Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Vkinek van ötlete, hogy poker tracker 3-at hogy lehet úgy uninstalálni, hogy utána újrakezdõdjön a 60 napos triál idõszak?? Valaki írta, hogy õ úgy szokta, érdekelne...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Jaja! Álom család😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

zeli
Ez a plusev képregény hatalmas. 😄D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Az EV az estimated value. Tehát ha mondjuk egy bizonyos szituban egy bizonyos dolgot csinálsz, akkor annak a hosszútávon történõ megismétlésének van egy becsült értéke. Pl. ha preflop végtelenszer allin mész AK-val QQ ellen, akkor kb 50-50% esélyesek vagytok, az EV-d (tehát a becsült nyereséged ebbõl az allinbõl) se nem +, se nem -.

A TAG is feszes, de õ agresszív (tight-agressive). Ne kérdezd hogy a NIT minek a rövidítése 😄

Tikal
Igen, már várom, mikor le tudom forditani egyedül is ezeket 😊

Az EV az a nyereségesség? 😊

A TAG játékos is feszes, nem?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ha elég ilyen témájú dolgot olvasol, akkor már könnyû lesz 😊 Lefordítom 😄

NL30 Short Handed – JT suited (J10 egyszínû)
Ellenfél jellemzése: 27/10 (preflop 27%-át játssza meg a lapjainak (VPIP), és ebbõl a 27%-ból 10%-al emel (PFR). ezek poker tracker statisztikák.), cbet: 50 (50%-ban hív folytatólagosan a flopon, akár eltalálta a flop, akár nem), NIT (olyan játékos, aki szeret passzívan, feszesen játszani, nem megy bele marginális szitukba),

Ez az ellenfél olyan, aki csak akkor cbet-el, ha eltalálja a flop. Ha nem vagyunk feltûnõen pofátlanok, és várhatóan HU (heads up, két játékos) leszünk a flop-on, any two-val (bármilyen két lappal) +EV (várhatóan nyereséges hosszú távon (+estimated value)) lesz a call IP (in position, pozícióban). Ha flop-on nem kell neki, akkor általában mi visszük. Ha azonban cbet-el, nem erõsködünk, nem lehet – és nem is kell – minden kasszát megnyerni.

Tikal
Letöltötem azt a kis könyvet amit ajánlottatok... hát jó meg minden, meg oké hogy az elején irja hogy a szótárban mindent megtalálok, de azért nem.. ha kezdõknek irta, akkor azért nem ártott volna néha egy egy rövidités mellé leirni mirõl is van szó, meg mit jelent egy egy mondat..

nekem ez most kínai, biztos megfejtem majd, de kezdõknek nem tudom miért íg kell 😊
NL30SH – JTs
Ellenfél jellemzése: 27/10, cbet: 50, NIT,
Ez az ellenfél olyan, aki csak akkor cbet-el, ha eltalálja a flop. Ha nem vagyunk feltûnõen pofátlanok, és várhatóan HU leszünk a flop-on, any two-val +EV lesz a call IP. Ha flop-on nem kell neki, akkor általában mi visszük. Ha azonban cbet-el, nem erõsködünk, nem lehet – és nem is kell – minden kasszát megnyerni.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
AA button

Ja, én úgy tudom ez az egyetlen szitu amikor dobható az AA preflop.

sz4bolcs
így utólag megnézve óriási butaság volt nem foldolni 😞

sz4bolcs
lol, most látom, hogy ha foldolok, akkor is én nyerek. A nartsemaj gyerek ki volt ülve. xDDD Mennyivel fajinebb lett volna, hogy egy foldolt AA-t linkelek be ide... 😞(( na mind1.

sz4bolcs
sunday 250 000 20 résztvevõs sng, elsõ 6 kap belépõt:

bubbleként UTG AA.... soha, soha, soha... elõbb ölöm meg az elsõszülött kislányom.. 😄😄😄

Törölt felhasználó
Szép!
sz4bolcs

Jaja... ez a képregény igazi kincs egy BadBeat után... jókat lehet rajta derülni😄

Tikal
Az elmult két nap rossz szériája után sikerült visszaküzdenem magam, huh 😊

Törölt felhasználó
Jóféle:

Szarféle:
zeli
5 percen belül két pókerem volt. 😊
Egyik AA-ra, másik JJ-ra.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

eljátszotta a flush 😊 nem jött össze neki

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Tikal
Engem, mint kezdõ játékost, ez rohadtul bosszant, mert csak összezavarnak, aztán még a jó lapjaimmal se merek bemenni, késõbb meg csodálkozom hogy elfogyott a pénzem, mert már mindet elvitte a vak, és nem is játszottam igazából 😄

Rash87
Mondjuk ha unalom van,s nincs komolyabban kedvem pokerezni,én is szoktam freeroll-t tolni,csak nincs értelme olyanokon meglepõdni, hogy ott mért adják meg a 23-ra is az all int,aztán meg nyernek is vele 😊

Glory, Glory Man. United!

