Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az adataidból szeretnél tanulni, akkor ruházz be egy PokerTracker 3ra, vagy amit én is használok az a HoldemManager.
Amit ebbõl 100%osan kilátok, hogy túl sok kézzel nézel flopot, be kéne feszesedned. (flops seen: 36% + Win % of flops seen: 28")
Utóbbi arra is enged következtetni, hogy nem vagy elég agresszív.
Ha flopon találsz valamit, akkor azzal nagy többségében végigviszed a dolgot.
Showdowns won: 5% ... sajnos úgy tûnik, hogy ezzel a tulajdonságoddal inkább te fizeted ki a többieket, mint õk téged.
röviden: játssz meg kicsit kevesebb kezet és azokat sokkal agresszívabban.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Table: Ring games
Game: Hold'em
Hands played: 751
Your actions:
Fold: 41%
Call: 20%
Check: 24%
Bet: 6%
Raise: 6%
Re-raise: 0%
Where you fold:
Pre-Flop: 60%
Flop: 13%
Turn: 4%
River: 3%
No-Fold: 18%
Hands won: 13%
Showdowns won: 5%
Flops seen: 36%
Win % of Flops Seen: 28%
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
havernak egyébként jelenleg 46,45$ van 😊 nincs ez még lefutva
(elindultam egy 2$-os 666 indulós 1k garantálton, ahol nagyon jól álltam (4. legtöbb chip és már csak 30an voltunk), de hibáztam. A zsetonjaim 75%át elbuktam, utána pedig belefutottam a JJ-mal egy AA-ba és 27.ként zártam (5,86$-t nyertem)
Így lett 7.12$. Felrúgva a BRM-et beregisztráltam egy 6$os DON-ra amit sikerült behúzni, így lett meg 11,12$...és utána jött egy 11$os DON 😊...mostmár visszatérhetek a normális játékra 😊
ui.: hozzáteszem hogy fortuna nagyon szeretett, a 11$-os DON-ban, volt egy leosztás. 6an voltunk már csak, 4. legtöbb chipem volt. AQ-t kaptam, tolni kellett különben jönnek a vakok és meghalok elõbb utóbb (nagyon kevés jó lap jött). tehát all in mentem, a chipleader megadta.
showdown: AQo - ATo
flop: A7T "te jó isten 😞 nemigaz...elbukom a BR-t"
turn: J "neeee"
river Q "YEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 😄😄"
visszakérdezek inkább 😄:
K7 (sb) flop hívására mindenki dobott? tehát a button KQ is? és csak kíváncsiságból osztottátok le a turn-rivert?
Amugy tudom hogy a gomb=button, miert mondtad?
azon mosolyogtam egyet hogy a KQ dobta volna ha all in mész 😄
ui.: nem belekötés csak gomb = button( = osztó)
Vakok 5/10, stackek nagyjából 1000 forint. 4 játékos, én BB T2o-val. Mindenki limpel, csekkelek (pot: 40). Flop: KT2. SB check, én betelek 10-et, UTG call, button emel 50-ig, SB emel 100-ig. Én meg gondolkozok. Ti mit tettetek volna?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintetek?
Én meg följelentem õket, hogy mákolják a KK-imat.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
We are writing to inform you that we have suspended your chat privilege for 1 week as a result of your chat on 2011/02/05.
OMG 1 hét irkálás nélkül. :S
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
@sz4bolcs - :S:S
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Befejeztem a crájt 😊
én is kezdõ vagyok mint mondtam, csak már én is megtapasztaltam párszor azt hogy bárhol bármikor lehet olyan player aki kicsit bátrabban / idiótábban játszik és bemákolja az embert 😄
nekem most ez a legfõbb gondom, már parázok lassan ettõl hogy mindig lesz olyan aki egyszercsak lehúzza az összes zsetonom
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
@#21627 - Rövidtávon igen, õ vitte MOST a potot, de ha így folytatja el fogja bukni ezeket a helyzeteket.
@Kogyo - szép poker 😊
Mai nap sem maradtam lemákolatlanul, íme a 10 perce befejezésre került versenyem utolsó képe :
ott van a leosztástörténet de elmondom hogy az elsõ 3 lap vagyis flop után mondtam all in-t
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Dan Harrington - Holdem versenystratégia
Érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek mit lenne érdemes olvasgatni olyasvalakinek, aki cirka 2 éve online pókerelget? Nem túl gyakran, de újabban ha lehet, kb napi szinten tolom. Nem vagyok full kezdõ, de még sztem bõven van mit okulni. Általában 10-120 fõs sng-kre ülök be, (nekem) tûrhetõ nyerési átlaggal (9-bõl 6 kifizetõs). Érdekelnének sng-s, és cg-s könyvek egyaránt.
Kösszentyû^^
~5 éve kezdtem pókerezni, és folyamatosan tanulom a tilt elkerülését. Az utóbbi idõben annyira jól sikerült, hogy az élet egyéb területein se idegeskedem. Mindenhova belelátom a hosszútávot 😄