Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

Azt mondja, hogy nem ajánlatos a backup and restore-t használni... ez tényleg így van? Mert én két gép között dobálom az adatbázisom és eddig nem volt semmi gondom vele😊

Amúgy lenyomtuk az élõ pókert haverokkal... 4. voltam a 7bõl... stackem nagy részét KAo-val vesztettem el... a srácnál K6o volt, volt egy K a flopon... semleges turn... majd a riveren feljött egy 6os;D
Nah de lényeg hogy jó volt, csak picit szokatlan volt ez a zsetonosdi az online póker után😄 Életemben most játszottam másodszorra élõben... elõször gyufákban játszottunk és akkor még kb a szabályokat se vágtam😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Csacsi
Én is a Holdem Managert ajánlom...és hozzá ezt a videót, és akkor nem lesz gond a használattal.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Épp errõl volt szó pár hsz-el ezelõtt is 😊 Holdem Manager-t ajánlották sokan. Linket nem tudok adni, torrent oldalakon nézz körül. Lehetõleg olyanon ahol nem raknak fel mindenféle vírusos szutykot.
Milka
tud valaki olyan oldalt ahol valami elemzö progit/trackert amit le lehet szedni ingyen?jól jönne ,ha igen dobjon egy privit valaki.ha meg kéne vennem ti melyiket ajánljátok?melyik a legjobb legjobban kezelhetö,átlátható?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Nem emelés volt hanem nyitás...
De utálom az ilyet... Elsõ beszélõként min. raisel, egy megadó után BB pozícióból visszaemelek AJ-vel 0.16$-ra... kettõ megad, flop után checkel, J top párra emelek 0.32$-t allin, megad és AA-t virít...
Jó neki 😊 Én mostmár megpróbálom optimalizálni a játékom úgy hogy tényleg csak a jó kezeket játszom meg (MAJDNEM minden szemét lapot dobok) és abból kipréselem azt amit lehet 😊 Aztán meglátjuk... Meguntam hogy 45$ és 55$ között ingázok mint a hinta 😄
Csacsi
Asszony eddig 😊

Mi lenne ha több ideje lenne játszani?
NL4 SH-d egyébként.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mekkora lol 😄😄 Tényleg nagyon durva mikkel erõlködnek emberek 😛
😊

Juhúú ma megyek pókerezni haverokkal😊

ok köszi, meglesz!😊

acsati
Sziasztok!

Lenne egy kis propblémám. Az a szitu hogy még tavaly vmikor regisztráltam pokerstrategy-n és megkaptam az 50$-t fulltiltre. Ugye azt 1000 pont után lehet kivenni vagy 100 pont után ha fizetek be. Nekem megvan a 100 pont de 40$-om van. Ha fizetnék be 10-15-öt akkor azt nem tudnám csak úgy kivenni, ugye? Azzal is kéne vmennyi pontot játszani? Vagy hogy van ez?
Bocs a hosszú szövegért.
Köszi!
Csacsi
Nagyjából egy alapstratégi SH cashgamere micrólimitre.

Érdemes elolvasni egy párszor.

klikk
Eleinte tényleg bonyolultnak néz ki, de aztán úgy fogod olvasni a statokat, mint egy könyvet😊

Tikal
A tilt volt a bajom... rossz hangulatban ültem le játszani... pár nap múlva majd folytatom, aztán ha akkor se megy majd akkor lehet tényleg csak szerencsém volt eddig 😊 Köszi.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Vagy el tudja mondani valaki mik azok a fontos statok amiket érdemes kiírattatni ?
Hát nekem kínai ez a progi 😄 minden playerrõl csomó adatot kirak ha ráviszem az egeret, azt azt se tudom mi micsoda 😄 Meg kéne tanulnom ezeket a "szaknyelv" rövidítéseket
Nagyjából mik vannak abban a könyvben?😊

Csacsi
Ajánlom Holdem manager megszerzését, akár ingyenesen is...átnézni a legnagyobb bukó handeket. Beposztolni ide.

Valamint megnézni pár videót. Ha shorthandedet játszol..akkor meg elolvasni Ryan fee SH könyvét. Pókerakadémián megtalálod magyarul is.

sz4bolcs
Az derék. 😄 9-es magassal akart nyerni? xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Te is szerezz be egy pókerelemzõ programot és azokban vissza tudod nézni a muckolt AI/showdown kezeket

Starson tényleg elmebetegek vannak😄

most itt linkelek, mert a pokerhandreplays bedöglött😄

Csacsi
Angol nyelvre kell állítani az FTP klienst. Meg kell adni a holdem managernek, hogy hová menti az FTP handeket.

kraawz
partypokeren nem lehet, elég idegesítõ 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Milka
nyomja valaki a PARTYPOKER-en?kéne egy kis segítség. amikor ALL IN van akkor nem látom az ellenfél lapját. ésigy extra stresz van miután lejöttek az utcák hogy most jobb vagy nem, mire bevillan már megáll a szív kb. ugyhogy azt szeretném valahogy beállítani hogy lássam allinnél a lapokat hol lehet?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Tikal
elképzelhetõ 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

No beszereztem az 1.11-es HM-et de nem tudom beállítani 😄 Mindent próbáltam de nem akar megjelenni a HUD sehogy sem az FTP-ben. 5-let ?
Csacsi
Lehet, hogy nem jól játszol, és eddig csak szerencséd volt. Nem offenzíva...de könnyen elõfordulhat.

