30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
xxxpaulxxx #24429 Hát a Sz4bi az MTT regulár!!! (ezt ő mondta magáról:D) -
xxxpaulxxx #24428 De persze ez mind helyzetfüggő... azért a JJ is elég erős tud lenni a fishekkel szemben, akik nem képesek dobni az alacsony pocketeket:)
#24425 AztaqrvaXD Legalább nyertél valamennyit?:) Amúgy milyen gyakran nyomsz ilyen hosszú MTT-ket?:D -
ntex #24427 Ezeket am freerollokon produkálod vagy SnG ? :) -
ntex #24426 Ezzel én is így vagyok, de már a QQ-val is sajnos mert szerintem többet veszítek azokkal is mint nyerek. Megy a pre-flop emelgetés és ha nem is AA vagy KK-ba futok akkor AK AQ AJ és mivel peches vagyok nagy %-ban talál be az ellenfélnek a magasabb lapja... Egyszer dobtam be 3 betre QQ-t a csávó be is mutatta hogy KK-ja volt. JJ, TT meg alap hogy csak set mining... Esetleg pre-flop raise és set nélkül húzómentes random boardon contibet, ha call-t vagy raise-t kapok azonnal dobok...
Na jó egyszer nagy mákom volt, 99-el preflop allin mentem AK ellen és kitartott :) 2.50$-t behúztam vele :D Lejtőn voltam akkor is :) Am sose csinálnék ilyet, lehetett volna nála overpár is... -
#24425 fél7ig :/ 9kor meg keltem én idióta -
xxxpaulxxx #24424 Nem tudtam aludni... csak a szokásos:D
De te jó ég!!!! Hány órán át játszottál te droid?? Oo:D Ezért maradok én CG játékos:D:D
Amúgy jó neked, hogy te csak így nyersz JJ-kel... én már gondolkodtam rajta, hogy max setminingra fogom használni őket -
#24423 v. mégsem?! :D
-
#24422 hát... ez így végződött:
-
#24421 Temitcsinálszilyenkésőn? :D -
xxxpaulxxx #24420 Szép! -
#24419 Bárcsak a befejezés is ilyen lenne :)
exit light enter night -
#24418 Aha, én azt nem néztem. :D -
#24417 nem a kifejezést kell vágni hanem a játéktípust. vagy elolvasni a beszúrt handreplayben a bal felső sarokban lévő első szót. -
#24416 -
xxxpaulxxx #24415 -
#24414 Sok szakértő Istenem, attól még, hogy vágjátok a kifejezéseket, nem lesztek nagy játékosok. :D -
xxxpaulxxx #24413 Elélveztem!
Azt a mázlista mindenedet!!! -
#24412 -
ntex #24411 Mellesleg ez FL volt :P -
ntex #24410 Hát ja bánom hogy nem ragasztottam be a raise gombot :D -
#24409 Az igen. :D
Nagyon komolyat emeltél. -
ntex #24408 Ehh... :D
-
xxxpaulxxx #24407 Milyen jó is AAval preflop AI menni:) -
ba32107 #24406 Már nagyon kellett egy jobbfajta pot... kicsit visszaadta végre az önbizalmam, bár sokat nem kellett csinálnom :D Azért a flopon beszartam :D
-
xxxpaulxxx #24405 Ezen a linken amúgy el lehet olvasni:) -
xxxpaulxxx #24404 Lehet nem azt a fiókot nézed, amivel regelve vagy:D -
#24403 én is emailben kaptam,szerintem te is megfogod kapni idővel. -
ba32107 #24402 Én nem kaptam semmit :D -
xxxpaulxxx #24401 emailben kapta meg elvileg mindenki... gondolom az oldalon majd később lesz ennek jele:) -
ba32107 #24400 Az oldalon ez hol van? Semmit nem találok róla. -
xxxpaulxxx #24399 Jaja most olvastam én is... királyság! Mondjuk vicces, hogy eddig szentségeltem, hogy milyen messze van az arany státusz, aztán most látom, hogy mindjárt elérném még akkor is, ha 800 pont lenne:D -
#24398 Új státuszrendszer:
- Az arany státusz 800 Strategy pont helyett már 500 Strategy ponttal elérhető.
- A platina státusz 3000 Strategy pont helyett már 2500 Strategy ponttal elérhető.
- Új és egyszerűbb, hónapalapú státuszrendszer. -
ntex #24397 Asszem kaptam egy e-mailt pokerstrategy-től és abban volt benne :) -
xxxpaulxxx #24396 Attól még tanulni muszáj:P:D -
#24395 Te pokerkocka, te most nem offon vagy egy hétig? :D:D:D -
xxxpaulxxx #24394 Ezt hol olvastad?:O Nekem 755 pontom van és még mindig ezüst vagyok:D -
ntex #24393 Nem játszottam az utóbbi napokban, viszont olvastam strategyn hogy lejjebb vitték a statusz szinteket, Arany már 500 Strategy Pont -tól elérhető :) Jó lenne elérni, kiváncsi lennék milyen cikkek vannak ott bár most egy csomó napom nullázódott szal megint kezdhetek gyúrni rá... XD -
xxxpaulxxx #24392 kösszbazdkimostjátccak -
#24391 icóízééééééé''' (xxxpaulxxx: mostjácc', mostjácc'!!)
When everybody try to please me baby' :D
-
#24390 self-destructiont-től :D