Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ja és megvan miért nincs % PHR -ben!
Mostantól mindig be kell pipálni nem teszi meg automatikusan!
F
F
Túl nagy potot csináltam preflop ennél már az allin is jobb lett volna, aztán minimum allin kellett volna mennem flopon, hogy ne érje meg neki megadnia, végül nyomtam egy callt... Ilyenkor csak gratulálni tudok magamnak, mekkora faszláma vagyok..
2,75$ ITM 7458/55x 5,59$
2,2$ még tart sikerült felduplázni azóta elvagyok mint a befõtt
és még lesz a szokásos 2,2 1R1A nemsokára mint fõ fogás 😊
F
F
Creedence clearwater revival - Fortunate Son 😄
Ami engem nyugtalanít, hogy elvileg el lehet veszíteni coinflipet 1000x egymás után, semmi nem zárja ki, hogy így legyen, az esély hiába 50% körüli.
Valaki össze tudja számolni, hogy hányszor segített neki a turn, vagy a river egy jobb lap ellen?
De élõben hány leosztást játszol fél óra alatt??? Én azt mondom, minél több asztalon játszol, minél több handet játszol meg, azzal egyenes arányban növekszik az ilyen bad beatek száma, annál több ász-párt látsz elvérezni. Aki ezt nem bírja, az játsszon kevesebb asztalon, az arány akkor is megmarad, de kevesebbet kell földolgoznia.
Szerinted hányszor nyertél már AA-val kisebb pár ellen? Nem tudod, persze, mert szerencsétlen ellenfél 80%-ban bedobja a kisebb párját, mielõtt egyáltalán látnád, hogy mi volt nála, neked meg az csak párszáz zseton nyereség, ami közelebb visz a gyõzelemhez, ki emlékszik már arra egy torna végén?
Érdekes, én is minden nap hányszor látok ilyen bad-beatet egymás után ötvenet, mégis hogy kerülök akkor a döntõ asztalra, és hogy nyerem meg a tornákat? Gondold át, hányszor nyersz jó játékkal jó lapokkal, és minden ilyen jó játékkal (akár jó blöffel) szerzett zsetont becsülj meg, a többi a mákfaktor, amit nem lehet irányítani.
Ja most bent vagyok egy 5$ tornán. 1513 induló, 216-tól fizet,408-an vagyunk és én a 89-ik helyen állok. Persze a 18-ig helyig nem ad normális pénzt de hátha kihúzom a döntõ asztalig. Itt kifizették a KK-t.<#hehe>#hehe>
Kíváncsi vagyok mit sikerült dobatni.. Vakmerõ megmozdulás volt DE a board nem igazán érdekelt. Eléggé nyuszinak tûnt és ki is használtam 😊
Vicces hogy mennyivel nagyobb súlya van a 3betnek mint a sima All-innek. Ha rátolom 99% hogy megadja.
F
Majd vedd fel,s ha 30 percen belül (jó játékkal) runnerunner színnel,vagy kapsz 3 KK-t egymás után,s vesztes mindegyik,többszöri flop drilledet,netalán a fullodat verik el,akkor rád íratom a házamat. 😊
Glory, Glory Man. United!
-És lehetetlen? Nem az. Élõben is megeshet, akkor az osztót hibáztatod?
Itt nem is azzal van a baj,hogy AA instant win,mert természetesen ezt senki se írta.Én legtöbbször vesztek velük,szóval tudom...
Csak azok a laptalálkozások mindig.
S oké,hogy élõben nem játszunk le 40 ezer handet,de amiket felsoroltam,azok 30 perc alatt történtek, 100~ leosztás alatt.
S hogy mentalista módjára mikro-n 1$-t megad a J10-re,s floppol egy sort,az túlzás. Vagy 7-es párra felteszi mindenét,mikor lent van két over lap is. Én ezekrõl beszélek.
Én is szoktam a saját hibáimból tanulni,mert én se vagyok profi...de ilyenek ellen még tanulni sem tudsz,csak max. nevetni,s fejedet a falba veregetni.
S ez ment 30 percen keresztül,aztán egy kis ráadásban. Így legyél optimista... Máshol is vannak ilyenek,nem mondom,de nem minden 10. leosztásban... régen is ezt csinálta velem a full tilt,s azóta se változott.
Az hogy csak veled történnek ilyenek... hát nézd vissza nekem volt olyan hogy 88-99-TT mentünk allin is mindhármunknak leesett a drill.
A teremnek biztos érdeke csalni és kockára tenni azért azt a hatalmas fix bevételt hogy helyetted Jhonny blood nyerje a kasszát. Nekik biztos abban van az üzlet véletlenül sem a rake/fee-ben amit õk akkor is eltesznek ha te nyersz vagy vesztesz.
