Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
treff, káró, kõr, pikk (a színek angol nevei ABC sorrendben)
elsõ körben mindenkinek, utána már csak a legmagasabb laposoknak 😊
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Mondom, azért csak nézzük meg. Oszt tovább.... végül oszt magának egy... PIKK ÁSZT! 😄😄😄 Akkorát röhögtünk rajta..
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Én arra gondoltam, hogy lehetne a "Hogy rakjak be visszajátszást?" mintájára egy pókertermek listát írni hozzászólásban és azt linkelni. Mert ugye több pókerterem van ennél a négynél, mindet felsorolni meg egyszerûbb egy hozzászólásban.
A megnevezéseket és a linkeket pedig egy sorba rendezni, hogy ne legyen túl nagy a banner alatti rész.
Pókertermek: link
Pókeres oldalak: linkek
stb
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ha valakinél el vannak csúszva a gombok, akkor szóljon, mert kézzel kellett beállítanom az összeset...
Ha gondoljátok akkor rakok még be linkeket, csak mondjátok hogy mit, mert nekem ennyi jutott eszembe. Gondoltam arra is hogy lehetne írni egy topik FAQ-t, csak semmi nem jutott eszembe amit bele tudnánk írni 😄 Szóval egyelõre marad ez. Ami még várható:
- szövegdoboz frissítések
- az Extra gomb
Ez olyan mint a vajas kenyér leejtése dolog.
Azért terjedt el az a hülyeség hogy a vajas kenyér mindig a vajas felével esik a földre, mert erre emlékszik az ember.
Ez bosszússággal és takarítással jár, míg ha a jó felével esik le akkor lesöpröd és megeszed. Másnapra el is felejted hogy leejtetted.
Am A8s nálam bubbleban nem megadó lap, lopni bármikor lopok vele, de shortstack all int se adok meg (persze ez függ a stackek különbségétõl...ha nekem 45BB+om van, neki meg 7BB- akkor megadható és a veszteségen se húzom fel magam)
az 1. 5ben bennmaradni még nekem is megy<#idiota>#idiota>
Ma 30-at játszottam..és -54 dollár lett. Kicsivel több mint 8 BI mínusz.
De ez benne van...akár lehet 100 BI-nes downswing is. Ilyen ez a póker.
A lényeg, hogy visszaadja...és ha jól játszol, akkor nyersz hosszútávon..és ez a lényeg.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A PT 3-nál hol kell beállítani,hogy megjelenítse a HUD-ot játék közben?
Elindítom az Auto Importot,de nem jelenik meg!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Ha jobb lapokkal megyek all-in, lemákolnak (esetek 70-80%a), ha én vagyok az underdog, az én kezem sosem javul...
Mondjátok, hogy a fishek játszanak össze vissza, azért esik nekik minden a végén..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Érdekesek az ilyen véletlenek😄 Nekem tegnap vagy 10x egymás után jött egy AT kézbe😄 Lehetett volna inkább AA-_-
Viszont én most álltam le az NLrõl... nagyon durva lejtõt tud okozni... asszem én is csatlakozok az sngzõk táborához😊
Tapasztalatotok szerint melyik a nyereségesebb?
Azonban úgy látom hogy a lentebb linkelt 3-as számú lesz a befutó 😊
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
A PokerOffice 5 vagy a SitNGo Wizard?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.