Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Tuddooom, ez Murphy, de olyan bosszantóóó 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jaa 😊 Akkor félreértettem. Viszont amikor elõször kapsz lapot akkor nagyvak vagy, ergo nincs pozíciód... szóval csak a jó lapokat játszd meg. Azt meg már asszem mondtam korábban, hogy felesleges azon filózni, hogy "ha megadom akkor nyertem volna", mert ha megadod egész más flop jött volna le 😊

Tikal
Igen, mostanában már így csinálom, de ettõl függetlenül áll amit mondtam, mert ugy értettem, mikor elõször kapok lapokat azok mindig bejönnek, nem pedig ugy hogy azonnal beszállok mikor asztalhoz ülök 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ha beülsz egy asztalhoz, mindig várd meg a nagyvakot. Feleslegesen fizetsz több pénzt egy kör alatt, és amíg nem kapsz lapot, nézheted (=elemezheted) a többiek játékát.

Tikal
Igen. Most már biztos vagyok benne. Ha leülök egy asztalhoz az elsõ partiba mindig be kell szállnom. Eddig ugyanis mindig kimaradtam, és csak pislogtam mikor lejött egy drill, fulll house most épp flush. És már napok óta ez megy 😄

Ez a #22087-re.

Ezt nagyon rosszul játszottad. Ezeket a preflop limpeket felejtsd el, mert nem nyerõ stratégia (limp: amikor csak megadod a nagyvakot). Az a lényeg, hogy ELSÕKÉNT soha ne limpelj, mert gyengeséget mutatsz. Ha te lépsz be elsõként a potba, és elég jó lapod van hogy megjátszd, akár emelhetsz is. Ha nem akarsz, akkor dobj.

Fõleg rossz volt így korai pozícióból. UTG-bõl kézbepárokkal vagy emelsz, vagy dobsz. Én általában olyan 88-99-tõl szoktam emelni, attól lefelé dobok, kedvfüggõ.

Flopon nyitottál, ez mondjuk hogy jó, megnézted mi van a többieknél. De a nyitás kevés volt. Általában 2/3 - 3/4 potot nyiss. Turnön és riveren felesleges volt nyitni, az emelést megadni meg egyenesen rossz volt. Most csak szerencséd volt, mert õ is borzalmasan játszotta, de legközelebb ne így csináld. Turnön csekk, riveren fold/call.

Általános szabály: marginális kéz - kis pot, erõs kéz - nagy pot. Nehéz megtanulni agresszíven játszani, de ez az egyetlen játékforma, ami hatásos.

Hát végülis annyira nem volt az rossz call. Az volt itt a baj hogy nagyon kevés pénz van nálad. Flopon párral én is megadok még 4-5 BB-s all-int, egyértelmû hogy nem fogom eldobni (persze preflop szarul játszottam, én most csak a callról beszélek).

Kapcsold be az auto top-up-ot. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy mihelyt vesztesz akármennyi pénzt, automatikusan visszatölti a maximális beülõre. Így kell játszani, mert sok handeddel az a gond, hogy nem lehet optimálisan megjátszani, mert nincs nálad elég pénz. Így akár ha egy vakot is postolsz, rögtön újratöltõdsz.

Carloska
<#taps><#banplz>

sz4bolcs
tornajátékos sors. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Mutatok én is ilyet.. csak ez 3 óra játék után döntõ asztalon. 😄

sz4bolcs
Két varázsgömbpoweres hand..

Carloska
<#worship>

Jah és 50.87$-al zártam 😊 Asszem itt abba is hagyom mára 😄 43$-ról felhúztam magam 😊 Asszem mondhatom hogy GG nekem 😄
Tikal
szép 😊

OIIIII... Eddigi pályafutásom legnagyobb CG potját vittem 😄 WÁÁÁ de kellett ez már nekem...

Tikal
megint riveren szopattak meg, drillem volt, neki kézben A2, és riverre leesett neki a 4es ami kellett a köcsög sorához áááááá 😊

Dejó... megszûntek starson a 20BB-s asztalok-_-

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sry a dupláért :S
Váááá hogy lehet ilyen mocskos mákja valakinek ? És még hívott is flopon mintha tudta volna hogy le fog esni a drill neki...

Carloska
allin mész is megadja

Tikal
Szerencsém volt hogy elvarázsolta az ász drillje 😊

Carloska
szerencsétlen volt másik nagyon ász drillel

Tikal
áá, pokerem volt ásszal, de nem adták meg, miért miért? 😄

Amúgy ma eddig egész jól állok, 43$-ról visszatornáztam magam 48-ra 😊 Lehet abba kéne hagynom mára mielõtt még elszállok a lóval és visszabukok mindent 😄
Már azt hittem nem lesz aki fizessen a sorodért... 😄
Tikal

Tikal
ilyen rakeback oldalon vagytok regisztrálva? ha már van valahol számlám azt is hozzá tudom adni vagy csaak ha ujként regisztrálok?

