Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Szevasztok! Csak VISA kártyára lehet kikérni pénzt PP-n? Csak mert az nem értem miért számít hogy milyen a bankkártyám típusa😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Jó volt ez.

Tikal
Én is pont erre panaszkodtam tegnap.. vagy 5 freeroll-ról estem ki tegnap ilyenek miatt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
szerintetek jó volt ez így vagy túl bátran játszottam meg ezt a QQ párt?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kraawz
Hihetetlen, hogy hetek óta 10 coinflipból úgy 8at elbukok... Sosem lesz vége.

A maniacoc-at meg egyszerûen nem tudom legyûrni. Nálam AA, srácnál 57, osztozkodás a vége. Nálam AQ, ugyanez a srác 56al all-in megy, riverre esik egy hatos és kész...

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Tikal
jaja, féltem hogy esetleg magasabb párja van, mert azért emelgetett rendesen és vártam a flusht 😊 Így utólag lehet hívhattam volna, de biztos akartam lenni a helyzetemben.

sz4bolcs
Turnt miért checkelted el? Magasabb pártól féltél, flösre vártál, vagy slowplayelni akartál?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Pozícióból callolt. Gyakran emelgetõ játékos ellen ez viszonylag jó lap.

Tikal
Hát ez sem volt tankönyvi megadás 😊

Tikal
Nem, mert mindig blöffölt a kis köcsög, aztán nem birta hogy mindig pórul járt, még szép hogy megadtam, kis sor, flush, A, mi kell még? 😄

mert a te A5 callod nem volt hülyeség 😄

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Tikal

Tikal
persze kellett egy hülye ellenfél is 😊

Tikal
Elsõ amit ki tudtam fizettetni 😊

Ja fõleg mikor vakra AA-t kapsz és bedobja mindenki ahogy a replayemen volt 😄 Nem az elsõ ilyen volt amúgy hozzáteszem 😛 Jártam már 2x így KK-val is
Tikal
Nem tudom, de néha reggel arra kelek hogy handeket elemzek 😄

Én mostanában mindig slow playelem az AAkat... néha ráfázok, de úgy veszem észre, hogy többször nyerek és többet, mintha ráemelnék rögtön... elegem volt már, hogy mindig eldobták ellenem AA-val😄

Amúgy az mennyire függõség, ha vonattal közlekedek és ki van írva, hogy az A vágányról indul a vonat és én pedig Ásznak olvasom?<#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sz4bolcs
Vakról is más callolni meg más emelni.

Tikal
A legjobb mikor vakon vagy és bejön valami tuti lap.. most leültem egy asztalhoz, nagy vak bedob, AA pár a kezembe egybõl, kicsit hivtam mert csak ketten voltunk, erre all-in hivtak 😄 Persze vittem a potot, egy 6os pár ellen

sz4bolcs
Amire Ba célzott, az az, hogy felejtsd el, hogy pont vak pozícióból játszol meg szemét lapokat, mert átlátszó, és nem kifizetõdõ.

Tikal
nem játszom pokerstarson.. partypokeren az egy asztalos SNG meg kurva gyors, turbo, ezért még csak egyszer játszottam 😊

sz4bolcs
Ezt nem lehet egyszerûbben... még pokerstar kliensben is az a neve, hogy 1-table. 😄

9 fõs 1 dollár 20 centes sng amúgy.

Gondolom sima 6 fõs vagy 9 fõs SNG-re gondol netán 1v1 heads upra 😄
Tikal
jaa, az annyira szar mikor még belimpelni se tudok a két AAval mert épp senki nem akar játszani 😞

Tikal
Melyik az az egy asztalos, vahy hogy kell ezt érteni? 😊 Bocs, de még sok játéktipus nem világos elõttem... eddig csak SNG-t probáltam meg a freerollokat.

sz4bolcs
én meg ma 2 egyasztalosat játszottam, mindlettõn elsõ lettem. csak hogy legyen itt vmi pozitív is...

