Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
"Cracket vírusirtóval átszkenneled, akár többel is ha nyugtalan vagy, ha talál valamit keresel másikat, ha nem, használod nyugodtan."

-Én rendszerinformatikus vagyok a paranoid fajtából, számomra semmi nem lehet elég biztonságos a 72o-n kívül. Törték már föl biztonságos cuccaimat, úgyhogy nem nagyon veszek be ilyen szöveget, fõleg, ha pénzrõl van szó. 30 dolláromat sem bíznám crackkelt cuccra.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

TaRka0107
Igen, de ha magasabb bankrollod van akkor simán kifizeted érte a pénzt.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

plu604
márpedig egy kezdõ nem feltétlen keresi meg 2 hónap alatt a rávalót...
btw most 0$ bankrollom van, sajnos nem sikerült megtartani az $50-t, átadtam haveromnak mielõtt elveszett volna a PartyPontok hiányában, majd visszaadja.
De az $50-al se nagyon féltem tõle hogy acc infot fog lopni a warezolt szoftverem, nyilván nem egy film vagy játék, de van már tapasztalatom, és bízom a vírusirtómban is. Jah, ncore-ról szedtem le.
Egyébként igazad lehet, magasabb bankrollal már nem mernék én sem ilyesmivel kísérletezgetni.

MEdievil
Pedig nekem is x64 W7 alatt mûködik minden probléma nélkül.

plu604 Persze saját kockázatodra megpróbálhatod sõt ha 40$-nál kisebb bankrollal rendelkezel azt mondom, hogy még rendben is.
De azért másnak ne ajánljuk már mert ez nem egy pc-játék vagy film. Ha pénzügyek terén nem vagy 101%-osan észnél és túlbiztosítva akkor nagyon könnyen pofára lehet esni.

Ezért javaslom én például a PT3 60 napos próba verzióját. Én kihasználtam és láttam hogy ez jó így megvettem. Ha 2 hónap alatt nem keresed meg a rávalót akkor szerintem még amúgy sincs nagyon rá szükséged, esetleg addig nézel még másik trial verziókat. Nekem 38 Dollárt megért.

F

plu604
Örülnék ha elõször ezt a "gagyit" átlátnám meg megérteném mi mikor hol miért kivel és hogyan, aztán elgondolkoznék egy PokerTrackeren 😄
#20750: erre kicsi az esély, annyi a lényege hogy leszeded a hivatalos oldalról a trial verziót, meg szerzel hozzá jobb esetben licenszkulcsot, rosszabb esetben cracket. Cracket vírusirtóval átszkenneled, akár többel is ha nyugtalan vagy, ha talál valamit keresel másikat, ha nem, használod nyugodtan.

sz4bolcs
ja, igen... 😄

Me0w
Hogy a sidepotot is mas vitte, en meg ket pad kozott a foldre 😉

Together we'll fly someday...

sz4bolcs
Egy idõ után, ha még mindig pokerezel, úgyis fizetsz be. Én is játékpénzzel kezdtem.

sz4bolcs
Mi volt annyira vicces?

Airbus A380
Én regelve vagyok a machopoker-en (iwiw-en ugye ez adja a játékot) a pokerstarson meg az everest-en. Eddig az everest tetszik a legjobban, és nem nem vagyok mániás de az ingyen játékot többön megnéztem.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Azért én még nem tennék igazi tétet😊 Egyenlõre még ez is csak szórakozás , nekem.

itt játszik valaki? valóban 5 percenként feltölthetõ a virtuális számla?

A hsz-edbõl már értem miért éri meg nekik az ingyen szoba 😄

10-8 befizet 1 idõ után.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Me0w
Tudom, hogy kis tet, meg minden, de vicces, felrohogtem 😊

!!

Me0w
Amit leirtal az van, igen. Play moneyban tet nelkul, idiotakkal lehet jatszani, osszevissza all-in 2d9s-re, ha valaki a szabalyokkal tisztaban van, mar 'nyerhet'. De a poker sajnos csak penzben, vagy valami mas tetben jatszhato, egyebkent nincs ertelme az egesznek. Vigan megadod a 30000 zsetont is, hatha bejon. Ha akar csak 2$ a tet, megvaltozik minden.

