Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MEdievil
Erre én is gondoltam csak van valami ellenszenvem az Sng-vel kapcsolatban. De azért bepróbálkozom ma amúgy is kevesebb versenyre tudok nevezni.

F

Csak sokat szóltunk hozzá az elmúlt 1 órában. Vagy is a többiek keveset.

sz4bolcs
Népszerûek vagyunk:

1. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
2. Internetes Fogadások, Tippmix
3. German Truck Simulator
4. Póker

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Aztapaszta 😄😄😄

Valamit még is csak tudhat a figura.<#fejvakaras>
Link.

A5/7-est próbáltam eljátszani. 99%-ig biztos vagyok benne, hogy ha végigemelem akkor is megadja.

sz4bolcs
vagy azt is gondolhatta: nini, most nincs allin, jó vagyok a 66-tal.

sz4bolcs
Flopon calloltál, turnt elcsekkelted, simán gondolhatott egy river blöffre. Mondjuk ettõl még lehetett idióta.

Ja és még volt 5500 zsetonom 1000-es vaknál. Percenként kb. 3-an estek ki.

Tegnap este ugyan ez volt. 216-tól fizetett. Kiestem 55-ös ólinnel 252-nek. Egy osztással elõtte ha 22-re bemondom az ólint 3X pénz lett volna mert utánam 2-en ólin mentek Ax-el és 2-re kijött a sor. De azt meg eldobtam.

Õnmagában nem de amit megpróbáltam eladni azt egy okosabb játékos bevette volna. Addig mindig vagy ólin vagy dobás. Amikor floppon megadtam a hívását próbáltam jelezni, hoyg van valamim. A végén is csak azért hívtam 800-at mint ha value bet lenne. Erre megadja. Nem konkrétan itt volt idióta de összességében nem úgy tûnt mint aki bármilyen következtetés levon a többi játékosról.

sz4bolcs
Ami kis stack-ként nem lett volna annyira gáz azon az összetételû asztalon, viszont volt még 8 nagyvakom, ami még jópár körig kitartott volna, amég jön jobb pozícióból jobb lap, ráadásul ketten voltak ugyanannyi zsetonnal, mint én, csak türelmesnek kellett volna lennem, és megvárni, amég kiesnek. :/ Elcsesztem, az én hibám. Pozitív, optimista-tilten voltam.

sz4bolcs
2. replayben szerintem nem annyira idióta az a megadás..

sz4bolcs
88.. Én ugyanígy jártam tegnap 180as döntõ asztalon, csak én 99el nyomtam egy allint kör elejérõl. Csak nem AK fogadta.. <#idiota>

Sajnos nem. Írtam, hogy én voltam. Õ ejtett ki. 99-re megadta az ólint. Nem is mondom mire mondtam be mert blöff volt.

Hogy pozitívan zárjam az elmélkedésemet így nyertem meg a 30$. Ne kérjetek rajtam számon semmit. Tilten voltam.<#falbav>Nem teljesen de többször is. Bazd meg az anyád felkiáltással mondtam ólint.<#hehe>(Elnézést az ismételt vulgarizmusért.)

Szar blöff. (Idióta megadó)

Innentõl mindenre ólint mondtam. Szerencsére ez beakadt.

És itt volt a vége.

ui.50-50-es állásnál felajánlottam a dealt de a russki köcsög szerintem azt sem tudta mi az.

sz4bolcs
Remélem, 4h-t dobott <#eplus2>

sz4bolcs
Remélem harmadikként esett ki az a bunkó.

sz4bolcs
Idióta paraszt. Én bármelyik két lappal belimpelek ilyenre..

Itt a másik. 120-as nagyvakra beemel 600-at és utána eldobja!! Ez beteg az fix.

Természetesen, hogy a világért se tudjak elmozdulni a 443$-ról ezért kiestem 3-nak az 5$-ról. Persze egy magyar bunkó ejtett ki aki nem adott meg egy 200-as all int, meg miután beemelt 600-at eldobta az ellenfél olinjára. De az ennyimét megadta. Ez is elmehet a k. anyjába. Látszik az emberek 80%-án, hogy lövésük nincs az sng-rõl.
Ezt miért dobta el?? Hogy valaki ennyire hülye legyen, hogy fullos chipliederként ne tudjon megadni 160-at!!! Az egy dolog, hogy megnyertem. de nem rajtam múlt.

