30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#24469 Tévedtem. Ez sem nyerő stratégia. -
#24468 loool :D Tudtommal egyetlen használható taktika létezik roulette-re, de az be van tiltva a kaszinókban amióta kitalálták. Valami olyasmin alapul, hogy fölteszel 1 egységet pirosra, ha bukod, fölteszel két egységet, ha bukod, fölteszel három egységet, és így tovább amég be nem jön. A többi számmisztika... Képzeld, vannak olyan elvakultak, akik lotton is számmisztikáznak. :D -
ntex #24467 *nem annyira rég :D -
ntex #24466 Ajjaj... Én is így jártam annyira rég amúgy, két hete tán, asszem be is raktam a replayt, igaz én közel sem buktam ennyit :S -
#24465 nem kell semmit csinálnod, meg fogod kapni, lehet csúszik csupán. -
xxxpaulxxx #24464 Aúcs:/ -
ba32107 #24463 -
xxxpaulxxx #24462 Ezt a topicot ajánlom... nagyon kemény:D Olyan elméleteket gyártanak a rulett köré, hogy az már szinte valami vallás:D A legrosszabb, hogy anno én is elhittem:P -
xxxpaulxxx #24461 :DD -
#24460 Összefoglalva: aki nyerő játékos az jó, aki vágja a kifejezéseket az annál is jobb... de kérdezek valamit:
Van köztetek félkarú rabló regular?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...Akkor én győztem. -
xxxpaulxxx #24459 Remélem nem néztek Barátok köztöt!:D -
#24458 -
xxxpaulxxx #24457 Aki meg "vágja a kifejezéseket", az még annál is jobb -
#24456 Megtettem első befizetésem a Full Tilt-en. Kaptam egy e-mailt, amiben írták, hogy jár egy belépő a "$100,000 First Deposit Freeroll" versenyre. Megnéztem, a legközelebbi június 5-én lesz, viszont belépőm nincs rá! Még csinálni kell valamit hozzá? -
#24455 A még jobb pedig az, aki nyerni is. :D -
xxxpaulxxx #24454 Hát igen... a jó játékos az, aki dobni tud:) -
#24453 10-es...ső a KJ is.
Én is dobtam volna. Nem verünk semmit...amit előad.
Gyengébb A-val check/callolna....
10-es meg muszáj hívnia..mert fél a check backtől...
Sima dobás...lesz jobb spot is. -
ntex #24452 Vagy A5 :) leesett az 5 a végére azért is donkolhatott :) -
ba32107 #24451 Szerintem itt sikít a 10-es a kezében. Check/call két utcán, majd donkol a riveren... max értéket akart kihúzni. -
ntex #24450 Én tuti megadtam volna :) :D -
#24449 Én be nem dobom az ilyet. Aztán nevezek a következő sng-re. -
ba32107 #24448 Ehhez mit szóltok?
-
ba32107 #24447 Mai mérleg -4 BI... és tele volt coolerekkel és bad beatekkel... pl ilyenek:
-
#24446 csak ha jól bírod a hosszú sikerélménytelenségeket. :D Én már hozzájukedződtem. -
xxxpaulxxx #24445 Persze... tudom, hogy hosszú távon nyereséges... de én nem erre vagyok beállítva, hogy több órát üljek a seggemen, hogy aztán kifogjak egy kibszott bubble-t:D Aztán lehet később úgy is b elekóstolok majd ebbe is:) -
#24444 :DD jó videó! -
#24443 ez a hivatalos oldal -
ntex #24442 Az a HUD szoftver baromira kellene nekem is :X -
#24441 FOR FUCK SAKE:)
amúgy te jól játszottad a tieidet. könnyű döntés volt mind a kettő. -
#24440 "wrong fuckin' Jack" "ohh, small blind call, ..doesnt matter" :D:D:D::D Klasszikus.. -
#24439 Asszem linkeltem már ide, de ez a legjobb pókeres oktatóvideó:)
-
#24438 De amúgy ezt miért kérdezted, hogy freeroll, v. sng? Ez a helyes játék minkettőn JJ-vel 6 illetve 16 nagyvakkal.
paulnak meg még lógok egy válasszal: csak 20 dollárt nyertem. Nem régen álltam rá ilyen hosszú mttkre be is jött egy 7/2304 helyezés. Az a baj, hogy ezek a hosszú rebuyos mtt-k durván zabálják a bankrollt, nagy a variancia, de ha az ember döntő asztalra kerül, akkor akkorát kaszál, mint ha fél évig nyomott volna 90-es sng-ket. Meg aztán annak a dicsőségnek az érzése, ...most nem akarom mihez hasonlítani. :)
1 hónapig nyomtam naponta 5-8 ilyen mtt-t, de úgy, hogy nem játszottam mellette kisebb varianciájú játékokat, veszélybe került a bankrollom, azóta egyrészt kevesebbet játszom, másrészt újra 90-eseket játszom, és néha-néha mellé benyomok egy regular mtt-t, mert hosszútávon lehetetlen annyit koncentrálni, ahogy én azt elképzeltem. Megy egy hétig, kettőig, talán háromig, de utána a legkisebb érzelmi inger is megtöri az ember legjobb játékát, kimerül... -
xxxpaulxxx #24437 Hát igen... de várjál... emelem a tétet... akarom mondani rákontrázok:D
Nem fogok zsugázni... még... hétvégén se -
#24436 Ezek a merész kijelentések... -
Pillecukor #24435 én fél hónapja nem... :o :o
és még mindig normális vagyok XDDDDDDDDDDD
-
#24434 És nem ment fel a lázad? :D:D -
xxxpaulxxx #24433 Sajnálom... már vagy 5 napja nem kártyáztam:DD -
#24432 neeeeeeeeeeeeeeeee :D:D:D::D:D:D:D: állat -
xxxpaulxxx #24431 Hogy tudsz egyszerre 180 emberre figyelni? -
#24430 45 főstől 180 fős sng-kre vagyok kalibrálva, de nyomok közben ilyen 2000 nevezős mtt-ket is. Ez most az utóbbi volt.