Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Szerintem nem volt fish játék. Sokan bemennek ilyen lapokkal CG-n, fõleg hogy eccinûûû😄 Flopon ha már emelsz, akkor ne minimumot, szerintem. A turn allin meg jó volt, mert ha blöffre tetted preflop akkor simán eldobhatta volna az allinre.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nem az volt a cél, hogy megadja az ólint. Az, hogy flop elõtt és turn után jobban állt nem kétséges. Nem ezért raktam be, hogy húúú nyertem 50$.
Az a kérdés miért adta meg?? Mert az, hogy flop után visszaemeltem még alap blöffnek nézhetõ. De, hogy a turn utáni 20BB-re ólint mondok ez nem gondolkoztat el senkit? Hogy esetleg settem van? Vagy két pár?
Az nem fish aki turn utáni ólint megad 1 párra? Hátha elég lesz?

kraawz
elég fish játék volt, ne haragudj. bár hülyén is lehet nyerni azért néha, gratula<#taps>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Csacsi
Nem...valószínûleg nem hívom tovább....hanem check/call vagyok, fõle g pozíción kívûl. Hiszen showdown képes a lapom.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Alapvetõen én is. Úgy gondoltam csak el akarja venni a vakot és majd kiblöffölöm. És mit gondolsz az õ játékáról? Te megadtad volna az ólint?

Csacsi
Floppon nagyobb visszaemelés. Turnon csak call.

Bár én preflop dobtam volna.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mán megint nem mûkszik nekem a replays.<#falbav><#falbav>
Vélemény?
Full Tilt Poker Game #26615904009: Table Supercharger (6 max) - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 14:30:00 ET - 2010/12/22
Seat 1: ddt500 ($51.70)
Seat 2: MEDIUM WHEEL ($24.65)
Seat 3: Gullmyr ($50)
Seat 4: mayinha ($24.60)
Seat 5: dihythefish ($53.65)
Seat 6: styx2000 ($79.90)
styx2000 posts the small blind of $0.25
ddt500 posts the big blind of $0.50
The button is in seat #5
*** HOLE CARDS ***
Dealt to ddt500 <5c 2c>
MEDIUM WHEEL folds
Gullmyr folds
mayinha folds
dihythefish folds
styx2000 raises to $1.75
ddt500 calls $1.25
*** FLOP *** <4d 3c 7c>
styx2000 bets $2.25
ddt500 raises to $5.50
styx2000 calls $3.25
*** TURN *** <4d 3c 7c>
styx2000 bets $9.50
ddt500 raises to $44.45, and is all in
styx2000 calls $34.95
ddt500 shows <5c 2c>
styx2000 shows
*** RIVER *** <4d 3c 7c Kd> <9c>
ddt500 shows a flush, Nine high
styx2000 shows a pair of Kings
ddt500 wins the pot ($100.40) with a flush, Nine high
*** SUMMARY ***
Total pot $103.40 | Rake $3
Board: <4d 3c 7c Kd 9c>
Seat 1: ddt500 (big blind) showed <5c 2c> and won ($100.40) with a flush, Nine high
Seat 2: MEDIUM WHEEL didn't bet (folded)
Seat 3: Gullmyr didn't bet (folded)
Seat 4: mayinha didn't bet (folded)
Seat 5: dihythefish (button) didn't bet (folded)
Seat 6: styx2000 (small blind) showed and lost with a pair of Kings

Csacsi
És majd õk ejtenek ki 😊

kraawz
6 fõs SNGn 5 perc játék után 3 embert teljesen fish-nek tituláltam.. vicces.

Ajánlom ezt is, jelszavas versenyek.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Me0w
Partypokeren van daily $50, FTP-n minden este 19:05-kor $17-es magyar, ha jol emlekszem a pokerstarson is van minden nap.

