Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez meg egy bukó ugyanannál az asztalnál nem sokkal a pókerem után... Hülye voltam hogy flopon nem dobtam, bár elõször flösshúzóra tippeltem.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Floppon ezt dobni kellett volna...nem volt meg a potoddsod a 4 outodra.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Mekkora bankrolljuk lehet te jó ég😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ezt élõben megnéztem volna a reakciókat flopnál,turnnél s rivernél 😄
Glory, Glory Man. United!
all in mentem egy QQ-val, de nem jött be.. mindegy már ugy is fáradt voltam, majd legközelebb 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Véletlenül félrekattintottam... és KTo-val elég szép potot nyertem CGbenXD
Én mindenféleképp meghívtam volna a Turnt, hogy tudjam, hogy hogy állok. Illetve, ha csak megadja azt, nagy valószínûséggel elcheckeli a rivert...hátha hívunk ott is....amit meg tud emelni a hívásunk után.
És igen. Fõleg...a 98s, 78s, A8s, és K8s mindenféleképp benne van a rangeben.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Én utólag nézem vissza azokat a leosztásokat amikbe pénzt raktam.
Egyébként Holdem Managert használok, és eddig tornáknál ahol ITM jutottam végignéztem az egész versenyt.
A többinél pedig a fontosabb leosztásokat. (nagyobb potok)
SNG-nél pedig szintén végignéztem (nem tart olyan sokáig, mert a legtöbb leosztás ugye fold 😄)
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
#22162: Soha nem adunk meg AA-val. Vissza kell emelni. Mert aztán ebbõl jön az, hogy megint lemákolták az AA-mat. Szóval preflop vissza kell emelni...hogy csak kettesben maradj, mert 2 ellenfél ellen..már nincs is akkora elõnyben az AA.
A 8-as(A8,K8,Q8,78,98) flushdraw(Axs, Kxs) teljes mértékben benne van a rangeben.
Én is dobtam volna.
Itt nagyjából csak a besült sordrawt verjük...de ezen a limiten nem nagyon hívják meg 😊
Egyedüliként akkor lehetne nála 8as, ha kézbe 88, de akkor flopon ott van nála a set, amivel visszahívja a 0,7es hívásod, fõleg flushhúzós flopon.
Ha mégis van nála legalább egy, akkor a helyébe én turnon beledonkoltam volna, hogy all in kerüljünk (illetve ne adjunk ingyen lapot, flushhúzós boardon nemhiszem hogy checkraiselne settel/drillel...túl kockázatos)
Véleményem szerint itt hívnod kellett volna. 1/2 és 2/3 pot között
Egyébként jó volt a dobás riveren, 75%ban biztos vagyok benne hogy flusht mutatott volna. Az overbettel szerintem blöfföt akart mutatni, hogy bekapd a horgot.
Egy kérdés: akik írták, hogy handet elemeznek, hogy szoktátok? PT-t használok, csak Rush Pokernél nem mûködik a Mark for review opció.... most azt csináltam hogy minden handnél felírtam hogy hányas számú volt, és a replayerben visszanéztem.... ti is így szoktátok?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Volt egy olyan érzésem a turnon, hogy 8-asa van. Olyan furán várt kicsit, mielõtt csekkelt... szerintem meglepõdött a 8-asra, és nem tudta hirtelen, mit tegyen. Gondoltam alacsonyan tartom a potot, ezért csekkeltem. Riveren meg a masszív overbet megrémísztett...... általában akárhányszor calloltam ezeket, monster volt nála. Flösshúzója is lehetett. Szerintem nem vertem semmit sem.
Tegnapi hand.
vikentich barátunk 67/0-t játszott 36 leosztás alapján.
SB 50/10
BB 17/0
UTG1 17/0
UTG2 20/0
utólagosan preflop inkább all in kellett volna mennem
de ha így alakult flopon pedig elfogadható volt az all in megadásom
vélemények?
hívtál-adta
hívtál-adta
hívtál-adta
checkeltél...
Gyengeséget mutattál amire õ jól reagált, látta hogy akármid van gyengébb mint 1 sor és meg is ijedtél.
mástéma:
Tegnap és ma is játszottam 1-1 órás sessiont NL2-n.
Kezdek hozzászokni a dologhoz. 2 asztalon nyugodtan tudok játszani egyszerre, a 4 az sok volt, el is buktam 1,5 beülõt mert kapkodtam, de a mai session végére visszahoztam így most +0,05$ van 😄😄
Jelenlegi tendenciában 50% olvasgatás 25% játék és 25% handelemzés 😊 és ez még egy darabig így fog menni.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)