Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MEdievil
Ez a knockout valami vicc.. Az egyik játékoshoz elég volt annyit írni: Jó lap = all in

Ha AK-JJ-77 van nála rányomja az allint minden más esetben dob XD de az a szomorú hogy meg is adják neki! Arról nem is beszélve hogy õ kapja sorba a lapokat.

F

sz4bolcs

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ennyi vót 9$. Végül is csak kettõt rebuyoltam. Persze AK-val estem ki QJ ellenében.

Kb.3 perc után ólin mentem KK-val 62s és 55 ellen. Még nem kellett rebuy.

Valóban nem ismersz. Vannak bõven hibáim el is ismerem õket. Lehetnék olyan mint a szabolcs aki állandóan tömjénezi magát.<#mf1><#hehe>(Csak viccelek). Igen van, hogy egy asztalon tiltre kerülök 4-5 osztásig. Ha azt túlélem van esélyem. Olyan is van, hogy dühbõl drágább sng-re ülök be. De ott simán eldobom az elsõ 20 osztást ha nem jön a lap. Nem viszem át a dühömet másik játékba. Persze ha ott is balszerencsém van üvöltök de ez evvel jár.
És nem egyszer nyertem már nagyot hanem vagy 20X-or négy különbözõ pokersite-on. (Nagyot=tornán 100$ felett. Persze ez valakinek aprópénz).
Valószínûleg el fogom bukni ezt a bankrollt is. De számításba vettem és igyekszem elõtte minél többet visszautalni. Errõl ennyit.
És most beülök egy 3$-os rebuyos 32000$ garantált rush tornára. 3 rebuy-t adok magamnak.

Ez az. Ha elveszítek 6-7 sng-t egymás után akkor vegyem ki a pénzem és hagyjam abba? Kis pihenõ oszt folytasd tovább. 440-rõl 230-ra buktam le mielõtt megnyertem a tornát. A végtelenségig nem tarthat ki a balszerencse. (Remélem a pénzem azért tovább tart). Oszt ha még sem akkor kövi hónap újabb próba.<#eplus2>

TaRka0107
De nem veszti el, mert van elég pénze. Ha kiesel egy versenyrõl nem is az a lényeg hogy hagyd abba hanem hogy folytasd ha nem vagy tilten, mert napi 1 sng nem ér semmit.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Rash87
Nem ismerlek,de írásaid alapján ez jön le...Tegnap is nem egyszer leírtad,hogy tilten voltál...
S nekem mindegy,hogy hogyan veszted el a bankrollod,te dolgod,bocs h szóltam vmit is😊

Glory, Glory Man. United!

Hú de ismer engem itt valaki. Elõször is miután tegnap nyertem beültem még kb.20 135 fõs rush sng-re és 3X fizetõs helyen végeztem. Sajnos csak 4$-ok voltak. Egyébként meg valóban elõfordul, hogy tiltre kerülök de csak egy játékon belül. Ha kiesek valahonnan nem azért ülök be egy másik asztalra, hogy gyorsan visszanyerjem a pénzem hanem mert játszani akarok.
Nem kezdem avval a következõ játékok, hogy ólint mondok 67s-re.
Egyébként meg ne aggódj az esetleges lenullázódásom miatt. Ha ma este meg is történik az nem katasztrófa.

sz4bolcs
The red slime strikes back!

Vörösiszap. Mint valami zs-kategóriás horrofilm címe. :/

Amúgy tök jó a kezdeményezés. Mai profitom felét átutalom...........

biktop
Pokerstars:

Na ez rendes tõlük!
Vörösiszap

TaRka0107
Én is ezt akartam írni csak kicsit kedvesebben😄

Csacsi
Hát ez egy jó szar játék volt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
Az oké, hogy csináltam egy brutális potot, de akkor mekkorát emeljek, hogy eldobják a szarjaikat???

sz4bolcs
Szeretem ezeket a szutykos konektorokat. 😄

sz4bolcs

Rash87
Ez a legtipikusabb hiba,amit pont csinálsz...
Veszítesz 1-2 sng-t,aztán egybõl vissza akarod nyerni,s tilten játszol kb. Ilyeneket csípem legjobban,mert ha már találnak 2 színt,már all int mondanak 😊)
Tegnap is ugyan ezt csináltad, igaz nyertél 1 szépet,de ha nem lettél volna 3.,akkor tuti tovább játszol,s már ma nullán lennél,bár ha így folytatod,még lehetsz. Tudni kell,mikor kell abbahagyni...

Az a flop utáni 98,5% igen csak szívet melengetõ.<#taps>

Full tilten is elég gyakori. Már nem a tripla drill de a dupla igen.
A mai napom eddig totális csõd. Egy fillért nem nyertem. Bereggeltem vagy 15 rush sng-re. Egy jó részén orbitális balszerencsém volt. Másik részét én rontottam el. Most az uccsón igen érdekes volt. Pillanatok alatt feltripláztam magam. Stabil elsõ 10. Aztán elkezdtem kicsit lazáskodni de még semmi vészes. Egyszer csak roló le és megadtam A10-re egy ólint. JJ ellenében. Persze nem jött az ász. Maradt 1500. Kövi osztásban kisvak vagyok. Mindenki dob. Mondom kell a nagyvak. Ólin Q10. Ellenfélnél 1010. Elsõ lap 10.<#nemtudom>Estig pihi mert csúnya bukóban vagyok.