Together we'll fly someday...

fook
Sziasztok! Melyik online pokert ajánljátok , amin van jó freeroll ?

sz4bolcs
Gondolom élõ játékban a dealer gondoskodik az idõ mérésérõl egy órával... mily meglepõ. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kraawz
milyen néven játszol ?

Airbus A380
Ahha köszi, én szt hittem addig lehet gondolkodni amég akar az ember és az online játékokon láttam hogy idõt mér azért kérdeztem, hivatalos a tv-s versenyekre célzok,.versenyen hogy mérik az idõt? Van aki kezel 1 órát?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Online mindig csak fél perced van kb. Élõben sincs túl sok idõt, max 1-2 perc gondolkodni. Ezek a versenyek. A cash game elvileg más, ott asszem addig gondolkozol amíg akarsz, de nyilván van egy ésszerû korlát.

Airbus A380
A póker minden fajában idõre kell gondolkodni vagy csak a texas holdem-ben?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

én alapjáraton TAG játékot játszom, de ha az ellenfeleim is TAG vagy TPA akkor jöhet a LAG játék 😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Most éppen azt találtam ki, hogy egyszerre két rush teremben nyomulok. SNG-t hanyagolom viszont néha beülök majd nagyobb tétes tornákra. Mellette persze mindig nyitva lesz egy rush ablak, hogy ne unatkozzak.<#eplus2>

Tegnap beültem Full tilten a 750 000$ satellitjére. 4000FTP kellett hozzá. Sajnos csak második lettem de azért is kaptam 15 000FTP-t. A heads upban szinte esélyem sem volt. KB. 20 osztást játszottunk az ellenfelem 3X kapott szettet a döntõ osztásban meg nálam 55 nála 88 és persze 8-sal indult a flop. Mindegy azért érdekes volt.

Én is Savvy-zok, már több mint egy éve, 15-16 óra alatt meg van 200-220$, ha nem vesztek, és nem is nyerek semmit. Persze ugye a saját néven csak egyszer vagyunk jogosultak kipörgetni a bónuszt, "de én van, hogy besegítek másoknak is", sokan csinálják így 😊 - ezért most lehet megköveztek 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Havi 200$ stabil nyeremény az igen jó szerintem, grat! Én ehhez még sehol sem vagyok. Igaz, hogy volt már hogy ezt a 200-at pár nap alatt összeszedtem, de el is buktam ugyanennyit (általában bad beatek és rossz játék keveréke). A novemberem és a decemberem eléggé vegyes... 750$-rõl egy durva cooler és bad beat sorozat után 550-en találtam magam, azóta csak toporgok kb 650 és 550 között. Mondjuk igaz, hogy mostanában próbálgattam a szárnyaimat, LAG játék terén, változó sikerrel....... csak ilyenkor mindig úgy érzem, hogy összecsapnak felettem a hullámok. Na mindegy, majd lesz jobbb is 😊

sz4bolcs
Az igazi pokerarc! 2:28-nál <#idiota><#idiota><#idiota>

sz4bolcs
"Nektek szokott ilyen lenni? Hogy viselitek? Mit tesztek az ellen, hogy ne csökkenjen a motiváció?"

-Ha engem kérdezel.... ne engem kérdezz <#idiota><#idiota><#idiota>

Max 3$-os versenyeken/SNG-n játszom. Mivel hobbi szinten játszok (nem ebbõl akarok megélni, csak kis kiegészítés a dolog) ezért nem gondolkodom azon hogy nagyobb téten is szeretnék szerepelni.
(najo az igazsághoz hozzátartozik, hogy néha néha nagyobb nevezésû tornán is szerepelek, de csak akkor ha összejött már a megfelelõ bankroll)

Jelenleg 357$ van fenn FTP-n. MB-n 250$.
Havonta átlagosan 200$-t veszek le. 300$-t FTP-n mindig fent hagyok (az e fölötti összeget veszem le). MB-n pedig 250$ az állandó összegem (bármi történik rögtön fel tudok utalni megfelelõ mennyiségû pénzt).

