30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#21347 Értem és ha nekem nincs máséra ki lehet kérni? Ezeket hol írják le ? -
#21346 Indulhatsz a freerollokon befizetés nélkül, hisz ez a lényege. Ha nyersz akkor meg kikérheted a pénzedet bankszámlára! Meg van szabva hogy mennyi dollártól lehet kikérni a pénzed -
#21345 link ezt találtam ezeken indulhatok befizetés nélkül? -
#21344 a néven címen kívül kell megadni valamit? ha a nyert pénzem elvesztem akkor elbuktam és kész? -
#21343 Van a magyar freeroll, minden nap a mi időnk szerint 19.05-kor kezdődik, arra lehet menni mindenféle befizetés nélkül. Itt van a tournament ID: 214259718
Nyomsz egy ctrl+t-t, és bemásolod. -
#21342 freerol-on szeretnék indulni és még sose csináltam az alapokról kéne segítség pl kell e bankkártya adatot beírni stb... és 1általán hogy kezdjem, mivel jár ez, ha nyerek pár dollárt mit kezdhetek vele, mi van ha elbukom stb.. ennél jobban nem bírom leírni ha tudsz segíts kérlek. köszi. -
#21341 18 fős SnG volt, és igen, tudom, hogy jó esélye volt, pont ezért nem potot hívtam, mert az neki simán megéri (ha a másik megadja, akkor meg méginkább)
Azt gondoltam így nem éri meg neki, mert ha jól tudom flop flushhúzó az 1:2
A kiegészítés csak az alacsony vakok miatt volt. :D De mind1, ez nagyon hülye játék volt, csak ha legközelebb hasonló van, akkor nem így fogom játszani. Ha csak emelek egy potot, megadja, és leesik, akkor easy fold lett volna. -
technext #21340 Ott tuti elrontottad hogy T5el kiegészítettél :) ez easy dobás kisvakból. -
#21339 Ha ez egy 9-10 fős S&G...akkor vagy be kellett volna tolnia preflop...vagy eldobni. Mint ahogy neked is. -
technext #21338 Ha leírod még egyszer, de most már szépen, akkor segítek. "ingyenes veresen szeretnék enni" o.O -
#21337 Mivel a pott oddsa dúrván 27% volt..és az esélye a flushre, úgy hogy még 2 lap jön nagyjából 36%, így igen csak megadósnak tűnik a dolog. -
#21336 Ez most sztetek megérte neki flösshúzóra? Direkt a két szín miatt dobtam rá inkább, mert tudom hogy a sok idióta jön a flösshúzóra. Vagy ez részemről volt nagyonrossz játék?
-
#21335 mármint ha nyerek 1 kis pénzt nem ha leverem a többit. -
#21334 fulltilten mit kell tennem ha ingyenes versen szeretnék enni? Ehhez kell pénzt befizetni? Ha nyerek mi van? léccy részletesen írjátok le köszi. -
xxxpaulxxx #21333 Köszi az infót!:) -
#21332 Megtettem magyar imélt küldtem remélem írnak. -
#21331 köszi. -
ba32107 #21330 #21320: szerintem azért, mert így egyes játékosok unfair előnyhöz jutnának (több ismerős, több HH, pontosabb stat)
#21323: nem igazán értem mi a gondod, pontosan miben segítsünk?
#21326: hát ja, van magyar, ettől függetlenül én mindig angolul írok nekik, mert szerintem az angol support sokkal naprakészebb és kompetensebb
#21329: szerintem igen
-
#21329 A legtöbb póker oldalon ugye van az 1 év után alvó számlát örlik vagy pénzt vonnak le stb. Ez ok vili,de 1 évbe ha 1szer is csak pár hand játék zseton játékra lépek be az is elég hogy lássák hogy használom néha ugye? -
#21328 Ilyen velem volt már a macho-n és az everesten is. -
#21327 köszi -
#21326 Igen, magyar. Egyszer leveleztem velük, és akkor írtak egy ilyet a végére:
Also, it might please you to know that we now offer support in Hungarian. Should you wish to take advantage of this service, all you have to do is write to us in Hungarian in the future.