Szerintem play moneyban jatszani felesleges idopazarlas. FTP-n peldaul mar 10$-t is be lehet fizetni, beulsz valami nl5-be, es tanulsz, ha nem csinalsz hatalmas hulyesegeket, akkor ezen a szinten 1 honapig kitart a 10$ 😊

Airbus A380
Hali még csak most ismerkedem meg a pókerrel és máris lenne 1 kérdésem.

A nagy póker oldalakon miért van ingyen játék lehetõség? Mi ebbõl a haszon nekik?

Természetesen nem baj hogy lehet ingyen , én is most ismerkedem vele (eszembe se jutna pénzel játszani még csak is "játszani " tét nélkül szóval télleg jó hogy lehet ingyen.) és meglepõdve tapasztaltam hogy a nagy oldalakon pl machopoker.hu pokerstars.hu vagy az everest pokeren mind van ingyen játék lehetõség, ahol gyanítom többen vannak az ingyenes részbe mint a fizetõs valódi pénzes játékoknál.

De mi éri meg ebbe ezen és hasonló oldalaknak?

hátha rákap az ember és 1 szer játszik valódi pénzel is?

Csak azért kérdem mert most én regeltem 3-ra az ingyenes rész miatt és látom hogy az ingyenesbe rengetegen vannak. De én pl ismerem magamat és tudom hogy nincs rá keret akármennyire is rákapnék a pókerre tétbe igazi pénzel nem játszanék, gondolom azért van ezzel így más is. Vagy ezek az oldalak arra "játszanak" hogy mondjuk 10bõl hat embert elkap a láz és tényleg valódi pénzt fizet és akkor ez már elég nyereség az oldalnak úgy ís hogy van ingyen rész és vannak emberek akik csak ott nyomják?

bocsi ha zagyvaságot írtam igyekeztem összeszedetten írni 😊

Hmm mi is van nekem kint..... Cbet, fold to cbet, ugyanez 3bet-el, aztán VPIP, PFR, AF, és went to showdown. De ez kevés, mostanában gondolkoom hogy újratervezem, mert kell még egy csomó más is :S De még én se tanultam ki teljesen, hogy mi mit jelent.

Amúgy Poker Trackert használok én is. Holdemmanager szerintem egy rakás fos 😄 Nem tudom miért szereti mindenki, szerintem nagyságrendekkel gagyibb, mint a PT. Tört verziót én sem merek használni, és nagyon nem ajánlják, hiszen gyakorlatilag hozzáfér a pókerklienshez, a számlád adataival együtt....

sz4bolcs
Mondjuk én nagyon nem örülnék neki, ha egy warezba épített trójai lenullázná az accountom...

sz4bolcs
Honnan van? 😊

plu604
holdem manager nem jó? 😄
abból van full verzióm. igaz warez, de full.

Me0w
Nekem nem sikerult a postgret mukodesre birni, pedig azert nem egy szupervarazslat manapsag egy win7 x64. Na mindegy, azert sajnalom.

MEdievil
Poker tracker 3 60 napos trial.

F

plu604
tudsz ilyen programot mondani? nekem a PokerStrategy.com-os elephant volt meg de lejárt a licensz és már nem mutat HUD-ot.

sz4bolcs
Neked mi van beállítva, miket mutat a tracker szoftver? Én még mindig nem tudok megbarátkozni vele, megzavar a sok adat, meg kéne tanulni, mi mit jelent. :/

Egy tanács, soha ne játsszatok, ha fáradtak vagytok és nincs kedvetek. Tegnap megszegtem, és vesztettem vagy 60 dolcsit :S Mondjuk abból 25 nem az én hibám volt, hanem cooler, de tiltre rakott rendesen...

