Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szemétségnek nem, de hibának hiba 😊
Ebbõl a partiból elég sok infót elárultál magadról.
Milyen nevezésû játék volt?

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Mighty
Szerintetek szemétség volt a végén bemutatni nekik a blöfföt?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

sz4bolcs
..részletkérdés <#idiota><#idiota><#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

KAMIONOS KOGYO
Sajnos nem,nincs dollárom. 😄

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

sz4bolcs
Elsõ kurvajó. Ezeket te fényképezted?

TaRka0107
Elsõ az nagyon faja!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

KAMIONOS KOGYO
ezek? :

elsõ

második

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

sz4bolcs
aha. vagy csak megengedi, hogy a hátára nyomassak egy flopot elõtte játékból.

TaRka0107
Már úgy érted, hogy amikor nyomod hátulról, közben pokerezel a hátán?XD

sz4bolcs
Én keresni fogok egy csajt, akivel lehet ilyet 😄

Me0w
Szar a flop 😄

Together we'll fly someday...

sz4bolcs
de.. de jó az ötlet..

plu604
nekem mindegyik kép tetszik, egy kreatív alkat alkosson vmit belõle 😊 btw egy párat linkelek én is (nagyok):
egyik
ez lehetne háttér mármint a postoknak meg minden
másik

ez meg mehetne a szövegdobozba halvány háttérnek. ahova írunk. 😊

lamase
ingameghost a neve, és egy piti bukó játékos

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Galy
ez elég igénytelen, nem? 😊
sz4bolcs
naaa ezt plííz

TaRka0107
1. vagy a nénis mehetne is!😄

kraawz
Hm, ilyenekhez mit szólnátok ? 😊
(ha jól emlékszem, anno méretre is vágtam õket)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

TaRka0107
Ez jó is lesz!<#szeret><#whatever>

sz4bolcs
ba: én tudok egy olyan képet, ami mindenkinek tetszik:

xDD

Végülis télleg meg lehet csinálni rendesen, csak akkor a segítségeteket kérem. Nem vagyok túlságosan kreatív alkat, szóval ha találtok képet, megfelelõen elhalványítjátok, akkor én beteszem, és választunk egy olyat ami mindenkinek tetszik. A szövegdobozban is lesz kép kipróbálás erejéig, meglátjuk hogy válik be. A bannerhoz vannak ötleteim, majd ha ha összeáll egy-két verzió akkor beírom ide és választunk egyet (mivel feleslegesen nem akarok kérni több bannert, örülök ha egyet kapunk 😄) Persze ti is javasolhattok.

Ha lesz rendesen idõm akkor majd jönnek a módosítások.

TaRka0107
Én szavatom: Legyen😄

De tényleg meg lehet csinálni normálisan, és akkor nem lesz zavaró.
Én is azt mondom hogy új év, új banner! De maradhat is, mert semmi bajom nincs vele.

Ezt megint csak a HUD-nak köszönhetem 😄

Rash87
Legtöbben tényleg szarul oldják meg,többségében engem is zavar,de igényesen is meglehet ám csinálni,hogy összhangban legyen. Ez csak 1 ötlet volt.

Glory, Glory Man. United!

Galy
Én szavazatom: ne
Nekem sem tetszenek a topik háttérképek, szeirntem nagyon zavaró. Ha szeretnétek, akkor lehet, de én nem javaslom.

Akkor mini-szavazás: legyen topik háttérkép? Én szavazatom: ne.

Bannert majd kérek egyet, és megmutatom mi sült ki belõle, a szavazóson is gondolkozom majd.

Mighty
A backgroud lesz az elsõ, amit bepattintok adblockba 😊 De ez csak én vagyok, ha másnak bejön a fórum olvasása egy háttérképpel, akkor hajrá.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Rash87
1., Új év,új banner 😊)
2., Ez is jó ötlet,aztán ha nem válik be,ergo kevés voks érkezik,akkor felesleges.

