Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
A célom az volt az emeléssel, hogy kiejtsem a bizonytalanokat, ketten ki is estek, persze amit mondasz attól még jogos, lehet elég lett volna egy call is.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ne aggódj, én január eleje óta több mint 200 dollárt buktam. Majd visszanyered 😊

Erre csak azt tudom mondani hogy nagyon kevés pénzzel ülsz bent, így nincs értelme játszani. Legyen elõtted mindig a lehetõ legtöbb. Ilyen kevés pénzzel ez preflop all-in szerintem.

Nem volt rossz az az emelés, csak rossz idõben csináltad. Túl sok játékos volt a potban, korai pozícióból nyitottak, megadtak, majd emeltek is, sejthetted volna hogy nem fogják eldobni az emelésre. Félkész lappal (flöss és sorhúzó) max 2 játék ellen érdemes emelni, ilyenkor a fõ cél, hogy dobjanak. Ha mégsem dobnak, akkor még lejöhet a lapod. Ezt hívják félblöffnek.

Itt semmi értelme nem volt, mert feleslegesen növelted a potot, amikor biztosan megadták és nem volt kész kezed. Elég lett volna egy call is.

Jó kis replayek😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tikal
A hülyegyerek már minden körben all-in ment, szerintem tilten volt, mert elõtte már sokat vesztett, na gondoltam akkor ezt most megnézzük, milye van 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem értem én miért nem tudok ennyire bátor lenni, igaz flush / sor esélyes volt a kezed de én biztos nem raiseltem volna mert gyáván játszok ilyen lapokkal :S... De amúgy grat 😄
Mighty
Nem attól féltem, hanem hogy ha lejön a flush, és neki gyengébb keze van, akkor az én checkem után nem hív. De mivel fullja volt, nem volt tényleg mitõl félnem, tolta bele a zsét a potba 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tikal
Elég vagány volt a két kilencessel, én biztos nem mentem volna veled tovább, pláne hogy flopra leesett a két Jack... szép volt egyébként, nekem még nem sikerült végig vinnem pokert.

Flop után már nem volt mitõl félned, csak J-nél nagyobb pókerrel de nem volt valószínû mivel J volt a legnagyobb lap az asztalon, vagy straight - royal flushel tudott volna megverni amire kisebb az esély talán mint a pókerre... Jól csináltad amúgy, így legalább kisajtoltad az összes zsetonját, ha az elején nagyot emelsz valszeg dobott volna
Tikal
Szerintetek sokat kockáztattam vagy jól játszottam meg? ...

Mighty
A flop utáni emelésnél sokat gondolkoztam, a második kõrnél szinte azonnal emeltem, hogy flushhúzóra tegyen engem, reménykedtem benne, hogy nem jön egy harmadik kõr 😊 River után meg azonnali check.

Mighty
Életem elsõ pokere, amit kifizettek. Úgy érzem nagyon jól játszottam meg 😊
Persze kellett hozzá hogy a másiknál is legyen valami értelmes kéz.

Na asszem most tartok egy pihenõt, 4$-os bukóban vagyok eddig a mai nap, a Rush póker elõtt majdnem 54$ volt a számlámon most 46...
Ultraszopás :\ Megint nagy hülyeséget csináltam... Riveren elég lett volna a call :S

Tikal
na neee, 88-al betolta, mikor K meg Q már lent van?? én ilyenkor már dobom a francba az ilyen kis párt, de all-int semmiképp 😊

Tikal
szerintem az all-in sok volt, lehet check kellett volna...

Mighty

vagy az volt a baj hogy checkeltem flopon, vagy hogy allin mentem turnon ?
Tikal
a legalsó link kell (vbulletin)

majdnem jól ágyaztam be... 😄

sz4bolcs
ott a topic leírásában. 😊

Amúgy moneybookersrõl ha utalok ki otp-s bankszámlára pénzt, mindenképp 500 Ft-ot leadózom a banknak??

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Sztetek itt mit rontottam el ?

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=2959280
Tikal
nem nehéz, de ott a leírás a cím alatt 😊

all-in J5-tel? 😄

Amúgy ilyen hand replay-t hogy lehet készíteni ? Nem értek hozzá 😄 Regelni kell hozzá az oldalon ? vagy mit kell kimásolni ?
K5-el megadni egy all-int ... Hihetetlen hogy mik vannak 😄
sz4bolcs

sz4bolcs
ilyet is ritkán láttok:

Tikal
😊

sz4bolcs
jaj, de utálom ezt... még kapálóztam egyet turnön, aztán gyors fold.

Tikal
ahogy én tapasztalom, ezen a szinten sok a blöffölõ, illetve a gyenge játékos, azt hiszik K5 mindent visz 😊

sz4bolcs
Egyszerû a képlet: Amikor bedobod, olyankor nincs nála semmi, mikor meg megadod, akkor mindig ott a kezében a nuts 😄

Ennyit blöffölnének az emberek ? o.o Nézem ezeket a hand replayeket és azt látom hogy szar lapokkal meg nem top handel nyitogatnak az emberek... Én legtöbbször beijedek egy nagyobb nyitástól pedig van mikor érzem hogy semmi nincs az ellenfelemnél de mégsem merem megadni 😄
Tikal

sz4bolcs
áá.. nem élek ilyenekkel. De ha a mai játékom hoz 10 dollárt, akkor bontok egy pezsgõt. 😄

Tikal
a varázscigi? 😊

Tikal

sz4bolcs
<#hawaii> A varázsgömb nagyon adja. 😄

Tikal
hát beleszaladt 😊

sz4bolcs
omg, ez de nagyoncsúnya volt. 😄

Tikal
floppon még csak arra gondoltam bejött valami A izével, nem féltem tõle, megadta az emelésem, na mondom, aztán törnön már izgultam hogy KJ, AJ vagy valami végül a hatodik érzékre hallgattam, mondom csak nem huzott be 😄

Ha drillje lett volna szerintem már turnon nem csekkel hanem visszatámad. Bár vannak slow playes játékosok...
sz4bolcs
a drilljétõl nem féltél, csak attól, hogy lejött neki a poker? 😄

Tikal
Kicsit megijedtem hogy lejött neki a póker 😊 Lehet emelnem se kellett volna a végén?

Tikal
Újabb setvadászat, jól termelt 😊

Tikal
biztos hogy nem, de ennyi még belefért 😊

Az szép... és ha a TQQ után hívnak megadtad volna ? 😄
Tikal
Elõször azt hittem drága lesz nekem ez a setvadászat( by ba32107 ) nyolcas párral, de aztán kifizette magát 😊

sz4bolcs
gyorsan bepótoltad. 😄😄😄

Tikal
Tessék, 33 😊