Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
de igazad van
Glory, Glory Man. United!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Én játszok amennyit tudok a bónuszból, tegnap reggel aktiváltam, most játszottam ki az elsõ 10 dolcsit, meglátjuk mennyi sikerül összesen.
Nekem is $100 bónuszt adott, de sztem ezt nem játszom ki. Még egy rush pokert én nem vállalok be.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Amúgy a Full Tiltes Fast 50 bónusz nekem miért 100 dolláros búnusz?
másodszor: upswingbe vagy, használd ki, de ne hagyd, hogy elbassza az A játékodat, a squeeze az jó move volt, megadni az ss hívását viszont már pénz égetés, elvégre az ss csak pp-vel vagy Aqs-Ak val fog rád emelni (lehet, hogy csak fish volt és nem ss, de nem szabad így gondolkodni).
tehát, sorry, de hibás döntést hoztál, csak mázld volt.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Glory, Glory Man. United!
ami rémlik, hogy oda ez a vpip jó, az agro szvsz túl nagy, a BB/100 meg nagyon kicsi :-)
próbáltam összehasonlítani a DON statjaimmal (az is FR), de mivel vak szintenkénti bontásban van + a végén ugye már csak SH push anytwo, így nem volt esélyes :-)
Mai nap észrevettem, hogy a Pokerstars-on átutaltak 2USD-t "PROMOFUNDS PUCRHASE" néven. EZ mit jelent tulajdonképpen? Ingyen nyertem valami promópénzt? Sose játszottam valódi pénzbe, csak játékpénzbe.
Köszönöm a választ!
ahogy nézem buble (ez a rész nem sokkal tér el a DON-tól, ha a CL nem agrózik minden körben), szóval mindkét esetben pf olé, pláne a másodiknál. Szerintem itt már nem szabad magadra húzni egy minraisel.

BB/100: 100 handenként megnyert nagyvak
VP$IP: megjátszott kezek százaléka
W$WSF: nyert kezek százaléka, ha láttam a flopot
W$SD: showdownnál nyert kezek százaléka
AF: agressziófaktor
Ez mind szép és jó, csak nem tudom, hogy mi számít jónak és mi számít szarnak...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.