30077
  • sz4bolcs
    Turnön nagyobbat emeltem volna. A turn emelésedet értelmezhette elgyengülésnek.
  • TaRka0107
  • sz4bolcs
    elképesztő...

• ba32107
    Ejjjj basszus.......... nézzétek ezt:

A river bet egy blocker bet akart lenni. Gondoltam ha emel akkor meg vagyok verve. De miután pusholt beírta ezt:
    Shugana: weak bet
    Shugana: easy exploit push
    Shugana: donk

Ebben a pillanatban rá akartam nyomni a callra, csak elfelejtettem kikérni a Time-ot, és elfogyott az időm. Szerintetek mit kellett volna csinálnom? Ha igazat mondott, callolni kellett volna, ha nem, akkor szerencsém volt hogy dobtam :S Hú de idegesít ez most jézusom :S
  • ba32107
    A bankszámládra tudsz kiutalni, vagy netes pénztárcára. Ott pedig elvileg igazolva vagy, hiszen amikor bankszámlát csináltál be kellett ezeket mutatnod.
  • Airbus A380
    bocs. még annyit haddkérdezek hogy személyivel és hasonlókkal elég akkr igazolni magam ha pénzt vennék ki ugye?
  • Airbus A380
    köszi kiprobálom az tuti de előbb utánna járok.
  • ba32107
    Nem értem a kérdésed. HA játszol egy freerollt, az ott lévő zsetonoknak semmi köze az ingyenes zsetonjaidhoz. A freeroll az freeroll, tök ingyenes, semmit nem vesztesz vele, még játékpénzt sem. De hát próbáld ki, nem olyan nagy ördöngősség ez, nem lesz semmi bajod tőle :D

Ha nem jelensz meg, akkor is elindulsz a versenyen, és amíg tartanak a zsetonjaid, addig bármikor visszaülhetsz (nyilván ha fél órával később kezded mint a többiek, akkor kevesebb zsetonod lesz, mert a vakokat ugyanúgy kell fizetni).
  • ba32107
    Őszintén szólva fingom sincs mikor kaptam először RB-t :D Azt tudom hogy fizettem is be saját pénzemből (hogy tudjak kiutalni). Nem tudom van-e valami köze hozzá. Lehet hogy kijátszottam az 50-et, mikor először kaptam, nem vagyok benne biztos.
  • Airbus A380
    Olyankor ha akármi miatt nem jelenek meg a versenyen szankcionálják vagy csak nemvoltam ott és kész?
  • Airbus A380
    dede éppen hogy a fulltilthez kértem sgítséget. be vagyok már ingyen játszottam is.
  • technext
    wow :O ez meglepett, utánaolvastam a dolgoknak és csak úgy kaptam meg az RB-t hogy egy külön oldal cuccát használva regeltem be. (http://www.fulltiltrakeback.com/hu/)

márpedig ha az ő bónuszkódjukat beírtam, akkor az ingyentökés dolgot nem tudom :S

most komolyan érdeklődöm, te miután kaptad meg?
    rögtön az ingyentőkével? vagy azt kijátszottad majd pedig úrja befizettél és akkor? vagy hogy?:D
  • Airbus A380
    és ennyí regisztrál és kész? ill gondolom ad ingyen zsetont vagya meglévő ingyenpénzemből von le kezdőtőkét?
  • ba32107
    Jól értem hogy még nem is vagy regisztrálva Full Tiltre? Akkor viszont jól gondold át, mert ha egyszer regisztrálsz, akkor többé nem vagy jogosult az 50 dolcsis kezdőtőkére.
  • ba32107
    Én FullTilten játszom a PS ingyenes 50-ével, és mégis kapok rakebacket. Sőt, úgy olvastam a PS fórumokon, hogy CSAK az kap rake-et, aki a PS-en keresztül regelt.
  • technext
    FTP elindít, vársz míg betölt ... bejelentkezel
    Standard View (lobby - choose lobby view)

Tournament - all - Hold'em - no limit - Freerolls/FTPs (ezek legyenek kiválasztva/kipipálva

rendezd Date szerint a versenyeket

12:40kor indul a következő freeroll, 10000 max nevező jelenleg van 8000
    rákattintasz és register now :D
  • Airbus A380
    köszi mindenkinek át gondolom. De azért a freeroll regben segítsetek légyszi mert nem értem mit kell tenni.
  • technext
    #21360 - nem felvágásnak írtam be, ez egyáltalán nem nagy cucc...

1 tipp az ingyenes kezdőtőkéseknek, soha ne abba a terembe kérjétek ahol a pókeres karriereteket szeretnétek vinni hosszútávon.
    Megfelelő termet válasszatok, ahol jó játszani..de ne a legjobbat :).

