Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Õ bemákolta a 8ast, te meg bemákoltad a flösst...

BB/100: 1.49
VP$IP: 13.79
W$WSF: 49.08
W$SD: 53.44
AF: 4.10
Glory, Glory Man. United!
mindig az 5 legjobb? szoval ha mind a 2-nek az 5 legjobb ugyan az akkor 50-50?
áhh még is értem 😄
amit te most leírtál ott én nyerek mert neki az 5. legjobb lapja 5-ös az enyém pedig 6-os...ezekkel a számításokkal még a játék is jobban fog menni 😄
am sor és flush esetén számít a kísérõ lap?
Amikor mondjuk nálad van A2, másiknál A7 és az asztalon A9JK8, akkor egyikötök kísérõlapja sem számít, mert mindegyik lap az asztalon nagyobb, mint a ti kísérõlapotok, és abból jön össze az 5 lap.
Na jó bonyolult voltam? 😄 Amúgy játszol még egy kicsit, és rájössz magad is.
pl.: 5 3 8 10 K ellenfél: Q 2 nálad: Q 6 --> A te kezed ez lesz: K Q 10 8 6 Ellenfeledé: K Q 10 8 5
Remélem érted!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
lassan 1 éve hogy úgy ekezdtem kicsit jobban belemerülni az online pókerba...igaz hogy csak játékpénzel 😊
de valamin fennakadtam
a pókerstarson játszom de és valamikor nézi a kísérõ lapot valamikor meg nem...elmagyarázná nekem valaki milyen esetben számít a kísérõ lap ha nem túl nagy kérés?😊
Én simán pottal nyitottam volna floppon. Lehet, akkor is bekerül minden, de nem értem.
Valamint nem árt teljes beülõvel ülni az asztalnál, mert õ úgy volt vele, hogy elég deep hozzád. Ha 25 dollárral kezded a partit, akkor lehet másképp alakul.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

http://www.twitch.tv/hegii
Fel a fejjel :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Renegade: Pedig ezektõl simán lehet nyerni, dehát a full tilt ezt nem akarja =(
Amúgy én most jövök bakterból freerollról, háromnegyed óra után kiestem. De volt egy straight flush-om 😄
Mit jelent a versenyasztalon az Alku kötése?
Lehet versenyen osztozni a pénzen?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
De szerintem mindenképp érdemes beiktatni egy köztes felet, például MB-t. Internetbank + moneybookers sima banki átutalással, én erre esküszöm, és a hitelkártya teljesen kihagyható a képbõl. Díj mindössze MB-rõl levonásnál van (~500 forint), és a pénznem átváltásnál.
De most láttam olyan lehetõséget a pókerteremnél,hogy Bank Transfer,amivel állítólag egybõl bankkártyára kerülne a pénz.
Õszintén nem is tudom,h eddig miért MB-re kértem ki,s nem ezt választottam (de biztos volt rá ok 😊 )
Szóval most ezzel a Direct Bank Transfer-el akarom kikérni. Csak nem tudom,hogyan kellene kitölteni.
ITT egy kép,hogy miket kellene kitölteni.
Swift Kód,IBAN szám,meg a Bank Name,ezeket tudom,de többihez fogalmam sincs,s nem akarom elrontani.
Eddig úgy csináltam,h MB-re kértem ki,aztán a kártyára.
De most sima Bank Transferrel azt hiszem egybõl kártyára kikérhetõ,de nem tudom,egyes mezõkbe mit kellene írnom... Úgyh,aki otthon van ebben,segíthetne kicsit:
Account Holder
Holding Branch
Routing Number