Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem be is hoztam a tegnap kimaradt nyereséget😛
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Cserébe kaptam egy ilyet... picit laza voltam, de bejött😄 Dobni tudni kell😛
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Gyógyítható vagyok? Esetleg épp leszokóban volnék? Vagy menjek nézessem meg magam sürgõsen a háziorvossal?😛😄😄
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Egyszerû cooler. Nézd a jó oldalát, nem 100bb-s stackel ültél. Az ilyet le kell játszani. Heti szinten futok bele ilyenekben NL100-on is. Tovább kell menni. Lesz ez fordítva is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Tegnap nekem egész jól ment az SSS 0.02/0.05 -ös asztalokon játszottam, hoztam is 7$-t
Sz4bolcs1985: bazz
De bakker, aki ezt bekajálja... xDDDDD
Sz4bolcs1985: nincs flossom
pancso36: nekünk sorunk van
pancso36: jo az???
Sz4bolcs1985: bazz
Sz4bolcs1985: Also, vagy felso?
Am tényleg lehetetlen / értelmetlen / hosszútávon veszteséges lazábban játszani segédprogram nélkül
Az, hogy most már pl neked is és sok más itteninek lesz programja, azzal semmi bajom nincs, annak örülök😊
De az, hogy most már MINDENKINEK lesz programja, aki picit is jártas a dologban, az nem jó😄 De ne legyen igazam😊
HM-ért a pénzt meg nem sajnálom... jobb és jobb is lesz, mint az efi és nagyon meg vagyok elégedve vele😊
"Many users moaned about the 21 day trial: The given time span is way too short to retrieve 1000 SP. We addressed this issue internally and had some very controversial discussions on this topic. We finally decided to publish the PokerStrategy.com Elephant without any StrategyPoints restriction from now on.
This means that the PokerStrategy.com Elephant is now totally free of charge for you!"
(forrás)
Töltsétek le innen, vagy a fentebb írt forrásból.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!