Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

huh van itt képzavar, részletesen:

regisztálsz:

1. nap befizetsz 200 $-t jár a duplázás
játszol, játszol
10. nap befizetsz még 200$-t jár a duplázás
60. nap befizetsz még 200$-t jár a duplázás
80. nap befizetsz x összeget, itt már nem jár a duplázás mert elérted a max 600$-t

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

asafderg
A first deposit bonus jár az elsõ befizetésre.
Néha adnak új bónuszt a régieknek is (gondolom, ha fogy a zsé a bankszámlán😊). Az reload bonus néven fut.

Christian88
AK all inomat megadja a srác K10-el és nem érti, hogy miért játszotta rosszul. Persze lejött neki a 10es

http://www.twitch.tv/hegii

90 napig max 600$-ig igen

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

zeli
A bónusz neve is first deposit bonus, tehát csak az elsõ befizetés után.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Játszik valaki pénzben a pokerstarson? Csak az elsõ befizetés után jár a 100%-os bónusz vagy minden feltöltés után?

sz4bolcs

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kabel15
Remélem 😊
És azt is hogy hatalmas POT nál jön 😄

BattleTag: kabel15#2672

sz4bolcs
Lesz még neked rujál flassod is. 😊

am Grat!

kabel15
Életem elsõ online pokere 😄

BattleTag: kabel15#2672

Hát kb pont ezt csináltam 😄 Mondjuk az azért megnyugtat, hogy általában pont ilyenekkel vesztek. Laptalálkozás, egész beülõ elvesztés. Most két ilyen is volt egymás után... -10 dollár. Jó szar session volt, de az a jó, hogy elbénázni nem szoktam a pénzt, ez meg azért benne van.

sz4bolcs
<#eljen> KK-t AA nyomta le az AAt meg KK........

TaRka0107
Egyikkel sem😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sz4bolcs

sz4bolcs
Az elõbb ejtett ki 2 óra játék után QQ-val egy srác, nekem KK volt, és toltam rá vissza az allint, jött neki....

amilyen szar volt az utóbbi pár hét, már meg sem lepett volna :-)
Érdekesek ezek a HU versenyek, csak lefárasztanak dúrván

sz4bolcs
Azt hittem, jön a 9 xDDD

na mégegyszer

HU 5+1$ MTT FT

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=2176065

izé, miért adtad meg?

pf: 3-4BB
f: 2/3 pot
utána vagy dobod, vagy 1/2 pot majd 1/3pot, itt rádemel, te kifizeted, én nem tudok setet eldobni, de én egy ideje csak elvétve tolok CG-t, szóval, lesz aki jobban vágja :-)

Ezt hogy kellett volna megjátszani?

sz4bolcs

Christian88
Úgy látszik csak 1 napig szivatott. Most utolsó háromból kettõt nyertem egy 3. hely.

pár óra pihi mindenképen jó (pl megnézel egy filmet, epizodot)
Én akkor szoktam abba hagyni, ha laphalál van, vagy kb 4.szer mákol le a river. szóval úgy -8,10 BI körül, 10+ nál azért már befigyel egy párnapos pihi :-)

Christian88
5.50es SNGrõl van szó. És általában top párom, két páromre jön az ellenek a kézbe párhoz egy drill. Ma két hetes drill és egy 8as drill ellen lettem short stack ahonnan nem tudtam visszajönni. AK AQ is bukom preflop all in ahol flopon flush és sor esélyem is volt(jó ezt tudom , hogy coinflip volt, de én flop után se tudtam volna eldobni).

változó, függ a szinttõl, BR-tõl, hónaptól
SNG-rõl van szó?
hány BI a minusz?