TaRka0107

sz4bolcs
Azért beficcent a három drill egy menetben. 😄

sz4bolcs
Ha mindig így történne, lehet nem pokereznék. 😄

Ha ez mindig így történne fele ennyit nem írnék ide.

sz4bolcs
Hero (QQ - Middle Position) wins - three of a kind, queens wins over three of a kind, tens and three of a kind, eights and a pair of fives and high card king 10-18-2010

KATSUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!

TaRka0107
Engem mostanában a K párok szeretnek. EGy párat már kapta, AA párt csak egyszer azt hiszem😄

sz4bolcs
Egyszín bazzeg!! 😄😄

Rash87
Semmi,lehet már õ is megszokta ezt az AA-nál 😄

zeli
Látom pörög a topik. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Na errõl beszélek. Komolyan mondom ha ez élõben történne megütném az ellenfelemet.

sz4bolcs
volt a sráctól vmi reakció? 😄😄😄

sz4bolcs
<#banplz><#banplz><#banplz>

TaRka0107
😄

Rash87

😄

TaRka0107
Upsz! A 10J mit akart???

TaRka0107
Partypokeren lehet felhasználók között pénzt küldeni?

sz4bolcs
Ja, minden kiesjtett játékos után negyed dollár. xD

Rash87
Nyertem AA-al!!! KILENCEDIK alkalom után! Valaki jegyezze fel 😄

Rash87
Visszatettem,s gondoltam lejátszok egy 27 fõs 2$+0,25-s SNG-t.Annyira még futotta.
Ott 3. lettem. S most jól játszottam,kisebb hibákkal,simán lehetett volna elsõ,de még mindig nem tudok coinflipet nyerni sajna,túl sok a mentalista fulltilten.
De valaki azt magyarázza már meg,itt láttam ilyet is elõször,hogy döntõ asztalon,emel,másik még 1 vakok ráemel,aztán aki kezdte az emelést,eldobja... Vagy mikor 4en voltunk,elõttem lévõ fasz emel,kap a másiktól egy all in-t,s csak 150-et kellett volna megadni (a 6 ezres potba),s az istenbarma dobja... kétszer is volt ilyen.

TaRka0107
Ez a knockout, olyan verseny hogy ha kiejtesz vkit akkor pénzt kapsz?

Rush pokert nyomok két napja. Egy gondom van vele. Rendszeresen eljutok 10-12000 zsetonig és kész. Így vagy úgy de kifekszem. Vagy KK-QQ-vel kiesem vagy úgy lerobbanok hogy nincs visszaút. És általában a 25-30 hely környékén esem ki. 15-tõl fizet. Nemtom miért.<#nemtudom>

Engem igazándiból az zavar, hogy a monster lapjaimmal ilyen egészen speciális lapok ellen bukom el. Mert ha AK-ra ólint mondok megadja az AQ és jön egy Q üsse kavics benne van. De nem ez történik hanem pl. KK-val Q10 ellen (QQ10), AA-val A8treff ellen (turnon flös), 8-as settel KQ sor ellen. Tegnap 3X buktam AK-val úgy, hogy floppon két párom volt.

Rash87
Még kaptam 1 emailt,amiben FT-en van privát freeroll,hátha valakit érdekel:

FullTiltPoker - 25$ Teletipp HU freeroll
10.18. 20:00 jelszó: PokerMax-Info

Rash87
Nem is arról van szó,de elegem lett ebbõl amiket csinál ez a terem.S csak 5 napja játszok itt újra... Ha nekem kell a szín,s flopon ott van a 4, egyszer sem jött,pedig volt ilyen nem egy...
Sõt,jó pár olyan,hogy flop után színre is,sorra is esélyes volt,semmi se jött. Ha másnak kell a szín,hiába van neki csak 3 flopon,bármit megad,s akkor turnon, riveren neki mindig jön még 1-1.
S körülbelül 40-50 alkalom,hogy turn után van kb. 2 % esélye,s mindig lepottyan riverre neki. Utóbbi években ilyeneket nem láttam,mint ezen a ***** teremnél 5 nap alatt.Ennyit nem ér,h végleg megutáljam a pokert 😊

Pedig rush pokeren kb napi 10 perc összeszedni az 5 FTP-ot.

Majdnem.

Rash87
Szintén így estem ki elmúlt pár percben. Úgy hogy elegem is lett a FullTilt szivatásából. Pedig 4 nap már meg van a a TAKE 2-bõl,de leszarom,a bennmaradt pár $-t is,le is töröltem ezt a mocskos teremnek a programját,ennyit nem ér 😊

Így sikerült mind a kettõn segítenem.<#falbav>

Lassan úgy leszek a KK-val mint Doyle az AQ-val. Ma 4X estem ki vele. Ez volt a legviccesebb. Amikor láttam, hogy mind a kettõnél van A tudtam, hogy le fog jönni még egy. Pedig ebbe nagy pénz volt.

sz4bolcs
tudtam, hogy poénból be kellett volna nyomni 43s-re... nyertem volna. egy körrel utána kiestem QK-val.

sz4bolcs
milyen szánalmas, hogy pénzbe értem, de az ante fog elvinni. :/