30077
  • Palinko
    elég ha a magyar termeknél nagyobb a rake, külföldi oldalt nem adóztathatnak. de nem tudjuk mekkora lesz a mértéke ha játékgép mértékű akkor mind1 ha meg kicsi akkor nem lesz rakeback és kigazdálkodják
  • Tigristank
    Akkor nem kell játszani és befizetni pár hétig, és nyugodt lehetsz, hogy ez nekik is fel fog tűnni, és rá fognak jönni, hogy mit kéne tenniük. Mint ahogy pár hónapja a sportingbet is bevezette, hogy levont a befizetésekből 375 Ft tranzakciós díjat, amit azóta gyorsan el is töröltek, mit gondolsz miért? Na meg sem a sportfogadásban, sem a pókerben nincs 1 monopól helyzetben lévő oldal, vagyis ha az egyik megfizetteti a játékosokkal valamilyen formában az adót, a másik pedig nem, akkor az utóbbihoz átpártolhatnak, amire az elsőnek reagálnia kell, ha meg akarja tartani a játékosokat. (Azt már meg se említem, hogy az adózással "de iure" engedélyezett tevékenység lenne Mo.-n az online szerencsejáték.)
  • precision
    simán elképzelem, hogy pénzkivételnél az oldal levonja az adót
    már meg is van oldva
  • precision
    Te melyik országban élsz amúgy? Mondj már nekem egy olyan adót amit nem az emberek fizetnek ki ebben a tetves országban... simán áthárítják ránk, árat emelnek szemrebbenés nélkül az adóra hivatkozva amit _rájuk_ vetettek ki és nem _ránk_ (ld. távközlési adó).

• Tigristank
    És mégis hogyan? Külön rake a játékos állampolgársága alapján aszerint, hogy kell-e utána adózni vagy nem? Vagy szerinted a magyarok olyan jelentős tételt adnak az üzemeltetők bevételében, hogy meg kell lépniük ezt a lépést?
  • Palinko
    mert úgyis a raken fogják behozni?
  • Tigristank
    És az nektek miért fájó, hogy meg akarják adóztatni az online oldalakat a magyar ügyfelekből származó, szinte kockázatmentes bevételük után?
  • plu604
    neki az lesz, és meg is fogja adóztatni.
  • Palinko
    akkor jó mert ez nem szerencsejáték :D
  • precision
    A qrva anyját nem akarja megadóztatni? -.-
    Orbán Viktor tegnapi nyilatkozata :

"Bankadót emelünk, közművagyonadót emelünk, energiaadót emelünk, az online szerencsejáték adóztatását pedig bevezetjük"
  • Lammer
    en mint nagy online ellenes is benezek azert majd ha indul :)

viszont beszaras, hogy engem mennyire hidegen hagy a poker, mint jatekos... videokat szivesen nezek, meg hogy masok toljak... :)
  • ddt500
    Nekem is van bent pár fityingem.
  • Csacsi
    Én is várom már nagyon. Kb 2.000 dollárom ragadt bent :(

Kíváncsi vagyok milyen bónusszal akarnak majd ott tartani.
  • plu604
    jelen! várom már nagyon a játékoscsalogató-mézesmadzagot, jó pénz lesz belőle, meg van is bent kb. 20.000 Ft-om :)
  • zeli
    26 nap múlva jön vissza Full Tilt!
    Van, aki érintett még benne ?
  • Palinko
    ja olvastam mind
  • Lammer
    JUJJ! ismeritek Bobby Crosby kepregenyeit (tuti)? mar eleg reg nem neztem oket, most visszaneztem es ezen szakadok mar 5 perce... ez mindent visz nalam :DDDDD

• Palinko
    ja legdrágábbak :S high stakesben biztos, poker after darkban meg valoszínű ezzel játszottak
  • Lammer
    hu"ha! megneztem ezeket a KEM kartyakat... hat eleg dragak, de biztos jok! :)
  • Palinko
    emígy tényleg jó kártyák, alig hajlanak meg riffletől, plusz csúsznak az asztalon ahogy meg van írva csak a kopás ugye mint mondtuk volt :)

KEM el van tapasztalata valakinek? mert nem olcsó de ha jó dolgokért hajlandó vagyok fizetni
  • Lammer
    nekunk is Copaq van... Jo kartya, de tenyleg kopik, ezt o" is allitja, mint mar officiel oszto :)

Az itthoni is jol elkopott mar...

mas: ezer eve nem nyomtunk itthon pokert, Anyum(!) unszolasara toltunk egy sessiont xD

gyerekek: volt egy pro megadasa asz magassal hugomnak, mert vegiglovoldoztem 3 utcat semmivel... jol latta sajnos elfogytam... 3 allin utana... ketszer szett, meg broadway... mindharomszor riverre
  • Palinko
    nem új a pakli, meg 3 lapot félretettem ahogy kell.

ja, de copaq full plasztik kártyát ne vegyetek mert nagyon kopnak. igaz fán és nem vászonon csúsznak de mind2 fele kppik

következő asszem KEM lesz
  • zeli
    Meg kell keverni a paklit rendesen.
  • Palinko
    tegnap játszottunk nálam és leosztottam boardra (ha nem is ilyen sorrendbe de ezeket a lapokat)

8d 9d Jd Kd Qd

Ad vel vitték, de fuuu :D ja preflop dobtam szóval nem voltam érdekelve
  • sz4bolcs
    Pokeres aranyköpés:

"Már félig tilt-en vagyok. Ilyenkor még nem dühből játszom. Ilyenkor kísérletezem." -ddt500
  • Barnabyka
    Poker 770!

