Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Amúgy ezt nem olvastam, egyszerre több klubban is lehet tagnak lenni? Mert akkor érdemes több klubbot nyitnunk, és akkor több freerollon tudunk résztvenni. (?) Ha ezt engedi a szabályzat.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs

- Enter my Club ID number: 49266
- Enter my Invitation Code: sgpoker1234

sz4bolcs
jó, mivel én úgyis csak ps-en nyomom, csináltam egy sg poker klubot

fook
Megvan köszi nem kell 😊

fook

fook
Sziasztok ! Ezt hol lehet felhasználni ? Full tilt poker

Törölt felhasználó
Én csináltam a klubbot és a versenyt is.
Ezt nem értem, ezt most te csináltad, vagy valaki más, és te csak kipróbálod?

Btw én nem játszom stars-on, szóval szerintem jó lenne, ha valaki más csinálná meg (aki tud freerollozni pl 😄). Ha megcsináljátok, akkor a meghívókódot ne írjátok be, hanem privátban küldjük el mindenkinek.

Ha senki sem csinál, akkor csinálhatok én is végsõsoron, de akkor szerintem ez azt jelentené, hogy nincs akkora érdeklõdés a topikban ez iránt.

Törölt felhasználó
Én tesztként kipróbálok egyet:

Ma indul tesztként az elsõ Horrorfreak Póker Verseny!
A private online poker tournament has been scheduled in Club #47996 for 2011-01-14 17:00:00 with PokerStars Home Games. Club members can register for Horrorfreak Free Tournament now. Contact me for details if you'd like to play.

Ezúton hívlak meg saját privát pókerklubomba az online Home Gamesbe.

- Ha még nincs telepítve, töltsd le az ingyenes PokerStars szoftvert innen: www.pokerstars.com
- Nyisd meg a központi pókeres lobbyt, majd kattints a Home Games fülre!
- Kattints a "Belépés egy pókerklubba" gombra!
- Írd be a klubom azonosítószámát: 47996
- Add meg a meghívókódot: freakfreak

Ennyi! Amint jóváhagytam a jelentkezésedet, már kezdhetünk is játszani egymással a Home Games-ben online.

Ha többet szeretnél megtudni, nézd meg ezt az oldalt: www.pokerstars.com/homegames
Galy
ja, egyébként sng párti vagyok 😊
Galy
Talán felkérhetnénk a házigazdánkat, hogy csináljon egy sg-klubot.
Törölt felhasználó
Benne vagyok!
Galy
<#eljen>

Egyébként élõ játékban ki lenne benne közületek?
szigorúan a tövényi kereteket betartva, játékpénzben <#hehe>
😄
Tényleg... ugye a póker szakzsargonban létezik a Bubble kifejezés... ezt használják nagyobb versenyeknél/freerolloknál, vagy csak sngnél?😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

plu604
szép is lenne... 😊
de én már annak is örülnék ha bejuthatnék a freerollra. egy ilyen díjazásún az utolsó díjazott helyezés is elég jó pénzt fizet... Azt meg még ha nagyon akarom el is tudom érni 😊

KAMIONOS KOGYO
Játékpénzest vállalom! 😊

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

6 millió forintos költõpénz
4 millió forintos bankroll pókerezni
5 csillagos hotelben bulizni Negreneau-val

Áhh ábrándok 😄

Na jó, akkor egy freeroll expert fogja megcsinálni a klubot, és nyer nekünk egy hetes exkluzív nyaralást 😄

Amúgy komolyan, tényleg érdemes lenne megfontolni, hogy eleget tegyünk a feltételeknek. A 8 tag simán meglenne, játszani is tudnánk annyit, és ha a klubvezetõ megnyeri a freerollt.... akkor megcsókolom a cipõje nyomát is 😄

plu604
Alapíthatnánk többet is, úgy értem CG, SnG, játékpénzes, már csak ezért is:

A PokerStars február 12-én versenyre hívja új Home Games privát klubjainak vezetõit. A promóció március 16-án egy 100 000$-os freeroll versennyel ér majd véget. A freeroll gyõztese nyaralást nyer, és egy privát játszmában is részt vehet bármelyik Team PokerStars profi, így akár Daniel Negreanu ellen is.
A PokerStars nemrég új részleget indított, Home Games néven. Az újítás arra jó, hogy barátaiddal saját pókerklubot alapíthatsz, ahol aztán egymás ellen játszhattok. Hírünkbõl többet is megtudhatsz a témáról.

Ha már van klubod, a PokerStars most lehetõséget ad, hogy egy 100 000$-os freerollon egyhetes nyaralást nyerj egy általad választott helyre, és privát játszmákban mérkõzhess meg olyan Team PokerStars profikkal, mint például Daniel Negreanu.

Hogyan vehetek részt?
A promócióban a következõ feltételek teljesítésével vehetsz részt:

* Hozz létre egy pókerklubot.
* Klubodnak legyen legalább 8 tagja (veled együtt).
* Játssz a klubtagokkal január 12. és március 5. között legalább 2 valódi pénzes vagy legalább 5 játékpénzes partit.

Mit nyerhetek?
Ha ez megtörtént, minden klubvezetõ belépõt kap a 100 000$-os freerollra, melyet március 6-án rendez a terem. A freeroll gyõztese, és a klub 7 tagja ezután kiválaszthatja a következõ úticélok valamelyikét az egyhetes nyaraláshoz:

* Makaó
* Vancouver
* EPT Snowfest (Hinterglemm)
* Buenos Aires

Az úticsomag a következõket tartalmazza a tagok számára:

* 3000$ útiköltségre és költõpénznek.
* 2000$ bankroll a helyszínen zajló privát pókerpartikra.
* Ötcsillagos szállás.

