Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10en vagytok, az elsõ 5 visszakapja a beülõjét, illetve 100 zsetononként kap egy bizonyos juttatást...
1,11dolláros beülõnél ez úgy néz ki, hogy visszakapod az 1 dollárt (11 cent rake marad a banknál) és 100 zsetononként kapsz 0,03 dollárt... ami mondjuk úgy 6000 zsetonnal már elég kedvezõ😊
Veszíteni nem nagyon lehet, mert nagyon sok mohó/fish van, akik hamar kiesnek, illetve fel is gyorsítják a játékot.
Jah és a vakstruktúra is más... 30al kezd, ha jól tudom 3 percenként emelkedik, viszont nem a "szokásosan"... szóval "el van nyújtva", de mégse😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ohhh! nem kell ahhoz fél óra és még többet is el lehet😄
Amúgy hány éves a kedves testvéred hogy ilyet tett?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Tegnap este beregisztráltam 1 tournamentre, és még volt 40 perc kezdésig. Elhatároztam, hogy elmegyek fürödni meg kajálni. Ez meg is történt, és amikorra visszaértem...3,26$ volt a számlámon.
Körülbelül fél óra alatt képes volt eljátszani ~20 dolcsit...
Egyedül neki volt kulcsa a szobámhoz (ugye rajtam kívül), mert itt van a router és ha vmi gond van be tudjon jönni megnézni, de ezek után zárcsere 😊
Ráadásul a tornán is összesen 3 kezet játszottam meg 😄. Egy AKs az elején (mindenki dobott a 3BB hívásra), egyszer loptam vakot A9o-val és végül kiestem JTs-el. A többi (közel 60 kéz) ilyen 73o, T2o K4o és társai 😊
Szerencséjére tesómnak nyugodt természet vagyok + a söröket õ fogja fizetni ha bukok. 😊
A maradék pénzzel beregisztrálok 3db 1$-os regular tornára és meglátjuk mi lesz.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
volt hogy 5 percen belül kaptam kétszer KK-t és 1 AA-t, az elsõ KK-val vittem, a másik kettõvel a vakokat max.
és a másik játékos 3K-val nyert,az nem lehet,mivel neked dáma full volt hármassal,neki meg "csak" hármas full királlyal!<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Ja,biztos neked is voltak már mákjaid,csak azokat könnyebben elfelejtjük.<#smile>#smile>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Aztán persze elég idegesítõ volt mikor látom hogy miután eldobok pl. egy 7-5 -öt és leosztásnak feljön A-5-5-10-K és 20-30K van a potban és A-J -vel vitték, vagy hasonló leosztást simán Ász magas lappal.
Majd a végén mikor már 300/600 +100 ante volt a vak szépen már mindenkinek ilyen 40-50-60 ezer zsetonja volt körülöttem, szépen kiszorítottak minden játékból, nem is szálltam be mert egyrészt nem kaptam semmi értelmesebb handet (A-10 vagy afölötti) másrészt minden vakkörben olyanokat emeltek hogy minimum a zsetonjaim 3/4-e ráment volna egy flopnézésre.
Ez a legfõbb bajom a tournamentekkel hogy ha az elején nem tudja az ember megszedni magát akkor a végén már ellehetetlenítik a játékodat a nagy zsetonos playerek akik minden licitkörben megadhatatlan téteket hívnak.
A másik gondom a mákolók. De gondolom ezzel már sokan jártak így. Kapok kézbe QQ-t kisvak pozícióban. emelek ahogy kell (nagyvak 4-5x -ese). 3-an megadják, többi kiszáll. Flopra feljön 3-3-Q. óóóó mondom ez sima All-in. kettõ dob, harmadik megad. Mondom mi van csak nem 3-as póker ? mutatja a lapokat, 3K... mondom ezt így nyerem... AHA... turnre jön egy 7-es, riverre feljön a az a nyomorult King... buktam a zsetonjaim 70%-át.
Komolyan mondom hihetetlen hogy minden nap belefutok legalább két ehhez hasonlóba, akár tournamenten akár cash gamen... besz*rás komolyan 😄
Rainbow..ahhoz hogy NL25ön játssz legalább ~750 dodó kell. Te ennek a töredékével csinálod. A te stratégiáddal van 10 beülõd...és nagyon könnyen jön egy downsing(fõleg SSS-el)...és ugrott a BR. Nem kioktatás, de felelõtlenség amit csinálsz. 😊 lépj vissza minimum NL10re
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Megnéztem a +25 dodós bóuszt...150 PP-t (PartyPoint) kell gyûjtenem hozzá
2 pontot adnak 1 $ rake/fee-ért.
Tehát 75 $-t kell termelnem a teremnek 30 nap alatt! 😄 és rakeback sincs perpill.
úgy érzem ez a bónusz nem kerül kijátszásra 😊
Hungary, officially the Republic of Hungary (Hungarian: Magyar Köztársaság, literally "Hungarian Republic").
Together we'll fly someday...
Name: PokerPages Rags to Riches Rd 1 Freeroll
ID: 355065160
Time: 21:30 EET
Password: PPRRJAN
De most lehet az lesz befizetek full tilt-re, 100% bonus van, az se rossz végülis 😊
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
(ezzel csináljuk a challanget 😊 csak lassan utalják :S így lehet nem lesz meg a Febr 1-i indulás)
Átmennék én szívesen akár fulltilltre is... csak én most a DONra kattantam rá, ami úgy tudom maximum Cakepokeren van még, az se ugyan olyan...
Nah mind1, azért köszi az infókat😊
Ilyen egyszerû
1 teremben 1 néven 1 játékos. Ha mégsem így van...zárolhatják mindkét számlát....és bukhatod a bentlévõ pénzed.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amúgy ha jól emlékszem, nálam volt valami olyasmi dolog, hogy starson volt egy játékpénzes számlám, de valódi pénzeset nem hoztam létre (tehát nem adtam meg az adataimat és nem játszottam rendes pénzben), és írtam nekik hogy mi a helyzet, és sikerült zároltatni a játékpénzes számlát. Mondjuk nekem PS-hez nem volt bekötve.... szóval szerintem ha csak játékpénzes volt, akkor megoldható. Mindenképpen érdeklõdj a PS fórumon, ott a modik segítenek.
PS = PokerStrategy 😄
Eleinte Partynál voltam, ott számolta is, mert rajtuk keresztül regisztráltam... aztán a starsnál már nem számolja, mert oda még régebben regisztráltam és nem rajtuk keresztül, a "marketing kóddal"
És ha most regisztrálnék egy újat rajtuk keresztül Starson, akkor is ott a probléma, hogy még a régi (mostani) felhasználónevem lesz bekötve a strategyre, amit én nem tudok megváltoztatni...
Tudnátok jó paypalt támogató pókeres oldalakat mondani ?