Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõször is ez nagyon kevés hand, 10k leosztás után lehet normálisan véleményezni.

Ha az adataidból szeretnél tanulni, akkor ruházz be egy PokerTracker 3ra, vagy amit én is használok az a HoldemManager.

Amit ebbõl 100%osan kilátok, hogy túl sok kézzel nézel flopot, be kéne feszesedned. (flops seen: 36% + Win % of flops seen: 28")
Utóbbi arra is enged következtetni, hogy nem vagy elég agresszív.

Ha flopon találsz valamit, akkor azzal nagy többségében végigviszed a dolgot.
Showdowns won: 5% ... sajnos úgy tûnik, hogy ezzel a tulajdonságoddal inkább te fizeted ki a többieket, mint õk téged.

röviden: játssz meg kicsit kevesebb kezet és azokat sokkal agresszívabban.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Tikal
de gondolom ezeket ti is tudnátok sorolni, ez van 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
rossz nézni mikor nem szállok be mondjuk egy K5-tel, és lejön flopra egy K5 aztán turnre még egy K 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Mit lehet ebbõl kiolvasni?

Table: Ring games
Game: Hold'em
Hands played: 751

Your actions:
Fold: 41%
Call: 20%
Check: 24%
Bet: 6%
Raise: 6%
Re-raise: 0%

Where you fold:
Pre-Flop: 60%
Flop: 13%
Turn: 4%
River: 3%
No-Fold: 18%

Hands won: 13%
Showdowns won: 5%
Flops seen: 36%
Win % of Flops Seen: 28%

zeli
Titan pokeren ugyanannál az asztalnál volt most zsinórban két pókerem. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

én most fix limiten gondolkozom hogy kipróbáljam, ott nem bukhatok sokat egyszerre 😛 most nézem strategyn a hozzá kapcsolódó anyagokat
a nagyokosok szerint minimum 1000 😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

kraawz
Lehet hülye kérdés, de kb hány SNG utána lehet megállapítani, hogy valaki körülbelül milyen játékos? 300-400 már elég ? 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

nah srácok arról a bizonyos 3,26$-ról sikerült feltornászni a BR-t 20,12$-ra 😊
havernak egyébként jelenleg 46,45$ van 😊 nincs ez még lefutva

(elindultam egy 2$-os 666 indulós 1k garantálton, ahol nagyon jól álltam (4. legtöbb chip és már csak 30an voltunk), de hibáztam. A zsetonjaim 75%át elbuktam, utána pedig belefutottam a JJ-mal egy AA-ba és 27.ként zártam (5,86$-t nyertem)
Így lett 7.12$. Felrúgva a BRM-et beregisztráltam egy 6$os DON-ra amit sikerült behúzni, így lett meg 11,12$...és utána jött egy 11$os DON 😊...mostmár visszatérhetek a normális játékra 😊

ui.: hozzáteszem hogy fortuna nagyon szeretett, a 11$-os DON-ban, volt egy leosztás. 6an voltunk már csak, 4. legtöbb chipem volt. AQ-t kaptam, tolni kellett különben jönnek a vakok és meghalok elõbb utóbb (nagyon kevés jó lap jött). tehát all in mentem, a chipleader megadta.

showdown: AQo - ATo

flop: A7T "te jó isten 😞 nemigaz...elbukom a BR-t"

turn: J "neeee"

river Q "YEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 😄😄"

mentségemre szóljon mtt játékos vagyok 😄 ott tolni kell az ilyenre

visszakérdezek inkább 😄:
K7 (sb) flop hívására mindenki dobott? tehát a button KQ is? és csak kíváncsiságból osztottátok le a turn-rivert?

Hat azert nemtom, 1000 ft-os stacknel 50 forintos beruhazasnal elgondolkozom azon hogy lecallozom-e az egesz stackemet egy top parra 😊

Amugy tudom hogy a gomb=button, miert mondtad?

jól tetted hogy dobtad 😊
azon mosolyogtam egyet hogy a KQ dobta volna ha all in mész 😄

ui.: nem belekötés csak gomb = button( = osztó)

Tegnap játszottunk egy kis CG-t. Volt egy érdekes hand, kíváncsi vagyok ti hogy játszottátok volna.

Vakok 5/10, stackek nagyjából 1000 forint. 4 játékos, én BB T2o-val. Mindenki limpel, csekkelek (pot: 40). Flop: KT2. SB check, én betelek 10-et, UTG call, button emel 50-ig, SB emel 100-ig. Én meg gondolkozok. Ti mit tettetek volna?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Következõ volt a gondolatmenetem: rajtam kívül senki sem emelt szinte soha preflop, szóval akármilyen K elképzelhetõ bárkinél. 10-et nyitottam csak hogy megadja valaki (feszesen játszott mindenki). A SB egy meglehetõsen feszes, ABC pókeres játékos volt, és egy nyitás és egy emelés után is check-rasie-elt. Úgy voltam vele, hogy a buttonnál valami jó király lehet, a SB-nál meg KT, esetleg 22......... elég sokáig gondolkoztam. Call kizárva, emelés sem tetszik túlságosan.... all-in vagy fold, ezen gondolkoztam. Végülis dobtam. Aztán már nem emlékszem pontosan, de szerintem flopon dobott a gomb is.... a SB-nál K7 volt (!! hát ilyenek az amatõr játékosok 😄), a buttonnál KQ.......... leosztottuk a turn és a rivert, mindkettõ Q volt 😄 Megkérdeztem mi lett volna ha all-in megyek flopon, azt mondták dobtak volna mindketten. De szerintem a helyes döntés flopon a dobás volt.

