Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem lenne itt semmi gond, csak az a baj, hogy nem tudnak játszani és így nem megy nekem se, elején mint az örûltek a végén meg még a chipleader is be van feszülve, egyszerûen nem nyomják ki a shortstackeket
BlackShadow
gyere rushpokerezni 😊 mikroban 0,05/0,1 van egy valag idióta amcsi.. csak dõl a lé 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ok csak 10 beülönyi az meg SnG benne van, de elég szar érzés bubblben kiesni amikor van egy 400BB 1000 zsetonú extrém shortstack is KK-val, chipleadernél meg AK és persze jött is az A :-) na jól elbeszélgettem magammal
na kb. -60 dodó mára nap megkoronázása volt amikor egy idióta 4 limpelõnél QQ-val 2BB emelt vissza, nálam 55, természetesen flop 5QJ
minuszban természetesen full minuszban vannak
sztetek a 3. ember mit keresett a partyban mindkétszer??? és ez 5$ és full 500-1000-6000$ vannak az emberek, nekem ne mondja senki hogy 5$ kell hobbiból játszani? mondjuk ha így haladok én is ott leszek :-D

meg ez is e????

Dick Riddick
Mikro-limiten is lehet slow-play-elni, csak megfelelõen erõs kézzel, és megfelelõ board-on.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Alkalmanként olvasgatom a topikot, és néha reagálok is egy-két hsz-re.
Az igazság az, hogy túl pesszimista nekem a topik. Egy ideje arra kondicionálom magam, hogy csak annyi negatívumot olvassak, amennyi feltétlenül szükséges, akkor is csak olyan esetben, ha valami kézzelfogható tanulságot lehet belõle levonni.
Egyébként az SG-re is ritkán járok mostanában, csak egy-két topikot látogatok, azokat is leginkább read-only üzemmódban.
Azért ha látom hogy valakinek ügyes-bajos dolga van itt, ha tudok segítek.
Szóval a lényeg, GL all, és nyerjetek sokat!
<#nevetes1>

gyerekek itt 5$ kicsinálnak :-)
BlackShadow
gondoltam kipróbálom ezt a DON dolgot így rush után, de ahogy nézem full tilten nincs .. v csak én vagyok vak 😊

plusz vki nem tud megoldást arra, h vmi hand replay kezelni tudja rush poker HHket?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

kraawz
mikro limiten SOHA ne slowplezz.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ne slowplayezzetek 😄

zeli
backdoor. <#levele>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
omg :/

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

hohó, most látom, hogy rosszul emlékeztem, nem a cl volt, ja és nem AT volt nála, hanem JJ <#wow3>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szóval 1BI már nem érdekelne, elvégre elég deep a rollom, de egy karnyújtásnyira lenni a póker terem legkomolyabb versenyétõl és elbukni egy tie:95% Lose:5%-ot, majd utána egy win 95%-ot, na az ilyet nehéz kezelni.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

azt vágom már egy ideje, jobban kezelem a tiltet mint régen, meg egy TAG játékos inkább jobban befeszül, mintsem hogy elkezdjen blöffölni. inkább elkeseredek, miközben nézem a nagyon erõs 74o-kat és szép csendben megesznek a vakok. Ha meg jön valami, akkor meg a másiknak esik, de nagyon.
A leggázabb, ha ugye fontos versenyen, pl utsó elõdöntõ a monthly millionra (elsõ 20 megkapja a 640$-os ticketet). Szépen mászok felfele, már bent vagyok az 50ben, amikor bukok egy JJ vs JJ-t, majd rögtön utána egy QQ vs AT, de ezt már a CL ellen, egy ilyen szituban:
3BB call flop:QJT Petike allin, õ adja,a turnt meg szerintem kitalálod :-)

Vigyázz ha bukóban vagy ne ess abba a hibába, hogy mindenáron vissszakell nyerned az elbukottat, mert akkor aggresszivebb leszel, és akkor lehet hogy elkezdesz többet bukni, és akkor jön a lavina! 😊

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

basszus, nem tudom mi van most, két napja fent van a szopóálarc, és nem jön le, tök ki vagyok, szépen visszaestem 600 alá, még a DONis cserben hagyott, úgy fest itt is létezik a downswing, és persze az összes settemet lejavulja allin után a lyukas sor. asszem elkönyvelem a veszteségeket, és pihi, majd talán holnap.

Hát ja, te flopon mi volt az a call? Turnon meg pláne gutshot-ra 😄

hát gyerekek felmentem fixre 5$ SnG-re és folyamatosan csak bukok és bukok
hihetetlen, hogy mennyire hülyék és folyamatosan verik el a jobb kezeimet
lehet, hogy visszaesõ NL25ös, három lapnál szinte sosem kajáljuk be, hogy a másiknak flösse van, mondjuk Jkickerrel nem adtam volna meg ilyen bordon, csak ha tudom, hogy blöfish vagy :-)

Preflop callom vitatható, de ez az ember mégis mit hitt? 😄

<#rinya>

TaRka0107
Jaja, lehet fishek vagyunk a szemébe😄😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

jaja, olvastam ám én is. biztos már NL100on grinder, csak utál minket és nem osztja meg az élményeit, tapasztalatait :-)

TaRka0107
Még mondta régebben hogy olvasgatta õ a topikot, csak nem szólt hozzá...káár, pedig Ricsi is érti a dolgokat rendesen😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sz4bolcs
Még leírni is poén. 99,29% xDDDDDD

sz4bolcs
Engem max röhögõgörccsel visznek el. Ez egy korrekt coinflip volt, a srác nem tehet róla, hogy 99,29%-ot javult flopról riverre. xDD

azt hittem meghaltál, eonok óta nem írtál :-)

PS jó, van mikro DON, 5 tonna ember minden szinten, a prok ott nyomják DON100-on.

