30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#24029 thx gondoltam h van vmi csavar a dologban :P -
#24028 1c/2c-s 6fősön
jöttek a lapok szépen és akadt is aki kifizessen volt egy A vs K magas flösh szitu és nálam volt az A ezt jeleztem neki egy 1$-s emeléssel ő erre all innel válaszolt... :P -
ba32107 #24027 Minden hónapban össze kell gyűjtened az 50 pontot. -
ntex #24026 Short stack asztalon vagy simán ? :D Meg mekkora téten ? Amúgy GJ.
Mellesleg én sem akartam vitát kelteni ne is folytassátok, nincs értelme tényleg :D Majd kiheverem azt 100$-ig meg sem állok XD -
#24025 pár napja nekem is "csalt" a full tilt de ma kárpótolt: beültem 80c-el és 6$60c-el távoztam :)
Tud vki magyarázatot adni arra h miért tűnt el a rush póker jelvényem? Anno játszottam és megvolt a 50 pont, de nemrég egyszerűen eltűnt... -
xxxpaulxxx #24024 No! Békét!:D -
#24023 Pfff, hol írtam hogy csal??? Konkrétan leírtam valahol,hogy csal? Vagy fel se fogod,amit írok szerintem... de a személyeskedés még megy,hajrá,nem stílusom:) Egyébként köszi szépen,szerencsére nem vagyok mínuszba, eddig amelyik teremnél játszottam, sikerült pluszba kihozni annyit, amennyit szerettem volna.
Én csak arra reagáltam,amit ntex is írt.De hiba volt. Én kérek elnézést,nem tudtam,hogy a világ ilyen szép,s gyönyörű. -
ZsaniC #24022 Én megfordultam már arra, elég jó játékosok vannak, szal van egy színvonala a dolognak. De szerintem ez pozitív, nincs tele sok lámával. -
haptork #24021 Unibeten szokott valaki pókerezni? Milyen szintűek játszanak ott? -
xxxpaulxxx #24020 Jah és egy másik asztalon meg közben ott virítottak a rakétáim... szerintem csal a terem=( -
xxxpaulxxx #24019 CSAL A TEREM!!! Most nekem csalta ide a pályafutásom 2. straight flushét:)
-
#24018 Rendben....legyen így. Csal a terem. Kérdésem akkor, hogy miér játszol? Ha úgysem nyerhetsz, mert a terem csal? Szerencsejátékfüggő vagy? Úgyis elveszik az összes pénzed. Csalnak, akkor hogyan játszol?
Nem értem. -
#24017 Ez így van,de ennyi elég is erről. De az érdekes, hogy csak az egyik oldalt tudjátok elképzelni :) -
xxxpaulxxx #24016 Szerintem Gus Hansen csal:O
Jah és persze a lottó is meg van bundázva... mind a 3 -
ba32107 #24015 És hányszor van amikor emelsz AA-val vagy KK-val és mindenki dob? Kicsit többször mint ahányszor a másik pocketpárba futsz, nem? -
#24014 "napi 206.400 ilyen parti." AA vs. KK
Ez mindent elmond.
Ez csak matek. -
#24013 Igen, mindegy,csak az a nem mindegy ha egy KK ellen egy AA van,amire még a házat is rátolná mind a kettő,vagy pedig olyan lapot kap,amit el lehet dobni akármikor.Nem tudom,de számomra nem ugyan az a kettő,h a potba 1$ van,vagy pedig 10.
De látom,nem érted amit írok,nem írtam h csal a terem,de azt se hogy nem,ez úgyse fog kiderülni,s mivel csak azzal lehet előállni,hogy a terem híres,s megy mindenhol a promoja,akkor már csak is tiszta lehet.
De az meg tény, hogy túl sok a AA vs KK párharc,aminél mikron betolják az egész beülőjüket. -
#24012 Pont ezaz....nem tökmind1 nekik..hogy józsika, vagy pistike nyer? A rake-t így is úgy is megkapják.
Óránkét kb 200.000 leosztás megy le.....az napi szinten 4.800.000 leosztás.
Kb 4,3%-ban fogsz 9 fős játékban AA vs KK szituációba futni.
Az ennyi lesztás alatt is...napi 206.400 ilyen parti.
és abból 20%-ban fog veszíteni az AA. Ami 41.280 eset.
