Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neteller sem rossz bár ott a regisztráció macerásabb de ingyen volt a kártya és lehet virtuális kártyát is használni.
F
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ezt írja ki: Fontos megjegyzés, van egy kipipálható kis négyzet
A csekkek kibocsátása egy európai bank USA dollár-számlájáról történik, ezért csak a bankszámlájára fizethet be, pénzügyi intézete pedig illetékkel terhelheti, vagy nem válthatja azt be. Fokozottan javasoljuk, hogy ellenõrizze intézete eljárásmódját, mivel egy fizetés leállítására vonatkozó kérelem 35 dollár költséggel jár.
Ez pontosan mit jelentene?😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Köszönöm!
gamertag: kenobita
Egy kérdést szeretnék feltenni. Tudtok olyan termet, ahol a nyereményt PayPal számlára is ki lehet kérni?
Elõre is köszi a választ!
gamertag: kenobita
Én mondjuk nem nagyon szeretem a kártyajátékokat, de valahogyan ezt olyan miliõ övezi, hogy néha-néha én is azon kapom magam, hogy nézem.
Játszani, nem játszanám, mert nem szeretek kártyázni, de a tv-ben néha megnézem.
Na, nem a Korda - félét....
De majd kiderül mi a hosszú táv 😊 Vannak rossz napjai mint mindenkinek, de attól még pluszos.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
És jól megy neki 😊
Régebben NL50-100 CG 20-40BB-vel, 100-200$ bankrollal.
Most Fulltilten tolja, a 135 fõs rush SNG-ket, ezzel is eléggé pluszosra jön ki, itt 1,5 óra egy verseny. (de ide sok szerencse is kell gondolom)
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
http://www.pokerakademia.com/hirek/magyar_poker_versenyek/budapest_poker_open_elo_kep_es_kommentar_a_bwin_tamogatasaval/
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Megadott egy emelést és amikor valaki allin ment akkor úgy gondolta már mi ez a kevés amit meg kell adni (gyk. a bentlévõ pénzének nyolcszorosa)
F
http://www.twitch.tv/hegii
Hand 14 3 idióta egymást túllicitálva majdnem tönkre megy ilyen közepes párokkal
Hand 15 gombra AA-t kapok körbefold majd a gyk. minraisere a vakok is egybõl dobnak de úgy hogy már a fold volt beikszelve nekik.
Hand 16 KJ vs QT vs 55 vs A9 alllin preflop
F
Jót tenne egy pókermentes hónap. Az a baj hogy pörgettem az Iron Man promót, így az most repül az ablakon... de lehet hogy ez tett rosszat a játékomnak, mivel akkor is játszottam, ha nem volt kedvem. Kb azóta játszok rosszabbul, hogy komolyan rákattantam az Iron Man-re.
Tegnap este amikor leültem volt 638 dollárom (elõtte már hetek óta 610 és 670 között ingadoztam kb) most van 506 :S És még a PT licenszt is meg kéne venni, és ha még a Rush week-et is kihagyom, akkor kemény 400 dollárom lesz amikor újra kezdem a játékot... hát remek, mint mondjak.
Nekem a rekord mínusz az a véletlenül benevezett 100 dolcsis verseny volt. Azóta nagyon óvatos vagyok BR téren, és õszintén szólva meghálálja.
F
Most éppen a Fulltilten járok Savvy miatt, és holnap kezdõdik a rush week, én is részt veszek benne.
Az a promó érdekelne, hogy "Szerezzen legalább 100 Full Tilt pontot bármely négy napon $25 jutalomért".
Ez azt jelenti, hogy 1 napon kell szereznem 100 FTP-t, vagy pl. egyik nap szerzek 50 pontot, a 3. napon pedig szerzek még 50 pontot, és 4 napon belül ugye meglett a 100 pont, vagy pedig egy nap alatt kell 100 pont?
A másik fontos kérdés, hogy mi számít egy napnak? Mert a Fulltilt az amcsi idõ szerint számol. Ha holnap reggel pl. felkelek reggel 5-kor (náluk az 23.00), és elkezdem a játékot, akkor 1 órám van, hogy teljesítsem ezt az 1 napos promót?
Tehát a kérdés, a promóban 1 nap az 24 órán keresztül tart bármikor elkezdve, vagy pedig US idõ szerint 00.00-24.00-ig tart?
Ez most lehet kicsit érthetetlen lett, de jobban nem tudtam leírni 😊
Köszi
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!