Amúgy ruházzatok be valami tracker szoftverbe, érdemes. Ha van HUD, akkor olyan 3bet-eket lehet levágni, hogy csak na. Múltkor 10 perc játék után már +10 dollárnál jártam, és egyszer sem volt K10-nél jobb lapom, és flopot sem láttam 😊

Partypokeren játszom, de nekem bejön a módszer😊
Amúgy az asztalok kapcsán meg tegnap én is besokalltam, hogy csak várólistások vannak, abból is alig találok 20BBset, de aztán rájöttem, hogy van ez a gyors beülés funkció... ahol ugye létrehozok "filtereket", hogy milyen asztalokat keressen és lám... mennyi melót megspórol nekem, hogy nem az asztalböngészõbõl kell keresnem😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kraawz
Két póker az elmúlt pár napban (bár nem kép lapot használok fel, így nem olyan szép,de póker😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
amióta áttértem SNGre, 20 játék alatt +25$-nál járok. Ráadásul ha nem Pary Pokeren lennék ezzel a .60c-es rake-el, akkor simán lenne 30 is 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

plu604
hol játszol SSS-t?
Én PartyPokeren toltam, több-kevesebb sikerrel. Bizonyára hülyeséget beszélek, és ha így is lenne felesleges lenne idegeskednem miatta, hiszen úgysem tudok változtatni rajta, de engem frankón mintha szopatott volna az RNG. Nem játszottam pár napot, kaptam a kézbe osztott magas párokat ezerrel, ezen felpörögtem, toltam folyamatosan, de csak zabáltak a vakok és semmi megjátszhatót nem kaptam.
Átmentem NL10-re, hogy majd visszanyerem, ott se kaptam semmi jót és tovább zabáltak a vakok. Meg az se volt fasza hogy elég sok másik emberrel találkoztam akik SSS-t játszottak. Elég konkrét várólisták voltak a 20BBmin.-es asztalokon. Más SSS-es ellen meg nem fasza a taktika, és PokerStrategy-n nincs olyan státuszom amivel megtanulhatnám hogyan bánjak el a többi SSS-essel.
Paul, mindenképp kövesd a stratégiát, sose térj el tõle (kezdõként legalábbis ne), jól ki van az találva. A legtöbben pontosan így bukják el a bankrolljukat: látják a "lehetõséget"...

Én SSS-t játszok alig 4-5 napja és egyre inkább látom a hibáimat. Vesztettem is eleget... miért? Hát mert elcsábulok az esetleges lehetõségektõl... Aztán egyre inkább beláttam, hogy ha türelmesen inkább várom a nagyobb lapokat, az hosszútávon sokkal jobban megtérül.
Lehet, hogy néha nem adják meg az emeléseket... de akkor legalább kaptál 1,5 bónusz nagyvakot😄 Aztán jönnek a fishek, neked meg a pénz a zsebedbe😊

Me0w
Nem minden fekete es feher szerintem, igaz, en kezdo vagyok nagyon. Lehet, hogy stgn vagy mttn jo ez, de kis tetu cashgamenel ugysem adjak meg az emelest, tapasztalat 😊

Csacsi
Nem a 70%-val játszom, hanem, amikor bent vagyok, akkor a 70%-ban nem érdekes mi van nálam.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
Hát annak a javára, akihez éppen a zseton vándorol. 😄😄😄

Persze, én is így játszok... csak ezt így furcsa volt olvasni egy online poker honlapján... meg gondolom sajna ezt sokan félre is értik... lsd: a linkelt fazon😄 Hát hatalmas... elbukik 100ezret 1 nap alatt és akkor utána persze csal a játék😄 Kinek csal? Mert az, hogy a rulett csal azt aláírom, de a póker kinek a javára csaljon?😄😄

sz4bolcs
Akkor sem mindegy, hogy 30%-kal mész be partyba, hogy 70-nel. Ha csak nem azt mondod, hogy flop elõtt minden lap jó lap. 😄