Most ebből láttál 4-et.
Nagy ügy :)
Picit számoljatok már....mielőtt csalást kiáltotok. -
#24011 Én sose mondtam h csal,de az a jó,hogy megvan mindenki győződve arról, ha egy terem felépítette a hírnevét stb, akkor már nem jöhet szóba ilyen :) Ilyet max. akkor lehetne mondani,ha közöm lenne a teremhez,s biztosan tudnám.Bár akkor se,mert hát bizonyos szerződések biztos kötnek,hogy ki mit mondhat,meg hát annyi pénzért...nah igen.
De amíg közöd sincs hozzá,nem tudhatod miket csinálnak. S lehet itt a kicsi rake-ra fogni,de mikor naponta több 10ezren játszanak,hidd el,egy nap végére nem olyan "kicsi" az a rake,s ez csak a mikrolimit...
S ha csak egy kicsit belegondolsz,emberek működtetik...
S off vége. -
#24010 sg-s cikk Tetszik a párhuzam az FPS,RTS-ek és a többasztalos póker között. :D De az utolsó bekezdés kicsit elgondolkodtatja az embert h inkább legyen csóró minthogy egy ilyen antiszoc :D -
xxxpaulxxx #24009 :) -
ntex #24008 Amúgy tényleg az lesz hogy csak a Take 2 -t fogom lejátszani és egy pár napra abbahagyom a játékot, jövőhéten úgyis utazok el barátnőmhöz, jót fog tenni a pihenő sztem... :) -
ntex #24007 Sok kicsi sokra megy... :D -
xxxpaulxxx #24006 A számból vetted ki a szót:D
Ntex... hagyd abba az összeesküvés elméletet, semmi értelme, szimplán a tilt beszél belőled:P -
#24005 Hát persze...és pont a te kis tétes rake-d kell neki :)) -
ntex #24004 Jó itt konkrétan nem írja hogy miről van szó :) De am ha megnézed tényleg pont az AA vs KK szitu az amivel a legnagyobbat lehet bukni mindenki tolja be vele a pénzt mint az állat és nagy a rake a pot után ugye ami a teremé lesz... -
xxxpaulxxx #24003 Parancsolj:) -
ntex #24002 De most ezek után nem merül fel senkiben komolyan hogy valami hiba lehet a rendszerben ? :D -
xxxpaulxxx #24001 Értem én:P -
ntex #24000 Ez csak a mai amiben ÉN bennevoltam... -
xxxpaulxxx #23999 Nem játszol eleget, mert akkor nem csak 4. vagy 5. lenne -
ntex #23998 Most nem azért... :D De ha nincs is tényleg megbuherálva valami akkor bugos az FTP RNG-je vagy én nem tudom... Most megint. Előttem valamivel ugyanennél az asztalnál volt egy AA vs KK szitu. Most kaptam én AA-t de KK volt megint a másik kezében, és persze megint beszoptam, flopra K jött... :D Még jó hogy nem full letéttel ült a csávó mert akkor megint elment volna egy beülőm. És ma ez a 4. vagy 5. ilyen szituáció CSAK MA amit a saját szememmel látok.
-
xxxpaulxxx #23997 Imádom az olyan handeket, ahol azért kell félnem, hogy nehogy eldobja:D:D
Gondolkodtam, hogy most push legyen, aztán reménykedek, vagy pedig kevesebb... a potméret is sok volt szerintem, de mázli, hogy megadta:D
-
xxxpaulxxx #23996 Igen, ezt tudom is, de én is amiatt pusholtam, amit ba32107 mond... nem ült full stackkel, plusz a statjai is mellettem érveltek:)
Köszi!:) -
ba32107 #23995 Ugyanúgy megcsinálja bármilyen kézbepárral is ha fish, márpedig ő fish volt... aki nem full stackel ül, az általában fish. QQ-t SH-ban nem dobunk el preflop, csak nagyon speciális szitukban. Szerintem ez preflop easy 4bet push. -
#23994 Limp/miniraise micrón 99% AA, vagy KK.
-
xxxpaulxxx #23993 Fuck yea.
-
xxxpaulxxx #23992 Csacsi! Preflop szokás dobni QQ-t, vagy KK-t?:D
-
xxxpaulxxx #23991 C-C-C-C-C-Cooler:D -
xxxpaulxxx #23990