30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
xxxpaulxxx #23669 Szóval függő vagyok:D -
#23668 Your life burns faster
Obey your Master! -
xxxpaulxxx #23667 Váááá! Még mindig fel van függesztve a PP accom... pedig már tényleg elvonási tüneteim vannak, főleg, hogy az elmúlt pár napban megnéztem vagy 6-7 videót Axlestől:D:D
No mind1... addig is megyek matekot tanulni, aztán majd este nyomok egy jó kis sessiont, aminek remélem az első leosztásában kapok AA-t, amit lemákolnak 27el:D:D Fő az optimizmus:P -
xxxpaulxxx #23666 Slowplayelte a semmit.. van ez ígyXD Lényeg, hogy nem hitted el és jól döntöttél:)
Sok ilyennel fogsz találkozni a BSSben, főleg SH-n:D
#23661: Hülye vagyXDXD -
ba32107 #23665 :D:D -
#23664 "Most aggresszív leszek...
fogd föl aggressziónak, hogy belimpeltem" -
ntex #23663 Ez most mi a szar komolyan ? :D Calling station tudom... El nem tudtam képzelni mi van nála... a Rivert el is csekkeltem inkább de végül rátoltam. Azt hittem valami 9 5 4 -ből drill-je van... Beszarás :D:D:D
-
ntex #23662 XD Egs... :D -
#23661 Na nyomok egy shitengot verseny előtt. :)
Elvégre a szarás kihozza az emberből a legjobbat... -
xxxpaulxxx #23660 Nah fasza... 47 új üzenet... féltem, hogy ennek nagyja replay lesz és most el kell kezdenem nézegetni őket... ez így is van, de a pokerhandreplays megint megdöglött, ezért megmentett engem!!:D:D
ntex: Örülök, hogy végre rájöttél mit kell játszani!;) -
#23659 Csacsi: Az ilyen 3000+ nevezős MTT-ken hány százalékban tud döntő asztalra kerülni egy MTT regular? -
ntex #23658 Én mit mákoltam te jó ég XD
-
#23657 Micsoda dráma xDD Hullámvasút powa
-
ntex #23656 Ez jó :D Bemákoltad az a lényeg :P -
ntex #23655 Úgy értem vaklopást leszámítva vagy blöff nyitást flopon XD -
ntex #23654 Ez van :( Tényleg szar vagyok matekból XD De am annyit szoktam kb matekozni hogy megnézem a pot méretét az első akcióm előtt hogy mekkora és mennyit kell megadnom. Ha a potban már legalább 3x-osa van annak amit meg kell adni flopnál akkor megjátszom a húzokat. Kis szar potokért nem játszok semmivel :) -
ntex #23653 Én betoltam volna :P XD -
ntex #23652 Mondjuk tök8 mit hív mert flop után nem dobtam volna a top páromat, max ha allint nyom de lehet még akkor sem :D Lehet nem is volt badly played -
ntex #23651 Íme egy rosszul megjátszott AA villaintől :D
-
#23650 Így kell kedvező pot odds-t csinálni egy húzólapnak. Tudom, borzalmas volt, de legalább az enyém
-
#23649 Nem fogod tudni megszámolni azt a sok pénzt, amit nyersz... ez így gáz. :D -
ba32107 #23648 9-szer :D -
ba32107 #23647 Vélemény?
-
#23646 EGyszerse -
ba32107 #23645 Tippeljetek hányszor kaptam AA-t egy ~350 handes session alatt :D -
#23644 Matek nélkül nincs nyeremény.
Mivel eléggé nagy részét képezi a pókernek a számolás....sőt teljes mértékben le lehet vezetni matematikai alapokra....így nem leszel soha nyerő játékos. -
#23643 Néha azért érzem a zsenialitást magamban xDD
-
#23642 Na, elhatároztam, ma megnyerek vmi nagy versenyt (vagy megint itt fogok vinnyogni hajnali 5kor:))). -
ntex #23641 Oké :D Am köszi a helpet meg azt hogy nem ugattok le ha néha hülyeségeket írkálok XD -
#23640 implied odds-t meg úgy, hogy "ha gyökér az ellenfél, akkor mehet a 3/4 pot call is" xDD -
#23639 Ja, én is így egyszerűsítem. :D -
ba32107 #23638 Nem kell túlbonyolítani. Elég annyit tudni, hogy flösshúzóra 2:1 az esély hogy lejön (flopon). Tehát ha fél potot hív, akkor mehet a call. Ennyi :D -
ntex #23637 Odds táblázat Ez ki van nyomtatva de azon kívül hogy látom hogy mennyi esélyem van hogy bejöjjön a lapom nem tudom mit lehet még belőle számolni :D -
ntex #23636 Pedig tudom, emlegették már hogy ez a lelke az egésznek de na :D -
ntex #23635 Azért mondtam mert mondom ez a két dolog az ami pont nem világos nekem :D Nem is tudok olyan gyorsan számolgatni meg nem is teljesen érthető ez a két fogalom a számomra -
#23634 lol Ezt hogy érted? -
ntex #23633 Am bevallom őszintén a pókerben pont ez a két dolog az ami nem teljesen világos számomra, gyenge vagyok matekból... XD -
ntex #23632 Ha ezeket figyelembe venném sztem már nem lenne bankrollom :D -
#23631 Ajánlom figyelmedbe az alábbi fogalmakat.
Pot odds
Implied odds
És akkor tudni fogod, hogy mikor add meg...és mikor ne. -
#23630 Hát akkor jó hülye volt. Dáma ellen nem sok esélyed volt győzni..