Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Én meg megnyertem egy lamborghinis freerollt közben... 😛

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
<#szomoru1> Tehát nem vertek el? <#idiota>

Nah írok egy kis beszámolót a mai freerollról. A hely jó, igényes, jók az asztalok, jó a felszerelés (tévéken program mutatja a vakszinteket, stb) a dealer csajok szépek, profik, tudják a munkájukat. A játékosok (legalábbis az én asztalomnál) elég bénák voltak.... volt egy csávó, aki jó lappal all-in ment, minden mást dobott. Nehéz volt kiismerni, milyen lapja van........ alapvetõ hiányosságokat vettem észre, nagyon sokan pozíción kívül játszottak pocsék lapokkal, stb......

A negatívumok: nem mondtak el SEMMIT, csak úgy elkezdõdött az egész. Nem tudtam, hova kell ülnöm (elsõre rossz helyre ültem, mert nem volt egyértelmû), nem mondták el a zsetonok értékét, a játékosok az asztalomnál lazán olyan dolgokról beszéltek, ami egy normális kaszinóban tilos (hand közben beszéltek a lapokról, stb), és a dealerek nem szóltak rájuk.

Szerintem amúgy jól játszottam, ennek ellenére az elsõk között estem ki. A játékosok lazán adogatták a 4-5 ezres hívásokat bármilyen szar lapra (20 ezer volt a kezdõ stack)... nem kaptam túl sok lapot, aztán egyszer elvittem a limpeket szemét lapokkal. Rögtön utána AKs, ezzel csak a vakokat vittem, rögtön ezután KK. Na mondom király, ha ennyiszer emelek, harmadszorra csak nem hiszik el, hogy jó lapom van. Csávó mögöttem adja, mindenki más dob (én: kb 15e, õ kb 20e, vakok 400/800). Flop 545, nyitok 5 ezerrel, csávó call. Turn A, ez már nem tetszett, de all-in mentem. Úgy okoskodtam, hogy képes megadni ász párnál kisebb lappal is, ha pedig ásza van, úgyis bekerül minden pénz, mert én aztán el nem dobom (pot commited voltam). Megadta, mutat A10....... hogy a flopon mire adta, azt nem tudom. Kiestem, aztán elmentem sörözni 😄

Persze freeroll volt, szóval laza volt, nem is igazán izgatott hogy kiestem. De az utolsó handet szerintem jól játszottam meg.

sz4bolcs
igazi gyökerek:

sz4bolcs
Köszi!

(Virágokat az öltözõ elé...😊)

sz4bolcs
Amúgy én is csak azért próbálkoztam meg ezzel a freerollal, mert nem láttam még ilyen magas nyereményalapos játékot, amire freerollról be lehet jutni. 10 000 a max létszám, 4000 díjazott, és a 4000. is $5-t kap.
$5000 az elsõ hely... a 9. $500

grat!

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sz4bolcs
Megvan a jegy. xD

sz4bolcs
Köszi, de még két köcsögnek ki kell esnie. 😄
Amúgy értem, mit mondasz, nálam is van ilyen, hogy tétnél nem játszom elég lazán az elején. Az is lehet, hogy ez jó, mert kiesik a sok 27allin játékos.

Rash87
Ebbe csak az a rossz,hogy most lehet nyersz 1 jegyet...amiért ingyen játszhattál,s mivel tét nélkül játszol,így elég laza játékot játszottál,kivéve vége felé.
De élesben,ahol már van tét,ott nem biztos,hogy így fogsz 😊
Velem gyakran így van sajnos. Egy jegy,könnyen összejön,mondjuk én ilyen 10 ezres létszámút meg se próbálok,mert sajnálom rá a xy órát. De mikor ott vagyok,hogy nyerni is lehetne valamit,elvérzek sokszor.:\
Egyébként grat.

Glory, Glory Man. United!

sz4bolcs
Szerintetek lehet mák 10 000-bõl bennmaradni elsõ 20ban? <#dumcsi>

SNG "szabály", ha még senki nem emelt elõtted, akkor a 99 az elsõ kézbepár, ami több mint 50%-ban nyer any2 ellen, a 88 nem olyan rossz

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sz4bolcs

sz4bolcs
Azért nagyon vagány, hogy az utolsó 40-ben vannak olyanok, akik ilyen lazán nyomatják az allint 88-ra.... :/

sz4bolcs
Ismét én lettem a sheriff 😄😄😄

sz4bolcs
Már csak 30-an. Huhh, ez parás volt:

sz4bolcs
Bakker, még mindig nem sikerült kitalálnom, mit akart eljátszani a srác, annyira rossz színész. xD

sz4bolcs
Köszi! 😊
1. vagyok 47-bõl, megint remegek:

biktop
50% rakeback ajánlat ITT!!! Azért ez sem semmi!

zeli
hajrá!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
ez ilyen satelit vagy mi, ps-en lamborghinis freeroll, be lehet vele jutni jóféle versenyre.

