Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minek? A csávó egy reraise-re ráemelt, szerencsém volt, hogy egy minimumot. Megadta egy másik is, deep stack mind a kettõ. Ha a flopon A vagy K van, akkor easy fold. Visszaemeléssel csak call-t érek el, vagy all-int (flopon ígyis úgyis bemegy minden pénz), akkor már jobb olcsón flopot nézni.

Szép. Én még mindig nem tanultam meg a "hétvégente, hogyan kell nyerni" leckét. :-) Még jó, hogy a hétköznapokkal nincsen gond. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Csacsi
Hát én már preflop 4-ig minimum visszaemeltem volna.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Törölt felhasználó
utána írtáûk a chaten, hogy 20-at nem adtak volna rá...
de igazad van
Jaja, nagyon keveset hívtál minden utcán szerintem is.

Szép csak az utolsó beted olyan volt mint egy vészcsengõ. Én hívtam volna vagy 600-at hátha blöffnek veszik. De ha egy 1600-as potba belehívsz 240-et csak a vak nem látja, hogy jó monstered van.

Thx! Eddigi legnagyobb potom. A hétvégén nyertem 55 dodót 😊

Rash87
Vártam,h riverre leugorjon a színe vagy a sora,de meglepõ,h nem így lett. Szép volt 😊

Glory, Glory Man. United!

Törölt felhasználó
turbó s&g 360 fõs.
sng v mtt?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hogy lehet ennyire túljátszani ezt a kezet?

Törölt felhasználó
A legalsó sor kódot kell berakni

Törölt felhasználó
hogy tudoim beszúrni a leosztást?
Törölt felhasználó
http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=2304205
Jaja, marha jót játszottam, nagyon élveztem, jól is ment nagyon. Azért van egy kis profitom is 😊 És persze nem hagyom abba még.

Én játszok amennyit tudok a bónuszból, tegnap reggel aktiváltam, most játszottam ki az elsõ 10 dolcsit, meglátjuk mennyi sikerül összesen.

zeli
Legalább játszottál egy jót. 😄

Nekem is $100 bónuszt adott, de sztem ezt nem játszom ki. Még egy rush pokert én nem vállalok be.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Baszki egész nap játszottam szinte, vesztettem beülõket, nyertem beülõket, voltak mákjaim, bad beatjeim, kaptam bónuszt, erre kb ott vagyok ahol elindultam reggel 😄

Amúgy a Full Tiltes Fast 50 bónusz nekem miért 100 dolláros búnusz?

Basszus nagyon érzem most a játékot, sokat nyertem, erre egy ilyen jön.... (bocs hogy megint bad beatet rakok be 😄)

Hmm, ebben igazatok van, nem gondoltam rá (mármint hogy SS stratégiát játszik). Csak annyit láttam, hogy 1 dolcsit kell megadni egy négy és fél dolcsis potba, szóval megadtam (igazából alacsonyabb párra tettem...... nem tudom miért). Amúgy tényleg upswingben vagyok, de mostanában kezd kifinomulni a játékom, ma nagyon bátran és jól játszottam, ilyenkor élvezem igazán 😊 Leszámítva egy-két ilyen hibás döntést, nyerek is rendesen.

elõször is: jeeeeee, végre nem badbetet rak be valaki, jeeee.

másodszor: upswingbe vagy, használd ki, de ne hagyd, hogy elbassza az A játékodat, a squeeze az jó move volt, megadni az ss hívását viszont már pénz égetés, elvégre az ss csak pp-vel vagy Aqs-Ak val fog rád emelni (lehet, hogy csak fish volt és nem ss, de nem szabad így gondolkodni).

tehát, sorry, de hibás döntést hoztál, csak mázld volt.

zeli
A Buttonon ülõ gyerek allinjét már csak azért nem adtam volna meg, mert ahogy látom SSS, így szinte biztos, hogy jobb lapja van a J8s-nál. De ez csak magánvélemény. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Ez egy érdekes hand. Biztos sokan lefisheztek, de szerintem nem volt rossz játék. Az emelés egy squeeze play volt, a call pedig pot odds miatt volt.... nektek mi a véleményetek?

Na nem baj, ettõl függetlenül bejött a szintlépés, tegnap többet kerestem pókerrel mint egy napi fizetésem 😄

!!! Rohadt mákos szerencsétlen.......

Rash87
ííí azt nem is figyeltem,akkor nem szóltam!! 😊

MEdievil
Én is de mivel ez limit omaha volt így meg volt kötve a kezem 😊

F

Rash87
Sokkal többet hívtam volna vissza. Vagy is nem sokkal,de h még megadható legyen,ez a plusz 100 nagyon karcsú volt😊

MEdievil

Imádom a hölgyeket... az hogy volt még egy 99 is valakinél csak hab a tortán 😊

F

Christian88

http://www.twitch.tv/hegii

egy idõ után már nem fogod számolni, nálam a "rekord" az két egymást követõ nap volt. :-)

hát azt nem igazán vágom (na jó, már az SH-t sem) :-)
ami rémlik, hogy oda ez a vpip jó, az agro szvsz túl nagy, a BB/100 meg nagyon kicsi :-)

próbáltam összehasonlítani a DON statjaimmal (az is FR), de mivel vak szintenkénti bontásban van + a végén ugye már csak SH push anytwo, így nem volt esélyes :-)

dienesoft
Sziasztok!

Mai nap észrevettem, hogy a Pokerstars-on átutaltak 2USD-t "PROMOFUNDS PUCRHASE" néven. EZ mit jelent tulajdonképpen? Ingyen nyertem valami promópénzt? Sose játszottam valódi pénzbe, csak játékpénzbe.
Köszönöm a választ!

nekem is volt egyszer egy royal fush-öm ha valahogy majd sikerüt felteszem😊
kabel15
Gyerek kicsit mázlista.

BattleTag: kabel15#2672

Full ring

picit beleszólnék

ahogy nézem buble (ez a rész nem sokkal tér el a DON-tól, ha a CL nem agrózik minden körben), szóval mindkét esetben pf olé, pláne a másodiknál. Szerintem itt már nem szabad magadra húzni egy minraisel.

mese szép :-)

zeli

Christian88

SH CG?

Nem. 😄
BB/100: 100 handenként megnyert nagyvak
VP$IP: megjátszott kezek százaléka
W$WSF: nyert kezek százaléka, ha láttam a flopot
W$SD: showdownnál nyert kezek százaléka
AF: agressziófaktor

Ez mind szép és jó, csak nem tudom, hogy mi számít jónak és mi számít szarnak...

pokerstrategy kvízhez a megoldásokat hol találom?

Christian88
gondoltam benyomok két sngt egymás után történt

sz4bolcs
Leírnád, hogy melyik mit jelent?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Hát mondjuk ebben benne vannak a kezdeti bénázások is, újabban már stabilan nyerek, mondjuk az igaz, hogy lassan.

Csacsi
Kicsit kevés az a bb/100. Ezen a szinten ki kéne jönni legalább 4-5 körül.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
Hát végülis ja...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.