Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Bár most egyre inkább a versenyek érdekelnek. Ezért most azokon fogok indulni Pokerstarson. Csak elõbb felépítem a bankrollt. Jelenleg 150 dolláron állok ott. Próbáltam ott a mikrós cash-gamet....de valahogy nem tudtam megszokni....És most ahhoz sok asztalozni kéne...így inkább HeadsUp S&G-bõl építkezek nagyjából 250 dollárig...és akkor mehetnek a 2 dolláros, és a 2+R versenyek.
Aztán 550-nél már 5 dollárosok...és 1100-nál már 10 dollárosok.
Remélem lassan beüt nekem is egy torna nyeremény.
Most tulajdonképpen napi max 2 órát játszom....és 4 órát videózok..és olvasok a torna pókerrel kapcsolatban...hogy képbe legyek.
Aztán meglátjuk...ha nem megy...akkor nem megy 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Zene szól közben fülhalgatóval.
És nincs bennem kötöttség, mert mindig annyit játszom amennyit a kedvem tart.
-lol, én is voltam így, de ez vmi gyógyításra szoruló pszichés betegség.
Azon pedig ne aggódj hogy "mi lett volna ha megadod", sokszor írtam már, hogy ha te is bemész a partiba, úgysem ugyanaz a flop jött volna. Egyszerûen így mûködik az RNG. Az a mikromásodperc is számít, ami alatt egyáltalán meghozod a döntést hogy mit csinálj.
Pokerstrategyn van kezdõ kéz táblázat, használd és tartsd be! Ha oda nem vagy még regelve, mindenképp regisztrálj. Agresszívan játszani nagyon nehéz megtanulni, de máshogy nem lehet nyerni.
Ami a legfontosabb: pozíció! Egyszerûen arra próbálj törekedni, hogy flopon és utána te legyél a leghátsó pozícióban. Ennyi az egész, de hogy ez mennyire fontos, nagyon nehéz megérteni. Régebben én sem nagyon figyeltem rá, mostanában pedig ha én vagyok pozíción kívül, állandóan elfog egy rossz érzés.... már elõre tudom hogy nem lesz jó vége 😊
1. bankroll
2. tudás
Ha az egyik is hiányzik, nem megy a szintlépés.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Hogy néz ki nálad egy session? Minden nap ugyanakkor ülsz le pokerrel foglalkozni, szóval van egy napirended, amihez kötöd magad?
Miközben játszol, szoktál zenét hallgatni, vagy full csönd, hogy koncentrálhass?
Harmadik kérdésem meg hogy milyen érzéseid vannak a pokerrel kapcsolatban. Szóval így, hogy kötötten csinálod, tudod szeretni a játékot? Mi fog meg benne még mindig, hogy motiválod magad?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
Az SSS egy egyszerû stratégia..szokni a készpénzes játékot, de hosszú távon maximum nullába lehet kihozni.
Egész nap csak vesztettem, egy emlékezetes handem volt:
Kézbe: K♣ 10♥
Flop: nem tudom mi♥ 10♠ K♥, BB voltam, pot raise-eltem, ketten adták
Turn: azt hiszem 7-es ♦, még mindig két top párom volt, emeltem 4 BB-t, egy adta meg
River: 5♥, emeltem még 4 BB-t, megadta.
Mutattam a két párom, õ a flushét. :S
Az meg hogy sokszor lejönne a szar lapjaidra a drill meg a flush te meg eldobtad, ne zavarjon, a kockázatot nem biztos hogy megérte volna.
De miket is irkálok, én is amatõr vagyok, majd remélem valaki kiegésziti vagy javitja a mondandom 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Am. én sem értek vele teljesen egyet mert egyrészt nagyon uncsi, másrészt ahogy várok a jó lapokra a vakok ahogy átmennek rajtam is ugyanúgy elviszik a pénzem, harmadrészt ha véletlen jó lapokat kapok és meg akarnám agresszívan játszani legtöbbször mindig dob mindenki, gondolom a hülyének is feltûnik elõbb utóbb hogy alig-alig játszok ha meg igen akkor tuti jó lapot, magyarán elég levágós a játékstílus.
