Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beültem egy kis rendes CG-re a sok rush után. Két egymás utáni hand 😊

Carloska
jó volt a versenyem

<#banplz>

Carloska
ezmeg valami daily 90k verseny most

Carloska
jah ezek szerint még nem kezdõdött el

Carloska
idõtöltésre teljesen jó úgyis minjdárt kiesek XD

Carloska
ezen az online show micsodán

sz4bolcs
Milyen versenyen??

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Carloska
nah ki hanyadik versenyen ?

Csacsi
De ha nem tudod, hogy mi ellen játszol, akkor szerinted hogyan fogsz tudni esélyt számolni?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Carloska
jah zsír kösz az infót 😄

KAMIONOS KOGYO
Van már klub,sg-s : id.: 49266 jelszó: sgpoker1234

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Airbus A380
A lapjaim esélyeit.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Carloska
akarom mondani pokerstars

Carloska
sikerült felszabadítanom a számlám szerencsére bár elég sokáig bírálták kitiltás e lesz a vége 😄

De amúgy már nem nagyon játszok

Viszont arra gondoltam mivel már van home game rész kéne csinálni egy sg clubot poekrsatrson belül és így már lehet saját versenyeket is indítani

zeli
Telibe! 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Csacsi
Nem értem mire akarod használni? Mit akarsz megtudni?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Galy
ne baxtass, késõ van 😊
sz4bolcs
Ez a mai verseny, azért írta be bakker...

Köszönjük az infót Carloska, amúgy mi van veled???

Galy
ez mai verseny, nem tudod?
Airbus A380
aranyos a stílusod. köszi de egyenlõre LEGÁLIS módot keresek. 😊

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Carloska
ps online pokershow freeroll

jelszó

larissa

csá b+

Airbus A380
És tudsz ajánlani valamit ami ingyenes és versenyközben használhatom?

(#21441) ezt hol szokták írni?

Csacsi
Ezt nem igazán tudod verseny közben alkalmazni. Nagyjából kell tudni az ellenfél mivel emelt...és az ellen a lapunk milyen százalékos eséllyel nyer. Az az hosszútávon plusszos, vagy minuszos a játékunk.

sz4bolcs
xDD

Galy
nézd meg a termek által engedélyezett segédszoftverek listáját!
KAMIONOS KOGYO
Köszi! 😊

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Airbus A380
Üdv ne aggódjatok csak 1 kérdésem lenne. Ha ezt a progit használom játék vagy freeroll közben ezért nem szól sem a fulltilt sem a pokerstars ugye?

Köszi😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Carloska
Grat

Ezek az oldalak sem teljesen mérvadóak 😊 fõleg a magyarokkal...a privát versenyeket nem nézi + van hogy a normál versenyeket se. Ezek elegek ahoz hogy egy gyengén vesztõ játékosból nyerõt mutasson és fordítva.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Egyik, és a másik 😊

Ilyesmire gondolok pl😊

Azt már láttam, hogy sokan meg tudjátok nézni, hogy egyes emberek hogy játszanak... Ezt melyik oldal segítségével szoktátok?😊

KAMIONOS KOGYO
Na ilyen se volt még nekem!<#vigyor4> Hógolyó szuper szat. freeroll:

biktop
Szerintem...

érdekes verseny

Airbus olvasd el eme cikkeket 😊 sokat segít majd
Hogyan kezdjünk pókerezni
Bankkártyák
Regisztráció és befizetés
bankroll építés
a póker etikája

sok kérdésedre megtalálod a választ

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Már megint duplapostolsz😄

Airbus A380
Egyedül az everesten nem találtam vagy csak nincs tömegével mint a többin.

Airbus A380
az élet hosszú van elég idõ.

Mighty
Ma regeltem az FTP-re, így nem tudok véleményt alkotni. PS-en tolom kb 3 hónapja és még igencsak tanuló fázisban vagyok.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Uram, nem akarlak elkeseríteni...de nem sok jót jósolok neked a jövõben...ha nem találod meg az ingyenes versenyeket és nem tudod hogy hogyan kell rá regisztrálni (2 kattintás)...akkor a póker (ami ugye elég komoly számolási és logikai játék) nem a te mûfajod.

Azt meg én tenném hozzá, hogy ennyit azért ne görcsölj már egy freerollon... nem olyan komoly dolog ez. Kb úgy fogd fel, mintha játszanál egy flash játékot. Ha nincs kedved, akkor nem játszol tovább, bezárod a programot, kész. Valószínûleg úgysem fogsz annyi pénzt keresni vele, amit egyáltalán ki tudsz utalni, szóval igazából ezzel sem kell foglalkoznod. Ha komolyan fogod venni a játékot, úgyis befizetsz elõbb-utóbb mert freerollból összeszedni annyit amennyivel már érdemes játszani, nagyon nehéz.

Airbus A380
bocs késõb jutott eszembe és itt NEM LEHET szerkeszteni.

plu604
Airbus könyörgöm... igazán nem kötekedni akarok, de lentebb írtad hogy alapos ember vagy, ezentúl beleférne az alaposságodba hogy ha mondanivalód van azt EGY postban írd le?

Airbus A380
ui: honnét tudták melyik számlát nyissák ki? Nem írtam ebben az imélben se felhasználót sem semmit csak a nevemet.

Airbus A380
Te játszol pstarson? megnyitották a számlám, ott is tudok menni. Hol jobb fultilt vagy stars?

Ti tudtátok hogy a pokerstarson lehet befizetés nélkül pénzt felvenni? (a diszpécser írta)

Azt hiszem itt is bevetem magam. hátha.<#mf1>

Airbus A380
Félreértettél. A fulltilten ki van ívra a free roll a honlapjukon. starson nincs. magyarul ha meg akarom nézni mikor van be kell kapcsolni a softwert de nekem fel van függesztve a számlám, kérésemre, tehát így nehézkes.

Mighty
A menüpontok ugyan ott vannak a magyar nyelvû kliensben is.

Versenyek/Freeroll

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Airbus A380
everestbe nem tudjátok?

Airbus A380
magyarul kell a softver , köszi.