Tikal
másikk freerollrol JJ-vel estem ki, K10 ellen, mert persze hogy leesett még két 10-es, LOL

Tikal
ÁÁÁÁ, AK all-in megyek, 8000 chipsel, megadják ( 16ezer chipse van ), neki K7, nekem meg ugye AK, flopra lejön a K.... riverre meg egy kurva 7-es.. elhiszitek? 😄D Tournamenteken minidig ilyennekkel szopok mikor all in megyek, hogy bejonnek velem szembe egy szar párral... tényleg csak idõhuzás ez a freeroll tökölés, megyek inkább CG-t játszani. <#gun>

Mighty
Ma hajnalban felébredtem és nem tudtam már visszaauldni. Tétlenségem közben letoltam egy 50/fifty-t. Ennél rosszab partim még sose volt. 1, azaz egy leosztásban vettem részt tevékenyen (nagyvakos limpeléseken kívül), az is egy preflop allin volt, amit nem adtak meg....
Bár nyertem egy nagyon keveset, de ez nagyon kiábrándító volt. 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Kellett neked BBnek lenned😄

Törölt felhasználó
Második nagyon durva <#idiota><#nyes>
Iszonyat nagy volt a flush parám, de riveren az utolsó secben csak megadtam és mint akit leforráztak érzés volt rajtam... 😄

Ez meg no comment úgy érzem... <#falbav><#banplz>

Mai negyedik handem 😄

Ja bocs még nem néztem meg 😄 Azt hittem csak streamelni lehet. De akkor majd megpróbálom, és letöltöm amik engem érdekelnek.

Csacsi
nekem ment simán file mentése másként

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Van 7 napos free trial is! Szóval úgy néz ki ingyenesen is megy a dolog. Mivel töltötted le a videókat?

Köszi😊
De akkor ez úgy érzem majd egy jobb bankroll után kerül megejtésre😄

Csacsi
Meg lehet nézni...de 29 dollár befizetéssel 1 hónapod van, hogy letöltsd az összeset...és utána bármikor megnézhesd.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Megnéztem, még nem ismertem, jó oldalnak tûnik. Az ingyenes videókkal lehet kezdeni valamit, vagy azok nem túl jók?

sz4bolcs
PS Women's League freeroll = ribancroller xD

sz4bolcs
xDD

Sz4bolcs üzenete (19:19):
indulsz megint a ribancfreerollon?
Zsu üzenete (19:19):
nem is freeroll
=/

Csacsi
Deucescracked.com oldalon nézegettem eddig videókat.

Tikal
😊

Csacsi én azt szeretném megkérdezni, hogy milyen videókat nézel?😊

sz4bolcs
Jaja ez megy a pokerbölcsességek közé.

Csacsi
Igen, mert a TAGfish, csak azt játsza, amit olvasott...AJ+, kicsi párok.

Ha én emelek....akkor mindig úgy vagyok vele, hogy próbálom rejtve tartani a lapomat.

Luigi mondta egyszer, hogy a cbet azért jó....mert ha kicsi flop jön, az csak nem találta el, ha már emeltem...ha nagy flop jön, akkor rajtam segített, ha meg közepes flop jön....akkor ténylegesen el is talált 😊

sz4bolcs
A tagfishes cikkben van egy nagyon értékes mondat:

"Mindenki tudja, hogy meg kell próbálni az elenfél rang-dzsét felállítani. Ez az egyik legalapvetõbb készség a pókerben.
De egy TAGfish nem gondolkodik a saját range-dzsérõl. Egy ellenfél különbözõ módokon fogja megjátszani a handet attól függõen, hogy szerinte mi van nálad.
Soha nem leszel képes az ellenfeled range-dzsét felállítani anélkül, hogy elõször a saját magad range-dzsén ne gondolkodnál."

sz4bolcs
Jaj, az ilyen visszacsatolásos gondolkodás fontos, egy szintet dob az ember játékán. Én már több játéknál is voltam úgy, hogy akkor kezdtem látványosan fejlõdni, amikor azon kezdtem gondolkodni, hogy az ellenfél mit gondol rólam, és hogy reagál a rólam kialakított képre.

sz4bolcs
Én is úgy játszom, mint te. Az ember agyába egy idõ után már beleégnek az oddsok, inkább arra kell figyelnie, hogy meg tudja-e etetni az ellenféllel a sorát, flössét, akármijét ha jön a lapja.

Csacsi
Igen...de nem csak a sajátomat...hanem az ellenfelét is számolom...hogy neki megérheti-e, hogyha az van nála. Ha nem...akkor miért tartott? Vajon tudja, hogy tudom, hogy nem tartana..vagy csak fish volt, vagy tilten van, vagy teljesen más keze van?

Szóval igen...ez a számolás nem puszta matek 😊