Élõben azért nem történnek ilyenek... ja de még is történnek csak mivel nagyon kevés handet tudsz megjátszani kevésbe futsz bele! Mond élõben mennyi ideig tartana 40.000 hand lejátszása? Mert online nekem secperc megvolt pedig alig játszottam! (igaz azt 10-12 asztalon grindeltem)
Én is meg mindenki postol ide bad beateket de nem csak azokat. És azokkal sem az a cél hogy sírjak miattuk vagy feldolgozhatatlan lenne és egybõl csal a terem vagy valami mögöttes ok van. Szerintem a maga szintjén például abszurd és vicces hogy az ász páromat buborékban egy olyan AT veri meg aki meg sem akarta adni az allint!
Én tudom magamról hogy mennyire nem vagyok profi. Ezer sebbõl vérzik a játékom sokszor fogom a fejem hogy ez a marha (én) már megint mit csinált. Viszont! Folyamatosan tanulok és fejlesztem magam és szerintem egész szépen haladok. 2 éve freerollokból összeraktam egy kis kezdõpénzt amit Cg játékokon megtripláztam amivel nekiálltam DON sng-ket játszani. Az nagyon bevált és szépen haladtam felfele. Kb 125 dollárnál sikerült véletlenül egy 100$ nevezési díjú versenyre nevezni amit természetesen elbuktam. Utána az elég komoly törést okozott és az elején még egész jól sikerült visszahozni kb 90 dollárig de a limithez képest így kevés volt a BR és nehezen viseltem egy kisebb bukószériát így inkább kivettem azt az 50 dollárt ami még maradt. Tartottam több mint egy év szünetet. Nem olyan régen nekiálltam ismét freerollozni és a kevés pénzbõl neveztem egy 0.10$ versenyre amin második lettem így már egy egész használható kis pénzem lett. Nekiálltam SSS-t játszani és egy egész tisztességes rollom lett de muszáj volt váltanom így most Tourozok (jelenleg nagyobb Bankrollom van mint valaha). Amit befizettem terembe pénzt azt csak azért hogy ki tudjak venni és azonnal ki is vettem! Soha nem játszottam saját pénzel én freerollból szeretném megcsinálni a szerencsémet. Eddig csak nyereségem volt ennek köszönhetõen bár nyilván így elég lassan haladok.
Ha nyereséges akarsz lenni legyen benned: 1. Alázat 2. Optimizmus!
Ez egy ilyen kis építõ jellegû akármi akart lenni ha nem annak veszed sajnálom akkor fölöslegesen írtam görgess tovább.
F
Tegnap élõ verseny. QQ vs 65
Flop J 5 10....itt kerültünk all in. Turn 6..river 2...
És ez élõben történt.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Mikron, 0,01-0,02 vakon.
2$-al ültem be. Harmadik leosztás talán, AQ, beemelek 1 $-al !!
Egy megadja,flop 89Q. All int mondd,megadom. Nála mi van? 10J.
Nincs több hozzászólásom a FullTilthez...
Vagy csak engem baszogat,nem tudom. De a leosztásokkal tuti van valami,túl sok ez a laptalálkozás. Régen is,ezért vettem ki onnan a pénzem,mert ilyenek történtek.
Ha élõben játszol egy cash game-t,vagy bármit,több óra játék alatt nem történnek ilyenek. De lehet csak engem baszogat,de nagyon idegesítõ,mikor semmivel sem tudsz nyerni. Magyar supportot meg nem baszogatom,meg már lenyugodtam 😊)
Nem véletlen vettem ki az összes pénzemet anno a FullTilt-rõl. Egy mocskos terem,jobb szó nincs rá.S azt senki se mondja,hogy ezek "véletlen" leosztások. Itt kb. a texas holdem olyan,mint máshol a omaha,hogy alig lehet nyerni egy pár,két pár,vagy drillel.
Csak 30 percet játszottam,de még az életkedvem is elment.
Lényegesebb leosztások.
Három perc után kaptam egy KK, flop elõtti emelgetésnél all int mentünk,nála AA,tipikus.
Következõ leosztásban megint kaptam egy KK, emeltem,egy megadott,flopon ott volt a 3. K-om,emeltem,õ all int mondott,megadtam. Riverre leesett egy A,s nála AA volt 😊))))))
Nap vicce,hogy ez után megint KK-t kaptam,vki emelt,de már idegbõl dobtam 😄
Aztán 5 perccel késõbb,nálam QQ. Emelek,valaki all int mondd ( 88-al),kevés stackje volt,megadtam,meg még valaki megadta,nála 77 volt.
Flopon drill,már instant all int mondtam,flop AJ9 volt,ez meg megadja a 7es párjával,s runner-runner színnel a 7es pár vitte,EZ MI???
Asztalnál volt egy olyan,hogy AA ment flop elõtt all int, 66 fogadta.
Flopon két 6os is volt. Szerencsére nem velem történt,mert képernyõm már nem "élne"!! Fullomat is egyszer elverték...
Ilyenek a mesében nincsenek,de Fulltilten régen is hasonlók voltak,de most 30 perc alatt szinte minden megtörtént. Ezek mentalisták full tilten,vagy én nem tudom,de nem fair terem,még mindig. Most felbasztak :@ Tudnák anyanyelvi szinten,olyan mélyrehatoló levelet írnák nekik,hogy még a NET is lefagyna!!