Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MEdievil
Szerintem meg a mostani jobb ezeknél de ha nagyon muszáj akkor a harmadik!

F

3. a legjobb sztem is!😊

BTW. ma túléltem a még fiatal onlinepóker karrierem elsõ komolyabb tiltjét... nem szeretem a srácot😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

TaRka0107
Értem. Nem vagyok én annyira türelmetlen!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Kicsit még szeretnék várni, érdekel a többiek véleménye, az esetleges további bannerek, plusz még nem volt idõm megcsinálni frankón az új linkeket, stb... meg még tervezek egy extra dolgot is, remélem összejön 😊 Majd egyben szeretném az egészet kicserélni.

sz4bolcs
3. a legjobb. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

TaRka0107
3.-at már most beteheted, az nagyon faja lett!😄

Srácok, kaptunk bannereket! Kinek melyik tetszik? Nekem a 3-as a favorit! Még egy másik srác is ígért, azokat is megvárjuk mielõtt megszületik a végleges döntés 😊
1:

2:

3:

Erre a callra büszke vagyok, szerintem jó read volt. És HUD nélkül 😊

Csacsi
Mivel ki kellett utalni a bankrollom nagyrészét.....így most újra kezdtem 200 dollárral 6,50-esen pokerstarson.

Általában havi 1000 játék megy le.

De hó végén tervezem hogy átköltözök FullTiltre a rakeback miatt.

Célom a régi 22-es limit elérése. Az reményeim szerint áprilisban meglesz.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Rash87
Ez de szar😄

Tegnap vmi hasonlót én is láttam,beneveztem unalomûzésként egy freerollra,770 fõs volt,5en maradtunk.
A flop 6710 volt,aztán 3an mentek all in-t,egyiknek 6os drill,másiknak 10es drill,harmadiknak meg sora volt a flopon,ami ki is tartott.

Glory, Glory Man. United!

sz4bolcs
😄

sz4bolcs
Köszi. Amúgy te milyen szinten játszol? Mármint játéktudás, és limitre is gondolok..

Csacsi
AZ ICM wizard fizetõs....de itt megtaláljátok. Köszönettel egy fórumos kollégánknak.

Moshman könyvet meg google.

de segítek 😊

Jó tanulást a hétvégére.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Köszi, megnéztem, de ott asztalt is alig találtam😊

Most a pokerstarst választottam... az a baj, hogy a kártyám nem enged szerencsejátékozni és a sokadik netes pénztárcával sikerült csak, azt Entropay-el😄

Viszont nagyon meg vagyok elégedve a pokerstarssal😮 Rengetek NL10es 20bb-s asztaluk van!!!!😊

kraawz
ez az icm wizard fizetõs vagy tölthetõ valahonnan legál free ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

sz4bolcs
széééép 😊 És kössz az infót. A könyvet honnan tudom lekapni?

Csacsi
Jah..és egy kis kiegészítés...Simán lehet hat asztalon is játszani, hiszen csak a matekot kell megtanulni(ICM), meg egy jó push/fold taktikát...és így havonta akár 1000 játék simán kivitelezhetõ....ami valljuk be....kis számolgatással.

6,50 befizetéssel átlag 7% ROI-val...minden játék után van 0,455 dollárunk, ami 1000 játéknál : 455 dollár. Plusz ha FullTilten regelünk 27%-os rakebackért, akkor még hosszájön : 0,50*1000=500*0,27=135 dollár rakeback.

És a 11 dolláros is simán verhetõ ugyanígy....max mégtöbbet kell utána elemezgetni.,....és folyamatosan tanulni.

Remélem volt akinek hasznos volt.

sz4bolcs

Csacsi
Jah, azóta változott.

116 lejátszott 131.60 dollár.

Mára abbahagyom....úgyis lassan végetér a hotrunom 😊

Egyébként én is mínuszban kezdtem....aztán javultam fel...itt egy grafikon

Csacsi
Nah...akkor sorjában.

Hudnak nincsen értelme. Mert a turbón hamar jön a push/fold szakasz...és akkor teljesen megváltozik az ember ideális játéka. Kis odafigyeléssel nem kell hud. Persze kizárólag mikro téten.

A profitom jó...de mos tépp hotrunban vagyok. Durván 6-8%-os Roit lehet elérni...nekem most 10%-nál van. Szóval kicsit fölötte vagyok.

Amit érdemes elolvasni...az a Collin Moshman S&g strategy könyvét (csak angolul lelhetõ fel).

Illetve van egy fizetõs oldal a deucescracked...ott van egy videósorozat a last man standing..azt érdemes még végignézni.

Illetve egy ICM wizard nevû program....hogy lássuk mikor hoztunk helyes döntést.
Nagyon fontos, hogy végig kell nézni minden egyes torna után, hogy jól játszottuk-e meg, illetve ha nem, akkor hol hibáztunk. Ez leginkább a push/fold szakaszra igaz.

