Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
MTT-sek, Ti hogyan kezelnétek ezt a problémát?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Most kipróbáltam Pokerstarson is és miután nyertem Király drillel és az ellenfél muckolt... utána megmutatta ugye a program layere az elõzõ boardot és azt is, hogy az ellenfélnél JJ voltOo
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
(bocs a sok kérdésért, de nagyon kíváncsi vagyok)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az A3 az megadó volt teljes mértékben. Szerencséje volt..ennyi, de dobni nem dobhatott.
Jelenleg 2,8 a bb/100-am + a rakeback.
Nem tudom mi a különbség az FR és az SH asztalok között, mert én csak SH-t nyomtam 😊
A bankrollom pedig így alakul Pokerstarson. 100 dollárról indultam...mindenki számolja ki, hogy most hogy állok 😊

Egyébként tényleg ajánlatos beszerezni egy elemzõprogramot! Nagyon sokat segít minden téren😊 Én is sokszor azt hiszem, hogy nem fizetik ki az AA-t, aztán megnéztem és tényleg azzal nyertem eddig a legtöbbet😄
Imádom ezt a Holdem managert! Már meg is vettem a Small stakes verzióját... 2 gépre lehet telepíteni... nekem pont annyi van, így az asszonynál levõ Notebookomon is tudom használni😄
Glory, Glory Man. United!
Emelek 3 vakot,sorban dobják,nagy vak vagyok,szintén,vakot se adják meg,mintha a varázsgömb súgna nekik 😄 De mikor nincs lapom,emelgetnek orrba-szájba...de idegesítõ :\
Glory, Glory Man. United!
Új célom elérni azt, ahol te vagy 😊 Jelenleg FR-en nyomom, de szeretnék elorientálódni a 6max felé. A te véleményed szerint mik a legfontosabb különbségek FR és SH között? Hol lehet nagyobb winrate-et elérni?
Dealer: Regular time for player goceluseski has expired, TIME BANK has been activated
Dealer: goceluseski, it's your turn. You have 10 seconds to act
Sz4bolcs1985: 😊
Dealer: Game #58453426412: Sz4bolcs1985 wins pot (480)
Sz4bolcs1985: ace
Sz4bolcs1985: 😊