Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én pont a tourney-kal vagyok így 😄

kraawz
Mai nap 7 / 7 DON 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

sz4bolcs
utálom a cashgamet, azt csak élõben játszanék, vagy ha nagyon sok pénzem van 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

na az ilyenek miatt szoktam le CG-rõl

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sz4bolcs
Én elbuktam a (sokadszorra :///) befizetett $10-omat, nyomtam valami freerollt, amin nyertem 10 centet, azon mentem egy 360 playeres turbot, nyertem annyi centet, amin be tudtam ülni egy 25 centes versenyre, ott is nyertem, és most megint van 10 dollárom. xD

Csacsi
Ez csak akkor szar, ha jól játszod a sessiont, és a végén két AA-t buksz el KK ellen preflop all in-ben. És a két beülõ amit összeszedtél hirtelen semmissé válik.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ász flössömet verte egy riveren lefullosodott set 😞

Legjobb érzés, amikor bad beattel elvesztesz egy teljes beülõt, majd szép lassan, jó játékkal visszanyered 😄 Ilyenkor érzem, hogy jobban játszom a nagy átlagnál 😊

Ja jó ez az animációból nem derült ki hogy csak zsetonok.

sz4bolcs
$0,11-gyel kezdtem. Ugye, milyen sokra vittem? xDD

Amúgy ez többasztalos sng verseny, nem cashgame.

az ott zseton szám, nem $ :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Azok versenyzsetonok

Megkérdezhetem honnan van ennyi pénzed, hogy ekkora potokat nyersz? Mennyivel pénzzel kezdted, mikor és hány óra játék van ebben?

Thx 😊

jó pancsolást :-)

Úgy néz ki Balatonon leszek a hétvégén, szóval részemrõl nem lesz verseny, sorry 😞

sz4bolcs
Imádom, ha egy terv sikerül.' -Hanibal Smith xD

Akkor rosszul tudtam, szorri

sz4bolcs
Úgy néz ki, föladta. 😄😄

sz4bolcs
Egész jó játékos volt, háromnegyed órát fárasztottam headsupban:

ez mondjuk nem igaz, az ott a marketing kód, de befizetés kódot minden befizetésnél meg lehet adni

Regisztrációnál kell megadni. Ha már van felhasználód, akkor nem tudod kijátszani a bónuszt.

Az elsõ befizetés kezdõ bónuszt hogyan tudom megszerezni Pokerstarson? Az oldalukon azt írják a "STARS600" kódot használjam, de hol? Banki átutalással akarok pénzt feltölteni. Hová kell írni a közleménybe?

na mégegyszer:

faszlámák ellen jó igazán veszíteni:

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=2219828

Csacsi
Ha nem az optimális játékot játszod, ami képtelenség, ha az utolsó pénzed a tét, akkor nem érdemes játszani.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
Sokat játszom, csak éppen ez volt az utolsó beülõm, ezért nagyon feszesen kellett játszanom.

sz4bolcs
Bár valami okos mondta, hogy alap szabály ezen a szinten, hogy nincs csapdázás.

sz4bolcs
Ja, valami csapdázásféle volt a fejemben, csak nem volt annyi eszem, hogy visszaemeljek rá.

sz4bolcs
Akkor vehetjük úgy is, hogy godlike fold volt. 😊

Hihetõ, hogy van nála Q. Legfeljebb fullal esek ki póker ellenében.<#hehe>

Elsõ helyrõl nem kötelezõ JJ-vel emelni de a flop után instant all-in re-raise lett volna nálam.

A csapdázás jó volt de miután 1 megadta az emelést alap reraise lett volna. QQ-vel elég egy ellenfél is. Ha nem csapdáztál hanem nem is akartál emelni akkor szar.<#buck>
Flop után tök mindegy mit csináltál nem rajtad múlott mi lesz belõle az ellenfél egy ökör volt.

ha sokat játszol, akkor pedig az kell.
Én pl az elmúlt 1000 DON-omban dúrván downswingbe vagyok (-25BI), úgy hogy a végjáték allin-jeim rendre elvéreznek KK vs AT, AK vs any2, mindegyik 70% +os szitu, ez van, ahogy ilyenkor mondani szokták, a matek engem igazol, csak bírja a BR. :-)

Hát én ott insta raise-eltem volna

sz4bolcs
A JJ-vel ugyanez a helyzet?

szerintem: 3 BB, aztán ha adja, akkor végigcallolod legrosszabb esetben leesik egy A vagy K, szite biztos, hogy jobb lapod volt.

Csacsi
Attól függ milyen verseny biztos, hogy emeltem volna preflop kb 2,5-4 nagyvaknyit, floppon 3/4-ed pot, aztán ha azt is adja, akkor turnon már más a játékot, de mivel mi vagyunk a preflop agrresszorok, és ráadásul pozíciónk is van a nagyvakon, így hatalmas elõnyben vagyunk.

sz4bolcs
Nem haragszom, de érdekelne, mások hogy játszották volna meg.

Csacsi
Ne haragudj, de ezek mind hibás magyarázatok. Miért, így milyen információd volt? Semmilyen. Az volt a szerencséd, hogy eltalált a flop.

Ezt a JJ-t, meg megint rosszul játszottad meg.

sz4bolcs
Harmadrészt ez cheaproll, ha emelek, õ visszatolja rám az allint JJ-vel, és nem tudom meg, milyen lapja van csak a callnál.

sz4bolcs
A másik, hogy nem akartam coinflipelni egy AK-val.

sz4bolcs
De valamiért éreztem, hogy lesz még valakinél QK vagy valami JJ-szerûség.

sz4bolcs
???????? Mi lehetett nála? Nem mertem visszatolni az allint, hátha mutatott volna egy Q2-t...

Csacsi
Preflop nagyon rosszul játszottad meg. A többi meg....hát én az ellenfél helyében legkésõbb Turnon dobtam volna.

sz4bolcs
Ez érdekes volt. Vélemény?

ne izélj már, szétstresszelem magamat (kétszer álltam sorba, amikor a türelmet osztogatták, de mindkétszer eluntam a várakozást) :-)

azt majd írd meg, hogy mire tetted õket és mi alapján, mert végül is ez az igazi sikerélmény és a jó póker játékos ismérve: birka türelemmel kiismerni az elenfeleket, akár annak az árán, hogy párszor kifizeti õket az ember, és így megismerni a range-üket, lap megjátszási stratégiájukat, ezért jó az ismerõs terem meg a note, note, note. :-)

Csacsi
Értem, így már másabb. Persze félreértések elkerülése végett nekem konkrét elképzelésem volt, ami be is jött, csak kíváncsi vagyok mások véleményére, támadások nélkül természetesen.

bõvebben: alacsony limiten sokan azt hiszik, hogy a "húzó" a legerõsebb valami a világon, szerintem, ha allin teszed és van köztük húzó megadja.
kimenetel: vagy elbuksz mindent, vagy elnyered az összes pénzét.

ha csak megadsz, akkor pontcontrolozol és bármikor kisétálhatsz + lehet kis sorod vagy runner, runner nut flöshöd.

szerintem flopon már coinflip, viszont ha tényleg sok a hülye NL5-ön, akkor bármilyen hihetetlen, de lehet, hogy egy-egy Ax, Kx-el csatázol, vagy 88-TT.

Csacsi
Szóval, hagyjam, hogy javuljanak, a húzóikkal, a callal, mint hogy betegyem most, mikor szerinted elõrébb vagyok?

A helyes választ késõbb adom meg 😊 Köszönöm a véleményt.