30077
  • MEdievil
    Azta de csúnyán becsapdázott a Színével. Sose gondoltam volna hogy ott az Ász káró

• precision
    nem azzal volt a gond, hanem hogy mást hittem a kezemben mint ami volt :)
    másra "tettem magam", pont úgy mint te :D
  • sz4bolcs
    Mai pokeredzés:

• sz4bolcs
    Nem árt számolni tudni ehhez a szakmához
  • precision
    ez még szerencsésebb eset :) nekem volt már olyan, hogy végig azt hittem sorom van és csodálkoztam, hogy elvitték a potot egy párral :)
  • sz4bolcs
    Áááá, följött a Bubi, és más nem lehet a kezében, emit így játszik, csak a Bubipár :D:D

A2-re "tettem magam"
  • precision
    lol :D misclick?

• precision
    holy shit... :)
    jokerstars ismét alkotott :)
  • sz4bolcs
    Megvan életem játéka xDDD

• sz4bolcs
    Ez milyen verseny volt?
  • sz4bolcs
    így jár, aki limpelés után nem tiszteli a nagyvakot :D

• Christian88
    Kétlem, hogy képes lett volna. Köv handben vége is leett

• MEdievil
    Utána képes volt még játszani? :)
  • sz4bolcs
    Fuckyeah! :D Optimista hozzáállás: flop után már nem tudtál romlani xD
  • Christian88
    Teljesen egyetértek

• precision
    hát ez meg mit akart...

• sz4bolcs
    Itt a bizonyíték arra, hogy mi nem mákolunk, mert mi vagyunk a prok :D

• MEdievil
    Kit érdekel hogy mi van nálam amikor az ellenféllel játszok.. meg az idegeivel :))
  • MEdievil
    Agresszív MrMindenre-emelünk utolsó handje :)

• sz4bolcs
    Na, ma bepótoltam ami tegnap kimaradt:

Ja.. és volt egy Royalom Kőrből :D
  • sz4bolcs
    Emlékeztek a Vadászat a vörös oktoberre trükkös iván jelenetére? :D

• plu604
    csórikám hogy téphette a haját :DDD
  • sz4bolcs
    baaazzzz xDDDDD

• MEdievil
    Ha játszod az agresszort akkor azt se fogja elhinni hogy kártya van a kezedben és all-in megy akár 72o-val is.
    Viszont ha csak megadsz mindent és jössz utána akkor elkezd gondolkodni hogy jé talán ennek van valamije amit nem akar eldobni akkor csak óvatosan elcheckelem. Te meg ott állsz a nutsoddal meg a vakokkal mint hatalmas nyeremény :)
    Szóval jah slowplay olyan kétélű kard amivel leginkább magadat szúrhatod le.
  • sz4bolcs
    Arról nem is beszélve, hogy egy flop overbet visszaemelésre örömmel fog allint mondani, vagy bármivel megadni, amivel beledonkolt.
    A slowplay godly handdel nagyon kétdimenziós gondolkodás, a slowplaynek is megvan a helye, de csak akkor szabad slowplayelni, ha az ellenfélnek segíthet lap, mint pl. #29430-ban.
  • sz4bolcs
    jav.: turnt nem elcheckelni, hanem vigyázni az ellenfélre, mint a hímestojásra, hogy még láthassa a rivert.
  • sz4bolcs
    Hát amúgy az a vicc, hogy ilyen flopon ponthogy nem szabad slowplayelni, mert könnyen jöhet számára ijesztő lap, szal ez szar játék volt. Korrekt játék ilyenkor a visszaemelés lett volna flopon minél nagyobbat, aztán turnt elcheckelni (mert a 9-el végképp elromlott a godly handem) abban a reményben, hogy pározódik a board, vagy jön valami, ami még segít neki.

...de őt így se zavarta.

A logika szerint ilyen erős kézzel azért nem slowplayelünk, hogy nehogy olcsón följöjjön az ellenfél számára ijesztő lap.
  • precision

mennyire jó is mikor nyomathatod a slow playt mert tudod hogy verhetetlen vagy :D
  • sz4bolcs

• MEdievil
    Na most volt egy jó játszmám.
    Maniac ellenfél HU SNG.
    Jól ment szépen nyertem a kisebb potokat aztán amikor elszakadt nála a cérna chatben anyázott majd elkezdett All-inelni an2-ra kb.
    Kisvakból szokás szerint rám tolta, AQs-t meg csak nem dobom el. Nála 87o Floppon meg jött a 88x :) Maradt 300 zsetonom ha itt most elkezdek tiltelni akkor game over. De nem visszahoztam 20 hand alatt egálra.

Ez pedig az utolsó Hand:

Szóval ja tényleg megéri tiltelni és kihagyni amikor jön a justice :)
  • sz4bolcs
    Am kéne valami nagyon standard stratégia sokasztalozáshoz, sokszor tényleg nem vágom, mit csinálok :D
  • sz4bolcs
    most 8-9 asztalon játszom egyszerre, nem tudom fölb*szni az agyam, ha hibázok, mert fogalmam sincs, mikor hibázok :D Egyik módja a tiltelés kiküszöbölésére a több asztalos játék... Nincs idő merengeni a tökéletességen, úgysem lesz minden döntés helyes.
  • sz4bolcs
    Am ezért játszom kevesebb mtt-t. Kicsit idegölő, mikor 5 óra játék megy kárba, mert valaki erősnek érzi magát AQ-val AK ellen, és jön neki..

meg tudnék ilyeneket is linkelgetni, de minek...:

• MEdievil
    És te csinálod jól :) Most minek bepakolni egy csomó handet amikor hú lejött a riverre a 2 outja. Csak az ember kedvét veszi el semmit nem lehet tanulni belőle és még csak nem is derít jobb kedvre.

Én már csak akkor tiltelek ha valamit nagyon elbaltázok. Ha egyértelműen jó döntést hoztam akkor semmi gond irány a következő. Ha rosszat az még sajnos rontja a lelki világomat de majd legközelebb jól csinálom.

Most is HU-t játszottam egy idióta ellen nyertem hármat majd negyediket elbuktam coin-on. Éreztem hogy nem kellene még egy rematch még is hülye fejjel elfogadtam amit jól el is buktam. Így is pluszos lett az összkép de elrontja hogy hülye voltam Mindegy kis szünet és legközelebb nem lesz ilyen baki.
  • Christian88
    Ma szeret a PS :P

következő utáni hand:

• sz4bolcs
    Szted engem nem makkolnak? :D

Azokról nincs replay.
  • precision
    hát, emósnak még nem hívtak :D hol az a penge... :)
  • MEdievil
    Mert ilyen kis emós vagy és csak negatívan állsz hozzá
    Az esetek 67%-át nyerni fogod csak az nem tűnik fel mert "természetes".
  • precision
    Miért van, az ha engem összehoz a sors ilyen idiótákkal mint ez a J6 -os fazon akkor engem mindig lemákolnak? :)
  • sz4bolcs
    most majdnem dobtam egy hátast :D