30077
  • xxxpaulxxx
    :)

• xxxpaulxxx
    Juhúú ma megyek pókerezni haverokkal:)
  • xxxpaulxxx
    ok köszi, meglesz!:)
  • acsati
    Sziasztok!

Lenne egy kis propblémám. Az a szitu hogy még tavaly vmikor regisztráltam pokerstrategy-n és megkaptam az 50$-t fulltiltre. Ugye azt 1000 pont után lehet kivenni vagy 100 pont után ha fizetek be. Nekem megvan a 100 pont de 40$-om van. Ha fizetnék be 10-15-öt akkor azt nem tudnám csak úgy kivenni, ugye? Azzal is kéne vmennyi pontot játszani? Vagy hogy van ez?
    Bocs a hosszú szövegért.
    Köszi!
  • Csacsi
    Nagyjából egy alapstratégi SH cashgamere micrólimitre.

Érdemes elolvasni egy párszor.
  • xxxpaulxxx
    klikk
    Eleinte tényleg bonyolultnak néz ki, de aztán úgy fogod olvasni a statokat, mint egy könyvet:)
  • Tikal #22903
    A tilt volt a bajom... rossz hangulatban ültem le játszani... pár nap múlva majd folytatom, aztán ha akkor se megy majd akkor lehet tényleg csak szerencsém volt eddig :) Köszi.
  • ntex
    Vagy el tudja mondani valaki mik azok a fontos statok amiket érdemes kiírattatni ?
  • ntex
    Hát nekem kínai ez a progi :D minden playerről csomó adatot kirak ha ráviszem az egeret, azt azt se tudom mi micsoda :D Meg kéne tanulnom ezeket a "szaknyelv" rövidítéseket
  • xxxpaulxxx
    Nagyjából mik vannak abban a könyvben?:)
  • Csacsi
    Ajánlom Holdem manager megszerzését, akár ingyenesen is...átnézni a legnagyobb bukó handeket. Beposztolni ide.

Valamint megnézni pár videót. Ha shorthandedet játszol..akkor meg elolvasni Ryan fee SH könyvét. Pókerakadémián megtalálod magyarul is.
  • sz4bolcs
    Az derék. :D 9-es magassal akart nyerni? xD
  • xxxpaulxxx
    Te is szerezz be egy pókerelemző programot és azokban vissza tudod nézni a muckolt AI/showdown kezeket
  • xxxpaulxxx
    Starson tényleg elmebetegek vannak:D

