Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Fõleg rossz volt így korai pozícióból. UTG-bõl kézbepárokkal vagy emelsz, vagy dobsz. Én általában olyan 88-99-tõl szoktam emelni, attól lefelé dobok, kedvfüggõ.
Flopon nyitottál, ez mondjuk hogy jó, megnézted mi van a többieknél. De a nyitás kevés volt. Általában 2/3 - 3/4 potot nyiss. Turnön és riveren felesleges volt nyitni, az emelést megadni meg egyenesen rossz volt. Most csak szerencséd volt, mert õ is borzalmasan játszotta, de legközelebb ne így csináld. Turnön csekk, riveren fold/call.
Általános szabály: marginális kéz - kis pot, erõs kéz - nagy pot. Nehéz megtanulni agresszíven játszani, de ez az egyetlen játékforma, ami hatásos.
Kapcsold be az auto top-up-ot. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy mihelyt vesztesz akármennyi pénzt, automatikusan visszatölti a maximális beülõre. Így kell játszani, mert sok handeddel az a gond, hogy nem lehet optimálisan megjátszani, mert nincs nálad elég pénz. Így akár ha egy vakot is postolsz, rögtön újratöltõdsz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Végig callol és a végén be akar ilyeszteni egy emeléssel, mondom ha már ennyit beraktam csak megnézem mi van nála.
Ma másodszor kapok ki póker ellen. A következõ körben AQ-val visszaszedtem tõle. 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
de ez akkor sem volt szép a kacsáktól=(
😄
Szóval szerintem dobni kellett volna preflop, és megúszod, hogy ennyi pénzt veszíts..azaz zsetont.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Heads Up-ot, meg most siderollt, PS-en építek....mert ott jobb versenyek vannak.
És végre úgy éreztem, hogy nem vagyok fásult, a játékomon is meglátszott, úgy játszottam, mint régen, amikor 1 hónap alatt $450-ig fölvittem a rollom.
Nálam semmi más nem hiányzik, hogy nyerõ játékos legyek, csak a motiváció. ://
Van 1 ingatlanunk amit mindig kiadtunk az IBUSZ-on keresztül, és õk elfelejtettek befizetni valami adót amit rajtunk vertek el.
Egyébként egyik ismerõsöm az APEH-nál dolgozik elég fain pozícióban (de nem tudott segíteni az elõbbi dologban), azt mondta hogy ennyi pókeres bevétel (1xxx $) után nem kell adót fizetnem.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Csacsi: te hogy oldod meg?
az én részemrõl 2 hír:
megnyertem a minichallenget 😄 haversrác nullázott 😊 fincsi sör, yummy
a fontosabbik:
Beszélgettem egy pókeres ismerõsömmel/barátommal rólam. Átnéztük a 2010es évet játék és nyereség tekintetében. Örültem a számoknak amik kijöttek, de mégis csalódott voltam picit. Tudom hogy lehetnék nyereségesebb is.
László uram véleménye szerint ha kellõ energiát fektetek a dologba, ~fél év alatt elérhetem azt a profitot amit jelenleg képes vagyok a tornákkal illetve sng-kkel. Tehát lehetséges hogy idõvel sokkal nagyobb profitot tudok termelni majd, mint MTT/SNG-n tudok.
Ott van még a másik megoldás, hogy nagyobb nevezésû versenyek következzenek, de ahhoz BR kell ami jelenleg nem sok van (valaki írta hogy más hibája miatt nem szívathat minket az APEH...megtették 😊 voltunk ügyvédnél is és nem tudtunk mást tenni csak kifizetni a büntetést).
CG-n kisebb a szórás, jobban kijön a tudás így most kényszerbõl és kíváncsiságból is adódóan: Ring game asztalok vigyázzatok jövök 😊
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Szegény rs03rs03-t viszont én is sajnálom... szegénnyek milyen élete lesz ezután?😄😄
Csacsi neked meg köszi ezt a sok infót és motiválást!😊
Mondjuk volt egy bolgár csávó, az kikapott a legerõsebb fullal egy 6-os póker ellen.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.