Motivációs téren nem tudok mit javasolni. Én csak akkor játszom ha van kedvem. Egy idõben max 2 ablakban fut a játék. Többet nem is akarok és nem is tudok figyelni 😄. Így nem megterhelõ koncentrálni.

A versenyeknél megvannak hogy melyikeken indulok, és ha egy nap nem sikerül nem húzom fel magam. Hosszútávon visszajön a dolog.
Ha SNG-zni van kedvem, akkor maximum 4et játszok le úgy, hogy egyszer sem végeztem az elsõ helyen. Utána kliens kikapcsol és ennyi.

Már jó ideje szedegetem ki a nyereményeket. Elért hozzám a hosszú táv és ez elmulasztotta a negatív dolgokat. "Tegnap nem jött össze, ma se...nembaj összejön holnap vagy késõbb. Hónap végén úgyis kiszedek minimum egy Deák Ferencet 😄" Ebben a felfogásban játszom.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

kraawz
Neveztem egy 50 fõs SNGre, végül 4. lettem elég nagy pechhel. J7 kézben, J 7 4 flopon all in mentem, srácc 99el tartott, riverre esett a 9. 3$ volt a nevezés, 14,4$ lett így is, ráadászul jött a 7.5$ bónusz is mellé.

Így már +51$-ban vagyok Sit and Go-val egy hét elteltével.

kraawz
én bankrollt építek, nem célom kivenni a pénzt 😊

egy idõben úgy játszottam, hogy befizettem vagy 20 dolcsit és ha megvolt 40-50,akkor kivettem. Most inkább bankrollra megyek, PokerSavvyt ajánlom mindenkinek, hatalmas segítség.

Arra lennék kíváncsi, hogy van itt közületek aki rendszeresen vesz ki nyereményt? Vagy mindenki csak hozzám hasonlóan szenved, és próbálgatja a szárnyait?

Én eldöntöttem, hogy addig nem is gondolok a kivételre, amíg NL50-en stabilan nem tudok nyerni....... hát ez a jelenlegi teljesítményemet nézve még elég messze van. Kicsit szarul sikerült az utóbbi két hónap, nagy swingek, a folyamatos nyerõ szériám megtorpant. Ilyenkor érzi kicsit az ember, hogy rengeteget kell még tanulnia. Nektek szokott ilyen lenni? Hogy viselitek? Mit tesztek az ellen, hogy ne csökkenjen a motiváció?

Airbus A380
Akkor azokon az oldalakon ami nem tetszik hagyom a francba a hírlevéleket amúgy is elsõ körbe lemondtam, aztán így bármikor beléphetek ha szeretnék.

Airbus A380
Azért 1 autó versenyen bõven van fizikai munka, lásd amikor úgy szállnk ki a kocsiból hogy izzadnak. 😊

Airbus A380
A hírlevelet le mondtam minden oldalon. Akkor hagyom békén aztán nem lépek be, hátha 1szer késõbb még szeretnék akkor már van regem. köszi

Nem fognak törölni, csak zárolják a regisztrációt.
Ha lenne törlés akkor sokan kitudnának játszani olyan bonuszokat amikre már nem jogosultak.
Gondolok itt például az elsõ befizetés bónuszra.

A regisztráció zárolása meg teljesen fölösleges, mert sem így sem úgy nem zargatnak, nem adnak ki adatot...annyi a különbség, hogy ha újra szeretnél a teremben játszani akkor írhatsz a supportnak hogy bocsi jöttem oldjátok már fel az accot. (kis kényelmetlenség)

TaRka0107
Már segített más, azért köszi!

Én szoktam fordítani Rash-nak is, küldd csak el 😄

TaRka0107
Valamelyikõtök segítene nekem PM-ben, mert érdeklõdtem hogy mikor jön meg a pénzem. Check by mail szolgáltatással küldtem ki, de olyan sok angol szó van benne amit nem értek.

