30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#29155 És mivel fizetik ki az Ászod? J-magassal? :D
Tegyük föl, h. QJm van, mögöttem ülsz, limpelt kassza. Végigmegy a check-check, én ugye nem fogok beleemelni KKQ flopon, de ha te utolsó beszélőként riveren akármit beleemelsz, olyan vígan callolom, hogy csak úgy zörög.
Az egyetlen értelmes játék ilyenkor, ha elcheckeled. -
#29154 Hát ez sajnos ilyen. De a legjobb, amikor AA-t kapsz kézbe, te vagy a nagyvak, és mindenki dobja a lapjait. :D -
#29153 Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek. 1 kör Q10 kézbe 2 játékos maradt csak bent (nem volt emelés) FLOP Q 10 10. Check check. Emelem a nagy vakot. erre eldobja. Következő kőr. J9 kézbe. Egyedül maradok egy TÁVOZOTT játékossal. Mondom megnézem mi lenne a flop nem emelek be. Flop: Q 10 8. 2x duplázhattam volna. -
#29152 Az attól függ, ki milyen technikával játszik. -
#29151 Miért akarod riveren blöffbe fordítani a showdown képes lapodat? Milyen rosszabb lappal adhat meg, egy ilyen boardon. Kb semmivel, így inkább check/fold, vagy check/call ellenfélfüggően, de ha hátul vagy nem érdemes hívni, mert csak a jobb lap adja meg. -
#29150 Igen de ő nem valószínű hogy végig check olná a partyt. A másik hogy max a zsetonjaim 1/10 teszem fel vagy a jelenlegi potot. Attól függ hogy ítélem meg. Ha mindenki végig passzív akkor a pot se lehet olyan hatalmas. De ha már a sors egy ászt dobott a kezembe akkor azt fizessék is ki nekem -
#29149 Az attól függ. Ha valakinél van egy K/Q, akkor nagyot bukhatsz az ásszal. :) -
#29148 Köszönöm! Szóval akkor ha mindenki passzív volt a kőr végéig de nálam lapul egy ász. Akkor érdemes hívni egy kicsit :) -
#29147 Igen, az nyer, akinél magasabb lap van. Ha ugyanolyan van, akkor feleztek.
Tehát ha mondjuk: QQKK3 van az asztalon, nála A5, nálad AJ, akkor is feleztek. De ha nálad mondjuk J3 van, nála pedig A2, akkor ő nyer, hiába, hogy neked "úgymond" 3 párod is van. -
#29146 Sziasztok! Lenne 1 kérdésem.
Texas Hold'em ben. Ha az asztalon van lent 2 pár. Jelen esetben QQ és KK
Akkor a végén ki nyer? Akinél magasabb lap van? Vagy esetleg egy AA?
(persze elő fordulhat hogy van nála egy Q vagy K) -
#29145 zsetontrükkök közül megy az áthúzás. a forgatás drill is ami már nehezebb, de az összehúzás csak párszor mikor törülközőt tettem az asztalra. annak mi a titka? -
#29144 :))
Hugi atjott most es meselt... 6000-es verseny as dealer... check diz áut mit osztott:
elso leo:
8-as poker :DDD
masodik leo (!!!!):
1 lapos pikk royal lett volna, ha az idiota no" nem dobja el a koztes damajat... mert treffnek nezte, es utana dobbent ra... :DDDDADSAD
gg :) -
#29143 na ezt sasoljatok!
Erdelyi lehet a srac, mert mashol is magyarnak irtak:
WCOOP 2012: Event 22 - $10,300 NLHE fájnől tébl...
grat neki :)
megneztem az eredmenyeit... azert [URL=http://www.pocketfives.com/pokerstars/nandor82/]van "par" jo eredmenye[/URL] :) -
#29142 Hogy én mennyit kerestem az olyan embereken, akik ezzel a felkiáltással "tudom, hogy jobb vagy, de call". :) -
#29141 Aki egy ilyet bedob headsupban az sztem nem lehet regular. A 93s flösöm is instacall volt. -
#29140 en feszes vagyok, be (es nem a sztrét miatt) :)
hehe, amugy volt egy "erdekes" utkozesem elo cashen...
nalam Ax suited, gomb (vagy kornyeki) pozi, uccso beszelo... szepen riverre felfejlodtem szinre... 3-an voltunk....
river utan hivott az elo jatekos... masodik szepen rahivott egy finomat... mondom ez az alomszitu :) hivtam egy total vaulet rajuk... az elso elbol megadta... a masodik meg nagyon erosen elgondolkozott, de ha mar belehivta magat, akkor lecallolta(mondta is megadasnal) de gyanitotta, hogy nalam volt a nuts...
az elso playernel Q suited, nala K suited vót :)) -
#29139 igen ám de tuti blöffre tette.
