Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asszem át fogok állni SSS-re, kibõvítve 22-88 -ig(ezeket is a lehetõ legkisebb befektetéssel) a megjátszandó lapokat, set mining miatt. Az ilyen QJ-QK-AJ-AQ lapokat csak pozícióból fogom agresszívan játszani, mert megnéztem pár hand replayem, és a legtöbbet az ilyen figurás lapok miatt vesztettem...
sz4bolcs
mi lesz este?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Sz4bolcs1985: hunter, hunter

Carloska
ez most gyakorlás csak , figyelem lapjárásokat esti versenyekre

sz4bolcs
Az szép pot.. xDDD
Durva, hogy még 4en bentmaradtak, miután nyilvánvaló lett, hogy csapdázol.

Amúgy ez milyen verseny??

sz4bolcs
Bocs, tényleg... De valamire annyira emlékszem, hogy gyorsan cselekedett, hogy riveren szinte biztos voltam benne, mit fog mutatni.

Carloska

Csacsi
Nem checkelhette el a floppot. Hiszen te beszéltél elõször.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Rash87
Én ezeket a buzi szánalmas 'színhúzóm van,ezért all in megyek' dolgokat mindig nem értem... fõleg hogy 90%-ban mindig leesik nekik a kellõ szín,s már kurvára idegesítõ.

Glory, Glory Man. United!

Carloska
thx

sz4bolcs
Olyan gyorsan checkelte el a flopot, hogy tudtam, mi van nála:

ez meg xDD

Ez szép 😄
Carloska

sz4bolcs
mi az az Ipoker??

kraawz
iPokeren nem lehet HM HUDot használni ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

sz4bolcs
"K-ja köré ledobja neki a sort" xDDD

De még ha K esett volna neki az nem is húzott volna fel annyira... De az hogy a K-ja köré ledobja neki a sort a program az azért már tényleg durva 😄
Carloska
kemény lehetne a másik játékos neve nutcracker

Megint sorozatos pechszériám van, egyszerûen semmilyen lapkombinációval nem tudok nyerni 😄 Mára befejeztem
:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ja és megint 50$ alá mentem
Nagyon komolyan kezdek kiakadni erre az egész pókerre mostmár ... 😄

Függõ vagy... ne is tagadd

mi is

Carloska
szétverte <#taps>

Carloska
de erre bevoltam nevezve és csak azért toltam le

Kivert?<#idiota>

De egyébként nem úgy volt, hogy most nem játszol egy ideig?😄 Sokáig tartott😛

OK, köszi😊 És igen... azt tudom, hogy SHban a postflop nagyon nehéz döntésekkel van tele... és ezért nézem is a videókat, meg elolvasom azt a kis ebookot, amit ajánlottál, illetve most (újra) ezüst státuszú vagyok pokerstrategyn és ott is jó cikkek vannak SH preflop-flop-turn és river játékokról😊

Carloska
szar vagyok ennyi <#levele>

Carloska
KK vs J2

Carloska
lol kivert az 5000$os versenyrõl egy olyan ember akinek még a valódi pokeres jelvénye se volt meg full tilten ...

Carloska
nah ftpa megy remélem nem 0,0$-t nyerek 😄

Csacsi
Kezdõknek tökéletes. De SH asztalokon nem elég egy jó preflop stratégia. Sokkal fontosabb, hogy el tudj engedni mondjuk egy KQ-t K magas boardon.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Sehol nem dobom el, ha az 5,30-as potra...már csak 1,80-at hívhat.

Jah!😄 Persze, de sajnálatára most nem jött össze😄

sz4bolcs
well played xD

Meg tudod mutatni ? Kiváncsi lennék mi különbség van a pokerstrategy-s KKT-k között meg az között
Akkor én vesztettem volna😄

Am deep stack asztalnál nem nagyon merek játszani 53$-ból mert 2$-al beültem tegnapelõtt 2x és be is buktam két beülõt 10 perc alatt :S
Nagyon bátran hívtál színnehéz asztalon 😊 Ha passzívan végig callozik és mutatásnál két kárót virít mit csinálsz ? 😄 Én is jártamm már így XD
=D

Csacsi! Te a Pokerakademia.com-on található SH KKT-t mennyire találod jónak? Kezdõ SH-snak megfelel szerinted?😊

wp?😄

Elvileg elsõ befizetésed után kiveheted az egészet, bár lehet rosszul tudom
acsati
Esetleg valaki ehhez tippeket adni?
sz4bolcs
wp QQ

Jajj de jó, hogy itt nyílt lapok vannak AI után, a Partypokernél meg ezt nem mutatja, csak utána a holdem manager😛

Faszikának 78%os a VPIP-je😄 Amikor feljött a 3. pikk, akkor nem örültem, de aztán rájöttem, hogy nem hazuttolta meg magát😄

válasz: mikrolimit

BTW: Eszembe jutott valami tegnap élõ pókerbõl😄 Haver... nem túl jártas a játékban... bõszen emeleget, egy másik sráccal bentmarad... emelgetnek, szinte már majdnem AIig... Showdown... és mind a kettõnél pikk volt, ami a boardon levõ 3 pikkel flössé egészült... csak a srácnak nagyobb kártyákkal, haver meg csalódottan csak rázta a fejét😄
Mindezt a 2. leosztásban😄

Ma én is hasonló szitukkal szívtam CG-n megint, pedig átolvastam játék elõtt direkt mégegyszer minden szar stratégia cikket, és próbáltam optimálisan játszani de megint csak buktam. Már tényleg nem tudom hol hibázok állandóan 😄 Kezd nekem is frusztráló lenni. Felmentem megint 57$-ra délelben, délutánra meg lebuktam 52$-ra magam. És tényleg nem tudom mit cseszek el 😄 Egyszerûen tényleg kezdem azt érezni hogy ez szerencsejáték és a stratégiáknak meg a tudásnak nincs már akkora jelentõsége a sok minden szarral emelõ-megadó fishtõl...
Carloska
számla letiltva ezután nem is leszek egy ideig