Dick Riddick
DoN-t 30-40 beülõnél kevesebbel ne nagyon kezdj játszani.
A PP alap asztalok nekem nem igazán jöttek be, én ezt használom: http://de.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=154477
Itt is találhatsz PP felületeket:
http://hu.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=47262&threadview=0&hilight=asztalfel%C3%BCletek&hilightuser=0&page=9

Mert itt nincs DON 😄
Lehet inkább a stars-on kéne megpróbálnom még egyszer, PP egyáltalán nem tetszik.

Carloska
lehet élõben emberölési kísérlettel visznek el 😄

ha a rollod FT-na van miért nem ott donozol? a PP nagyon drága DONra (itt a legmagasabbak a nevezési díjak)

normál (10perces vakszint)
speed (5 perces vakszint) illetve egy igen faja serkentõ :-)

50-nél több pénzem nem nagyon van rá, ezt is a FT-s rollomból vettem el, és nem szívesen 😄 Elõtte talán megpróbálok CG-zni kicsit, meglátom.

Mi az az N/S?

most ~650$, a tegnapi észosztásom után rögtön meglett az elsõ komoly bukóm DON-ba 12/5 :-) szóval ha este nem játszottam volna akkor, na de mindegy ilyen van.

CG statokra és elemzésre én is PT-t használok. Sajna a partypoker hülyén jeleníti meg az SNG-ket, így az használhatatlanul megy át, így azokra én is excelt.
Szerintem a huszas szorzó kell DON-ra is szóval veszélyes csak 50 dodóval elkezdeni, ha bukóval nyitsz, mert mondjuk nem jönnek a lapok, akkor gáz, 8BI elég necces. :-(

a szoftver meg megszokás kérdése (ha klasszikusra állítod az asztalt akkor követhetõ, átlátható), én PP szoftvert szoktam meg, nekem a többi a fura :-)

Na ja, PP nem a bõség kosara, DON-ból van 5 N/S 10 N/S 50 S.

Felraktam a PartyPokert (ismét), és hát elég szar ez a szoftver (jó, mondjuk Full Tilt szoftveréhez képest minden szar 😄), például lehet hogy csak én nem állítottam be valamit, de egyszerûen sosem látom, hogy épp kin van a sor az asztalnál, nem emelõdik ki a neve. Mindig csak azt látom hogy már én jövök. A másik, hogy nem találtam semmilyen DON SNG-t sem. Van egy SNG fül, azon belül 1-table, és ott csak turbo, meg ilyesmi van. Még játéktípusonként sem tudok szûrni.

NA most megtaláltam.... 6 dolláros a legalacsonyabb DON? <#szomoru1> Az nekem kicsit sok.

Hát te azért kicsit magasabb szinten nyomod úgy látszik 😄 Megkérdezhetem mekkora a bankrollod?

Én most csak 50$-t tudnék szánni PP-re. Érdemes ennyivel menni DON-ozni? Mekkora a legkisebb beülõs? Még valami, látom te aktívan készítesz statisztikát. PT-el csinálod? Én régen excelben követtem a statomat, aztán PT-ben, de rájöttem hogy nekem teljesen felesleges, aztán abbahagytam, de hogy ha bejön a DON, akkor érdemes lenne csinálni. Mit javasolsz?

sz4bolcs
Riveren nagyon megzavarodtam, mert általában ilyen preflop allineknél, mikor meglátom az ellenfél lapjait, és a flopot, akkor végigpörög a fejemben, hogy kinek mekkora esélye van gyõzni, és hogy ki milyen lapokkal gyõzhet.

Amikor megláttam a flopot, akkor az elsõ ami bekattant, hogy lehet flösse, de abban a pillanatban pörgettem is tovább, mert azzal már nem nyerhet... akkor már az járt a fejemben: ne jöjjön turnre ász, vagy király. Aztán mikor jött turnre a 8as, akkor jutott eszembe, hogy mégegy valamivel nyerhet. 😄😄😄:😄😄😄D: ÉS JÖTT.

sz4bolcs
Én sem... eltettem egy humorosba. xDD

Rash87
Ez kurva nagy,nem tudok betelni vele😄
0,7 %-ról megnyerte!!😄 Grat<#zavart1>

Glory, Glory Man. United!

sz4bolcs
ilyen bad beatér nem lehet nyerni valami pénzt? xD

na, az a kemény <#wow1>

SNG-k között lesz, double or nothing néven

Rash87
ááááá 😄😄😄

Glory, Glory Man. United!

Fabio Capello
DoN játékokra hogy lehet rátalálni, milyen néven keressem? 😊

persze heads up-ba én is simán tolnám A magassal ha emelt pot, de limpelt potba sztem merész játék, fõleg úgy hogy feszes játékot mutattam végig, mindegy amúgy :-) csak fura volt
sz4bolcs
Ilyet én még nem b*sztam xDDDDDDDDDDDDDDD