és őszintén, te bedobtad volna? :D -
#29138 tokeletesen 1-et ertek :)
elozo háeszeddel viszont nem :P
van 3(+1) kombinacio QsXs, KsXs, AsXs (es a Ts7s) (Szabi szokasos ultramakja meger egy miset ofkorsz :PPPP) ami erosebb :) -
#29137 jó itt elbaszta a slowplayt, én azért szoktam betelni ha nem szivárvány a flop. véleményem szerint öreg hiba ingyen lapot adni még ha monster handünk is van flopon. -
#29136 jó, alapjában véve szerintem nem volt rossz megadás részéről. -
#29135 Így esett ki "szegény"
-
#29134 és te mit donkoltál volna bele a potba riveren? ;-)
-
#29133 A f@szomba mááár
-
#29132 -
#29131 ezt biztos lattatok mar, de nekem annyira tetszett!
Hájsztéksz kessgém 4-ik szezon:
Aki nem erti: Matusow (<-utalom) irtozatosan leoltja Hellmuthot, hogy mekkora fish! Hellmuth meg megmutatja, hogy ki az ur a haznal! :)
videot nem agyaztam be, mert idore linkelem es itt sosemnem indul onnan, ahonnan szeretnem :(
Hellmuth vs Matusow :) -
#29130 Ezek Tournament dollárok. Nem nyomja ilyen nagy téten :) -
#29129 az a helyzet hogy az ember sokkal jobban megjegyzi a rossz élményeket mint a jókat. ezért van amiről beszélünk.
de a haverod nem kis téten nyomhatja :D -
#29128 Forum BB Code (Vbulletin:
Ezt a részét másold át. :) -
#29127 Hand1
Hand2
Ezeket egy haverom küldte át, akit coacholok, hogy olyan rosszul futnak a prémium lapjai, majd utána csináltunk egy ilyen képet a holdemmanagerből, és rájött, hogy mégsem fut rosszul.
-
#29126 Nekem ez nem megy... :) -
#29125 <object width="400" height="267"><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="movie" value="http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=4557032"></param><param name="bgcolor" value="#FFFFFF" /></param><param name="quality" value="high" /></param><param name="allowScriptAccess" value="always" /></param><param name="scale" value="Exactfit"></param><embed src="http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=4557032" bgcolor="#FFFFFF" allowScriptAccess="always" scale="Exactfit" type="application/x-shockwave-flash" width="400" allowFullScreen="true" height="267"></embed></object> -
#29124 [flash=400,267]http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=4557032[/flash]
-
#29123 GondoLom több ezer leosztással alá tudod támasztani,és be is tudod ide tenni ezt a statisztikát. -
#29122 Miért van az, hogy ha online játszom, és flopnál olyan 80-20 -ra állok, az esetek többségében az ellenfélnek jön le a nyerő lapja?
Tegnap is, AK -m van egyszínből, flop előtt allin mentem egy emberrel, neki KQ volt egy másik színből
a flop AK10 turn 2 river J
és már a flop után legyintve felálltam a géptől mert tudtam, hogy le fog jönni neki a sor
_mindig_ ez van. mindig. -
#29121 Phil Ivey állítása szerint nem olvasott pókerről könyvet.
sztem ez a rosszabbb út jó olvasni profik gondolatait. Patrick Antonius könyvért ölnék :D -
#29120 Szerintetek tapasztalati úton el lehet érni a profik tudását, vagy tudatos tanulás nélkül mindig csak arra lesz elég a tudás, hogy fisheket fosszon ki az ember? -
#29119 azért az allint még rá kellett tolnom, hátha valamelyik elhiszi, hogy nálam van a nuts. :D -
#29118 beirasod LOAL! :D -
#29117 xD életem második board royalja.
-
#29116 Am meg vesz az ember vmi tábla pc-t, fölmegy róla egy pokersite-ra, és kb. megvan ugyanaz a feeling.