Mikor hogy. Általában hanyagolok, de múltkor egy nap alatt vesztettem 13 dollárt, másnap vissza is nyertem 😊

Christian88
Tegnap óta hihetetlenül szivat a full tilt engem.Ilyenkor ti mit csináltok? hanyagoljátok pár napig?

sz4bolcs

nekem még nem sikerült :-(
De én még azt sem tudtam megtanulni, hogy hogyan kell 70-30 at nyerni preflop allin :-)

sz4bolcs
Meg lehet szokni?

sajnos ezt meg kell szokni, futottam már bele cifrább dologba 215$ BI-s versenyen is. 😞

sz4bolcs
6500-ból 3500 körül ha jól emlékszem. Csak idegesítõ, hogy ennél sokkal jobb is lehetett volna, a buzi meg adja AJ ellen J10-zel, és jön neki..
kössz, de jobbat vártam..

KAMIONOS KOGYO
Mennyibõl? Hanyadik?

Amúgy GRAT!<#eljen>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

sz4bolcs
Na, számomra vége is a lamborghini freerollnak, $10-t nyetem.....
Megnézhetitek az utolsó leosztást:

zeli
Gondoltam rá, hogy indulok, de nagyon sokan vannak, ~28k ember. Mondjuk turbo, szóval az elsõ párezer ember hamar ki fog hullani, de akkor is el fog tartani egy darabig. De azért neked sok sikert, ha indulsz! <#vigyor>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
az mi és hol van? 😄 én csak ps-on vagyok

Christian88
Valaki lesz este a big little tournamenten?

sz4bolcs
Fogtam még1 buzit:

sz4bolcs
Linkeljetek inkább ilyeneket: 😛PPPP

sz4bolcs
Én akörül megyek túrázni, szal -. :/

Akkor már nem freerollok lesznek, hanem pénzes versenyek, de tuti lesz valami! Majd érdeklõdöm, és úgyis beírom ide ha megyek 😊

ha a 20.-ai hétvégén lesz valami hasonló verseny Pécsen, és mész, akkor azért szólj, pls.

Nekem az pont a szabim után lesz, szóval tuti nem lesz idõm a meló mellett 😞 De majd meglátjuk.

jut eszembe, Szabolcs, Basokszám: augusztus 16.-tól fadd-domboriban leszek, elvihetnétek pókerezni, esetleg kiugorhattok lerészegedni, ha van hozzá morál. :-)

sz4bolcs
Még1 ilyet linkelsz, befejezem a pokert. Ez katasztrófa. Nem mint ha velem nem történne ilyen, de nagyon szar így egybe látni ennyi szívást. <#szomoru1>

Rebellis80
Még,egy extra parti a végére. Be kellett volna fejeznem a játékot 😞

Rebellis80
Sziasztok!
Egész héten készültem a játékra 😊 Végre nyugisan nekifogtam. Szörnyû. 3 óra alatt vesztettem 70 dollárt. Itt is a bátraké a szerencse 😄 Az egyik AA lappal preflop mentünk all-in (K10 ellenfélnél), a másiknál a flopnál. A flushszitura rá lehet fogni,hogy én rontottam el.
Az 555-ös parti az asztalnál az elsõ leosztásom volt. Úgy örültem, hogy végre valami tuti lapot kaptam. Preflop volt is 2 dollár emelés. Azt hittem AA vagy KK-JJ lapok ellen megyek. Volt még egy partim KK-val. Preflop 12 dollár all-in (emelés-visszaemelést követõen) Természetesen elbuktam. De az ellenfélnél csak egy JJ volt és jött neki.
A versenyeztem is 😊 Már csak 10 ember van. Az ellenfél lopkodja a vakokat. A8 lappal megadom az all-inját. Mutatás 7 8 és õ nyert 😄

Egyébként nem is értem,hogy miért játszom cash gamet. Tavaly 450 dollárt vesztettem 4 óra alatt...

Ha további beszámolókat szeretnél, akkor nézd meg a blogomat is:
Mikro limit póker

Azért meg lehet próbálni,hátha csak én vagyok szerencsétlen 😊

Üdv.
Gandalf
Full Tilt