30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#22589 Nem nyerem meg mindegyiket. :( -
#22588 Már csak egy napom maradt, hogy kijáttszam a firt deposit bónuszt (vagyis az 50%-át, de az is 50 euro) SNGra nem volt időm, így leültem Cash Gamelni. Nem mondom, hogy rosszul ment, egy 4-5 órás sessiont sikerült +40 euroval zárni, ehhez hozzájön a FDP és máris 270 eurom van :)
60 napja 100al kezdtem. -
xxxpaulxxx #22587 Jó igen, közben én is rájöttem, hogy rosszkor használtam:$ -
#22586 Bad beatnek ennek mi köze? :) -
xxxpaulxxx #22585 Nem lájkolom a bad beatet:D
-
xxxpaulxxx #22584 Beszarás... te mindegyiket megnyered?:D:D
Én éjszaka úgy döntötöttem áttérek SHra:) Sokkal jobban tetszik, sokkal izgalmasabb és több pénzt lehet vele szerezni, mint FR-el:)
Ez pedig beszarás... micsoda Calling stationök vannak már:D
2nd barellből egy all int kellett volna:) -
#22583 Van, amikor az ember headsup közben úgy érzi, hogy megtört a ritmus, valami nem stimmel, és akkor MEGVAN!!:
-
#22582 omg, $5-ös headsup verseny tényleg nem különbözik semmiben a $2-estől.
Jó, itt most mákom is volt, de az a river call... ://
-
#22581 Nem bírtunk egymással :D
-
xxxpaulxxx #22580 Csakis a statjai miatt mertem így játszani... de könyörgöm... a végén nem tudom mi értelme volt foldolnia:D:D
-
ntex #22579 Nagyon megy ez neked, grat... Miket nyersz am. ezekkel ? FTP-n is van 1$ beülős SnG de azzal csak 1.90$-et lehet nyerni asszem. Megéri ? :D -
xxxpaulxxx #22578 Nah az ilyenek után szidnak minket, magyarokat:D -
#22577 Gyökéééérkéééém xDDDDDDD
-
#22576 hohohooo xDDD
-
#22575 Hohhhóóóó, 3 beülő? :D Én meg épp perzsgőztem, és beültem omaha cashgame headsupolni. ... xDD -
xxxpaulxxx #22574 Most megint nem indulnak el a letöltések Flashgettel:S Mi lehet a gond? -
#22573 Its a kind of magic xD
NAMASTE
-
ntex #22572 Áhh komolyan elegem van mára... :D 3 teljes beülőt buktam el 20 perc alatt ilyen és ehhez hasonló lemákolásokkal :D Megint érdemes megnézni milyen lapokkal emelgetnek - allineznek az emberek :D
-
xxxpaulxxx #22571 Áhh közben rájöttem, hogy a Flashget simán viszi, csak rég használtam ezt a programot és az előbb bénáztam:D -
xxxpaulxxx #22570 Deucescracked videókat nem lehet letölteni semmilyen download managerrel?
Annyi videót letölteni, amennyit ajánl a pokerakadémiás könyv elég körülményes lenne egyesével:D -
xxxpaulxxx #22569 Ok, köszi a helpet!:)
Amint felszabadul a gépem olyan 300 filmtől, már regelek és töltöm is őket:D -
#22568 Regisztrálj Bwinre....és már mehet is. :) -
#22567 Nem tudnám megmondani, hogy miért jobb, nekem segített....és mivel nincs összehasonlítási alapom a Pokerstrategys videókkal, így nem tudom megmondani, hogy miért jobb.
Aki tud angolul érdemes inkább ott nézni. És ingyen van 7 napig...amikor elméletileg letölthetőek azok, amik érdekesek. És utána bármikor meg lehet nézni :) -
xxxpaulxxx #22566 Értem, akkor mást kérdezek: Deucescracked miért "olyan jó"? Milyen típusú videók vannak ott? Gondolom komolyabban pókeresek által készített sessionök nem?:) -
#22565 Az durva akkor, én is ilyen játékosok ellen akarok játszani :) -
#22564 Valóban az AA ellen egy 85 volt
A 38 ellen meg egy 82 :)
Nem tudom miért nem mutatja :( -
#22563 Így nem jó,h nem látjuk mi volt az ellenfélnél,vagy csak nekem nem mutatja :D -
#22562 -
#22561 Asszony elkezdte aprítani a bwin mezőnyét :)
-
#22560 PS-en bronz státuszom van, a bronz videók szerintem tanulságosak
(sng&mtt)
-
#22559 Soha nem néztem a pokerstrategy-s videókat, így nem tudom :) -
#22558 ha egyszer egy üzlet beindul: ennyi szívás után már rám fért egy kis sikerélmény
-
#22557 Ezt kifizették rendesen :D
-
xxxpaulxxx #22556 Csacsi! Te a pokerstrategy videóit mennyire találod jónak? Kezdőknek ideális tanuláshoz?:) -
#22555 Nagyon elgondolkoztató,hogy utóbbi napok folyamatos bukóját
(ami ált. AA-AK-AQ,esetleg KK miatt következtek be,mert sok esetben feljavult a kezük v. egyéb),
tegnap kézbe egy 10essel tudtam visszahozni,amit ki is fizettek,de úgy,hogy flopnál hiába nem volt 10esnél nagyobb lap kint,már flop előtt-s után is tudtam, hogy nem elég a 10esem, 3an voltunk benn,s emelgettünk,egyik all inre került,turn megint kis lap volt,s riverre ledobta a 10est,ennyi szerencsém volt.Szóval elvérzett egy 3as drill,meg egy AA.
-
ba32107 #22554 Te most itt mi voltál? Nagy vak, vagy UTG? Ha UTG, akkor ez kicsit rossz játék volt szerintem (bár nem értek a SNG-hoz). Ekkora vakoknál, ekkora stacknél ez a lap UTG-ből nem megjátszós, szerintem -
#22553 omg xDD
-
#22552 :D
-
#22551 :D :D
Végül 4.lettem :S mind1 12$ -
#22550 Juj, mennyi zseton. :D Erre nagyon izgulok. :D