De én úgy tudom hogy töröltetni lehet magad, ha írsz a supportnak. Cseszegetni nem fognak, max hírlevelet kapsz.

Amúgy a sport nem feltétlenül abból áll szerintem, hogy az ember fizikai mozgást végez, a lényeg a versenyzés. Ezért sport például a forma1 vagy a rally. A billiárd, csocsó, stb is sport, én a sakkot is annak számítom. A póker egy kicsit más tészta, mégpedig azért, mert benne van a szerencse faktor, így egy-egy verseny eredménye nem teljesen mérvadó (pl. 2006-2010 final table. Gold vs. Ivey). Talán ezért nem teljesen sport.

Airbus A380
köszi

plu604
ha akarnád se tudnád töröltetni magad. nem törölnek. és nem, nem fognak cseszegetni.

sz4bolcs
De küldözgetnek, viszont nem vagyok benne biztos, hogy tudsz accountot törölni akárhol is. Rárakod spamlistre, ha nem tetszik.

Airbus A380
Azt gondoltam, akkor nem 1 értelmûen kérdeztem, cseszegetnek e imélbe hogy lépjek be meg jáccak és hasonlók, (ha nem használom) erre gondoltam.

sz4bolcs
Nem kell törölnöd magad. Ezek egymástól független oldalak.

Airbus A380
Nah igérem uccso láma kérdéswm, mint írtam zöbb oldalra regeltem de csak az egyiken szeretnék játszani, amelyik nem tetszk ott töröltetnem kell magam vagy csak nem lépek be és kész?

Airbus A380
Na igen de akkor magyarázzátok meg hogy miért sport pl az említett 2 játék. A billiárd meg a csocsó legalább mozgós játék ráfoghatjuk hogy sport.

sz4bolcs
😄 Hát, azért nem ilyen egyszerû. Sokféle agymunka van, ami megterhel, azokat mégsem nevezném sportnak.

Airbus A380
Talán az agymunka miatt mondják nem? Azért megterheli rendesen.

Airbus A380
Na igen a sakkot is sportnak nevezik pedig ugyanúgy "csak" agyi munka mint a póker.

sz4bolcs
Ez olyan kérdés, mint hogy a billiárd, vagy a csocsó sport-e. 😄
Szerintem az, a sakk is, a poker is az, de hogy miért... majd gondolkodom rajta, miért ez a véleményem.

Nem feltétlenül sport.... mindenkinek más a véleménye, vitáznak róla manapság is. Szerintem ha lehet sportnak tekinteni a sakkot, és hasonló észjátékokat, akkor ide sorolható a póker is.

Airbus A380
Lehet marhaságot kérdezek de a Zexas holdem poker az miért sport?

"A Texas Hold’Em a közösségi pókerjátékok legnépszerûbb változata. Általában 2 és 10 közötti játékos vesz részt a játékban, habár elméletileg 22 játékos is játszhatná (23, ha nincsenek égetõ lapok). A legzártabb pókerjáték, a fogadások sorrendje állandó. Nem szerencsejáték, hanem sport, melyben szerepet játszik a szerencse is." /wikipedia.hu

köszi

Igen, nem érdemes kockáztatni a warez verzióval. Vegyétek figyelembe, hogy az ide készült trójaik általában célszoftverek, nagyon specifikusak, nem is biztos, hogy a vírusírtó megtalálja. A másik, hogy ha megveszed, jogosan kérhetsz segítséget a supporttól, mindig lesz friss verzió, stb... ezek warez verziónál nem biztos, hogy vannak.

Amúgy nemtom, mióta használom határozottan javult a játékom, de marhára nem kerestem meg rá a pénzt... sõt, iszonyatos swingek vannak most a rollomban (~100 dolláros tartományon belül ingadozom). Tényleg kéne az a szünet amit régebben mondogattam, de nem visz rá a lélek :S Tiltkezelést kéne tanulnom.