Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beleneztem egy kicsit hájsztékszbe (kicsit pihenek, dio3 farming kozben 😄)
real 50/100 tetek... nem jatekpenz...
omg... valaki magyarazza mar el, hogy call110 mit csinalt? ha azt hiszi, hogy rablas van, akkor miert nem 3betel? miert csak call evvel a junkkal??? ez nekem magas ... es meg jon is neki... szerintem donk volt... a flopon talalok egy part es callozokrol mar nem is beszelve... -.- ok turnon mar jott a makja szerintem szar jatekkal...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mostanság kezdeném a pókert és a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy melyik termet ajánlanátok (a bwin kivételével). Cash Gamet játszanék SH asztalokon. Én a Pokerstarsra gondoltam.
Köszi elõre is! 😊
cesc fábregas
mekkora makos vagy 😄DD
Az eNber ilyenrol almodik, hogy nyirjak ki egymast, Te meg minnel beljebb legyel ITM-ben 😄 ez tok allat 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ha ezt látom, nyúlok a popcorn után, de csak utólag pislogtam, miután felbukkant az asztal, hogy hogy lettem második az asztalon, ahol eddig bubble-ban vergõdtem.
és nem lövöm le a sluszpoént, nézzétek meg:
sok havi kihagyas utan cimbivel megbeszeltuk, hogy elmegyunk majd live cashre kicsit potyogni... de! elotte nyomjunk egy bo3 HU-ot... hogy legyen minimalis tet, ezert meg1eztunk, hogy a tet:beer 😊
5000 zseton, 5 perces vak, ps default vakraising...
elso session: 4.-ik leo... mondom SB-bol egyszinu 45-el kicsit kreativan meghivom 3BB-ig... call
flop: 678... aaa mondom check, check
turn: 7
mondom behivom pot felet, reraise, rr, rr, rr, rtoallin, es en ugy callolom le, hogy kozben mikrofonon mondom a cimbinek, hogy mutasd a kezbeparod amivel fullod van...
persze, hogy kezbe 88-at mutat 😊
0-1... mondom a kaeletbe, ezt vissza kell forditanom... fel oras kemeny gyures utan egyenlitek... majd megint gyurjuk egymast fel oraig... es a vegen egy gyonyoru ASZ pokerrel forditok 😊)) beer is mine (meg a Zerkolcsi gyozelem) ^^
Én már nem játszom majd egy éve, sajnos sikerek hívján elvesztettem a motivációmat. Most mondjuk úgy állok anyagilag, hogy megengedhetném hogy újra megpróbáljam, de õszintén szólva sajnálom rá az idõt és az energiát.
Szóval ha valaki szeretne házigazda lenni, privizzen rám és leírom a folyamatot 😊
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Tök jó érzés, hogy több hónap szünet után sem veszik el a skill.
Hungaroforint a padlón, mindjárt vérszemet is kapok. 😄
Amúgy NL50-en durván 3-4 bb/100 hozható rakeback nélkül.
Ami azt jelenti, hogy 100 handenként fogsz kb 1,5 dollárt nyerni. Ahhoz hogy napi 40 dollárt keress, ahhoz napi durván 3.000 handet le kéne játszani, ami 3-4 asztalon több mint 5 óra.
De mint mondom az a roll, hogy biztonságban érezd magad maximum NL10-re elegendõ. Vagy NL20-ra, de akkor legkésõbb 80.000-nél vissza kell lépni NL10-re.
kb olyan 100.000ft kezdõtõkém van, 50 nap alatt akarok napi kb 40$ nyereségbe zárni ez ha napi 5 órát játszok az óránként 8$ nem hiszem hogy teljesíthetetlen lenne csak valami olyan termet kéne találni ahol nem profi a mezõny...de mondjuk nem is csak fish játszik, de mondjuk feszes-agresszív játékkal nem hiszem hogy képtelenség lenne ezt hozni...
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyûvé és gondtalanná tesz.
Reggeli 5.45-os sms (2500-os elo" verseny):
Hugom: "jelentem, megnyertem" 😊
jo jatekot!
A másik: Itt a nagy többség (ha nem mindenki) online pókert játszik. Ha te nem szereted, az a te dolgod, értjük hogy megvan róla a véleményed, csak tudod a vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másé. Ha nem szeretsz online játszani, ne játssz. Nem vagyunk rá kíváncsiak hogy szerinted mennyire szar és miért.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
paul: -fav? vegre! <#eljen>#eljen>
Az értelmes játékosnak viszont további sok sikert!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mivel en nem jatszok most ideje sem elo", de foleg online pokert sem... ezert max tesombol indulok ki... eloben allandoan itmezik, vagy nyer vagy ott van a top3-ban... rengeteg jo eredmenye van... most az utobbi idoben kicsit jatszott jokerstarson, mert eleg sokat dolgozik es ott ucsorogni fel delutanokat az neki is faraszto... ugyanaz a riveres par szazelkos hulyesegek jonnek neki is tomkelegevel ami nekem jott... erdekes, mi? 😉 csak ennyit hallok ki, hogy "ez mi? ez mi?" jon at hozzam orjongve... en mondtam neki, hogy felesleges... max abban latom az online poker ertelmet(amit elmondtam neki is)... hogy leulsz es grindolsz NAGYON sok asztalon cashen(vagy sng tobb asztalon, kinek mi)... max...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx