30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ntex #22949 Ja és megint 50$ alá mentem -
ntex #22948 Nagyon komolyan kezdek kiakadni erre az egész pókerre mostmár ... :D
-
xxxpaulxxx #22947 Függő vagy... ne is tagadd
mi is -
#22946 szétverte -
#22945 de erre bevoltam nevezve és csak azért toltam le -
xxxpaulxxx #22944 Kivert?
De egyébként nem úgy volt, hogy most nem játszol egy ideig?:D Sokáig tartott:P -
xxxpaulxxx #22943 OK, köszi:) És igen... azt tudom, hogy SHban a postflop nagyon nehéz döntésekkel van tele... és ezért nézem is a videókat, meg elolvasom azt a kis ebookot, amit ajánlottál, illetve most (újra) ezüst státuszú vagyok pokerstrategyn és ott is jó cikkek vannak SH preflop-flop-turn és river játékokról:) -
#22942 szar vagyok ennyi -
#22941 KK vs J2 -
#22940 lol kivert az 5000$os versenyről egy olyan ember akinek még a valódi pokeres jelvénye se volt meg full tilten ...
-
#22939 nah ftpa megy remélem nem 0,0$-t nyerek :D -
#22938 Kezdőknek tökéletes. De SH asztalokon nem elég egy jó preflop stratégia. Sokkal fontosabb, hogy el tudj engedni mondjuk egy KQ-t K magas boardon. -
#22937 Sehol nem dobom el, ha az 5,30-as potra...már csak 1,80-at hívhat. -
xxxpaulxxx #22936 Jah!:D Persze, de sajnálatára most nem jött össze:D -
#22935 well played xD -
ntex #22934 Meg tudod mutatni ? Kiváncsi lennék mi különbség van a pokerstrategy-s KKT-k között meg az között -
xxxpaulxxx #22933 Akkor én vesztettem volna:D -
ntex #22932 Am deep stack asztalnál nem nagyon merek játszani 53$-ból mert 2$-al beültem tegnapelőtt 2x és be is buktam két beülőt 10 perc alatt :S -
ntex #22931 Nagyon bátran hívtál színnehéz asztalon :) Ha passzívan végig callozik és mutatásnál két kárót virít mit csinálsz ? :D Én is jártamm már így XD -
xxxpaulxxx #22930 =D
-
xxxpaulxxx #22929 Csacsi! Te a Pokerakademia.com-on található SH KKT-t mennyire találod jónak? Kezdő SH-snak megfelel szerinted?:) -
xxxpaulxxx #22928 wp?:D -
ntex #22927 Elvileg első befizetésed után kiveheted az egészet, bár lehet rosszul tudom -
#22926 Esetleg valaki ehhez tippeket adni? -
#22925 wp QQ -
xxxpaulxxx #22924 Jajj de jó, hogy itt nyílt lapok vannak AI után, a Partypokernél meg ezt nem mutatja, csak utána a holdem manager:P -
xxxpaulxxx #22923 Faszikának 78%os a VPIP-je:D Amikor feljött a 3. pikk, akkor nem örültem, de aztán rájöttem, hogy nem hazuttolta meg magát:D
-
xxxpaulxxx #22922 válasz: mikrolimit
BTW: Eszembe jutott valami tegnap élő pókerből:D Haver... nem túl jártas a játékban... bőszen emeleget, egy másik sráccal bentmarad... emelgetnek, szinte már majdnem AIig... Showdown... és mind a kettőnél pikk volt, ami a boardon levő 3 pikkel flössé egészült... csak a srácnak nagyobb kártyákkal, haver meg csalódottan csak rázta a fejét:D
Mindezt a 2. leosztásban:D -
ntex #22921 Ma én is hasonló szitukkal szívtam CG-n megint, pedig átolvastam játék előtt direkt mégegyszer minden szar stratégia cikket, és próbáltam optimálisan játszani de megint csak buktam. Már tényleg nem tudom hol hibázok állandóan :D Kezd nekem is frusztráló lenni. Felmentem megint 57$-ra délelben, délutánra meg lebuktam 52$-ra magam. És tényleg nem tudom mit cseszek el :D Egyszerűen tényleg kezdem azt érezni hogy ez szerencsejáték és a stratégiáknak meg a tudásnak nincs már akkora jelentősége a sok minden szarral emelő-megadó fishtől... -
#22920 számla letiltva ezután nem is leszek egy ideig -
-
xxxpaulxxx #22918 Azt mondja, hogy nem ajánlatos a backup and restore-t használni... ez tényleg így van? Mert én két gép között dobálom az adatbázisom és eddig nem volt semmi gondom vele:)
Amúgy lenyomtuk az élő pókert haverokkal... 4. voltam a 7ből... stackem nagy részét KAo-val vesztettem el... a srácnál K6o volt, volt egy K a flopon... semleges turn... majd a riveren feljött egy 6os;D
Nah de lényeg hogy jó volt, csak picit szokatlan volt ez a zsetonosdi az online póker után:D Életemben most játszottam másodszorra élőben... először gyufákban játszottunk és akkor még kb a szabályokat se vágtam:D -
#22917 Én is a Holdem Managert ajánlom...és hozzá ezt a videót, és akkor nem lesz gond a használattal. -
ntex #22916 Épp erről volt szó pár hsz-el ezelőtt is :) Holdem Manager-t ajánlották sokan. Linket nem tudok adni, torrent oldalakon nézz körül. Lehetőleg olyanon ahol nem raknak fel mindenféle vírusos szutykot. -
#22915 tud valaki olyan oldalt ahol valami elemzö progit/trackert amit le lehet szedni ingyen?jól jönne ,ha igen dobjon egy privit valaki.ha meg kéne vennem ti melyiket ajánljátok?melyik a legjobb legjobban kezelhetö,átlátható? -
ntex #22914 Nem emelés volt hanem nyitás... -
ntex #22913 De utálom az ilyet... Első beszélőként min. raisel, egy megadó után BB pozícióból visszaemelek AJ-vel 0.16$-ra... kettő megad, flop után checkel, J top párra emelek 0.32$-t allin, megad és AA-t virít... -
ntex #22912 Jó neki :) Én mostmár megpróbálom optimalizálni a játékom úgy hogy tényleg csak a jó kezeket játszom meg (MAJDNEM minden szemét lapot dobok) és abból kipréselem azt amit lehet :) Aztán meglátjuk... Meguntam hogy 45$ és 55$ között ingázok mint a hinta :D -
#22911 Asszony eddig :)
Mi lenne ha több ideje lenne játszani?
NL4 SH-d egyébként.
-
ntex #22910 Mekkora lol :D:D Tényleg nagyon durva mikkel erőlködnek emberek :P