Komolyan mondom emberek a pókert azért találták ki, hogy én öngyilkos legyek. Minden alkalommal amikor éppen odaérnék, hogy na most megindultam fölfelé olyat vernek az orromra, hogy a pincéig esek. De aztán nem engedik, hogy mindent elveszítsek. Neeeem!!! Kínoznak az égiek.
443$ lebuktam 350-ig magam. Ebben volt cashgame, torna sng vegyesen. Õrjöngtem mert olyan osztásokat szoptam be meg olyan megadásokat,hogy hihetetlen. 10 000$ versenyen elsõ 50-ben voltam gyönyörû játékkal majd beleszaladtam egy AA-ba. 2 óra munka ment kárba. Omaha cash game 2X25$ buktam 20 perc alatt.
Teljes dühbõl beültem egy-egy 5,10,30$ sng-re. A 10$ 2-ik lettem a 30-ast megnyertem.(117$)Az 5$-os még tart. Nem viccelek centire pontosan 443$-om van.<#wow1>

sz4bolcs
Wolf: Miért nem nyomsz te is $2-es 90est? Elõbb lesz belõle jó profitod, mint az ilyen 3000 nevezõs tornákon. Én azokat csak poénból játszom, hátha egyszer összejön valami jobb helyezés.

sz4bolcs
Én mostanában coinflipnél ha meglátom, hogy flopon nem jött az ellenfélnek jó lapja, akkor becsukom a szemem, és oda se nézek, csak a szemem sarkából nézem az ülõhelyem, hogy arrafele vándorol-e a zseton. 😄😄😄😄

sz4bolcs
Tegnap bezsebeltem vagy 50 dollárt. Kár, hogy elõtte 30at elbasztam headsup gyakorlásra. 😄

TaRka0107
De, ha floppon jön le akkor még oké, de már kezdtem beleélni magam a turn-nél és erre ledobja riveren. ÁÁÁ

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Sejtettem, de akkor is kapja be😄

sz4bolcs
Sejthetted, hogy feszes játékos ellen éppen coinflipelsz, mikor megadtad.

Úgy 1 órája beültem egy micro limites omahára. 4$ a beülõ (cash game) és tökre élvezem. Nincs semmi nyomás rajtam tök agresszív tudok lenni. Voltam már 4X pénznél is most éppen 2X-es van. Gyártom az FPP-t.<#hamm>

TaRka0107
Beültem egy 6$-os Headsup-ra. Jól ment a játék, csávókám dobálgatta a lapjait, alig szállt be. Aztán ez történt.

De egy dolgot érts meg végre: a teremnek nem érdeke, hogy csaljon. Gondolod, hogy egy nemzetközi, a világ második legnagyobb, dollármilliárdokkal üzletelõ pókerterme kockáztatná a státuszát egy ilyen csalással? Nekik ez elenyészõ többletbevételt jelentene, ráadásul ha kiderül (márpedig kiderülne... az ott dolgozó emberek közül nem lehet mindenkinek befogni a száját), lehúzhatnák a termüket a vécén.

sz4bolcs
A második handben azért mondtam AQ-ra allint, mert az elsõ játékos a vakért limpelt be, a második pedig védte a vakot. Legalábbis az addigi játékukból ez tûnt logikusnak.

sz4bolcs
Én 30at szedtem össze 180ason, és kettõn még versenyben vagyok nem is rosszul. 😄 Jó8 neked.

sz4bolcs
Két allinszitu

MEdievil
Na én búcsúzom mára ennyi volt 😊
4 versenybõl 2 itm összesen +4 dollár ami nem sok de akkor se mínuszos

F

sz4bolcs
SS csótány 😄😄

MEdievil
Nekem nem kell mondani nálam nagyobb SS csótány nem igen van 😊)

Volt itt egy maniac 400k zsetonnal nekem akkor volt 20k azóta se sokkal több de én még mindig versenyben vagyok õ meg sehol... ha nekem jött volna össze annyi FT a minimum de inkább elsõ 3
Már csak 58 játékos van hátra.

F

sz4bolcs
Jó, sikerült is elbaxnom egy vitatható allinnel, de mind1..

sz4bolcs
Amúgy én azt teljesen komolyan gondoltam, hogy amég az ember elõtt zseton van, addig potenciális gyõztes. leosztással ezelõtt 2 nagyvakkal ültem, most itt van elõttem legalább 10.

sz4bolcs
tipikus2

sz4bolcs
tipikus..

MEdievil

Nyenyenyne mákoltam! 😊 Ez még a másik versenyem (2690/70 perpill)

F

sz4bolcs
rohadt jó ez a 180as. Bekerülsz döntõ asztalra 4 nagyvakkal, kiesnek elõtted hárman, és máris hatodik vagy. 😄😄😄:😄 Most 3 nagyvakom van, de szerintem lemegy még három leosztás, addigra headsupolni fogok 10 zsetonnal.

MEdievil
Na én így búcsúztam 😞

F

MEdievil
Sok Wolf van Magyarországról! 😊 (igazából az egész versenyen 1 van) Egy piros farkas csak kiszúrja a szemed 😊

Ja és ami az elõbb történt azt inkább nem láttuk oké? <#falbav> <#zavart1>

F

sz4bolcs
mekkora volt az esélye, hogy egy ekkora versenyen összeakadunk? 😄

sz4bolcs
lool wolf corps 😄😄:

sz4bolcs
he?? melyik vaty tee? 😄😄:

sz4bolcs
doubled up! 😄

MEdievil
Héé egy asztalon vagyunk! ki ne üss 😊

F