30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#22629 Akinek agyára megy a poker, az könnyen így járhat:
K üzenete (12:49):
2 doboz kínait viek neked?
Sz4bolcs üzenete (12:55):
aha
Sz4bolcs üzenete (12:56):
akármilyen jó akármilyen körettel ami megtetszik
any2 kínai...
xDD -
#22628 Arra van valami magyarázat,hogy miért van az,ha kapok AK-t, akkor flopba JQ tuti lesz. Ha JQ-t kapok,akkor AK a flop,ha AJ,akkor akkor 10 K s így tovább... tegnap is,ma is folyamatosan ez megy :\ Kb. 10. alkalom zsinórban. -
#22627 ja, meg itt ritkán van coinflip, ami egy külön öröm... :D -
#22626 Nekem azért tetszik nagyon, mert fél óra játékkal tudok hozni annyi profitot, mint tornával 2 nap alatt. MEg nincs az, hogy 3 óra játékkal végigszenvedsz bubble-ig, aztán valaki push allinnél lemákolja a jobb lapod, és még csak nem is szar játékkal.., hanem mert be kellett tolnia a zsetonját. -
xxxpaulxxx #22625 :D:D:D
Amúgy most én is kipróbáltam ezt a HU sng-t, egész jó móka, ha egy kis pihit akarsz CGben:D -
#22624 Az ilyen gyors meneteket komálom xDDDDDDDDDD 1. leosztás már-már szokás szerint..
-
#22623 kb. 4 másodpercet gondolkodtam a callon. :)
-
#22622 bot xD
-
#22621 csacsi: mekkora ötlet ez a headsupból bankrollt építeni... Olyan lett ez nekem, mint Diablo2-ben a tristrunolni. (aki játszott b.neten dio2-t, az vágja) :D:D:D -
#22620 Olyanokkal kaptam ki..és nem is mondhatom, hogy nem kaptam semmit..sorra jött az AA, KK AK, csak állandóan dobálták..AA-t egyszer nem dobták el, akkor levert 58-al...nagy része bad beat, cooler, coin volt, de akkor is.
Most elég ideges vagyok. -
#22619 Sikerült ma lejátszanom az eddigi legszarabb session-ömet..Komolyan ilyen szar még sosem volt..Elején egész jól ment, +BB pluszban voltam, most 11 BI mínuszban vagyok. Kár, pedig vasárnap nagyon jól ment, kb az összes zsét amit akkor nyertem elbuktam. :| -
#22618 Ezt ugy tudod kikerülni, hogy mindig 006 008al mész be egy partiba. és csak ritkán limpelsz :) -
#22617 Olvasom ps-en van olyan headsup verseny, hogy "deep, no blind increases" -Ez tök érdekes lehet, kicsit hasonlít a cashgame-re, kár, hogy $11-es a legkisebb, pedig szívesen kipróbálnám. Jó pár órás szórakozás lehet. :) -
#22616 Nálam nem standard, hogy ilyen lapokat megjátszom, ezért írtam, hogy büszke vagyok rá. :)
de valóban, cooler. :/ csak most a fasz jó oldalán álltam. -
#22615 Baze, hogy a faxba adhatsz meg onnan ekkora emelést ilyen lappal??? Engem is baszott volna az ideg tőle. A következő linkelt játék sem okés. A8 egyszín jó lehet a gombról, de flopon vissza kellett volna emelned.
AAA-ra: A megoldás nem a slowplay (így nem csoda, hogy lealázzák az AA-t), hanem az, ha randomra néha crapet is ugyanolyan aggresszívan megjátszol. -
#22614 Már bocsánat, de ez teljesen standard mindkét részről. Ez egy cooler. -
#22613 Melyik a jobb? Nyerni 0.04-et, vagy bukni, 0,3-at? :)) -
#22612 Ezt nézzétek, erre nagyon büszke vagyok. Az ellenfél egy feszes játékos, nagyon nehezen bírtunk egymással, mire kitaláltam valamit...:
-
ntex #22611 Nem mertem nagyobbakat emelni, mert sztem ha 0.06 vagy 0.08 ra emelek tuti hogy mki dob. Ez már divat sajnos :D Így meg cumi volt hát ez van, Turn re-raise nél már dobnom kellett volna. -
#22610 Iskola példa, hogyan NE játszunk meg AA-t. -
ntex #22609 Így kell AAA -t bebukni szar lap ellen :D Még jó hogy olcsón megúsztam...
-
ntex #22608 Hasonló szitu mint az én K5-öm de most az ellenfélnél volt szemét lap és azt hitte elég lesz neki... :D
-
ntex #22607 Tudom :P Ez is csak egy random megjátszott szemét lap volt. Eltalált a flop, nem sajnáltam azt a pár centet, vagy bejön vagy nem. Ha random szemét lappal találok flopot Q és fölötte azt mindig agresszíven játszom meg. -
ntex #22606 Na ez is jó kis hand volt :)
-
#22605 Részben jogosan mondta pedig :) Bár ő volt a hülye,h all inedet elfogadta. -
#22604 Basszus... -
#22603 Megszűntek. Már csak ezek a Fifty50-esek vannak. -
#22602 hát mert ehhez azért tényleg kellett pucu hogy ezzel all in menj :) -
#22601 preflop -
#22600 inkább az, hogy K5o-val megadtál pozición kívül egy 4vakos emelést szvsz :)
-
ntex #22599 Ebben a handben az all-int megadó ellenfelemtől egy "lucky idiot !!!!" beszólást kaptam... Ezen mi volt a luckyság ? :D Az hogy nem esett le az Ász-a ?
-
#22598 Csak én nem látom a dupla vagy semmi sit&go-kat a PokerStars-on? -
#22597 Jah és Heads Up Cashgamehez nem árt egy 100-szoros NL50-en olyan 5000 dolláros Bankroll. Mert simán benne vannak 25BI-nes swingek is. -
#22596 A HeadsUp cashgame....teljesen más mint egy HeadsUp SNG. Szóval nem tudok segíteni, mert Cashgamet nem játszottam még HeadsUp-ot. -
#22595 Az egyetlen szar megoldást választottam, komittáltam magam, és calloltam egy allint. :// -
#22594 omg, beülök cashgame headsupolni, és egyből egy határeset szituációban találom magam. Természetesen nem jól oldom meg... Mi lett volna a helyes játék? flopon reraise allin/fold?
-
#22593 csacsi: te headsupozol -
headsup cashgameben milyen lapokkal nem pofátlanság visszaemelést fogadni? -
#22592 juj nem ezt akartam :(:(:(, hanem:
Flopon akkora allint kellett volna tolnia, hogy beszakadjon az asztal, erre az idióta elcheckeli. $6-os verseny. :D
És itt a döntő asztal, első leosztás ..gyorsan le lett rendezve: xDD
-
#22591 xDDD check check xDDD
-
xxxpaulxxx #22590