Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
ja, hogy úgy nem vernek meg... xDDD Az azért nem rossz..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Miért ne? 😄 Én simán elmegyek, jó móka lesz, laza kis játék. Remélem azért nem vernek meg - haver elmondása szerint a fele játékos bûnözõ kinézetû volt 😄

sz4bolcs
Most menjek el kiröhögtetni magam? 😄

Nem jössz holnap bakterba? 1900-kor freeroll (vagyis inni kell valamit asszem és indulhatsz). Haverom múlt héten volt, és nyert piát. Csak azt lehet nyerni, mert a törvény miatt még semmi pénzes játék nincs, viszont rendes dealer-ek vannak, meg minden, állítólag fasza, mi megyünk holnap.

sz4bolcs
Hát, mióta valami mentolos szar leégette a farkam azóta nyugi van... xDD

szia!

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

KAMIONOS KOGYO
Így! 😄 XD

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Cosmo1999
szevasztok

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

a síkosító jó móka, már ha van mellé egy kellemesen malac cicalány is
;-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

a fene, nem lennék valami jó Sherlock :-)

sz4bolcs
Fölsõ képen, mint valami elgurult síkosító. 😄

Mert? 😄 A képeken lévõ kis tubus miatt? Az szemcsepp 😄 (nem használok kontaktlencsét, se szemüveget)

hehe, most már azt is tudjuk rólad, hogy kontaktlencsét használsz

zeli
Értem, kösz. Szal végül is jó minõségû cucc.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hát elvileg igen.... ez van írva a leírásba:
"A kiváló minõségû akril lencsék 100% UV-400 védelmet nyújtanak."

Rá van még írva, hogy CE1000, ez nem tudom pontosan mit jelent, de azt hiszem azt, hogy UV-szûrõs. Nem hiszem hogy kamuznának.

zeli
Én pólokat\ingeket néztem, csak ahhoz még kell sajna párezer pont.
ba32107: egyébként ez a szemüveg polárszûrõs?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Szar képek, telefonnal csináltam gyorsan.... nekem is vannak céljaim, most egy sapkát, aztán inget akarok 😄

képet! egyébként én is kinéztem a PS-en, gyüjtögetek serényen, aztán tartok egy nagybevásárlást :-)

Szûk két hét alatt megjött a Full Tiltes napszemüvegem! Ha van rá pontotok, mindenképp érdemes, kurvajó! Jól néz ki, semmi cicoma, tök jól illeszkedik a fejemre pedig nagy fejem van, nagyon frankó, még kis tok is van hozzá. Mindenképp megéri!

RIZLA
azbeszt... 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Daffit
Gondolom CG-rõl beszélünk. Azért van a bankroll, hogy az alapján is tudd, mi az amit veszíthetsz. Pl. 12$ al nem ülök be egy 10$-os CG-re, hanem 1$-ba. Azaz az egy dollárt könnyen elveszíthetem, van még. Amikor pedig beülök játszani, akkor szabály, hogy vagy elveszítem, vagy megduplázom. Ha megvan a dupla, akkor kiülök és újra beülök egy 1$-os CG-re.

Benne van a pakliban, hogy elveszítheted a beülõdet, ezen nem változtathatsz, meg kell szokni, el kell fogadni. Egyszer talán a bankrollodat is elveszítheted. DE a PRO-k is eljutnak idáig néha. Volt akinek vissza kellett mennie dolgozni, hogy aztán újra visszahozza magát. Nekik is fáj néha egy nagyobb vesztés, mint Phil Ivey-nak.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

sûrûn kell nyerni, hogy természetesé váljon az érzés
addig is cserélgesd az asztalt, ha mondjuk megvan a 200BB, illetve vannak azok a napok, amikor mindent megtesz érted az RNG, na akkor érdemes maradni, de az elég ritka, viszont azt érzi az ember, olyankor kifulladásig

