Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A turnös check-raise-ig biztonságban is éreztem magam 😄 De utána nem nagyon volt semmi, amit egy párral vertem. AT-vel nem fog rámemelni, még AQ-val sem, pedig már az ellen is vesztek. Így gondoltam a rossz játékot.

sz4bolcs
Nem nagyon vertél vele semmit? Flop elõtt nem emelt, mikor emeltél nem emelt vissza, ergo ász párral biztonságban érezhetted magad. Ez hogy jött neki a 8as, olyan mint ha setet fizettél volna ki, csak végül lemákoltad...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Hmm, ebben igazad van. Én a turn-ön lévõ callt tartottam szar játéknak, igazából nem nagyon vertem semmit. Nem is tudom, miért adtam meg, sejtettem hogy jobb keze van, kicsit tilten voltam 😄

sz4bolcs
Vagy nem tudom, mire gondolsz hogy rossz játék, talán flopon allin kellett volna tenned? Lehet akkor is megadja...

sz4bolcs
Nem volt ez gáz játék, mákod volt..
Õ bemákolta a 8ast, te meg bemákoltad a flösst...

PT-bõl hogy lehet kimenteni a grafikonokat? Ezt úgy csináltam, hogy printscreen + paint 😄

Ezek a statok milyennek számítanak? NL5, ~54500 hand.
BB/100: 1.49
VP$IP: 13.79
W$WSF: 49.08
W$SD: 53.44
AF: 4.10

De ronda játék volt, egyáltalán nem vagyok rá büszke, iszonyat mákom volt (ezzel visszanyertem azt amit egyik nap elvesztettem, most ki is zártam magam bölcs bankroll-managemant-el, kell egy kis pihi):

még nem játszhatok igazi pénzben mive csak most töltöttem be a 15-öt😊 szoktam nézni tvben is meg ahol tudok próbálom aszerint alakítani a taktikámat majd ha nagyobb eszek kipróbálom a pénzes játékokat is ... a szokásokat meg el tudom hagyni (legalább is remélem) de majd megátjuk... próbálok változatosabban játszani, hogy ne ismerjenek ki mert láttam már pár embert akiket pár kör alatt kiismertek és rá még pár körre már nem is volt ellene olyan nehéz játszani 😊
sz4bolcs
Nem vakította el a dupla soresély meg az emeléseid a tisztánlátását. 😄

lol. enyhén amatõr arc volt 😄

sz4bolcs
<#gun><#gun><#gun><#gun><#gun>

sz4bolcs
Persze az elsõ 3 $2-es versenyen KK-mat verték A10-zel, meg ilyenek, a többin meg már csak szenvedtem. Elkéne nekem egy pokerpszichológus. 😄

sz4bolcs
Én vagyok az ambivalens pokeres prototípusa.

sz4bolcs
Nem értem hogy lehetek ilyen gyökér, hogy 10 000-bõl be tudok kerülni elsõ 18ba, de jön valami érzelmi hullám és elkezdek beülögetni 12 dollárból 2 dolláros versenyekre. 😄

sz4bolcs
Én bánatomban 0-ra tettem magam. Mentem vissza kekszet kapálni freerollokra.. 😄

Srácok eléggé kihalt a topik, hogy álltok? Én játszogatok, nyeregetek (mostanában stabilan 😊 ). Még 10 dolcsi kell, és akkor fellépek NL10-re.

Rash87
Kössz,eszembe se volt,az h írjak a banknak 😊 De segítettek. Remélem az alapján,amit mondtak,megjön a pénz.

Glory, Glory Man. United!

Arra még figyelj, hogy az igazi játéknak köze sincs a játékpénzes játékhoz. Ne játssz ott sokat, mert rossz szokásokat fogsz felvenni.

sz4bolcs
És ja, ha mindkettõtöknek ugyanaz a legjobb 5 lap, akkor 50-50..

sz4bolcs
Ja, látom már érted... Mivel sor és flöss alapból 5 lapból jön össze, ott nincs kísérõ lap.

nem igazán😄

mindig az 5 legjobb? szoval ha mind a 2-nek az 5 legjobb ugyan az akkor 50-50?
áhh még is értem 😄
amit te most leírtál ott én nyerek mert neki az 5. legjobb lapja 5-ös az enyém pedig 6-os...ezekkel a számításokkal még a játék is jobban fog menni 😄

am sor és flush esetén számít a kísérõ lap?
sz4bolcs
Sornál, flössnél nincs kísérõlap, mert az 5 lapból áll.
Amikor mondjuk nálad van A2, másiknál A7 és az asztalon A9JK8, akkor egyikötök kísérõlapja sem számít, mert mindegyik lap az asztalon nagyobb, mint a ti kísérõlapotok, és abból jön össze az 5 lap.
Na jó bonyolult voltam? 😄 Amúgy játszol még egy kicsit, és rájössz magad is.

KAMIONOS KOGYO
Mindig az 5! legjobb lapot kell nézni a 7-bõl!

pl.: 5 3 8 10 K ellenfél: Q 2 nálad: Q 6 --> A te kezed ez lesz: K Q 10 8 6 Ellenfeledé: K Q 10 8 5

Remélem érted!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

sziasztok
lassan 1 éve hogy úgy ekezdtem kicsit jobban belemerülni az online pókerba...igaz hogy csak játékpénzel 😊
de valamin fennakadtam
a pókerstarson játszom de és valamikor nézi a kísérõ lapot valamikor meg nem...elmagyarázná nekem valaki milyen esetben számít a kísérõ lap ha nem túl nagy kérés?😊
Csacsi
Én csak azt nem értem, hogy hogy tudsz belenyitni egy 6 dolláros potba 2,9? Mikor tuti, hogy úgy is bekerül minden.

