30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#29115 jah, nekem is megvolt ez az ötlet, aztán rájöttem most hogy vettem zsetonokat meg plasztik kártyát hogy ez nem lesz lecserélve :D emígy is asszem elektronikusan nem lehet totál random keverni :S -
#29114 Szar érzés föltalálni vmit, amit már föltaláltak. :D -
#29113 A csudába... : D -
#29112 Errol az otletrol mar lecsusztal.Link -
#29111 és elmarad a pakli érintése? túúúl modern :D
-
#29110 nekem az otthoni pókerezés megújításáról van egy ötletem, csak nem nagyon tart még ott a technológia
egy vékony összetekerhető vagy összehajtható kijelző lenne az egész, választható méretben (tudom, hogy már van ilyen kijelző, de még kicsi és elég drága) és ki kéne teríteni az asztalra
szóval ez egy kijelző lenne, érintés érzékenységgel
egy pókerszoftver futna rajta, és lehetne a haverokkal pókerezni otthon
nem kéne osztó, zsetonok, kártya...stb.
ilyen apróságokra is gondoltam, hogy a saját kártyádat természetesen képpel lefelé jelezné ki a cucc, csak akkor válna láthatóvá, oda raknád a két tenyered, eltakarva a cuccot, hogy csak te lásd a lapodat
kényelmes lenne, mert mindent a szoftver vezérelne (vak emelkedés, ha tournamentet játszotok, vagy, hogy most mennyit hívtál, mennyi a split pot, ki nyert és miért...stb.)
és ugyanúgy meglenne a baráti körös élő póker feeling, hisz nem a gép előtt ültök otthon és egy netes teremben csináltatok külön szobát... ami elég gáz :D -
#29109 egyebkent en regebben agyalgattam egy ilyen hibrid megoldasrol... de kar, hogy nem vedettem le! :) Mindenesetre erdekes, jah :) -
ehhez mit szóltok? :D -
#29107 szeeeeeeeep :) -
#29106 Ne kérdezzétek miért mentem all in :D
-
#29105 Patrick Antonius nem irt meg konyvet? ha jol tudom nem. igaz van meg ra ideje es remelem megteszi. nagyon birom -
#29104 :DDDDDDDDDDD
ez annyira pokerstars :D -
#29103 equika? :D
Csak nem 3,5 dolcsis 12-es?
Már névről ismerem a regeket. :D -
#29102 Bukja a zsetont, de ha all in megy, akkor jön neki.
-
#29101 Első leosztás:
-
#29100 De azzal ne altasd magad floppon hogy meg ket kartya jon hacsak nem allint kell megadnod.Ha csak hivast kell megadnod akkor ugy szamolj hogy egy lap jon. -
#29099 Ha még 2 lap van hátra. outok x 4 mínusz annyi amennyivel out nagyobb 8tól. pl flöshúzónál
4x9-1 az 35% -
#29098 hogy megy flopon az esély számolás? Harrington könyvben volt -
#29097 high stakes poker :D 300/600 majd beszarok néha -
#29096 szép is lenne... :) -
#29095 200 forint.
Tobb a jo jatekos mint 50/50-en.De aki nl20-at Megveri online az ezt is siman lehozza. -
#29094 200 dollár a nagyvak? fél havi fizu? bazz -
#29093 erdekelne minden arrol a szintrol... en max a "br"-em miatt 50/50-en szoktam potyogni... de ott a szinvonal ugye eleg lol...
Tudnal egy kicsit "meselni" arrol a szintrol? Mennyivel erdemes beulni... Hivas mertekek? ragaszkodnak a flop parhoz? sok a donk? stb??? johet minden info :)
Preci: En is honapokig nem voltam 600-on, de legutobb egy 5-os osztasban benne voltam :)) feszes-agressziv jatek szinten :) -
#29092 Phil Gordon Kis fekete könyve érdekelne pdf ben, angolul se találtam :( -
#29091 Igen...elő szokott fordulni. Mondjuk heti 2-szer :) -
#29090 mármint a shortstacknek volt 30ad annyi zsetonja és bejutott itmbe az ego-fight miatt :) -
#29089 én valamelyik nap valami hihetetlenül szar játékkal lettem 3. 600 -as versenyen az universumban
vicces amúgy, hogy a két legnagyobb stackes nekiáll egymással harcolni itm+1 ember esetén és persze az egyik kiesik az ego miatt, mer nehogymá eldobjam az A10 -emet amikor lent van az A :) a másik akinek meg 30ad annyi zsetonja volt az pedig nyert pénzt :)
volt 1-2 mázlim, amennyi kell is a pókerben, de amúgy a feszes-agresszív játékkal lazán itmbe lehet jutni szerintem -
#29088 egyertelmu, hogy arra "gyur" :) amugy elso osztasanal o" osztotta vegig a donto asztalt :)
amugy szoktal szazketszazazni universumban? :) -
#29087 Ha ugyes lesz akar par honap mulva oszthat nekem a 100/200-as asztalokon. -
#29086 nah hugomat felvettek hivatalosan osztonak universumba...
elso versenye (1500) 2-ik leosztas:
allin
raise allin:
KK vs AA (papirforma) -
Nadi #29085 Ez így elég nagy témakör :)
Egy kis segítség:
http://www.onlinepokerhu.com/poker/SH-Pokersuli-I-Equity-es-huzolapok
http://www.onlinepokerhu.com/poker/SH-Pokersuli-II-Pot-odds-es-varhato-ertek -
Rainbow15 #29084 Értem. Akkor hogyan szokták számolni az esélyeket, és hogy megéri e megadni az oddsok alapján? -
#29083 Illetve ha nagyobb flushdrawja van akkor a flush sem segit.
-
Nadi #29082 Az ellenfél lapjának tudta nélkül nem tudod megmondani konkrétan az outjaid számát. Pl: flushdraw van nálad, akkor ugye alapból 13-4, tehát 9 outod van, de ha az ellenfelednél is van 2 olyan lap, akkor már csak 7. -
Rainbow15 #29081 Azt én nem tudom, de több oldalon, ahol az esélyekről volt szó, levontak néhány out-ot csak úgy, látatlanban. De nekem csak olyan kell, ami megmutatja, mennyi lap segít nekem. -
#29080 Es azt a Tracker honnan tudja hogy melyik out segit rajtad ami az ellenfeleden viszont nem segit? ;) -
Rainbow15 #29079 Hát a saját out-jaimra (vagy hogy kell írni), ami pillanatnyilag van :) -
#29078 Milyen outokra gondolsz ? :D -
Rainbow15 #29077 PT3-ban vagy valamelyik segédprogramban be lehet állítani, hogy a hud-on mutassa az out-ok számát? -
Rainbow15 #29076 Sziasztok
FL-el hogyan álltok, játszik valaki?