Hozzáteszem hogy ha várok 1-2 órát, és megint leülök játszani, akkor semmi gond, mert akkor már azt a bankrollt veszem alapnak, amihez nemrég hozzányertem a profitot. Ilyenkor újra játszok rendesen, és az adott sessiont ahhoz mérem, amennyivel elkezdtem. Elõször arra gondoltam, hogy ez azzal függhet össze, hogy mennyi pénzzel ülök az asztalnál, de nem, mert hiába van elõttem a max beülõ duplája, nem zavar, simán emelek belõle, ellenben állandóan rajta van a szemem az összes pénzemet mutató számlálón, és ha profitom van, nem tudok nyugodtan játszani. Ez pedig nagy gond. Hogy lehetne ezen túllépni?

Elég fura tilt-szerû problémám van, mostanában vettem észre. Ha a session elején (vagy bármikor, igazából tökmindegy) nyerek egy nagyobbat, akkor végig rajtam van egy olyan nyomás, hogy most profitom van, több pénzem van mint amennyivel beültem, és nem szabad elveszteni. Ilyenkor általában kiülök, mert érzem hogy félek rendesen játszani. Érdekes módon ha nagyobbat vesztek, akkor minden különösebb gond nélkül játszok tovább, és általában visszanyerek valamennyit / az egészet. Ezzel szerintetek mit lehet csinálni? Akkor is elõfordul, ha szép lassan nyerek össze nagyobb profitot (tehát ha nem egy potban nyerem meg), de ilyenkor enyhébb.

sajna még nem volt beállítva a PS kliensen, hogy mentse a HH-t, rekonstruálva:

ÉN: kb: 1200 AA
Lelkes1: kb 1100 KK
Lelkes2: kb 1400 KK

Board: J2TQ9, szóval megfeleztek

Egyelõre nagyon fura a PS RNG, a DON10 mezõny messze szarabb mint a PP mezõnye, na de cserébe a 28 itt is erõsebb a KQ-nál, 2 nap alatt annyit vesztettem KK, AA, AKs-el, mint ált egy hét alatt PP-n, persze, ha helyre áll az RNG, akor csudi jó világ lesz :-)

sz4bolcs
loool. 😄

Képet!

Vicces Bad Beat:

nálam AA (allin)
ketten adják, mindkettõnél KK

kiestem :-)

Szeretnél online pókerezni, de nem akarsz pénz ráfordítani?
Itt a megoldás!
Egy pókeres kvíz kitöltése után(kb 10 perc) máris tiéd 150$, amivel befizetés és kockázat nélkül játszhatsz!
http://hu.pokerstrategy.com/u467MJ

kabel15
Gratulálok. 😊
Én is szeretném ezt véghez vinni 😊

BattleTag: kabel15#2672

Én a Freerollon nyert 2$-ból gyurtam fel magam 70$-ig NL.2-n 😊

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

balintka
El kell menned a székházhoz füvet locsolni, meg nyírni. De mivel a repülõjegy drága, így nem éri meg. Próbálj ki egy fent lévõ kezdõtõkét.

kabel15
Ja igen és azt akartam még kérdezni hogy itt is úgy van hogy mait megnyerek FREEROLL on azt fel tudom használni pénzes játékban is? Szóval ha mondjuk nyerek 2$ akkor azzal beülhetek játszani? Vagy kell teljesítenem valamit hogy azt az összeget megkapjam?

kabel15
Köszönöm. Hmm végre csak magyarok ellen 😊

zeli
Van magyar freeroll, oda tudsz regisztrálni. Minden nap 19:05-kor kezdõdik, keresd meg a freerollok között. A mairól már sajnos lemaradtál, de lesz holnap is.

kabel15
Azt hiszem megvan a gond. Csak angolok meg írek játszhatnak? Mert azt nézem 10 percenként indul szinte verseny de nem regisztrálhatok mert csak angoloknak meg ireknek meg belgák nak lehet? Ezt ki lehet valahogy játszani? Vagy alapból angolnak kellet volna regisztrálnom magam?

kabel15
Hello!