Alapból ott a 7,7$-os kezdő és elég sűrűn adnak mellé mást is.
  • Csacsi
    Inkább keress oldalakat, ahol ingyen pénzt adnak...szerintem jobban jársz.
  • precision
    ja, freerollok tekintetében is az egyik legszarabb terem a pokerstars
    poker770 -en óránként van freeroll festival, délelőtt 10$ össznyeremény, délután 27,7$ nyereménnyel
    az egyik ilyen 27 -eset meg is nyertem pár nappal ezelőtt :)
  • Palinko
    hát nekem nem dob ki rendes freet hiába is állítom be. ilyen női versenyeket, meg játékpontokat nyerhetsz olyan van.
  • aki124
    pokerstarson vannak freeroll versenyek, olyanok is ahol a végén rendes pénzdíjazás is van (bár ezeket megnyerni nagyon nehéz)
    fulltiltet nem ismerem bár biztos azon is vannak ilyenek

• kabel15
    Játszik itt valaki Bwin en? ma kaptam egy 1500ft os ingyen bonuszt amit kaszinóban tudok eljátszani. Csak azt nem tudom hogy ezt hogy tudnám rendes pénzzé alakítani. Mert a számlámon nem jelenik meg ez az összeg. Pedig már nyertem belőle plusz pénzt de azt se mutatja :S. Egyébkt ti hol játszotok? Vagy hol érdemes ahol sok FREEROLL van naponta? Ahol mondjuk tudok is vele keresni versenyeken pár $ amit aztán tudok cashgame en forgatni.
  • sz4bolcs
    Its a kind of magic :D

dobidobi :(

• sz4bolcs
    checkbehind classic

• sz4bolcs
    na jó, hazudtam, néha én is szoktam slowplayelni

És itt a teljesen standard insta-check/call, amiről beszéltem:

• sz4bolcs
    Am tökre emlékszem az utolsó ilyen szitura: Alacsony vakszint, nálam nagyvakon Qx, egy limpelő, flop KKQ, csekkcsekk, Q, csekcsekk A, én csekkelem a rivert, ő meg úgy gondolja, hogy nekem most tökre félnem kéne valamitől, ezért beleemel egy potot. Instacall. Mutat: 77
  • sz4bolcs
    Másrészt pedig örömmel kifizetem bárkinek ilyen line után a slowplay-ét, mert neki soha nem fog kelleni kifizetnie az enyémet. :D
    Én ugyanis felismertem, hogy nem kapok elégszer jó lapot ahhoz, hogy slowplayelgessek, az ellenfél meg túl sokszor kap olyan lapot (emlékezzünk: KKQ flop), hogy megfingasson.
  • sz4bolcs
    Lehetni éppenséggel akármi lehet, de egy check-check line után, amikor én a dámás fullomat checkelem el turnön (amit amúgy nem azért csinálok, mert gyenge kéznek tartanám), és jön egy blank river, meg utánam egy emelés, ami nem ad elő semmit slowplayen, busted drawn, meg any2-n kívül, az sztem kötelező call. Nekem a zsetonjaim nagy része abból jön, hogy pont ilyen blöfföket indukálok, és callolok, amiről kabel15 beszél, úgy hívom őket, hogy no-value bluf. Amikor igazából semmit nem ad elő az ellenfél olyan lappal, amivel jobb handet nem tud kiütni. Tehát nem azért checkelek el egy ilyen turnt, mert gyenge a kezem, hanem mert nincs benne érték mondjuk egy mögöttem ülő J10 ellen, ami egy A riverre esetleg még beleemelhet a potba mögülem ahelyett, hogy mögémcheckelne. Plusz ha beleemelek turnön a potba a dámás fullommal, és ő azt callolja a J10-zel, akkor akármilyen riveren meg vagyok lőve, sokkal nagyobb hitelt kell adnom egy slowplaynek egy nagyobb potban. És riveren sem tudok pozíción kívül értékért játszani a dáma fullommal, mert nincs benne.

Emlékszem, pár éve még azt tanultam meg, hogy "nincs csak call, döntsd el, kinél van a jobb lap", ma már nagyon jól látom (és ez az, ami nálam a legkésőbb alakult ki), hogy hol van a helye a játékban a check-callnak, és hogy riveren utolsó beszélőként mikor kell checkelni. Meglepő, mennyire sokan nem tudják, és hányan próbálják blöffbe fordítani a semmit riveren csakis a pozícióra támaszkodva figyelmen kívül hagyva a line-t, mert nincsenek tisztában az "értékért emelni" fogalmával... Ilyenkor általában belekezdenek a kabel15 féle "fizesd ki az Ászom" akcióba, amire válaszul kapnak egy callt azzal, hogy "épp ki akartam fizetni Dámafullal azt, amit előadsz.".
  • Csacsi
    Nem fog 3 utcát checkelni, majd utána csak picit hívni. Ha mg mégis, akkor megnyeri azt a kicsi hívást. Mert ha ott nagyot emel, akkor úgysem kap callt egy értelmes játékostól sem, és így értéket veszít a handje.
  • Palinko
    de miért nem lehet ez király drill, póker slowplay?