Mint az elõzõ pókeremnél is látszik sokszor limpelek, ez sem kifizetõdõ, de tényleg sokszor látom hogy bedobok 1-1 általam rossznak ítélt lapot és flopra drillem esetleg sorom lenne vagy flush, vagy limpelek és emelnek utánam, rosszabb lapokkal általában dobok. De ez is viszi a pénzt rendesen. Nekem leginkább azzal van bajom hogy nem tudom miket lenne érdemes megjátszani, mert gyakorlatilag preflop minden laphoz jöhetnek jók.
Legtöbbször csak párokkal vagy suited-connecting lapokkal ill. felsõ lapokkal játszok (AT-AJ-AQ-AK QT-QJ-QK KT-KJ néha A8-A9 ha suited). Ilyen 27-28-29 és társait ahol nagyon távol vannak egymástól a lapok és nincs gyakorlatilag semmire sem esély így véletlenszerûen játszom meg ha nagy vagy kis vak vagyok, vagy nem kell sokat fizetnem értük. De általában pont az ilyenekkel futok bele olyanba hogy nagyobb párral vagy mással leütnek. Az a legnagyobb gondom hogy nem merek agresszívan játszani, semmire nem merek hívni pedig biztos volt sokszor hogy dobtak rá és potot vittem.
Sry ha kicsit összevissza írtam 😄 Tanácsokat szívesen elfogadok 😛
Jó így, mondjuk én tegnap úgy játszottam a kézbe QQ-mat hogy mivel mindenki kiszállt elõttem és már csak a két blind volt utánam limpeltem vele, Flopra két low és egy K jött fel. Hívott, megadtam. Turnre A jött, gondolkozás után alacsonyat hívott én meg azonnal potot raiseltem neki amire eldobta. Úgy gondoltam beíjedt az ásztól, ha visszaemel vagy tart majd riveren támad valszeg dobok...
szerintetek jól volt ez megjátszva? arra gondolok lehet preflop nem kelett volna visszaemelnem, csak megadni, nézni egy flopot... aztán elcsekkeltem, mivel lejött egy ász, majd turnre hivtam egy nagyobbacskát, hogy kiderüljön milye lehet.. hm.. végül jól sült...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
roi vs. BB/100
sz4bolcs: grat 😉
cesc fábregas
$2.20 NL Hold'em <90 Players>90 Players> Completed $2.00+$0.20 7/90 $7.65
$2.20 NL Hold'em <90 Players>90 Players> Completed $2.00+$0.20 6/90 $9.45
$2.20 NL Hold'em
PokerStrategy-en megcsináltam az 50$-os kvízt és ki szeretném utalni ezt a pénzt Full Tilt-re. Azonban kéri a személyes adataimat igazoló másolatokat.
Az lenne a kérdésem, hogy elég lenne-e a személyi illetve lakcímkártya másolata?
cesc fábregas
redhotpoker8
Sz4bolcs1985: is 77 american style? 😄
redhotpoker8
Sz4bolcs1985: I love coinflip
Sz4bolcs1985: with 77
Sz4bolcs1985: and with AK 😄
Sz4bolcs1985: if you not... please dont call allin next time 😄
(F) Zsu (F) elfogadta a következõ elindítására vonatkozó felkérést: Aknakeresõ verseny.
Zsu üzenete (23:12):
hadd legyen jobb kedved
végezz ki xD
Sz4bolcs üzenete (23:13):
bocs bazz, de kell egy kis sikerélmény
3 bukós verseny után
Zsu üzenete (23:13):
én mit mondjak ?
tûrjek?
Sz4bolcs üzenete (23:13):
próbálj meg minél jobb lenni
hogy kihívást jelentsél