Annyi a lényege, hogy egyszerűen csak magyarul kell nekik írni és kész. -
#21325 Full tiltel nincs valami gebasz ? egyre gyakoribb hogy 4-5 leosztásba is ugyanazt a kezet kapom -
#21324 fulltilten megadtam a valódi címem. ugye rendelkeznek a szükséges adatvédelmi azonosítóval. -
#21323 TELJEsen magyar :D
és még a személyes adataimt se kérte el gondolom mint az everestnél nyitni kell 1 valódi pénzes számlát? Ha v-ki játszik a fulltilten szoljon léccy segítség kéne a szoftverrel. -
#21322 bocsi az a .com-os ügyfélszolis imélcím akkor ezek szerint magyarokhoz megy? tudom hülye kérdés de nem említettek magyar ügyfélszolgálatot a leírásba az oldalukon. Nehéz az angol szoftver minimálisat tudok angolul. köszi. -
#21321 köszi -
#21320 tényleg? miért? -
ba32107 #21319 FT-s nekem van rengeteg, de tilos cserélgetni :( -
#21318 Van. Cashierben van egy olyan gomb, hogy "reload play chips". 5 percenként engedi, és csak akkor, ha 1000 alá esik. Asszem így van. -
#21317 handhistory-t keresek, jó sokat :) akinek van és küldene, írjon és küldök én is, bár nekem nincs túl sok. FullTiltPokeres, PokerStarsos, PartyPokeres érdekelne. -
#21316 Hali 2 kérdésem lenne. A fulltilt-nek van magyar nyelvű ügyfélszolgálata? ill a free zsetonok újra töltése hogy megy? mennyí van és mnnyi időre és mikor újratölthető? -
#21315 Aki kiesik, az lesz az osztó. 8) Vagy veszünk pár sört, és aki kiesik, az ihat. Nemtom, én nem szoktam unatkozni, miután kiesek. CG gyakorlás rámférne amúgy, legalább elnyerhetitek az összes pénzem.. -
ba32107 #21314 Az tök jó, 3-an ti + 2-en mi az 5 ember, az már elég. SNG-val csak az a bajom hogy aki kiesik az utána végig unatkozik :D CG-ben meg ilyen nincs, na meg én azt játszom, és jobban is megy. De majd ezt meglátjuk, ha aktuális lesz. -
#21313 Mi eddig csak sng-t nyomtunk 500 Ft nevezéssel, azt mindenki szereti. 3an vagyunk, akik cashgame-től sem zárkóznak el, bár én abban nagyon fish vagyok...
Amúgy 3 pokeres ismerősöm van +1 akinek jelenleg nincs pénze pokerre, általában hétköznap is ráérünk, de a hétvége is jó. 300as zsetonkészletem van nekem is (illetve ismerősi, ami nálam dekkol), meg helyem is van hozzá. -
ba32107 #21312 Ja még annyit mondanék, hogy nemsokára jön a topik design 2.0 :D Csak lassan haladok / haladunk vele. De nemsokára meglesz, és akkor az Extra gomb is működni fog végre :) -
ba32107 #21311 Szabolcs: az elő póker részleteit hogy gondoltad? Milyen téten, milyen formában? Én leginkább cash game-nek örülnék (5/10 vagy 10/20, 1000-2000-es beülővel), de te gondolom inkább SNG-ban gondolkozol :D
Helyed van? Zseton? Játékosok? Nekem van (ill. lesz nemsokára) 300 darabos zsetonkészlet... nem sok, de ha senkinek nincs, akkor jó. Ezenk kívül 1 haverom van, akit érdekel annyira a póker hogy beáldozzon rá pénzt :D Ti hányan lennétek? Ja és általában mikor értek rá? Gondolom hétvégén játszanánk.
Egyelőre csak puhatolózás szintjén kérdezem, mert nem tudom mikor lesz szabadidőm, szóval még semmi konkrétat nem tudok mondani :) -
ba32107 #21310 Így utólag flop all-in kellett volna.... csak féltem a set-ektől, mert közepes pp-re tettem őket. -
#21309 Ez megint egy olyan,ami ellen sokat nem tudtál csinálni.
Bár én a másikból pár $-t kihúztam volna turn+riveren, hátha... -
ba32107 #21308 Szerintetek jól játszottam meg?