Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor helyesen játszod meg a kezet és hosszútávon nyerõ játékossá válsz

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Tikal
lol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bátyjám bátor volt...

Carloska
50$ ig megse állj ma 😄

sz4bolcs

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Tikal
KQ4 a flop, nekem QT... emelnek egy nagyot, bedobtam, riverre meg leesik egy Q, a nyerõnél meg csak egy KT ... ááá 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sz4bolcs
Olyan vagy, mint a tokaji haverom.. csak neki némi mentsége, hogy alkesz.

Carloska
de látod bátor agresszív játék legalább fizet 😄

Carloska
fasza 😄

Tikal
szegény 😊

sz4bolcs

Carloska
de most egy 1000$ díjazású tornát nyomok majd kiderül milesz

Carloska
lol ma van az eltalált a flop nap eddig 😄

Tikal
Most ugyanez volt nekem egy perce, csak a fránya 10es nem akart leesni a végére 😄

Tikal
hát ezt nagyon megették, szép 😊

sz4bolcs
ez se rossz, nem? 😄

Carloska
tessék ezt nemrég toltam eltalált flop 😄

Tikal
Inkább toljatok valami jo replayt ami visszaadja a hitem, mert tegnap buko szériám volt 😊

Carloska
elnézést kérek a viselkedésemért

Neked meg mi a franc bajod van? Minek vagy agresszív? Senki se bántott....

Ezentúl törlöm az ehhez hasonló hozzászólásaidat.

Csacsi
Már ne haragudj, valóban segítettél. Meg is köszöntem. Gondoltam most én segítek neked... de hát rosszul gondoltam.

Ha meg már megvan a Ticket...akkor gondolom mindenkinek meg volt...akkor õk miért nem toltak ALL INT?

Vagy ha megvan a ticket, akkor miért zavar, hogy lemákolt? Nem mind1 akkor már, hogy elbuktál egy 70/30-at?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Rash87
Te beteg vagy.. rég ezt mondom,ez csak megerõsített benne 😄 van egy stílusod <#levele>

Glory, Glory Man. United!

Carloska
és az életbe nem írok be a topikba neked köszönhetõen SOHA TÖBBET a házigazda meg majd légy szíves törölje a spamet ha zavar köszönöm hogy itt lehettem

Carloska
utolsó volt én valaha segítettem neked egy programot megszerezni mert egy utolsó szemétláda vagy!!! tanuljál te te 40 éves geci a 2 irásodból

Carloska
kk-t? minek toltam be öcsém mert ticketet lehetett nyerni és már megnyertem akkor már mindegy volt <#banplz>

Carloska
és ha betolom allin mi változik?? akkor is nagyon durván lemákol nem dobta volna elégé érzéketlen egy állat vagy aki nem bírja kimondi hát igen lemákoltak ...

Csacsi
Nem értem a miért toltad be az all int? Emelsz mondjuk 4.000-ig, kapsz egy callt, és A magas floppon el tudod dobni...és marad játszható stacked.

#21980 : Nah itt meg be kellett volna tolni preflop.

Olvasgass egy kicsit az ICM-rõl, és akkor rájössz, hogy hol kell betolni..és hol nem. Általában 11-12 nagyvak alatt, csak Push or fold játékot szabad játszani.

Szóval tanulj....videózz, elemezz...és jobb lesz az.

Ebbõl a két handbõl is remélem tanultál...és hasznosnak véled amit leírtam.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Carloska

oops este van már... szóval a mai szériám után... 😄
A mai szériûm utûn én is elmondhatnám ugyanezt, még mindig 5$ bukóban vagyok a mai nappal, 50$-os számlához nézve. Remélem holnap jobb lesz
Carloska
Mi az abszolút szopás? 😄 ?? Ha Carloska leül Pókerezni <#banplz>

Carloska
lehetõleg semmi valami fasz kimákol csak kk vagy aa játszik nálam elején

Tikal
az elején én csak a nagyon jókat, bár ma sorra szopattak minden páromat, riverre mindig leesett egy sor vagy flush valakinek... nagyon szar ma a lapjárás nekem 😊

Amúgy ti hogy játszotok tournamentek elején ? Minden lapot megpróbáltok megjátszani vagy csak a jókat érdemes ?
Carloska
nem az én játékom sajnos a póker 😄

Tikal
rohadt nagy mákja volt 😊

Carloska
ez a második legdurvább kiszopásom azután mikor pokerem volt másiknál meg színsor <#banplz><#banplz>

Carloska

elsõ 15%ban végeztem de hoztam a formámat...

Carloska
nah mégis játszottam ma egy kis tétû versenyt mert nem kellett elutaznom

Hali Póker harcosok. Van e olyan póker oldal,ahol van lehetõség Paypal számláról pénzt utalni a játékhoz?

Flopon nyitni kellett volna. Slowplayelni csak akkor szabad, ha nincs húzó. De flop után tök jól játszottad.

Tikal
😄

hezitáltam picit de megérte megadni 😄

Beparáztam a flösstõl... 😄

Tikal
Tegnap óta én is csak vegetálok, nem jutok egyrõl a kettõre 😊

Na végre valami jó is jött...
komolyan ez volt az elsõ értelmes partym ma szóval rámfért már...

Tikal

Ne aggódj, nem dõl össze a világ, hogy elrontasz egy-két handet, még nagyon az elején vagy. Én is több mint másfél éve pókerezem, mégis nap mint nap hibázom. Nagyon nehéz játék ez.

Tikal
Ez igaz...

Jogos, de ha a bizonytalanok ki is esnek, attól még akik megadják, nekik tuti jobb lapjuk van mint ami neked volt flopon 😊