Csacsi
Ezzel egy baj van.....Az esetek 70%-ban mind1 mi van nálad.....ha gondolkozó ellenfél ellen játszol.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
Ha pedig képtelen vagy eldönteni azt, hogy mi lehet az ellenfélnél, akkor ne játssz pokert, vagy maradj ki a partyból. Jobban jársz vele, mint a megadással.

sz4bolcs
Amúgy a 'nyiss, vagy emelj, soha ne tarts' egy nagyon jól mûködõ dolog, én csupán ezzel az egy változtatással 30%-ot javítottam a játékomon.
Annette Obrestad versenyjátékának az elemzésében olvastam, onnan vettem át:
"Emelni, nem megadni – Annette ritkán ad meg emelést. Egy kéz vagy jó egy visszaemelésre, vagy meg sem játssza."

Ez elõször is azért remek dolog, mert így az ember kénytelen elgondolkodni azon, hogy mi van az elõzõ emelõ kezében, és akkor bizony két dolog lehetséges a legtöbb esetben: Vagy jobb lapod van nála ...vagy rosszabb.
Ha jobb, akkor miért nem emelsz vissza? Ha rosszabb, akkor miért adod meg?
Ezzel a kicsi változtatás nagyon tudja motiválni az embert, hogy figyeljen rá, hogy az ellenfele milyen laptartománnyal emel.

MEdievil
k 4-két párral Omahában tönkre megy 😄 és még fel van háborodva 😄

F

MEdievil
én akartam SM14-en játszani de nagyon fáradt vagyok 11 dolcsit meg nem dobok ki azért 😄

Amúgy tipikus az atomfish, felbátorodik mert az elsõ leosztásában Q4-el egy pókert összeszed majd utána fel van háborodva hogy nem jön össze neki minden körben amikor ilyen hülyeségekre tolja be a pénzt 😄
Az sose jutna eszébe hogy talán vele van a baj 😊 áááá

F

sz4bolcs
Az hagyján, hogy full bankrollal ül be játszani (ezt rajtam kívül nem sok értelmesnek tûnõ pokeres csinálja meg), de amikor azon csodálkozik, hogy omahában minden körben párosodik és fullosodik az asztal, ott már látszik, hogy nem sok köze van a játékhoz.

sz4bolcs
...ismét egy fasz.

Idézném a legértelmesebb hozzászólást a témában:

"Nagyon helyes döntést hoztál, hogy ezután a szörnyû történet után egybõl regisztráltál pókeriskolánkba. Jó tanulást, sok sikert! "

Lol... partypoker.com-on mit olvasok leírásoknál😄
"Nyiss vagy emelj, ne csupán tarts
Agresszívnak lenni jó."
😄😄😄 És errõl eszembe is jut az az iromány, amit nemrég olvastam:

link
Szarrá röhögtem magam😄

sz4bolcs
ez a daily forty jónak néz ki, hátha megütöm a jackpotot ma xDD

MEdievil
Nem kell mindenáron elkölteni 😄 kezeld úgy mintha a pénzed lenne 😊
Amúgy nem tudom én csak másik szatellitre meg sun1/4-re esetleg 2$ versenyre használtam.

F

sz4bolcs
$11 daily forty grand 40k guaranteed az jó??

sz4bolcs
ááá köszi, ez jó. 😊 És te mire használnád föl a $11-et??

MEdievil
Amikor látod hogy már meglesz az ITM akkor regisztrálj le az elõzõ versenyrõl és már is 11T$ gazdája leszel amibõl bármilyen versenyre tudsz nevezni akár SM11-re is vagy 5db 2 dollárosra.

F

sz4bolcs
Bent vagyok egy másik sunday 1/4-es satelliten is. Valaki tudja, hogy ha azon is nyerek, akkor a ticketet legközelebb is felhasználhatom?

sz4bolcs
Nyertem egy beülõt sunday 1/4mill-re 😊

sz4bolcs
Mondjuk csak az 1/10 zsetonját kellett beáldoznia egy setvadászatra, nyomhattam volna preflop allint.