most itt linkelek, mert a pokerhandreplays bedöglött:D
  • Csacsi
    Angol nyelvre kell állítani az FTP klienst. Meg kell adni a holdem managernek, hogy hová menti az FTP handeket.
  • kraawz
    partypokeren nem lehet, elég idegesítő :)
  • Milka
    nyomja valaki a PARTYPOKER-en?kéne egy kis segítség. amikor ALL IN van akkor nem látom az ellenfél lapját. ésigy extra stresz van miután lejöttek az utcák hogy most jobb vagy nem, mire bevillan már megáll a szív kb. ugyhogy azt szeretném valahogy beállítani hogy lássam allinnél a lapokat hol lehet?
  • Tikal #22892
    elképzelhető :)
  • ntex
    No beszereztem az 1.11-es HM-et de nem tudom beállítani :D Mindent próbáltam de nem akar megjelenni a HUD sehogy sem az FTP-ben. 5-let ?
  • Csacsi
    Lehet, hogy nem jól játszol, és eddig csak szerencséd volt. Nem offenzíva...de könnyen előfordulhat.
  • ntex
    Én is szó nélkül. Ha eljutok addig hogy lesz annyi pénzem simán megveszem valamelyiket, már csak tiszteletből is hogy azzal jobb lett a játékom :)
  • plu604
    akkor súgok. keress egy olyan szoftvert, aminél van lehetőség hogy csak egy serialt írj be, nem kell crack. leszeded az eredeti shareware porogit, 30 nap vagy funkció korlátozással, mindegy, neten keresel hozzá serialt, beírod, örülsz. nehéz lesz, mert feszt frissítgetik és csak a régebbi verziókhoz fogsz serialt találni.
    Másik verzió: vírusirtó frissítés (szoftver és adatbázis is), felmész egy megbízható magyar torrentoldalra ( ja, hülyeséget beszélek, ilyenek nem léteznek ), megkeresed a progit, leszeded. Mielőtt még kicsomagolnád, vírusirtóval a lehető legmélyebben átscanneled (de amúgy ha vírusos lenne már törölve lenne a torrentek közül, mindegy) ha így sem bízol benne akkor keresel valami online scannert google-ben, letesztelteted azzal is. Meg még leszedhetsz adware, spyware stb. kereső-irtó programokat, te tudod hány scan után nyugodnál meg. Ha ez megvan, felrakod, crackeled/serialt beírod (de sanszosabb hogy crack lesz hozzá), használod örülsz. Nekem ez a verzió tökéletesen bevált Hold'em Manager 1.11-el.
    Hozzá kell tenni hogy nem úgy áll a bankrollom hogy eredetiben megvehessem, ha úgy állna megtenném.
  • xxxpaulxxx
    Pokerstrategynek van az Elephantja... ha jól emlékszem 15 (vagy talán 30) napig ingyenes... utána is tudod használni a handelemzést, csak a hudot nem... viszont ha sokat játszol és sok strategy pontot gyűjtesz, akkor kapsz kódot, amivel tudod aktiválni:)
  • ntex
    De am még mindig elemző és HUD szoftver gondom van. Nincs pénzem venni, törtet meg nem merek feltenni. Senki nem ismer valami ingyenes szoftvert ? Vagy aki használ tört HM-et vagy PT-t az PÜ-zzön már meg pls :)
  • ntex
    Legalacsonyabb limiteken sztem mindenhol szerencsjáték van, nem beszélve a freerollokról. Jópár hand be lett ide is linkelve mikkel bejönnek az emberek. 0.25/0.50 asztalok alatt nem lehet sztem értelmes pókert játszani. Túl sok a Fish mindenhol akik minden szarral jönnek veled végig és utolsó két lapokra jön be nekik az aminek nem kéne
  • xxxpaulxxx
    Nah jó, akkor gyűjtök egy picit partyn, aztán majd meglesem... reméljük a legjobbakat!:) Köszi!
  • Carloska
    feszesebb játék van ott már és nincsen annyi mákolás , goldstarok és silverstarok törzshelye
  • xxxpaulxxx
    Nos hát igen... csak a bankrollom meg már olyan szinten lement, hogy lassan már 02re sincs pénzem:D
    05ön mennyivel jobb a helyzet?
  • Carloska
    poekrstarson kis téten szerencsejáték van nem poker ez köszönhető annak nekik az nem pénz kis téten
  • xxxpaulxxx
    Lehet... de valahogy nálam iszonyat durva lapütközések vannak... meg persze részben én se játszhatok annyira jól... de amíg a PP-n az nl04-et "simán" verem... addig pokerstarson 02-n iszonyatokat mákolnak ellenem és besokalltam:D
  • Carloska
    micsoda???? pokerstarson milyen emberek vannak már Szabi meg énis tudnánk mesélni :D :D
  • Carloska
    rendes pénzes versenyek $0.50 től felfelé általában max 11 ig
  • xxxpaulxxx
    Ha nem figyeltem volna meg az előzetes játékát én is rég dobtam volna:D De végig ilyenekkel játszik... sztem tilten van:D Amint kiütöttem... már jött is az újabb beülővel... én meg csak örülök és várom a következő jó kezet ellene;)
  • xxxpaulxxx
    Bárcsak pokerstarson is akkora fishek lennének, mint Partyn... Pokerstarsnak van a legjobb szoftvere szerintem... de ott egyszerűen nem tudok nyerni:D
  • Tikal #22875
    én ezt nem hiszem el, hogy ilyen lapokkal végig ment veled showdownig...
  • xxxpaulxxx
    Lol márXD
    Köszönöm a HUDnak és az előzetes jegyzeteimnek:D:D

• xxxpaulxxx
    Szar játék, mégszarabb board... nagy mázli:D

• Rash87
    Ezek ám mik? Freerollok ?
  • sz4bolcs
    xDDDDDDD
  • xxxpaulxxx
    Ma végleg rájöttem, hogy a Pokerstars nem szeret engem:D