Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Én rendszerinformatikus vagyok a paranoid fajtából, számomra semmi nem lehet elég biztonságos a 72o-n kívül. Törték már föl biztonságos cuccaimat, úgyhogy nem nagyon veszek be ilyen szöveget, fõleg, ha pénzrõl van szó. 30 dolláromat sem bíznám crackkelt cuccra.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
btw most 0$ bankrollom van, sajnos nem sikerült megtartani az $50-t, átadtam haveromnak mielõtt elveszett volna a PartyPontok hiányában, majd visszaadja.
De az $50-al se nagyon féltem tõle hogy acc infot fog lopni a warezolt szoftverem, nyilván nem egy film vagy játék, de van már tapasztalatom, és bízom a vírusirtómban is. Jah, ncore-ról szedtem le.
Egyébként igazad lehet, magasabb bankrollal már nem mernék én sem ilyesmivel kísérletezgetni.
plu604 Persze saját kockázatodra megpróbálhatod sõt ha 40$-nál kisebb bankrollal rendelkezel azt mondom, hogy még rendben is.
De azért másnak ne ajánljuk már mert ez nem egy pc-játék vagy film. Ha pénzügyek terén nem vagy 101%-osan észnél és túlbiztosítva akkor nagyon könnyen pofára lehet esni.
Ezért javaslom én például a PT3 60 napos próba verzióját. Én kihasználtam és láttam hogy ez jó így megvettem. Ha 2 hónap alatt nem keresed meg a rávalót akkor szerintem még amúgy sincs nagyon rá szükséged, esetleg addig nézel még másik trial verziókat. Nekem 38 Dollárt megért.
F
#20750: erre kicsi az esély, annyi a lényege hogy leszeded a hivatalos oldalról a trial verziót, meg szerzel hozzá jobb esetben licenszkulcsot, rosszabb esetben cracket. Cracket vírusirtóval átszkenneled, akár többel is ha nyugtalan vagy, ha talál valamit keresel másikat, ha nem, használod nyugodtan.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
itt játszik valaki? valóban 5 percenként feltölthetõ a virtuális számla?
A hsz-edbõl már értem miért éri meg nekik az ingyen szoba 😄
10-8 befizet 1 idõ után.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Szerintem play moneyban jatszani felesleges idopazarlas. FTP-n peldaul mar 10$-t is be lehet fizetni, beulsz valami nl5-be, es tanulsz, ha nem csinalsz hatalmas hulyesegeket, akkor ezen a szinten 1 honapig kitart a 10$ 😊
Together we'll fly someday...
A nagy póker oldalakon miért van ingyen játék lehetõség? Mi ebbõl a haszon nekik?
Természetesen nem baj hogy lehet ingyen , én is most ismerkedem vele (eszembe se jutna pénzel játszani még csak is "játszani " tét nélkül szóval télleg jó hogy lehet ingyen.) és meglepõdve tapasztaltam hogy a nagy oldalakon pl machopoker.hu pokerstars.hu vagy az everest pokeren mind van ingyen játék lehetõség, ahol gyanítom többen vannak az ingyenes részbe mint a fizetõs valódi pénzes játékoknál.
De mi éri meg ebbe ezen és hasonló oldalaknak?
hátha rákap az ember és 1 szer játszik valódi pénzel is?
Csak azért kérdem mert most én regeltem 3-ra az ingyenes rész miatt és látom hogy az ingyenesbe rengetegen vannak. De én pl ismerem magamat és tudom hogy nincs rá keret akármennyire is rákapnék a pókerre tétbe igazi pénzel nem játszanék, gondolom azért van ezzel így más is. Vagy ezek az oldalak arra "játszanak" hogy mondjuk 10bõl hat embert elkap a láz és tényleg valódi pénzt fizet és akkor ez már elég nyereség az oldalnak úgy ís hogy van ingyen rész és vannak emberek akik csak ott nyomják?
bocsi ha zagyvaságot írtam igyekeztem összeszedetten írni 😊
Amúgy Poker Trackert használok én is. Holdemmanager szerintem egy rakás fos 😄 Nem tudom miért szereti mindenki, szerintem nagyságrendekkel gagyibb, mint a PT. Tört verziót én sem merek használni, és nagyon nem ajánlják, hiszen gyakorlatilag hozzáfér a pókerklienshez, a számlád adataival együtt....