Én simán pottal nyitottam volna floppon. Lehet, akkor is bekerül minden, de nem értem.

Valamint nem árt teljes beülõvel ülni az asztalnál, mert õ úgy volt vele, hogy elég deep hozzád. Ha 25 dollárral kezded a partit, akkor lehet másképp alakul.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Törölt felhasználó
A "Forum BB Code (Vbulletin)"-t kell beilleszteni úgy ahogy van.

Christian88
Valaki, ha itt lesz majd mondja már el hogy kell berakni a replayt olyan kis ablakban hogy itt megjelenjen vagy melyik sort kell kimásolni a honlapról, mert tegnap nem igazán ött össze =). Köszi elõre is

http://www.twitch.tv/hegii

Törölt felhasználó
Ez jó dolog, más oldalon ilyet nem láttam.
most olvastam, hogy egy srác bosson NL100-on beleszaladt 6 nap alatt -30BI-be, régebben egy srác -40be NL400-on és szinte az egészet ugyanannak a srácnak tolta át, engem pár hónapja a -15 BI vágott tiltre NL25-ön, egy hét alatt, na azóta nem CG-zek, cserébe volt utána 1000 partin át tartó down-om DON-ba, érdekes, az nem nyírt ki annyira, de generált egy -1ROI-s hónapot, meg ez a mostani talán plusszos lesz (-16% volt a ROI-m a down alján), szóval GL, meg acél idegeket, és note-old (tényleg sokat segít, talán még a segéd programknál is hasznosabb) ezeket a zseniket, próbálj olyan asztalon játszani, ahol sok az ilyen.
Fel a fejjel :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Christian88
Ezzel próbálom én is vígasztalni magam =)

Nem baj, te csináltad jól! <#eljen>

Christian88
utolsó asztalon ha mindenki belegyezik akkor osztoszkodhattok.Alapból a zsetonok alapján osztja el a gép, de átírhatjátok, hogy ki mennyit kapjon

Renegade: Pedig ezektõl simán lehet nyerni, dehát a full tilt ezt nem akarja =(

Igen, ha elég kevés játékos van. Pl. heads up vagytok, egyenlõ tudás, nagyjából egyenlõ stackek, ilyenkor alkut lehet kötni fele-fele pénzért.

Amúgy én most jövök bakterból freerollról, háromnegyed óra után kiestem. De volt egy straight flush-om 😄

Törölt felhasználó
Most regeltem a Full Tiltre.
Mit jelent a versenyasztalon az Alku kötése?

Lehet versenyen osztozni a pénzen?
az ilyenek miatt (is) szoktam le a CG-röl, én nem bírtam idegileg :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Christian88
Bocsi látom nem sikerült beszúrni, most próbáltam elõször

Christian88
Én miért futok ilyen hõsökbe?

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=2261946

sz4bolcs
Ja és ugyanakkora stackünk volt kb. és elég nagy stack..

sz4bolcs
Tegnap leverte a JJ allinemet egy J2 xDD flopra jött 22, de riveren már ott volt neki a 2poker 😄

Az account holder szerintem te vagy, a Holding branch a bankot birtokló cég talán (ez csak tipp), többit nem tudom. A helyedben írnék a terem supportjának, és a saját bankomnak.

De szerintem mindenképp érdemes beiktatni egy köztes felet, például MB-t. Internetbank + moneybookers sima banki átutalással, én erre esküszöm, és a hitelkártya teljesen kihagyható a képbõl. Díj mindössze MB-rõl levonásnál van (~500 forint), és a pénznem átváltásnál.

Rash87
Neeem. Csak leírtam,hogy eddig úgy csináltam,h terembõl utaltam ki,MB-re,s MBrõl kártyára.

De most láttam olyan lehetõséget a pókerteremnél,hogy Bank Transfer,amivel állítólag egybõl bankkártyára kerülne a pénz.
Õszintén nem is tudom,h eddig miért MB-re kértem ki,s nem ezt választottam (de biztos volt rá ok 😊 )

Szóval most ezzel a Direct Bank Transfer-el akarom kikérni. Csak nem tudom,hogyan kellene kitölteni.
ITT egy kép,hogy miket kellene kitölteni.
Swift Kód,IBAN szám,meg a Bank Name,ezeket tudom,de többihez fogalmam sincs,s nem akarom elrontani.

jaja, nekem sem teljesen világos, mondjuk én pókerszámláról közvetlenül banszámlára utalok, de ugye oda IBAN, BIC, meg ilyen fura dolgok kellenek

Nem egészen értem, mit szeretnél. MB-ról saját bankszámlára kiutalni a pénzt? Annál mi sem könnyebb. Be kell regisztrálni egy bankot, és ha az megvan, akkor egyszerûen kiválasztod, beírod a kívánt összeget, és kész. Pontosan hol akadtál el?

Rash87
Egyik terembõl ki akarom kérni a pénzt,de kicsit tanácstalan vagyok 😊
Eddig úgy csináltam,h MB-re kértem ki,aztán a kártyára.
De most sima Bank Transferrel azt hiszem egybõl kártyára kikérhetõ,de nem tudom,egyes mezõkbe mit kellene írnom... Úgyh,aki otthon van ebben,segíthetne kicsit:
Account Holder
Holding Branch
Routing Number

Törölt felhasználó
Ez fájhatott...
sz4bolcs

zeli
Látom nem csak én untam meg a Cash Game-t. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.