörgött volna ki 140$nyi bonusom, akkor nagy szarban lennék. Mindent ugyanúgy játszok meg, mégis minden szarul jön ki 1 hete. Egy napnál nagyobb kihagyásnak meg nem látom értelmét.
A legszebb, hogy 70 variáció közül, amivel bementem (tényleg hány van összesen?) az AA a legvicceseb: 70-bõl a 67. 6K kézbõl 25* kaptam és
-14$ veszteséget termelt. még mindig toronymagasan a QQ a favorit(+93$).

sz4bolcs
Mennyit kell egyeseket baxtatni, hogy eldobják:

KAMIONOS KOGYO
GRAT!<#eljen><#eljen>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

zeli
elég downswinges vagyok mostanában :\

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kraawz
Unibeten indultam Ferencváros speciel 100 gtd versenyen (ha nyer a fradi, +1000 Ft minden indulónak) 1 euro buy-in.

157 induló, 4. helyet csíptem meg, 16 euro + 4 euro jött a fradi gyõzelemért.. 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zeli
loál..
kisvakból limpelek 53-mal, floppoltam egy fullt;
rá fél percre másik asztalon lett egy 9-es pókerem. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TaRka0107

😄😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

én még annak is örülnék, nálam napi 10-20$ minusz csak a vakok, vagy lopási kisérletek (K8+)
na de elméletileg, most kéne váltania, szóval remélem hétvégére eljutok oda, ahol múlthét hétfõn voltam :-)

én hálisten csak stagnálok, egyik nap nyerek 40-50$ másnap bukok annyit és az a baj, hogy legtöbbször bubbelként esek ki
de úgy hogy les*opnám magam legszívesebben
tegnap is BB ülök 4000 chip nagyvak 400, A10s
egy gyerek BELIMPEL a 2600 zsetonjából, SB kiegészít erre puff pusholok, limpelõ gondolkodik K6 call-oz, jött egy 6-os és zsetonom ugrott, egybõl rá SB vagyok A6o, mindenki dob pusholok, BB-bõl Q8 fogad, jött egy 8 szevasz

az a legrosszabb az egészben, hogy nem tudnak játszani tök fogalmatlanok, örölük neki bukjanak csak 2000-5000-8000 $- de egy hete az az érzésem ha valaki nekem megadja az all-inem kiestem, hagy menjen már az a grafikon kicsit pluszba :-)
Ez a Lex egy segg, legalábbis a WSOP közvetítésen annak tûnt 😄 De Ivey hihetetlen játékos.

nálam is ez megy egy hete (-200$) összesen 1 komolyabb potot tudtam behúzni, mondjuk vége lehetne már

hát gyerek ok, hogy csak 4 napja játszok 5$ SnG, de nem tudom kihozni fix nyereségbe, nem tudom mit kéne változtatni de itt annyira hülyék, hogy simán vernek, olyan szarul játszanak, hogy nem hiszem el és még is csak topogok egy helyben, amikor behúznék egy-két fontos potot vagy helyezést mindig levernek valami hülyeséggel
zeli
Ezt a részt láttam. Nem csodálkoznál, ha láttad volna, hogy játszott ez a Lex Veldhuis. Végig nagyon agresszíven játszott, minden szarra emelt, Ivey tudta, és így lejátszotta.
Bár azért nem semmi hogy betolta egy 52o-ra. 😄

érdemes megnézni, hogy a srác mi mindennel játszik, és milyen jól:

Szusza LAG

Ma betoltam 28$. Abból beültem egy 25$-os omaha asztalra. Szerencsére kifogtam egy figurát akinek semmi nem jött össze.<#nyes>Meg mondjuk hülye is volt de az nálam is játszik szóval...<#buck>
Jól megszopta.

Itt ne kérdezzétek miért adtam meg a visszaemelést.<#confused>

Itt meg 2X szopta be a szaros 2 párjával. Szegénykém ezután lelépett mint a szél.

sz4bolcs
Szerette Nagy Testvért. 😄

<#wow2>

felkerülsz a listára, eljönnek érted és bezsákolnak :-)

ja, hogy komolyan?: nem tudom

Galy
valami ilyesmi lehetett ez is.
és ha nem töltöm ki? akkor mi van? 😊
sz4bolcs
nem szoktam figyelni a pirosbetûs részekre

nekem egyszer volt olyan PP-n, hogy irjam már be a krikszkraszokat amiket látok, hogy nem-e bot vagyok, még jó, hogy volt rá 1 perc, mert erõsen bután néztem egy darabig :-)

sz4bolcs
biztos ps cucc, de én még nem láttam.

Galy
találkoztatok már ilyennel PS-en?

játék közben a chat ablak helyén feljött egy ablak egy szöveggel. Pontosan nem tudom idézni, mert a játékra figyeltem, de valami szöveget kellett begépelni (talán "DUOTONE") egy textbox-ba, hogy ezzel segitek vmi illegális játékrendszer elleni küzdelemben....

nem gépeltem be semmit végül, de kiváncsi lennék, hogy ez tényleg a PS cucca lehet, vagy próbáltak feltörni.
sz4bolcs
xD

Galy
megtört a jég!
2/360 turbo sng 0,10$ BI
<#vigyor3>
sz4bolcs
Gratulálunk, ön megnyerte a jackpotot! 😄

Requiem for a dream. xDD

😄 Nekem 7 kérdésre igen a válasz 😄

sz4bolcs
: )

lehet ezt szofisztikáltan, alliterálva is mondani: pejparipa pipilõje a popódba <#nyes>

mi a bánat polgártárs? és hány kiló maga? :-)

sz4bolcs
najó ezt nem bírom, bontok egy orvosságot.

Hát nem hiszem hogy van hozzáférésük a magyar önkormányzati rendszerhez. Valszeg azért nem írják a hátoldalt, mert amerikában olyan lehet a személyi, hogy rögtön rajta van a születési dátum. Én anno az útlevelemet is beszkenneltem és elküldtem, és nekem is rögtön elfogadták.

Rush poker igaz, meghatározott számú FTP-t kell gyûjteni, és kapsz öt dolcsit, nem emlékszem már hogy pontosan mennyit és mennyi idõ alatt.