Tikal
Ez a két parti most nagyon jót tett az idegeimnek, mindkettõt flush-el nyertem egymás után 😊

Carloska
annyira beszoptam 😄 😄 😄

Gyerek hülyének akart nézni...

Végig callol és a végén be akar ilyeszteni egy emeléssel, mondom ha már ennyit beraktam csak megnézem mi van nála.

Tikal
mikor lesz vége a vesztõ szériámnak? direktr kihagytam három három napot.. de ma is olyan partikat bukok hogy nem hiszem el... riveren mindig leesik egy számomra végzetes lap, kb 10% esély van rá, de leesik, ma már hamrmadszorra 😄

zeli
Ez Mörfi volt. 😄D

Ma másodszor kapok ki póker ellen. A következõ körben AQ-val visszaszedtem tõle. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Köszi az elemzést és igen... jogos😄
de ez akkor sem volt szép a kacsáktól=(
😄

Csacsi
QJ nálam onnan dobás. Ha jön egy Q, vagy egy J floppon, akkor sem vagyok biztonságban.

Szóval szerintem dobni kellett volna preflop, és megúszod, hogy ennyi pénzt veszíts..azaz zsetont.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Shorthanded cashgame.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

És Bwinen mit? Jó terem az? Mert sok helyrõl hallottam már szídni.

Jajj de szeretem az ilyeneket😄

Csacsi
Bwin.

Heads Up-ot, meg most siderollt, PS-en építek....mert ott jobb versenyek vannak.

Amúgy hol játszol?😊

sz4bolcs
epic newbie 😄

sz4bolcs
Én tegnap $45 pluszban zártam. 😊 Ez nagy szó $100 alatti bankrollal.
És végre úgy éreztem, hogy nem vagyok fásult, a játékomon is meglátszott, úgy játszottam, mint régen, amikor 1 hónap alatt $450-ig fölvittem a rollom.
Nálam semmi más nem hiányzik, hogy nyerõ játékos legyek, csak a motiváció. ://

Én úgy tudom hogy bizony kell adózni a pókerbõl befolyó pénz után. Persze ez senkit nem érdekel, és vannak különbözõ trükkök erre, de én ezt hallottam.

nem a pókeres dologról van szó
Van 1 ingatlanunk amit mindig kiadtunk az IBUSZ-on keresztül, és õk elfelejtettek befizetni valami adót amit rajtunk vertek el.

Egyébként egyik ismerõsöm az APEH-nál dolgozik elég fain pozícióban (de nem tudott segíteni az elõbbi dologban), azt mondta hogy ennyi pókeres bevétel (1xxx $) után nem kell adót fizetnem.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

sz4bolcs
Az apehes cucc érdekelne, ha esetleg több infót tudnál mondani. Végülis hogy kell ezután adózni, meg ilyesmi?
Csacsi: te hogy oldod meg?

fuh rengeteg üzenet 😊 tetszik hogy pörög a topic
az én részemrõl 2 hír:

megnyertem a minichallenget 😄 haversrác nullázott 😊 fincsi sör, yummy

a fontosabbik:

Beszélgettem egy pókeres ismerõsömmel/barátommal rólam. Átnéztük a 2010es évet játék és nyereség tekintetében. Örültem a számoknak amik kijöttek, de mégis csalódott voltam picit. Tudom hogy lehetnék nyereségesebb is.

László uram véleménye szerint ha kellõ energiát fektetek a dologba, ~fél év alatt elérhetem azt a profitot amit jelenleg képes vagyok a tornákkal illetve sng-kkel. Tehát lehetséges hogy idõvel sokkal nagyobb profitot tudok termelni majd, mint MTT/SNG-n tudok.

Ott van még a másik megoldás, hogy nagyobb nevezésû versenyek következzenek, de ahhoz BR kell ami jelenleg nem sok van (valaki írta hogy más hibája miatt nem szívathat minket az APEH...megtették 😊 voltunk ügyvédnél is és nem tudtunk mást tenni csak kifizetni a büntetést).

CG-n kisebb a szórás, jobban kijön a tudás így most kényszerbõl és kíváncsiságból is adódóan: Ring game asztalok vigyázzatok jövök 😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

:/ Kár érte... szerettem... bár mostanában én is fiftyzek😊
Szegény rs03rs03-t viszont én is sajnálom... szegénnyek milyen élete lesz ezután?😄😄

Csacsi neked meg köszi ezt a sok infót és motiválást!😊

Csacsi
Floppon hívtam volna. De a végeredményen nem változtat. Sokszor mögéd fog checkelni flushdrawal, gyenge dámával 54-el, és akkor turnon már bajban lehetsz. Viszont ha hívsz...akkor nem hagysz benne értéket...amit megnyerhetnél.

zeli
Ma nekem is volt egy cooler:

Mondjuk volt egy bolgár csávó, az kikapott a legerõsebb fullal egy 6-os póker ellen.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Csacsi
A könyv csak egy útmutató....ami abban van...nah azokat kell megcsinálni...de ha már elkezdted..az már egy jó jel 😊