30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ntex #23629 Hozzáteszem nem is gondolkozott, egyből nyomta be a betet -
ntex #23628 Még ha nem potot hív sztem megadtam volna, ez meg sztem így sima fold -
#23627 am szerintem is valami QJ lappal callolhatott onnan... -
#23626 rilézólin :D -
ntex #23625 Sztem simán Q-ja volt... nem tudom... Így éreztem :D -
ba32107 #23624 Turnön még benyomhattál volna fél potot, ha emel, akkor easy fold. Így kicsit necces.... bármilyen valamirevaló játékos nyit a turnön egy ilyen boardon, ha látja hogy megijedsz. -
ntex #23623 Sztem egyértelmű fold, ki szerint nem az ? :D
-
ntex #23622 Megjöttek a rakéták XD
-
ntex #23621 Köszi :) Legalább nem valami szar lap ellen buktam ez vígasztal :D
sz4bolcs : AJ-re tippeltem, KJ esetleg QJ-re... De JJ eszembe sem jutott :D De legközelebb is ugyanígy fogok tenni meg minden QQ+ párral :D -
ntex: hiába kezdesz gyanakodni, itt akkor is bekerült volna minden, max nem te teszed allinre, csak callolsz. -
ba32107 #23619 Teljesen jó volt ez, legközelebb is így csináld. KJ-vel ugyanúgy berakja az összes pénzét. -
ntex #23618 Az a baj ilyen kis emelésekből nem tudom kiolvasni hogy milye lehet :D És mivel agresszív voltam csak tolta a pénzt befelé. Mondjuk így újragondolva turnon már gyanakodnom kellett volna hogy két utcán át callozik és kár volt betolni... :( -
#23617 Nem. :D -
ntex #23616 Harmadszor is QQ, ezúttal szoptam vele... :D
-
#23615 Jó neked,h így jönnek a lapok. Nekem utóbbi 1 hétben semmi,alig talál el a flop :\ -
ntex #23614 És még egy XD
-
ntex #23613 Kezdem szeretni BSS-t :)
-
xxxpaulxxx #23612 Vagy halász mi?:D -
Pillecukor #23611 Sheriff-ként dolgozik.
-
#23610 Helyzettől függ , ennél mindenféleképp,de emeléstől függ, nálam legalábbis,de ez még bevállalható volt,főleg hogy a turn után ingyen tudtad megnézni a rivert. Ezt ő játszotta meg nagyon rosszul. -
ntex #23609 Arra vagyok kiváncsi am hogy OESD-t érdemes minden alkalommal megjátszani ? Mármint ha ilyesmi lapokkal játékba kerülök és flopra OESD-m lesz ? -
#23608 Hoopsz,én felcseréltem a 2 játékost :DDD Azthittem te v. QK :D Így viszont sztem jól volt megjátszva,vagy számomra legalábbis:)
-
ntex #23607 Flopon csak call volt :P -
#23606 Ha már flopnál emeltél,akkor turnnél is meghívtam volna a potot. :) -
ntex #23605 Elemzést kérek :D
-
xxxpaulxxx #23604 Hát jah:/
De valahogy éreztem, hogy az a Bolgár fogja nyerni... valahogy lerí róla, hogy "vérprofi":D
A macskás fazon viszont hatalmas... annyira aranyosan tud mákolni:D
Kíváncsi leszek Gussal hogy fognak játszani:) -
#23603 jaja én néztem...Török jól elbaszta. -
xxxpaulxxx #23602 Ihaj!:/
Amúgy te dolgozol egyáltalán valamit, hogy hajnalban nyomod a tourneykat?:D:D
BTW: Nézte valaki tegnap a Face the pro döntőt?:) -
#23601 Most múlik pontosan :((
-
#23600 A10-től, KQ-tól, a húzótól féltem, és főként attól, hogy nem tudok dobatni turnön sem, ha van Ásza+húzólapja, mert nem kapcsol, hogy két párra emelek.
Szerintetek ezek alapján jó fold? -
#23599 egy hibás, de szerencsés fold
-
#23598 R1A1 szint.. am tudja vki, mi van Medieval-lal?
-
#23597 Minden éjjel 10 000 dollárról álmodok itt a gép előtt.
Vajon melyik reggel lesz ebből az álomból valóság? -
xxxpaulxxx #23596 :D:D
Grat!:D
Nekem a 10 dollár ingadozás már megszokott... csak az a baj, hogy mostanság inkább úgy van, hogy -10... aztán sikerül visszahoznom 0ra-_-
Nah ma eltöltöttem első pókermentes napomat a 3ból... és nem hiányzott
(afasztnem... remegtem, hogy E-kártyáért nyúlhassak:P) -
#23595 ..drilldrilldrilldrilldrill... xDDD
-
#23594 Tök szép a graphod.. bárcsak az enyém ilyen szép egyenletes lenne.. -
ntex #23593 Grat ehhez is :) Én nem tudom felhozni magam 65$ fölé megint egyszerűen :D -
ntex #23592 LooooL azt a hétszentségit :D:D:D Grat for the luck :D -
#23591 Jaja, Take 2-ra én is neveztem most, meg haveromat is én stake-elem, aztán jut a nyereményéből ide is valamennyi ^^
BTW letoltam ma pókerkarrierem eddigi legdurvább session-ét :D
Az elején beültem halál nyugodtan, mondom fasza gyerek vagyok ma is pluszosan zárom majd a napot, erre MINDENEMET, de szó szerint mindenemet lemákolták. Top páromat fölépárral, Fölépárom két párral, két párom drillel, drillemet sorral, stb. Komolyan, ha royal flush-t szedtem volna össze azt is lemákolták volna. :D
A mélypont $5 deficiten volt, ekkor már baromira tilten lehettem úgyhogy a lemákolásokhoz hozzájött valószínűleg egy-két hülyén megjátszott lap is, de mondom ember, így már csak nem hagyom abba... 200 hand alatt $5 mínusz, aminek a nagy része mák? Bekaphatja a mezőny, legalább lefaragok belőle kicsit. Kiültem, rágyújtottam, megnyugodtam, megembereltem magam, és az $5 mínuszt felhoztam $5,8 pluszra. Ice cold, baby.
Azért $10 ingadozás 500 hand alatt szerintem még NL-ben is durva (NL2-n, NL4-en) nemhogy FL10-en.
Lényeg a lényeg, most van egy gödör a grafomon, de annyi baj legyen, szép session volt. De azért az elején az agyfasz utolért. :D
-