Javaslat,hogy background-ra tennék vmi képet,mert ez a sg alap szín,már unalmas.

Glory, Glory Man. United!

Galy
bármilyen újítás szerintem pozitív <#eljen>
Az elõzõ hsz megy majd a bannerba. Van valami kifogásotok az ellen, hogy kicsit megritkítom a linkeket? Pl a freerollok, és póker könyvek szerintem senkinek sem kellenek.... van olyan amit mindenképpen meghagyjak? Persze rakok majd be újakat is. (a PHR természetesen marad).

További kérdések:
1. a banner szerintetek jó, vagy megérett egy cserére? Szerintem tök jó, csak már kicsit unom 😄 Szóval ha gondoljátok, kérhetünk újat, csak találjuk ki, milyen legyen.
2. gondoltam arra, hogy lehetne csinálni szavazásokat, mint a nagy szavazótopikban. Pl. milyen a bankrollod, nyerõ játékos vagy-e, stb. Nem tudom lenne-e értelme, mert viszonylag kevesen vagyunk, de csak egy ötlet volt. Mit szóltok hozzá?

Ha van bármilyen javaslat a topik feldobására, akkor szóljatok!

Ez igen hasznos, mehetne esetleg bannerba is😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Pókerkezek berakása:
1. Katt a bannerban a Poker Hand Replays gombra
2. A megnyitott oldalon a szövegmezõbe illeszd be az adott handhistory-t, majd katt a continue gombra
3. A megjelenõ oldalon másold ki a "Forum BB Code (Vbulletin)" szövegmezõ tartalmát, és illeszd be a fórumba. Nem kell semmi más, csak az.

Néha nem mûködik a PHR, ekkor ne próbálkozz, mert felesleges. Ez esetben nyugodtan illeszd be a fórumba a hand historyt szövegesen.

Mid stackkel mennyire érdemes SSS szerint játszani? Csak mert elegem van, hogy egyszerûen nincs 20BB asztal😄

nekem volt hogy 1 hétig semmi o.O ezért (is) játszom az FTP-n, ott 1 órán belül jön válasz 😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Jaja, de a lényeg sztem az volt hogy preflop csak calloztam a visszaemelést. Gondoltam hogy lájtosan csinálja, mondjuk arra nem gondoltam hogy 93o-val 😄

kraawz
Hihetetlen, hogy a Chili Pokernél 2 napja nem érem el sem az online supportot, sem e-mailre nem írtak vissza..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Tehát tudtad h ha talál valamit akkor azt meg is hívja 😊 legyen az akár egy második pár. 😊

Lájtos preflop 3bet, 100%-os flop cbet, és magas postflop agresszivitás.

mik voltak a statjai?

Egy példa hogy mire jó a Poker Tracker: ha nem látom a statjait, teljesen máshogy játszom meg, és nem nyerem el az összes pénzét (nem jó a PHR):