Én is szó nélkül. Ha eljutok addig hogy lesz annyi pénzem simán megveszem valamelyiket, már csak tiszteletbõl is hogy azzal jobb lett a játékom 😊
plu604
akkor súgok. keress egy olyan szoftvert, aminél van lehetõség hogy csak egy serialt írj be, nem kell crack. leszeded az eredeti shareware porogit, 30 nap vagy funkció korlátozással, mindegy, neten keresel hozzá serialt, beírod, örülsz. nehéz lesz, mert feszt frissítgetik és csak a régebbi verziókhoz fogsz serialt találni.
Másik verzió: vírusirtó frissítés (szoftver és adatbázis is), felmész egy megbízható magyar torrentoldalra ( ja, hülyeséget beszélek, ilyenek nem léteznek <#wink>), megkeresed a progit, leszeded. Mielõtt még kicsomagolnád, vírusirtóval a lehetõ legmélyebben átscanneled (de amúgy ha vírusos lenne már törölve lenne a torrentek közül, mindegy) ha így sem bízol benne akkor keresel valami online scannert google-ben, letesztelteted azzal is. Meg még leszedhetsz adware, spyware stb. keresõ-irtó programokat, te tudod hány scan után nyugodnál meg. Ha ez megvan, felrakod, crackeled/serialt beírod (de sanszosabb hogy crack lesz hozzá), használod örülsz. Nekem ez a verzió tökéletesen bevált Hold'em Manager 1.11-el.
Hozzá kell tenni hogy nem úgy áll a bankrollom hogy eredetiben megvehessem, ha úgy állna megtenném.

Pokerstrategynek van az Elephantja... ha jól emlékszem 15 (vagy talán 30) napig ingyenes... utána is tudod használni a handelemzést, csak a hudot nem... viszont ha sokat játszol és sok strategy pontot gyûjtesz, akkor kapsz kódot, amivel tudod aktiválni😊

De am még mindig elemzõ és HUD szoftver gondom van. Nincs pénzem venni, törtet meg nem merek feltenni. Senki nem ismer valami ingyenes szoftvert ? Vagy aki használ tört HM-et vagy PT-t az PÜ-zzön már meg pls 😊
Legalacsonyabb limiteken sztem mindenhol szerencsjáték van, nem beszélve a freerollokról. Jópár hand be lett ide is linkelve mikkel bejönnek az emberek. 0.25/0.50 asztalok alatt nem lehet sztem értelmes pókert játszani. Túl sok a Fish mindenhol akik minden szarral jönnek veled végig és utolsó két lapokra jön be nekik az aminek nem kéne
Nah jó, akkor gyûjtök egy picit partyn, aztán majd meglesem... reméljük a legjobbakat!😊 Köszi!

Carloska
feszesebb játék van ott már és nincsen annyi mákolás , goldstarok és silverstarok törzshelye

Nos hát igen... csak a bankrollom meg már olyan szinten lement, hogy lassan már 02re sincs pénzem😄
05ön mennyivel jobb a helyzet?

Carloska
poekrstarson kis téten szerencsejáték van nem poker ez köszönhetõ annak nekik az nem pénz kis téten

Lehet... de valahogy nálam iszonyat durva lapütközések vannak... meg persze részben én se játszhatok annyira jól... de amíg a PP-n az nl04-et "simán" verem... addig pokerstarson 02-n iszonyatokat mákolnak ellenem és besokalltam😄

Carloska
micsoda???? pokerstarson milyen emberek vannak már Szabi meg énis tudnánk mesélni 😄 😄

Carloska
rendes pénzes versenyek $0.50 tõl felfelé általában max 11 ig

Ha nem figyeltem volna meg az elõzetes játékát én is rég dobtam volna😄 De végig ilyenekkel játszik... sztem tilten van😄 Amint kiütöttem... már jött is az újabb beülõvel... én meg csak örülök és várom a következõ jó kezet ellene😉

Bárcsak pokerstarson is akkora fishek lennének, mint Partyn... Pokerstarsnak van a legjobb szoftvere szerintem... de ott egyszerûen nem tudok nyerni😄

Tikal
én ezt nem hiszem el, hogy ilyen lapokkal végig ment veled showdownig...

Lol márXD
Köszönöm a HUDnak és az elõzetes jegyzeteimnek😄😄

Szar játék, mégszarabb board... nagy mázli😄

Rash87
Ezek ám mik? Freerollok ?

Glory, Glory Man. United!

sz4bolcs
xDDDDDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ma végleg rájöttem, hogy a Pokerstars nem szeret engem😄