REALista
És mit fizet az elsõ 18 hely vagy hova jutsz be?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

sz4bolcs
10 000 induló 74en vagyunk, és az elsõ 18ba kéne érni. 😊

sz4bolcs
Baze, remegek. Tudjátok, mennyi adrenalin szabadul föl 3 óra játék után egy ilyen allinnél????

sz4bolcs
Kiderült, hogy QJ-re adogatta....

sz4bolcs
AJ-re tettem 😞

Rash87
Gondolom cent-et akart írni <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

Fehercsoki
Mik azok a cenetekek?

És köszi a válaszokat kipróbálom mindkettõt.

TaRka0107
Titan Pokeren is van ilyen.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Törölt felhasználó
Everesten játhatsz s&g-t, ingyen és ceneteket nyerhetsz. kezdõknek szerintem tökéletes
Fehercsoki
Van valami nagyon jó netes póker ahol kezdõk játszhatnak és nem pénzre tehát teljesen ingyenes?

Christian88
ugyan már érezte, hogy jönni fog 😉

http://www.twitch.tv/hegii

zeli
Elsõ kör, vicces. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Ez is jó:

miket talál az ember a neten:

én már rájöttem
SNG, MTT: a coinflipek felét +1-et nyerem meg parti közben, kivéve az utolsó allint, akkor az sem baj, ha 80-20, az is CF :-)

sz4bolcs
Valaki meg tudja mondani, hogy a coinflip mitõl coinflip, ha mindig én bukok vele? 😄

PP-n, PS-en, nagyon nagy a szakadék az 5.5 és a 11 között, gondolom máshol is. Sokan mesélték, hogy végigtoltak 25-öt 5.5-ön, aztán hónapokig szívtak 10-en. Én pl nem vagyok egy nagy SNG-s, sõõõt, de ha nincs laphalál, akkor 5.5-ön elboldogulok.

A másik: a minta kb 1000-nél kezdõdik, ezzel nem degradálni akarom a játékodat, egyszerûen ez az a minta amit elõször édemes nézegetni, aztán 5k-10k, vagy ha stabilan megvan a havi 1000, akkor nézheted havi bontásban.

Na megnéztem PT-ben, ebben a hónapban nem volt elég DON asztal és lötyögtem kicsit SNG 5+1 NORM-on = ROI: 11%, úgy hogy nem igazán értek hozzá, nem volt infóm a játékosokról.

Christian88
Mindegy azért köszi a segítséget =P. Csak valahol olvastam, hogy általában 8-10 között szokott lenni a ROI és az jó. Azért nem értettem

rácsacarodva=rácsavarodva, estére már fura vagyok, na
meg a héten sokat HU-ztam, amolyan "hú bazmeg, már megint preflop allin bukom az AA-t, nem hiszem el" stílusban :-)

jaaaa, na azt jól nem is figyeltem, hogy sima SNG-rõl beszélsz, hát igen én vagyok csak rácsacarodva a DON-ra, meg a HU-ra :-)

Christian88
Full tilten ha jól tudom nincs don vagy csak nem ekrestem és nem találtam =) beváltak az sng-k leragadtam náluk

Kerek 200$-al számolva ROI: 33,6%
DON10-re legyen 40-60 BI!

Christian88
Inkább legyen 120 2.20 és 60 5.5-ös ezekbõl a profitom 200 dollár körül van

azt nem tudom, hogy milyen a mezõny 10+1 alatt

Ha jól értelek akkor mondjuk lejátszottál 200 db 5.5-öst és kerstél 550$-t?

Christian88
Én az elején 2.20-asokon nyomtam aztán mióta megtehetem 5.5ösön és lassan jön a 11-es sharkscopeon meg 50% körül ír

az élet apró örömeit is tudni kell értékelni :-)

attol függ milyen szinten tolod és mi a minta

DON10-ig a 10% olyan 2-5K partinál kiemelkedõ
DON100 6% havi 1,5K-2,5K EPIC

Christian88
SNG-ben milyen ROI számít jónak?

Christian88
Valaki este póker?