Full Tilt Poker Game #26936429501: Table Apollo - $0.10/$0.25 - No Limit Hold'em - 08:47:08 ET - 2011/01/03
Seat 1: nelzepouzit ($11.08)
Seat 2: karlos mota ($31.36)
Seat 3: 5204salty ($35.91)
Seat 4: Italian Zar ($12.53)
Seat 5: supsiro ($10.80)
Seat 6: emcho ($39.15)
Seat 7: balrogs101 ($42.53)
Seat 8: Weiershtrass ($10.95)
Seat 9: MaZaack ($11.37)
Weiershtrass posts the small blind of $0.10
MaZaack posts the big blind of $0.25
The button is in seat #7
*** HOLE CARDS ***
Dealt to balrogs101
nelzepouzit folds
karlos mota folds
5204salty folds
Italian Zar folds
supsiro folds
emcho folds
balrogs101 raises to $1
Weiershtrass has 15 seconds left to act
Weiershtrass raises to $2.50
MaZaack folds
balrogs101 calls $1.50
*** FLOP ***
Weiershtrass checks
balrogs101 checks
*** TURN *** <9d>
Weiershtrass has 15 seconds left to act
Weiershtrass bets $2.75
balrogs101 raises to $40.03, and is all in
Weiershtrass calls $5.70, and is all in
balrogs101 shows
Weiershtrass shows ❤️h 9s>
Uncalled bet of $31.58 returned to balrogs101
*** RIVER *** <2s>
balrogs101 shows a pair of Kings
Weiershtrass shows a pair of Nines
balrogs101 wins the pot ($21.05) with a pair of Kings
*** SUMMARY ***
Total pot $22.15 | Rake $1.10
Board:
Seat 1: nelzepouzit didn't bet (folded)
Seat 2: karlos mota didn't bet (folded)
Seat 3: 5204salty didn't bet (folded)
Seat 4: Italian Zar didn't bet (folded)
Seat 5: supsiro didn't bet (folded)
Seat 6: emcho didn't bet (folded)
Seat 7: balrogs101 (button) showed and won ($21.05) with a pair of Kings
Seat 8: Weiershtrass (small blind) showed ❤️h 9s> and lost with a pair of Nines
Seat 9: MaZaack (big blind) folded before the Flop

Szórakozának jó a rush, de ez nekem már nem póker. Nem lehet elemezni az ellenfeleket, így egy fontos tényezõ esik ki. 400 hand / óra simán megvan vele...
Sok olyan kezet és helyzetet nem játszok meg amit normál esetbe simán.
Én MTT alatt próbáltam ki, havi 1-nél többet nem fogok nyomni soha 😊

TaRka0107
Ha a rush pokerre gondoltál, akkor itt van ez:

Ha nem írod le a nevét, nem tudjuk mire gondolsz.

Hellosztok
azt szeretném kérdezni hogy van ennek a full tilt-nek ez az új játéka (most pontosan nem jut eszembe a neve) és hogy az lehet hogy bevezetik a pokerstarsnál is vagy ezt maga a full tilt-esek találták ki és ezzel akartak csábítani még több embert a full tilt-re?
ja és ti próbáltátok már? elolvastam hogy mi a játékmenete és hát már csak kíváncsiságból is kipróbálnám, de most azért nem akarok a full tiltre is regisztrálni meg minden.
hát igen.. az ember ilyen... a pókeres meg pláne😄

plu604
ha a szavaimból neked az jött le hogy nem vagyok képes ezt elfogadni, akkor neked pedig nem érdemes fórumoznod. 😊
Gondoltam nem kell szájbarágósan leírnom, de akkor folytatom a #20969-et:
... és mivel az én agyam még úgymond erre van "ráállva", jobban megdöbbent ha kikapok vele, és pont ezért inkább ezekre emlékszem. az ember már csak ilyen. 😊

Csacsi
Én csak segíteni akarok.....Ha nem vagy képes elfogadni azt, hogy az AA-d többször fog nyerni, mint veszíteni.....addig nem érdemes játszanod.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

plu604
jójó nyugodtság, nem vérre megy ám... 😊
Csak ugye az ember azt várná a kézbe osztott ász pártól hogy simán mindent elver. Jó, nyilván aki játszik már pár éve az nem. De részemrõl, pár hónapos játékosként még bennem van hogy az AA a kézbe kapható legjobb lap (oké errõl lehet vitatkozni, hogy AK vs. AA de most nem ez a lényeg) és ez úgyis nyer...

szerintem 1 sima játékos

Kérdés (féleség):
Tegnap feltûnt, hogy Partypoker cashgame-ben van egy ingamehost nevezetû egyén... ok... gondoltam valaki vicceskedett és ilyen felhasználó nevet talált ki magának.
Erre ma megint találkozok vele... nah most akkor hogy is van ez? Ki is õ pontosan? Partypoker játékos? Esetleg egy bot?:|