Illetve itt az SNG stratégi mikró tétre nevûeket.

Nagyjából ennyi.

Ennek nagyrésze...a moshman könyv...és a cikksorozat maximum 2 nap...
utána lehet videózgatni.

sz4bolcs
Engem is érdekel az a taktika... és huddal játszol?

kraawz
az már szép profit, gratula. milyen taktikát olvastál? 😊

Csacsi
Az jó...most én is azt játszok. 6,50-es 9 fõs turbókat starson.

Eddig 110-et nyomtam le ebben a hónapban....és 116 dollár plusz.

és ehhez nem kell sokat tanulni.....max 2 nap alatt megtanulható egy olyan taktika....ami mikro limiten...kb 20 dollárig simán verhetõvé teszi a mezõnyt.

KAMIONOS KOGYO
Everestet próbáltad már?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

kraawz
SNGzok csak, CG-t annyira nem szeretem 😊

Most már 5$-os nevezéseken játszok, 10 fõs normál és turbo SNG, DON SNG, és néha 20 vagy 30 fõs MTT SNG.

Én is 95 pontnál tartok 40dollárral a Pokerstratos pénzbõl😊
amint meglesz, már veszem is ki és megyek el a pokerstrategytõl...
És itt is van a kérdésem: Ti melyik termet ajánjátok? Ti hol játszotok? Hol volt/van a legjobb tapasztalatotok?😊 SSS-t hol érdemes játszani a leginkább?😊

Csacsi
Mit játszol?Amúgy grat...és sok sikert.

kraawz
Na, folytatom remélhetõleg tovább a bankroll építést, jelenleg a Chili póker mezõnyét fogom ütlegelni, 150$ kezdõtõkével 😊

(pokerstrategys 50$-ból építkezek)

Rash87
Méretet írd meg majd 😊

Nem válaszoltak még a topikban, de ezek szerint várni kell 😊

Rash87
Csak idõ kell 😊 pár nap.

TaRka0107
Hogy-hogy? Nem vállalja senki?

Hát a bannerünk nem nagyon készül 😞

szerintem a preflop call is borzalmas játék volt 😊
25BB szûken 46s-el 2xig levõ hívást BB-bõl sem adunk meg, fõleg nem UTG1 hívást úgy hogy MP2bõl is volt már megadó.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Másnaposság😄😄
És tudom... azért raktam be, mert én is csak röhögtem😄

sz4bolcs
looooll xDDDDD ez egy illuminált leosztás volt tegnapról?

Rash87
Ennél rosszabbul nem is lehetett volna megjátszani 😄 Fogjuk a másnaposságra<#idiota>

Hát igen... úgy értettem😄 20 leosztás után eléggé mínuszban álltam ezért inkább hagytam😄

Ez meg kész...Szánalmas játék tõlem😄 De féltem, hogy setje van esetleg😄

Rash87
Lehetni lehet,csak nagy %-ban rossz döntéseket hozol 😄😄

Csacsi
Preflop 2-ig visszaemeltem volna. Majd utána 3/4-potokat hívogattam volna értékért.

Nos tegnap este én is rájöttem, amire elõttem már annyian...
Berúgva NEM lehet játszani!😄😄

Vélemény? Mit csináltatok volna másképp?

sz4bolcs
ty 😄

Szerintem a fekete szövegdoboz borzalmas lenne 😄 Kérek egy royal flössös banner verziót is.

sz4bolcs
tökre tetszene a szövegdoboz háttér így feketén a zsetonokkal úgy, hogy fehér betûkkel lehetne rá írni.

Bannerba meg... Sokkal jobban tetszik kogyo elsõ linkelt képe (royal flössös), mint a második szemüveges.

No, én a következõre gondoltam:
Bannernek: ezt és ezt a képet egymás mellé, frankón összemosva
Szövegdobozba: ezt a képet úgy átalakítva, hogy ne fekete legyen, hanem enyhén szürke, tehát hogy szépen beleolvadjon a topikba. A zsetonok jobb alul lennének.

Így viszont kimaradnak a csajos képek 😞 A bannernak szerintem ez tök jó ötlet, oda már nem nagyon fér be. Háttérnek pedig szintén valami sötétebb, de mégsem zavaró, enyhe kép kéne, erre nincs ötletem perpillanat.

Lementettem minden képet, thx! <#eljen> A bannermûhelyben fogok kérni 1-2 bannert.

sz4bolcs
a blöff volt a gáz, két játékos ellen blöfföltél.

Mighty
Már nem tudom. Vagy egy 2 dolláros vagy egy 0.20-as

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

plu604
Mai SSS-em utolsó partija (úgy éreztem a csúcson kell abbahagyni 😄) NL4-en játszottam:

Ha ketten lennék vállon veregettem volna magam 😄