Az érv egyszerű. Az ingyen kezdőtőkések nem kapnak soha rakebacket [pontosabban kapnak de nem ők kapják meg, hanem például a Pokerstrategy vagy a Yourpokercash (ahonnan az ingyen pénzt kapták)].
    Egyszerű kis matek (bőven alá is számolok): lenyomsz egy hónapban 250 db 1+0.10 sng-t, ezzel termelsz 25$ raket. Ezt csinálod egész évben...300$ rake.
    A legtöbb helyen nagyon egyszerű ~30%os RB-t kapni (fulltilten pl 27% a semmiért). 300*0,3=90$
    Annak aki egy éven keresztül csak 1+0,10 SNG-ket tud nyomni, ez a 90 dollár nagyon sokat számít, még akár azt is eldöntheti hogy pluszban zárja e az évet vagy minuszban.

(és ez csak 1 érv, vannak még a befizetés bónuszok ahol bizonyos oldalakon 400%os bónusz vár. Az ingyentőke legtöbbszor 50+50 dodó, ha te fizeted be...50+200 dodó :) és sokat számít ez a 150 $ plusz)
  • Galy
    naja, én azt 3 hét alatt buktam el :)
  • ba32107
    Ezt Airbusnak persze :D
  • ba32107
    Vagy ingyenes kezdőtőkét is használhatsz. Némi utánajárás és pepecselés, de kapsz ingyen 50 dolcsit.
  • Galy
    freeroll szerintem időpocsékolás, bankroll-t építeni így a legnehezebb.
    Érdemesebb akkor már egy minimális (50$) befizetést eszközölni és abból építkezni szerintem.
  • Airbus A380
    Akkor az ismerős ezért 1 óráig szokott csak :))
  • ba32107
    Lehet játszani vele. Egy freeroll addig tart amíg eljutsz, általában kiesik az ember az első órában, de ha sokáig eljutsz, az 3-5 óra is lehet.
  • Airbus A380
    Ha lehetne kérdezek még. Segítene v-ki hogyan kell regelni 1 ilyenre a fulltilten? Megnyitottam fel is fogtam csak nem nagyon értettem hogy mit kell a regisztrációs ablakban tenni. köszi.
  • Airbus A380
    Csak hogy hogy készüljek. Családban játszik még v-ki 1 oldalon néha free-t de 1-2 óra időtartamba.

ui: korrektnek tűnik az ügyfélszoli a fulltilten.

#21352 és ha ESETLEG jön 1 kis pénz freeroll-ról az beforgatható rendes kézpénzes játékba,? magyarul azzal lehet jáccni?
  • Airbus A380
    Nem is erre gondoltam rögtön :) Csak hogy egyáltalán kipróbálom hogy mit tudok ha tét is van. De akkor mint írtátok bátran. Mennyi idő 1 ilyen verseny?
  • sz4bolcs
    Jó, én meg nyertem lamborghini freerollt anno ps-en. :)

De starson a hun freeroll az egy külön világ. :D
  • technext
    FTP-n behúztam már kétszer a 19:05-ös magyar freet :)

első órában feszes játék, ha jött a lap akkor a duplázásra mentem
    második órában jött egy kicsit normálisabb póker, ott mehettek a normális hívások és már nem 4-5 ember nézte a floppot hanem 2-3 :)
    haramadik órában vak és antelopások
    negyedik órában pedig kis kivárás, jó chipmennyiségen tartani magunkat az FT-ig, majd ott pedig aggresszíven behúzni :)
  • TaRka0107
    Viszont a legnagyobb freeroll nyereményem PP-n volt, de ott úgy hogy tovább jutottam egyikről a másikra, aztán megint és kiestem 2-300. helyen és úgy nyertem 20$-t:D
  • fook
    lehet hogy furcsa , de nekem is :)
  • TaRka0107
    Én már voltam bibibíííXDDDD Nyertem vele kemény 3$-t. 9. lettem:D
  • sz4bolcs
    Nekem az az álmom hogy hun freerollon egyszer döntő asztalon legyek. Ez nagyobb dicsőség, mint bármi más. :D
  • sz4bolcs
    (annyit) ..tegnap a pokeres csaj ismerősöm 10. let hun freerollon starson. :D
  • ba32107
    Freerollozhatsz, ha nyersz senki nem fogja elvenni a pénzed, aztán majd kiutalod ha lesz számlád. De freerollon nagyon nehéz nyerni.
  • TaRka0107
    De nyugodtan freerollozhatsz, majd ha lesz bankszámlád akkor kikéred, ha megnyered a pénzt, az örökre ott marad azon az accounton!
  • Airbus A380
    az adataim valósak. viszont bankszámla nincs akkor egy ideig még ne free ollozzak ha nem tudom felvenni?
  • Airbus A380
    Már bőven felnőtt vagyok. Más miatt nincs. De pl anyunak van.
  • TaRka0107
    Én nem vagyok 18 éves, de én a tesóm nevén regisztráltam, és ő ebbe beleegyezett. Kikértem pénzt, az ő nevére kértem ki, és neki van bankszámlája is. SZóval ha nem vagy még 18 akkor szüleid nevével vagy ha van bátyád, vagy nővéred nevével regisztrálj!
  • Csacsi
    Nem. Csak saját nevedre kérheted ki. Illetve arra a névre és adatokra, amikkel regisztráltál. Ha nem valós adatokat adtál meg, akkor nem fogsz soha a pénzedhez jutni.