30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ba32107 #21307 AQ-t én is utálom. AJ-t szintén. Kedvenc lapom nincs, de nagyon imádom látni a JTs-t, és bármilyen PP-t :) -
#21306 Kedvenc nem nagyon van. Suited konnektorokat imádom:D AQ-t utálom mint a szart. Szerintem még sosem nyertem vele. -
#21305 Nekem az AA a kedvenc lapom, mert azzal nyerek a legtöbbet. -
#21304 valamiért a legtöbb dáma kombinációt én is nagoyn rühellem :D:D
nekem kedvencem a 99 :) -
technext #21303 kedvenc kézbelapom a 74s kőrből :) de nem játszom meg csak nagyritkán :P
amit utálok az pedig a JQs :) -
#21302 Amúgy nektek van kedvenc/utált kézbe lapotok ?:) -
#21301 2x :) na mind1 , lehet ilyen bad beates nap is :) -
technext #21300 értem :) és te hányszor húztál túl valakit? hányszor javult a hátrányban levő kezed? -
#21299 ma vagy 6-7x szopatott meg riveren , de nagyon :( -
technext #21298 mi a problémád vele?
pár éve itt játszom, soha nem volt semmi problémám vele :) -
#21297 ilyen egy patkány oldalt még nem láttam mint ez a full tilt -
#21296 az fasza könyv... és nem csak versenyekhez jó.
a phil gordon féle kis fekete/zöld/kék könyvek tetszettek még. a fekete nagyon alap, a zöldben már vannak érdekességek, de a legjobb talán a kék, az egy példatár, megoldandó helyzetekkel, szerintem abból is sokat lehet tanulni. Egyébként mit játszol? NL? -
ba32107 #21295 Ja hát annyira szerintem sem volt nehéz dobás, csak úgy betettem :D Flopon persze check-raise-elni akartam. -
#21294 Az elsőnél olyan KK körül adtam volna meg az emelést. -
#21293 Valaki tapasztalt don játékos elemezné, hogy milyen volt a két megjátszás? -
#21292 vicces szituáció DON játékban, két egymást követő kézről van szó:
Címe lehetne: "Amikor a szarabb kéz sokkal jobb" :D
-
xxxpaulxxx #21291 :)
Most én is totál így vagyok... eléggé mínuszba jöttem ki, aztán most inkább olvasok-videókat nézek és majd ha már kellő tudásra szert tettem próbálkozok:)
Miket olvastál még? Vagy esetleg tudnál valamit ajánlani, amit nagyon jónak találtál?:)
Most a Dan Harrington versenystratégiát olvasgatom... először a Collin Moshman sit and go-t kezdtem, de az most túl száraz volt nekem... majd később visszatérek rá:D -
#21290 mivel többet olvastam mint játszottam, és előbb olvastam aztán játszottam, nemigazán. kicsit mintha tanulnád hogy hogyan kell szépen rajzolni, de nem rajzolnál. de rengeteg hasznos információhoz hozzájutottam, amiket így utólag hallok vissza, és így beugrik hogy aha, ezt már ismerem. a másik akadály, hogy pl. a kis fekete/zöld/kék könyvek NL hold'em-ről íródtak, én meg FL-t játszom. Sklansky pókerelméletét még nem fejeztem be, elég tömény, nincs mindig agyam foglalkozni vele. -
xxxpaulxxx #21289 és ha szabad kérdeznem mennyire segítették a könyvek a játékod (pozitív) alakulását?:)
(érezhetően) nyereségesebb lettél tőle?:) -
#21288 amennyit csak lehet :D mindent megteszek a fejlődés érdekében. :) -
technext #21287 jajj elnézését :$:D elnéztem...4 treffet láttam, a 3 helyett...sztornó az egész
max annyit hogy floppon kellett volna hívni a 1,5et és nem turnon :)
de szép dobás, tényleg gratu -
technext #21286 azért ez nem volt nehéz dobás, sőt a megadás riveren bőven felért volna egy rossz játékkal :)
de gratu :)
"az el nem vesztett chipek fontosabbak a megnyerteknél" -
xxxpaulxxx #21285 Tyű... te hány könyvet olvastál már el:D -
#21284 kis zöld könyv. de ha már itt tartunk, akkor sorrendben: kis fekete könyv, kis zöld könyv, kis kék könyv. utána mehet a Sklansky-féle póker elmélet. -
Gaba94 #21283 Haller!
Szerintetek melyik könyvvel érdemes kezdeni, A póker kis zöld könyve vagy a Póker elmélete lenne a jobb?
Köszi előre is ;) -
xxxpaulxxx #21282 How it's made: Jó pókerjátékos:D -
#21281 -
ba32107 #21280 Néha a jó dobás majdnem olyan jó érzés mint egy jó call :)
-
#21279 Hál' Istennek haverom leosztása volt, nem az enyém... Ő flushre tette. -
#21278 thx -
ba32107 #21277 Itt nem szoktunk flémelni, úgyhogy fejezd (fejezzétek) is be lécci. Köszi. -
#21276 xDD
-
xxxpaulxxx #21275 Jeeee! Kezdődik!:D:D:D -
#21274 Te vagy itt a sheriff? -
#21273 Azelott akartad ellopni, mielott lattad volna, hogy van hozza nyilvanos letolto. Ennyi. -
#21272 -
#21271 Hogyne. A vakokra is mindig ráemelek. :D Élelmesnek kell lenni, minden zseton számít. -
#21270 van hozzá teljesen legális letöltő program, szóval az arcodból most vegyél vissza -
#21269 Na, magyar mentalitas, hogy lehet valamit valahogy ellopni. Hihetetlen. -
#21268 Részegen toltad?