Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl a partiból elég sok infót elárultál magadról.
Milyen nevezésû játék volt?
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
egyik
ez lehetne háttér mármint a postoknak meg minden
másik
ez meg mehetne a szövegdobozba halvány háttérnek. ahova írunk. 😊
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
(ha jól emlékszem, anno méretre is vágtam õket)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
xDD
Ha lesz rendesen idõm akkor majd jönnek a módosítások.
De tényleg meg lehet csinálni normálisan, és akkor nem lesz zavaró.
Én is azt mondom hogy új év, új banner! De maradhat is, mert semmi bajom nincs vele.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Glory, Glory Man. United!
Akkor mini-szavazás: legyen topik háttérkép? Én szavazatom: ne.
Bannert majd kérek egyet, és megmutatom mi sült ki belõle, a szavazóson is gondolkozom majd.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2., Ez is jó ötlet,aztán ha nem válik be,ergo kevés voks érkezik,akkor felesleges.
Javaslat,hogy background-ra tennék vmi képet,mert ez a sg alap szín,már unalmas.
Glory, Glory Man. United!
További kérdések:
1. a banner szerintetek jó, vagy megérett egy cserére? Szerintem tök jó, csak már kicsit unom 😄 Szóval ha gondoljátok, kérhetünk újat, csak találjuk ki, milyen legyen.
2. gondoltam arra, hogy lehetne csinálni szavazásokat, mint a nagy szavazótopikban. Pl. milyen a bankrollod, nyerõ játékos vagy-e, stb. Nem tudom lenne-e értelme, mert viszonylag kevesen vagyunk, de csak egy ötlet volt. Mit szóltok hozzá?
Ha van bármilyen javaslat a topik feldobására, akkor szóljatok!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
1. Katt a bannerban a Poker Hand Replays gombra
2. A megnyitott oldalon a szövegmezõbe illeszd be az adott handhistory-t, majd katt a continue gombra
3. A megjelenõ oldalon másold ki a "Forum BB Code (Vbulletin)" szövegmezõ tartalmát, és illeszd be a fórumba. Nem kell semmi más, csak az.
Néha nem mûködik a PHR, ekkor ne próbálkozz, mert felesleges. Ez esetben nyugodtan illeszd be a fórumba a hand historyt szövegesen.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Full Tilt Poker Game #26936429501: Table Apollo - $0.10/$0.25 - No Limit Hold'em - 08:47:08 ET - 2011/01/03
Seat 1: nelzepouzit ($11.08)
Seat 2: karlos mota ($31.36)
Seat 3: 5204salty ($35.91)
Seat 4: Italian Zar ($12.53)
Seat 5: supsiro ($10.80)
Seat 6: emcho ($39.15)
Seat 7: balrogs101 ($42.53)
Seat 8: Weiershtrass ($10.95)
Seat 9: MaZaack ($11.37)
Weiershtrass posts the small blind of $0.10
MaZaack posts the big blind of $0.25
The button is in seat #7
*** HOLE CARDS ***
Dealt to balrogs101
nelzepouzit folds
karlos mota folds
5204salty folds
Italian Zar folds
supsiro folds
emcho folds
balrogs101 raises to $1
Weiershtrass has 15 seconds left to act
Weiershtrass raises to $2.50
MaZaack folds
balrogs101 calls $1.50
*** FLOP ***
Weiershtrass checks
balrogs101 checks
*** TURN ***
Weiershtrass has 15 seconds left to act
Weiershtrass bets $2.75
balrogs101 raises to $40.03, and is all in
Weiershtrass calls $5.70, and is all in
balrogs101 shows
Weiershtrass shows ❤️h 9s>3h 9s>
Uncalled bet of $31.58 returned to balrogs101
*** RIVER ***
balrogs101 shows a pair of Kings
Weiershtrass shows a pair of Nines
balrogs101 wins the pot ($21.05) with a pair of Kings
*** SUMMARY ***
Total pot $22.15 | Rake $1.10
Board:
Seat 1: nelzepouzit didn't bet (folded)
Seat 2: karlos mota didn't bet (folded)
Seat 3: 5204salty didn't bet (folded)
Seat 4: Italian Zar didn't bet (folded)
Seat 5: supsiro didn't bet (folded)
Seat 6: emcho didn't bet (folded)
Seat 7: balrogs101 (button) showed
Seat 8: Weiershtrass (small blind) showed ❤️h 9s>3h 9s> and lost with a pair of Nines
Seat 9: MaZaack (big blind) folded before the Flop
Sok olyan kezet és helyzetet nem játszok meg amit normál esetbe simán.
Én MTT alatt próbáltam ki, havi 1-nél többet nem fogok nyomni soha 😊
azt szeretném kérdezni hogy van ennek a full tilt-nek ez az új játéka (most pontosan nem jut eszembe a neve) és hogy az lehet hogy bevezetik a pokerstarsnál is vagy ezt maga a full tilt-esek találták ki és ezzel akartak csábítani még több embert a full tilt-re?
ja és ti próbáltátok már? elolvastam hogy mi a játékmenete és hát már csak kíváncsiságból is kipróbálnám, de most azért nem akarok a full tiltre is regisztrálni meg minden.
Gondoltam nem kell szájbarágósan leírnom, de akkor folytatom a #20969-et:
... és mivel az én agyam még úgymond erre van "ráállva", jobban megdöbbent ha kikapok vele, és pont ezért inkább ezekre emlékszem. az ember már csak ilyen. 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Csak ugye az ember azt várná a kézbe osztott ász pártól hogy simán mindent elver. Jó, nyilván aki játszik már pár éve az nem. De részemrõl, pár hónapos játékosként még bennem van hogy az AA a kézbe kapható legjobb lap (oké errõl lehet vitatkozni, hogy AK vs. AA de most nem ez a lényeg) és ez úgyis nyer...
Tegnap feltûnt, hogy Partypoker cashgame-ben van egy ingamehost nevezetû egyén... ok... gondoltam valaki vicceskedett és ilyen felhasználó nevet talált ki magának.
Erre ma megint találkozok vele... nah most akkor hogy is van ez? Ki is õ pontosan? Partypoker játékos? Esetleg egy bot?:|