Szerintetek?

sz4bolcs
Aha, rámküldik a gondolatrendõrséget. 😄
Én meg följelentem õket, hogy mákolják a KK-imat.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ja és ez Pokerstarson volt
jah igen ugyanezért kapott már bátyjám is figyelmeztetést, késõbb meg már valami internet rendõrséggel is fenyegették 😄
sz4bolcs
Nem... Ez szokott történni, mikor két magyar összekerül egy asztalnál, amin angolul van megengedve a társalgás...

csak nem anyázás volt ? 😄
sz4bolcs
Hello Sz4bolcs1985,

We are writing to inform you that we have suspended your chat privilege for 1 week as a result of your chat on 2011/02/05.

OMG 1 hét irkálás nélkül. :S

TaRka0107
<#eljen>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sz4bolcs
Úgy szeretem azokat, akik turnön próbálják bepótolni a preflop játékukat: D:😄😄

sz4bolcs
Amúgy kijön a hosszútáv.. ....hosszútávon véreznek el a KK-im, QQ-im A2 A5 meg hasonló lapok ellen preflop allinnél.

sz4bolcs
ÁÁÁ, csak a szok(p)ásos QQ 😄

Biztos van... de én ezeket ismerem és tudom róluk, hogy híres és bevállt könyvek😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ez szebb 😊 klasszikus poker

@sz4bolcs - :S:S

KAMIONOS KOGYO
Tegnap kilences,ma tízes 😊) :<#smile>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

12346
Köszi szépen. Egyéb érdekes lehet még, vagy nem kell túlzásokba esni?^^

épp ezaz hogy nem call-t nyomok, hanem agresszívan játszom meg az ilyen párokat, de mindegy is, AA-sem garancia a gyõzelemre ez köztudott.

Befejeztem a crájt 😊
sz4bolcs
aha, jó...

fook

fook
😊😊

<#eljen>

sz4bolcs
Ha te is csak callolsz AA-val, akkor parázhatsz is miatta..

ne érts félre nem azért mondtam hogy nem kell megfogadni 😊

én is kezdõ vagyok mint mondtam, csak már én is megtapasztaltam párszor azt hogy bárhol bármikor lehet olyan player aki kicsit bátrabban / idiótábban játszik és bemákolja az embert 😄

nekem most ez a legfõbb gondom, már parázok lassan ettõl hogy mindig lesz olyan aki egyszercsak lehúzza az összes zsetonom
Csacsi
Okés....nem kell megfogadni a tanácsokat. Biztos komoly eredményeket tudsz felmutatni igazad bizonyítására 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ok megint rosszul mondtam... 😄 a 4. lap után volt all-in
kraawz
találjátok ki, preflop ki volt a shortstack ... :d

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

gratulálok az erre a flopra való all in-edhez 😄

@#21627 - Rövidtávon igen, õ vitte MOST a potot, de ha így folytatja el fogja bukni ezeket a helyzeteket.

@Kogyo - szép poker 😊

És tessék...
Mai nap sem maradtam lemákolatlanul, íme a 10 perce befejezésre került versenyem utolsó képe :

ott van a leosztástörténet de elmondom hogy az elsõ 3 lap vagyis flop után mondtam all in-t

KAMIONOS KOGYO
Na ilyenem se mostanában volt: <#smile><#smile><#smile>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

sztem az a lényeg hogy õ vitte a potot, bárki bárhol lemákolhatta volna
Csacsi
Hát ezt jó szarul játszottad meg. Nem is értem a csak callt. És ha nagyvak egy J10-en ül? Floppon nem dobatod vele...fõleg, ha színhúzója is van. Vagy egy Q9-el. Két ellenfél ellen nem életbiztosítás az az AA. legközelebb tegyél be mindent középre....egy ilyen emelésre.. Hidd el hosszútávon jobba nmegéri...és kevesebb olyan poszt születik, hogy lemákolták az AA-mat 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Collin Moshman - Sit and Go Strategy
Dan Harrington - Holdem versenystratégia

12346
Reggeleket!

Érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek mit lenne érdemes olvasgatni olyasvalakinek, aki cirka 2 éve online pókerelget? Nem túl gyakran, de újabban ha lehet, kb napi szinten tolom. Nem vagyok full kezdõ, de még sztem bõven van mit okulni. Általában 10-120 fõs sng-kre ülök be, (nekem) tûrhetõ nyerési átlaggal (9-bõl 6 kifizetõs). Érdekelnének sng-s, és cg-s könyvek egyaránt.

Kösszentyû^^

fook

Akkor megnyugodtam egyelõre, hogy a magam kemény másfél évével még nem vagyok stabilan nyerõ játékos, és hogy tiltelek 😄

TaRka0107
<#eljen>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nah és az ilyen mondatok után vágnám jól tarkón az olyan embert, aki lerendezi a Pókert egy egyszerû "szerencsejáték" jelzõvel😊

22 éves 😊
~5 éve kezdtem pókerezni, és folyamatosan tanulom a tilt elkerülését. Az utóbbi idõben annyira jól sikerült, hogy az élet egyéb területein se idegeskedem. Mindenhova belelátom a hosszútávot 😄

Izgalmas tud lenni, pörgõs... és nekem nagyon bejött, mert most kb 1 óra alatt szereztem rajta 10 dolcsit😄