Amúgy ruházzatok be valami tracker szoftverbe, érdemes. Ha van HUD, akkor olyan 3bet-eket lehet levágni, hogy csak na. Múltkor 10 perc játék után már +10 dollárnál jártam, és egyszer sem volt K10-nél jobb lapom, és flopot sem láttam 😊
Amúgy az asztalok kapcsán meg tegnap én is besokalltam, hogy csak várólistások vannak, abból is alig találok 20BBset, de aztán rájöttem, hogy van ez a gyors beülés funkció... ahol ugye létrehozok "filtereket", hogy milyen asztalokat keressen és lám... mennyi melót megspórol nekem, hogy nem az asztalböngészõbõl kell keresnem😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Én PartyPokeren toltam, több-kevesebb sikerrel. Bizonyára hülyeséget beszélek, és ha így is lenne felesleges lenne idegeskednem miatta, hiszen úgysem tudok változtatni rajta, de engem frankón mintha szopatott volna az RNG. Nem játszottam pár napot, kaptam a kézbe osztott magas párokat ezerrel, ezen felpörögtem, toltam folyamatosan, de csak zabáltak a vakok és semmi megjátszhatót nem kaptam.
Átmentem NL10-re, hogy majd visszanyerem, ott se kaptam semmi jót és tovább zabáltak a vakok. Meg az se volt fasza hogy elég sok másik emberrel találkoztam akik SSS-t játszottak. Elég konkrét várólisták voltak a 20BBmin.-es asztalokon. Más SSS-es ellen meg nem fasza a taktika, és PokerStrategy-n nincs olyan státuszom amivel megtanulhatnám hogyan bánjak el a többi SSS-essel.
Paul, mindenképp kövesd a stratégiát, sose térj el tõle (kezdõként legalábbis ne), jól ki van az találva. A legtöbben pontosan így bukják el a bankrolljukat: látják a "lehetõséget"...
Lehet, hogy néha nem adják meg az emeléseket... de akkor legalább kaptál 1,5 bónusz nagyvakot😄 Aztán jönnek a fishek, neked meg a pénz a zsebedbe😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Annette Obrestad versenyjátékának az elemzésében olvastam, onnan vettem át:
"Emelni, nem megadni – Annette ritkán ad meg emelést. Egy kéz vagy jó egy visszaemelésre, vagy meg sem játssza."
Ez elõször is azért remek dolog, mert így az ember kénytelen elgondolkodni azon, hogy mi van az elõzõ emelõ kezében, és akkor bizony két dolog lehetséges a legtöbb esetben: Vagy jobb lapod van nála ...vagy rosszabb.
Ha jobb, akkor miért nem emelsz vissza? Ha rosszabb, akkor miért adod meg?
Ezzel a kicsi változtatás nagyon tudja motiválni az embert, hogy figyeljen rá, hogy az ellenfele milyen laptartománnyal emel.
Amúgy tipikus az atomfish, felbátorodik mert az elsõ leosztásában Q4-el egy pókert összeszed majd utána fel van háborodva hogy nem jön össze neki minden körben amikor ilyen hülyeségekre tolja be a pénzt 😄
Az sose jutna eszébe hogy talán vele van a baj 😊 áááá
F
Idézném a legértelmesebb hozzászólást a témában:
"Nagyon helyes döntést hoztál, hogy ezután a szörnyû történet után egybõl regisztráltál pókeriskolánkba. Jó tanulást, sok sikert! "
"Nyiss vagy emelj, ne csupán tarts
Agresszívnak lenni jó."
😄😄😄 És errõl eszembe is jut az az iromány, amit nemrég olvastam:
link
Szarrá röhögtem magam😄
Amúgy nem tudom én csak másik szatellitre meg sun1/4-re esetleg 2$ versenyre használtam.
F
F