A gyõztes klub továbbá egy estét tölthet a Team PokerStars Pro általuk választott tagjával, Daniel Negreanut vagy a 2010-es WSOP fõverseny gyõztesét, Jonathan Duhamelt is beleértve.

Ha többet szeretnél megtudni, látogasd meg a PokerStars Home Games oldalt (angol nyelvû).

KAMIONOS KOGYO
Szerintem válasszunk valakit,és majd megbeszéljük,hogy kinek milyen idõpont lenne alkalmas,valamint,hogy milyen típusú asztalok,versenyek legyenek,vakstruktúrát is,stb.

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Nekem is tetszik az ötlet. Az egyetlen gond, hogy PS-en nincs pénzem (mert hogy gondolom valódi pénzben játszanánk 😄) Bár biztos akad köztetek egy jótét lélek, aki hajlandó cserélni egy kis lóvét, Full Tilten vissza tudom adni 😊

Amúgy ha tényleg csinál valaki egy klubot, a meghívó kódot nem kéne ide beírni, hanem mindenkinek privátban elküldeni.

Mighty
Tetszik az ötlet, én is támogatom.

Kérdés: Mindenki csináljon magának egy klubot, vagy választunk valakit? Gondolom olyan kellene, aki elég gyakran van online.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Akkor ok, majd hozzászokok😄

sz4bolcs
Én is támogatom

plu604
Én támogatnám, ha lenne PS-en zsetonom... Pontosabban ha sikerül abból az ingyen 2$-ból bankrollt építeni akkor beszállok 😄

#21138: Minden tiszteletem, nekem nincs bankrollom, de fõleg idegrendszerem Omahához 😄

KAMIONOS KOGYO
Hali!
Olvastátok?:
A PokerStars Home Games egy merõben új ötlet, és a használata egyszerû. Saját pókerklubod megnyitásakor rengeteg lehetõség közül választhatsz, és mindent úgy állítasz be, ahogyan szeretnél, pont úgy, mint otthon.
Otthoni játék

Szerintem nekünk is lehetne egy ilyen,és akkor itt csak mink játszanánk egymással!

Vélemény?

sz4bolcs
grat

sz4bolcs
hasonló:

Törölt felhasználó
Egyidõben ismertem meg a PLo a NLH-mel, kb. 5 éve. A NLH-ben nem tudok ilyen szép eredményeket felmutatni, mert rohadt türelmetlen vagyok a tournamenteken. A S&G a nekem való játék.

PLO-ban viszont türelmes vagyok, és szerintem jól dobok ha veszélyt érzek. Mostanában szinte csak ezt játszom, szeretem nagyon!
plu604
Gratula!

Nem az elsõ hasonlóan szép helyezésed linkeled már ide, mióta játszol?
Fõleg PLO-t mióta?

Törölt felhasználó
4 óra játék után:
plu604
pedig FTP elég népszerû...

tmp
Srácok, mitõl lehet az ,hogy (max) 1800 fõs versenyeknél 20 fõ körül neveznek Full Tilten? Hétvégén van a szezonja? vagy nem értem 😄 Elõbb olyat is láttam hogy 1$ a verseny regisztráció, és az elsõ 20 belépõt nyer egy 100k-s versenyre, és itt mindössze 17en neveztek, tehát nekik alapból megvan a belépõ 😄 Értem én hogy a ps a népkliens, de ennyire?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

sz4bolcs
50 000 Ft-okat a játékgépbe..

lemaradt..

sz4bolcs
Hát nemtom, néha azon gondolkodom, hogy azok, akik kocsmákba dobálják az 50 000 Ft-okat, azoknak mekkora a 'bankrolljuk' 😄
Remélem azért szép estém lesz..

Áá nem hiszem, 3000 ft nekem nagyon sok egy nevezésre 😊 Eddig akárhányszor voltam simán kiestem 😄 Meg programom is van. Egy 1000 forintosra lehet elmegyek valamikor, de annál drágábbra nem akarok 😄

sz4bolcs
ba: ps-en írt egy pécsi srác, hogy holnap 3000 Ft-os verseny Bakterba, este 8-kor van a nevezés. Jössz?

Nemtom, én nem gondoltam hogy legyen háttér. Ha gondoljátok akkor linkeljetek valami, és kipróbálhatjuk. De valami jó kép kéne, ami nem zavaró 😊

sz4bolcs
holy shit 😄😄:

TaRka0107
ba32107:Háttér mikor lesz?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sz4bolcs
Igen, kezdõ pokeresekknek általában megakad az agyuk a sornál, és a flösnél, de késõbb már a full is beléd fog égni. 😊

Én se vettem észre még az elején 😊 Aztán nemsokára majd elkezd izzadni a tenyered sorral vagy flössel amikor párosodik a board 😊

Vááááá de nem szeretem a full-t.
Mindig azt hiszem, hogy EZAZ sorom van... aztán rájövök, hogy a Full is létezik, mint fogalom😄
Ezt minden kezdõ pókeres ilyen nehezen veszi észre?😛

Mondjuk amikor nekem van, annak örülök😄

Ti használtok valami külsõ asztalválasztó szoftvert? Ha igen, akkor melyiket ajánljátok?😊

sz4bolcs
😄😄😄 Isten szeret!

Rash87
Én errõl nem tudtam,de ma is tanultam legalább valamit 😊

Glory, Glory Man. United!

Riveren még azt gondoltam mekkora pech, mikor megláttam a lapját, akkor meg azt hogy mekkora mák 😄

sz4bolcs
Ma a 2. pokerem 😄

És szívrohama is😄

sz4bolcs
5 lapos pokerben akár 4 embernek is lehet egyszerre royal flösse. 😊