Az lenne a problémám hogy leszedtem a fulltilt poker-t és szerettem volna játszani FREEROLL-t regisztráltam minden. Kiválasztom a versenyt de hogy tudok jelentkezni rá? Mert nem találom sehol se a gombot vagy bármit amivel berakna a versenyre.

Christian88
Hát egyelõre ketten vagyunk én úgy gondoltam megbeszéljük, hogy (hasamra ütök) 9kor beírjuk ide hogy itt vagyunk e és beülünk együtt egy 9 fõs sngre gyorsan. Megbeszélljük msnen vagy chaten nekem mindegy.

http://www.twitch.tv/hegii

zeli
Hányan lesztek? Privát verseny lesz? Tudsz adni vmi torunament ID-t, vagy vmit ?

Christian88
Este leszel valamikor zeli beülünk egyre akkor?

mert így látod a megfigyelt lapjait, nem kell bemondania, nem köt le + agykapacitást, hogy megjegyezd. Plusz, nem kell rendelkezned az adott terem kliensével

zeli
Ehhez amúgy minek teamviewer? Elég, ha a saját gépeden megnyitod az adott asztalt. 😄

Egyébként én is benne lennék egy közös SNG-ben, a Full Tilten. Max $1-2os verseny. Sztem se legyen turbo, ez lényegében csak egy ilyen összejövetel szerû, itt a játék a lényeg, nem a sebesség, stb.

zeli
Azt vágom, nem az volt a kérdés. 😊
Azt olvastam, hogy elvileg a visszaemelõ (a 2. játékos) nem emelhet, ha az utána levõnek kevesebb a zsetonja mint a minimum visszaemelés. (versenynél pl.: az emelés duplája), így õ már nem emelhet abban a körben.

ezt nem tudtam
Annyit lehet olvasni a Coachingról, az adta nekünk az ötletet.
Én nem érzem durvábbnak (ez persze nem változtat a tényeken) annál, hogy valaki egy-egy kérdéses handet belinkel egy topikba megvitatás céljából. :-(
Pillanatnyi elõnyre szert tehet az ember, és ha képes megfogadni nála ügyesebb játékososk tanácsát, akkor a pillanatnyiból állandó lesz, hiszen fejlõdik.
Szerintem ez egy interaktív leakfind

Ebben van valami... bár élõ játékban ez kifejezetten tilos, online játékban lehetetlen ellenõrizni.

Renegade: én úgy értelmezem, hogy egy ember játszik, ti pedig valós idõben megbeszélitek, és tanácsokat adtok neki, ez elvileg tilos minden pókerjátékban.

Ha tiltott is hogyan ellenõrzik? Amúgy meg ezek szerint nem ülhet mellettem senki amikor játszom mert az nem fair?

vagy én nem fogalmazok rendesen, vagy ti értitek félre :-(

De ez tiltott nem?

félretük egymást

Mi online elemezzük egymás játékát. Tehát valaki elkezd játszani és szól.
Feltelepíti a teamviewer kliensét, ami egy olyan program, hogy prezentáció szinten megosztja az asztalát (csak read only), mi pedig a teamviewer honlapon browserbenlátjuk, hogy hogyan játszik.
Mindeközben a Ventri serveren beszélgetünk, és megvitatjuk, hogy épp mit kéne lépni, jó e egy move.

Még egyszerübben: Coaching :-)

Christian88
Most nem vagyok fent. Full tilten játszotok? én egy 9 fõs SNG-t javasoltam anno 1 vagy 2 dolcsis bár tõlem mehet 5 dolcsis is a játék nekem no limit holdem vagy valamilyen mixed games. és annyi kikötésem lenne még, hogy ne turbo superturbo =)

msnen fent vagy?