Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BTW. ma túléltem a még fiatal onlinepóker karrierem elsõ komolyabb tiltjét... nem szeretem a srácot😄😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
1:
2:
3:

Általában havi 1000 játék megy le.
De hó végén tervezem hogy átköltözök FullTiltre a rakeback miatt.
Célom a régi 22-es limit elérése. Az reményeim szerint áprilisban meglesz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Tegnap vmi hasonlót én is láttam,beneveztem unalomûzésként egy freerollra,770 fõs volt,5en maradtunk.
A flop 6710 volt,aztán 3an mentek all in-t,egyiknek 6os drill,másiknak 10es drill,harmadiknak meg sora volt a flopon,ami ki is tartott.
Glory, Glory Man. United!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Moshman könyvet meg google.
de segítek 😊
Jó tanulást a hétvégére.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Most a pokerstarst választottam... az a baj, hogy a kártyám nem enged szerencsejátékozni és a sokadik netes pénztárcával sikerült csak, azt Entropay-el😄
Viszont nagyon meg vagyok elégedve a pokerstarssal😮 Rengetek NL10es 20bb-s asztaluk van!!!!😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
6,50 befizetéssel átlag 7% ROI-val...minden játék után van 0,455 dollárunk, ami 1000 játéknál : 455 dollár. Plusz ha FullTilten regelünk 27%-os rakebackért, akkor még hosszájön : 0,50*1000=500*0,27=135 dollár rakeback.
És a 11 dolláros is simán verhetõ ugyanígy....max mégtöbbet kell utána elemezgetni.,....és folyamatosan tanulni.
Remélem volt akinek hasznos volt.
116 lejátszott 131.60 dollár.
Mára abbahagyom....úgyis lassan végetér a hotrunom 😊
Egyébként én is mínuszban kezdtem....aztán javultam fel...itt egy grafikon

Hudnak nincsen értelme. Mert a turbón hamar jön a push/fold szakasz...és akkor teljesen megváltozik az ember ideális játéka. Kis odafigyeléssel nem kell hud. Persze kizárólag mikro téten.
A profitom jó...de mos tépp hotrunban vagyok. Durván 6-8%-os Roit lehet elérni...nekem most 10%-nál van. Szóval kicsit fölötte vagyok.
Amit érdemes elolvasni...az a Collin Moshman S&g strategy könyvét (csak angolul lelhetõ fel).
Illetve van egy fizetõs oldal a deucescracked...ott van egy videósorozat a last man standing..azt érdemes még végignézni.
Illetve egy ICM wizard nevû program....hogy lássuk mikor hoztunk helyes döntést.
Nagyon fontos, hogy végig kell nézni minden egyes torna után, hogy jól játszottuk-e meg, illetve ha nem, akkor hol hibáztunk. Ez leginkább a push/fold szakaszra igaz.
Illetve itt az SNG stratégi mikró tétre nevûeket.
Nagyjából ennyi.
Ennek nagyrésze...a moshman könyv...és a cikksorozat maximum 2 nap...
utána lehet videózgatni.
Eddig 110-et nyomtam le ebben a hónapban....és 116 dollár plusz.
és ehhez nem kell sokat tanulni.....max 2 nap alatt megtanulható egy olyan taktika....ami mikro limiten...kb 20 dollárig simán verhetõvé teszi a mezõnyt.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Most már 5$-os nevezéseken játszok, 10 fõs normál és turbo SNG, DON SNG, és néha 20 vagy 30 fõs MTT SNG.
amint meglesz, már veszem is ki és megyek el a pokerstrategytõl...
És itt is van a kérdésem: Ti melyik termet ajánjátok? Ti hol játszotok? Hol volt/van a legjobb tapasztalatotok?😊 SSS-t hol érdemes játszani a leginkább?😊
(pokerstrategys 50$-ból építkezek)
25BB szûken 46s-el 2xig levõ hívást BB-bõl sem adunk meg, fõleg nem UTG1 hívást úgy hogy MP2bõl is volt már megadó.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
És tudom... azért raktam be, mert én is csak röhögtem😄
Glory, Glory Man. United!
Ez meg kész...Szánalmas játék tõlem😄 De féltem, hogy setje van esetleg😄
Berúgva NEM lehet játszani!😄😄
Bannerba meg... Sokkal jobban tetszik kogyo elsõ linkelt képe (royal flössös), mint a második szemüveges.
Bannernek: ezt és ezt a képet egymás mellé, frankón összemosva
Szövegdobozba: ezt a képet úgy átalakítva, hogy ne fekete legyen, hanem enyhén szürke, tehát hogy szépen beleolvadjon a topikba. A zsetonok jobb alul lennének.
Így viszont kimaradnak a csajos képek 😞 A bannernak szerintem ez tök jó ötlet, oda már nem nagyon fér be. Háttérnek pedig szintén valami sötétebb, de mégsem zavaró, enyhe kép kéne, erre nincs ötletem perpillanat.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk