Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez egy mai 6-os póker, a sajna benne az hogy nem fizették ki rendesen...

Ez meg egy bukó ugyanannál az asztalnál nem sokkal a pókerem után... Hülye voltam hogy flopon nem dobtam, bár elõször flösshúzóra tippeltem.

Tikal
ja, gambling volt, de a játékosok miatt belefért 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Csacsi
Jó nagy szerencséd volt...viszont teljesen rosszul játszottad addíg, amíg nem jött meg a sorod.

Floppon ezt dobni kellett volna...nem volt meg a potoddsod a 4 outodra.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hmmm most megnéztem külsõ szemlélõként mik folynak magas téteken... hátt.... azért az elég komoly, hogy 1 pot= 2 havi átlag fizetés😄😄
Mekkora bankrolljuk lehet te jó ég😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Szép ütközések😄😄

Rash87
Az nem semmi 😊)
Ezt élõben megnéztem volna a reakciókat flopnál,turnnél s rivernél 😄

Glory, Glory Man. United!

Mighty
Anyád.... 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Carloska

Carloska
Mivel jól ment ma a játék és nyertem is kizárom magam 1 hétre vissza se tudjam bukni 😄

Carloska

Carloska

Carloska

Carloska
sorry nem azt raktam be amit akartam 😄

Carloska
máris szeretem a full tiltet 😄

Carloska
nahjó átmegyek gecibe full tiltre

Carloska
soha nem megyek allin többet megvan tanulság esetbõl

Tikal
áá, 453/12000

all in mentem egy QQ-val, de nem jött be.. mindegy már ugy is fáradt voltam, majd legközelebb 😊

sz4bolcs
gratula! nyerd meg! 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Tikal

Tikal

Tikal
3 asztalon játszom, 2 partypoker, 1 fulltilt, mindhárom asztalon ugyanazt a két lapot kaptam ugyanabban a pillanatban, 59 😊

Egy öröm Notebookon touchpaddal játszaniXD
Véletlenül félrekattintottam... és KTo-val elég szép potot nyertem CGbenXD

Csacsi
NL10-en bármi benne van a rangeben egy ismeretlen ellenfélnek. De ha csak flushe van, akkor is veszítünk.

Én mindenféleképp meghívtam volna a Turnt, hogy tudjam, hogy hogy állok. Illetve, ha csak megadja azt, nagy valószínûséggel elcheckeli a rivert...hátha hívunk ott is....amit meg tud emelni a hívásunk után.

És igen. Fõleg...a 98s, 78s, A8s, és K8s mindenféleképp benne van a rangeben.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

A8, 78, stb, simán benne van a range-ben. Olyan lapokkal játszanak ezen a limiten hogy az hihetetlen 😄

kuss a nevem nem pofázok, te vagy a tapasztaltabb CG terén...de komolyan ezek benne vannak a rangebe egy ilyen hívás után?

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

kemény 2 napos CG elemzésem alapján:
Én utólag nézem vissza azokat a leosztásokat amikbe pénzt raktam.

Egyébként Holdem Managert használok, és eddig tornáknál ahol ITM jutottam végignéztem az egész versenyt.
A többinél pedig a fontosabb leosztásokat. (nagyobb potok)

SNG-nél pedig szintén végignéztem (nem tart olyan sokáig, mert a legtöbb leosztás ugye fold 😄)

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Csacsi
Riveren Push. Ha túlhúzott, akkor note róla..és majd legközelebb kifizet.

#22162: Soha nem adunk meg AA-val. Vissza kell emelni. Mert aztán ebbõl jön az, hogy megint lemákolták az AA-mat. Szóval preflop vissza kell emelni...hogy csak kettesben maradj, mert 2 ellenfél ellen..már nincs is akkora elõnyben az AA.

Csacsi
Én általában szûröm a handeket, és azokat egy universal replayer nevû programmal nézem végig.

Csacsi
Szerintem is dobás.

A 8-as(A8,K8,Q8,78,98) flushdraw(Axs, Kxs) teljes mértékben benne van a rangeben.

Én is dobtam volna.

Itt nagyjából csak a besült sordrawt verjük...de ezen a limiten nem nagyon hívják meg 😊

Nem tudom mennyire volt feszes játékos, de nem hiszem hogy A8s, 98s, 87s benne van az sb-s 0,35$-os call rangebe.

Egyedüliként akkor lehetne nála 8as, ha kézbe 88, de akkor flopon ott van nála a set, amivel visszahívja a 0,7es hívásod, fõleg flushhúzós flopon.

Ha mégis van nála legalább egy, akkor a helyébe én turnon beledonkoltam volna, hogy all in kerüljünk (illetve ne adjunk ingyen lapot, flushhúzós boardon nemhiszem hogy checkraiselne settel/drillel...túl kockázatos)
Véleményem szerint itt hívnod kellett volna. 1/2 és 2/3 pot között

Egyébként jó volt a dobás riveren, 75%ban biztos vagyok benne hogy flusht mutatott volna. Az overbettel szerintem blöfföt akart mutatni, hogy bekapd a horgot.

Most büszke vagyok magamra, mert tökéletes lelkiállapotban játszottam 😊 Végig tudtam mi történik, és amikor legelõször éreztem hogy nem játszok már olyan biztosan (volt vagy kétharmad BI-nyi profitom), akkor kiültem.

Egy kérdés: akik írták, hogy handet elemeznek, hogy szoktátok? PT-t használok, csak Rush Pokernél nem mûködik a Mark for review opció.... most azt csináltam hogy minden handnél felírtam hogy hányas számú volt, és a replayerben visszanéztem.... ti is így szoktátok?

Ez pedig szerintem egyértelmûen AA-KK szagú... szerintetek jót dobtam?

zeli
Ment a válasz. Bocs, hogy eddig tartott, csak közben játszottam, a handet is csak feldobtam közben. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Vélemény?

Volt egy olyan érzésem a turnon, hogy 8-asa van. Olyan furán várt kicsit, mielõtt csekkelt... szerintem meglepõdött a 8-asra, és nem tudta hirtelen, mit tegyen. Gondoltam alacsonyan tartom a potot, ezért csekkeltem. Riveren meg a masszív overbet megrémísztett...... általában akárhányszor calloltam ezeket, monster volt nála. Flösshúzója is lehetett. Szerintem nem vertem semmit sem.

Tegnapi hand.
vikentich barátunk 67/0-t játszott 36 leosztás alapján.
SB 50/10
BB 17/0
UTG1 17/0
UTG2 20/0

utólagosan preflop inkább all in kellett volna mennem
de ha így alakult flopon pedig elfogadható volt az all in megadásom

vélemények?

sz4bolcs
zelizelizeli, küldtem üzenetet..

Ez is egy teljesen jó játék

Nehéz eset. Pozíción kívül vagy, és nagyon para a board. Háát, szerintem nagyjából jól játszottad. Esetleg riveren nyomhattál volna egy defensive betet.

Én betoltam volna riveren a maradék stackem, aztán had gondolkodjon õ.

hívtál-adta
hívtál-adta
hívtál-adta
checkeltél...
Gyengeséget mutattál amire õ jól reagált, látta hogy akármid van gyengébb mint 1 sor és meg is ijedtél.

Igen, de ez nem 1 játék...itt pénzekrõl van szó.

mástéma:
Tegnap és ma is játszottam 1-1 órás sessiont NL2-n.
Kezdek hozzászokni a dologhoz. 2 asztalon nyugodtan tudok játszani egyszerre, a 4 az sok volt, el is buktam 1,5 beülõt mert kapkodtam, de a mai session végére visszahoztam így most +0,05$ van 😄😄

Jelenlegi tendenciában 50% olvasgatás 25% játék és 25% handelemzés 😊 és ez még egy darabig így fog menni.

zeli
Ezt hogy játszottátok volna ?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
..jha.. ha valakit megcsapolnának az orosz hackerek, az szóljon, húgom épp most megy ki Oroszországba, majd rájuk küldöm. 😄

Carloska
<#eljen>

sz4bolcs
Ha meg beüt a nagy nyeremény, azt úgyis azonnal elfagyizom/eldrogozom/elkurvázom. 😄

sz4bolcs
jelenleg a bankrollom akkora, mint a tracker licensze, úh. nem kell féltenem magam. 😄

Carloska
pedig a világon egész sokan szeretnek crackel élni és használni 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a lehetõ legrosszabb dolog amit tehet az ember ilyen programoknál a crackelés

Carloska
Online Poker Show Freeroll jelszó : proteus ( Jokerstars)

zeli
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én egy ruszki fórumon találtam hozzá cracket, ha érdekel küldök .torrent fájlt. (a legújabb verzió, 3.08.1, és a 3.09Beta)
Akit érdekel még, PM-ben elküldöm.