Tikal
?

Tikal
Azért csak elpazarolok rá egy kicsit 😉

Most kárpótoltak az elõzõ AA-s bukómért😊

sz4bolcs
errõl a képrõl jut eszembe:

Sz4bolcs üzenete (17:03):
jaj de szép backdoor flöshúzóm van

Rash87
Ilyen a freeroll,kár rá az idõt pazarolni 😊

Glory, Glory Man. United!

Tikal
Hát igen, nem semmi lapokkal bemennek, és még be is jön nekik... áá

Ezért utálom a freerollokat... Full Tilt - $150 freeroll elsõ leosztás...

Hát ja, nehéz optimálisan játszani. Ne hidd ám hogy más mindig jól játszik, én is elcsábulok néha 😄 Csak ugye külsõ szemlélõként objektíven tudja az ember nézni.

Tikal
Nem szoktam, tizbõl egyszer elcsábulok, limpelek egy flopot, ha nem jó akkor dobom el, de most épp bejött a flop 😊 Általában magas lap plusz egy tizes alá nem megyek, még akkor sem ha egyszinû, de most beszálltam, mert jól álltam, egy limpet megért 😊 Bár tudom, fenntrõl nagyobbat lehet esni, és még itt is tartani kell a szabályokat, különben hamar visszazuhanunk 😊

Ne játssz ilyen hulladék lapokkal! 😄

sz4bolcs
könnyû pénz:

sz4bolcs
milyen jó nicket találtam ps-en:

donkfishmonk

😄😄😄

sz4bolcs
Ugyanaz, mint a holdem, csak 4 lapot kapsz kézbe, a boardról 3at használhatsz föl, kézbõl pedig kettõt. Nagyon szeretem, mert sokkal izgalmasabb, mint a hold'em, és jobban kifizetik a jó kezeket.
Nagy téten nem merném ezt nyomni, mert nagyobb lehet a profit ingadozás, mint holdemben.

Tikal
Én ezt az omaha-t nem ismerem, de ugy látom royal flush itt is van 😊

sz4bolcs
2 napja történt:

Tikal
De szép flop jött le istenem, AKTs, nálam sajnos QJ de nem abból a szinbõl. nem is mertem játszani, a sorom meg volt, a többiek is csak passzolták a flopot, turn-t is, riveren meg hivtam, bedobták... 😊

egyébként tegnap láttam egy royal flush-t, és szépen meg is tudta játszani a srác, nekem még nem volt a kezemben sajnos 😄

Tikal
oh, igaz, ez el is kerülte a figyelmem.

Néha megnézem a játákosok statjait a pokerhands replayen, mennyire valosak azok a számok? A legutobb megvert srácnak 850handje volt és minusz 400dollár, én meg ugye 0,01es asztalon futottam vele össze 😊

sz4bolcs
Megadták volna. De feszes játékosnak ismertek egy mégfeszesebb asztalon.
Mondjuk ez egy elég speciális eset, nem gyakran csinálok ilyet.

~13 BB-je volt 😊 azzal nem lehet hívogatni. All in vagy fold a helyes játék.
mondjuk pont most voltunk BB-k, ezt még dodbhattuk volna, még az SB-t is és még van pár körünk jobb lapot kapni, de a kövi BB elõtt mindenképp all in kell menni 😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Tikal
Ma nagyon szerencsém van a flush-el 😊

Tikal
Én ilyenekkel nem merek, esetleg egy jó erõs hivás, ami már elgondokoztatja, de minek rizikozni 😊

sz4bolcs
Igen, én is az a fajta õrült vagyok, aki képes bármivel allin menni.. viszont képes vagyok bármit bedobni.

Tikal
AA vs két játékos

Tikal
Te is az a fajta õrült vagy aki all in megy bármivel? 😊

Tegnap freerollon játszottam, ott is mindenki ezt tolta akinek már legalább ötször annyi zsetonja volt mint az átlag.... persze volt aki meg is szopta, mert azt hitte A7 mindent vissz 😊

sz4bolcs
NAMASTE! xD

sz4bolcs
látom, olvasod a könyvet... 😄

<#nyes>

Mindenképp... elég erõs flushöd volt😊

Tikal
Ezt szerintem fordított helyzetben én is benyaltam volna...ti megadtátok volna?