30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ba32107 #22469 A felső három az alap, ezek mindenképp maradjanak. A WTSD ok, a 3bet is, a W$SD-t nem használom. Ami ezen kívül még nekem van:
cbet: nagyon hasznos
fold to cbet: még hasznosabb
fold to 3bet: ezt mindenképpen tedd be
fold to flop raise: ez is jó, ha van
Ezenkívül nekem még van a két cbet-es stat turnön, és a két 4bet-es stat. De ezek már olyanok, hogy nem igazán tudom őket használni, mert nincs elég hand az illetőről. Itt egy NAGYON jó cikk erről:
http://www.pokerlistings.com/strategy/Interpreting-Your-Opponents-Stats
Nekem ez rengeteget segített, a napokban újra kell olvasnom alaposan. -
ba32107 #22468 Én NL10 és NL25 között vettem észre egy szignifikánsabb különbséget. NL10-et ~40k hand alatt vertem, NL25-öt már nem igazán. Most újra NL10-en tolom. -
ntex #22467 Ma elértem az ezüst fokozatot Pokerstrategyn amúgy :D És még mindig 50$ fölött vagyok :P -
ntex #22466 Full Tilt-en már a 0.01/0.02 és a 0.02/0.05 -ös asztalok között is észre lehet venni a különbséget abból hogy sokkal több a kisebb tétes asztalok között az ahol 50-60% fölött van a játék/flop. Szóval sokkal több passzív/limpelős-óvatos játékos van alacsony téten
0.02/0.05 -ön már alig van 1-2 ami egyáltalán a 30%-ot eléri, 20 az átlag. Ott már pre-flop kedvesen tologatják a raiseket -
#22465 Hol kezdődik egy éleseebb váltás a játék minőségében, játékosok tudásában?
Én most a legkisebb téteken játszom, de ha elértem az 50-60 dollárt akkor átmennék 0,02/0,04-re :) Gondolom az 1/2 lehet valamiféle vízválasztó.... vagy hogy álljak ehhez a dologhoz? -
#22464 na még1x
-
#22463 soha ne limpelj Ászpárral fejezetünk következik
-
#22462 Túlbecsülik az implied odds-ot? Nem hiszem... xD
-
#22461 kezdek nagyon rákattanni a headsup sng-re, élvezetes játék nagyon...
-
xxxpaulxxx #22460 Hudba mit érdemes tenni?
Nekem most úgy van 2 sorban, hogy:
VPIP / PFR / Aggr%
3bet / WTSD / W$SD
Gondolom az alsó háromnál vannak fontosabbak... szerintetek ez jó így, vagy rakjak még hozzá valamit?:) -
xxxpaulxxx #22459 Pedig az az esetek többségében nálam All in:) Persze meg is szívom, de ha bejön, akkor meg örülök:D:D
BTW rájöttem... a szerencsejátékfüggőség, az nem szenvedélybetegség... viszont a slow play az az:D Komolyan... mikor fogok róla leszokni?
Ebből is ki lehetett volna hozni többet...
Szerk: nah jó... csak 13 centtel többet:D:D -
#22458 Mondjuk ebbe van valami :)
Bár én sokszor nem játszok színhúzóra,mármint ilyen öngyilkos módon,mint ahogy egyesek csinálják. -
xxxpaulxxx #22457 Ez a rossz hozzáállás!
Neked is ugyan úgy leesik, csak az kevésbé marad meg a fejedben:D -
#22456 ezért jó headsupolni... Az ember megérzi, mikor van lapja a másiknak.
-
xxxpaulxxx #22455 That's Poker:D
Pihizz ma:) -
#22454 Jó,ma feladtam...
Káró AK, emelek 5 vaknyit,van is 2 magadóm, flop káró 8 10 J ,már gondolom magamba,nyerő vagyok, check mindenki, turn káró 7,emelés,megadás,aztán lebassza asztalra a káró 9est,s ne legyek ideges -
xxxpaulxxx #22453 Itt:)
-
#22452 Aki betoltja,azzal az a baj,hogy nagyrészt le is esik neki :\
Ez a mai nap full veszteség. AK,emelek 7 vakot,egy megad,flop 910A,mivan nála,persze,hogy 910,szomorú. -
#22451 Amúgy a helyes hozzáállás valami ilyesmi: "Színhúzód van, öcsi? Akkor told csak be rá a zsetonod." -
#22450 színhúzóra nem allin szoktak menni? xD Én dobatni már nem próbálok overbetekkel, meg kell szokni, hogy ezek olyan gyenge játékosok, akik nem értik az ilyenfajta célzást... -
#22449 Most is...beszarás,ráhívom a pot 4*esét,s nem akarja eldobni,mert van neki egy kurva kemény színhúzója ... -
#22448 Overbetman xDD
-
#22447 Most nekem se megy,én is AA-al buktam,ma már kétszer :\
De ilyen balfaszokat,hogy akármennyit emelek,s semmire adogatja meg,aztán persze leesik a sora,kézben 64-el,vicces. -
#22446 hogy örültem neki, mikor megláttam, mi van a kezükben
-
ba32107 #22445 Be lehet állítani vhol -
#22444 Soakt segít ez a headsup gyekorlás sng-ben is.. Könnyebben tudom felmérni a lapjaim értékét. -
#22443 Hogy csinálod, hogy egyből látszanak a handek? -
xxxpaulxxx #22442 Jó ez a Holdem manager... jobb, mint az elephant, mert van replay játszója (nem szeretem "nyersen" olvasni a handeket:D).
Mai sessionöm után ilyet találtam... te jó ég, néha rossz nézni miket játszok meg:D
De a Villainnek is piszok mázlija volt... flöshúzó, sorhúzó, gutshot... minden ami kell:D
-
xxxpaulxxx #22441 Az a hülye slowplay faxságom:D
-
#22440 csacsi: hogy állsz ps-en a bankroll építéssel? -
És igaza van. Sok hülye csinálja ezt online. Ma is épp egy srác már másodjára tolt all in-t a semmire, kétszer bejött neki. J5-re all in ment meg még valami szarra. Írtam chaten, hogy ez mire jó? Hosszútávon bukni fogsz ezzel a játékkal, erre épp megint all in ment, de most megszivta mert AKs volt az ellenfele :D Bukta is az addig megnyert centecskéit... -
#22438 Szerintetek mennyit dob az ember versenyjátékán, ha headsupot gyakorol? Kifinomultabb lesz tőle a játéka valamennyire? -
#22437 hm, kis méretre váltottam az ablakot, kirakta a HUd-ot, de rossz helyre került minden név, kivéve egy kettő... hát ez gáz így -
#22436 PokerTracker hogy rakja ki a hudot mikor játszom? nekem semmi nem jelenik meg az asztalokon.. poker office rögtön kirakta, nem kellett babrálnom. -
#22435 úristen olyan lapütközések vannak ma fulltilten nyertem sokat egy 9es pókerral aztán volt egy nyolcas drillem erre sora lett a formának... -
#22434 Hívd ahogy akarod, az egyik legjobb játékosnak tartják ma, és 21 éves :) -
#22433 Taktikának azért nem nevezném. preflop,73-al all in,elég komolytalan játék. -
#22432 nem tudom, gondolom része a taktikájának, leszarja, poénból stb :) Valószinu ezért nyert és bukott több milliot elég rovid idő alatt... -
#22431 miért callol ilyen lappal allint? -
#22430 Ezt megcsinálja mással is, ott is ahol fontos a pénz... egyébként én néztem végig, és sokszol lemákolta szegény dodgyfish-t riveren semmi párokkal... de végül jó lett a vége :)