Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sz4bolcs1985
44 volt kézben, flop pikk 3 -as és 4 -es és egy káró 3 -as, ellenfélnél treff K és pikk 2 -es, turn pikk 5, river pikk A
egy darab párja nem volt a flopnál mégis ráemelt az emelésemre és az allint is megadta
lefishmákstraightflushözött... hogy szép magyar szakszóval éljek... avagy rohadna meg :|
mostanában ITM közelébe se tudok jutni... nemtom WTF van 😞
Bazinga!
Sose voltam még ilyen közel a royalhoz 😊
F
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
7 napig annyit vehetek ki, amennyit $20 fölött teljesítek.
WolfCorpS: dam 😄
EhMonThenSasij: lolloololololololololololol
EhMonThenSasij: obviously
WolfCorpS: why before you have big luck
EhMonThenSasij: lol
EhMonThenSasij: of course
EhMonThenSasij: of course u call a raise with 3 high
EhMonThenSasij: obv
WolfCorpS: dam
EhMonThenSasij: sites a joke
EhMonThenSasij: let the mong who calls with 3/2 out of position win LOL
EhMonThenSasij: gg f ckin spazz
EhMonThenSasij: csllallin 3/2
EhMonThenSasij: yeh wp
EhMonThenSasij: callin with sh it out of positiona gain
EhMonThenSasij: f ckin fish
EhMonThenSasij: die
EhMonThenSasij: all in every hand
EhMonThenSasij: every hand
WolfCorpS: WolfCorpS has finished tournament in 1. place
EhMonThenSasij: LMAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
EhMonThenSasij: MIRACLE
EhMonThenSasij: SHOCK
"
5 playeres Mini tournament pontokért (1 Hely fizet többi bukta). Headsupot 5000-2500 körüli zsetonnal kezdtük a javára de annyira láttam hogy mit csinál hogy végig domináltam a HU-t és szépen megettem. Még amikor mákolt A2-vel AQ-m ellen és maradt 1000 zsetonom onnan is visszahoztam 😄
Mindegy volt milyen lapom van, annyira õrjöngött hogy elég volt a flop alapján játszanom 😊
F
Bazinga!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
http://www.fulltiltpoker.com/partner-ticket-promotion
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
am BUÉK mindenkinek 😊
Rendelt már valaki Holdem Managert? Hogy mûködik ez?
Az nyilvánvaló, hogy a hivatalos oldalon keresztül kell lebonyolítani, de ugyanúgy történik minden, mint bármely más esetben? Tehát bankszámláról vagy Skrill-lel elutalom a pénzt, õk pedig kipostázzák?
Illetve még egy kérdésem lenne, csak hogy világos legyen számomra a bb/100 fogalma. Ugyebár a 'bb' Big Betet jelent, ami = 2 Big Blind-del. Szóval például, aki NL100-on játszik és 2bb/100-zal rendelkezik, az átlagosan, 100 leosztásonként 4$-t termel?
cesc fábregas
<#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Knockout verseny szóval külön boldogság (Azt nem vártam hogy a 6k stackes is bejön.)
F
utolsó 5 dolláromat flop három ásszal buktam el mert lyuksorra lecallozta a re-reraise allinemet és lejött neki riveren a sor
ja és ha akármikor megint lesz pénzem pókeren ezt a flashforward pokert (zoom meg speed és rush poker néven fut más helyeken) soha az életben nem játszok többet... ez rosszabb mint a lottó... a 6 BB -s bet flop elõtt "alap", anélkül nincs hand, 3 betelnek a semmire is akár és semmidet sem hiszik el 😊 vicces népség
na mind1, egy ideig szarok az online pókerre... nyilván velem van a baj, de a sok kis gyík nagyon hamar tiltre tud rakni, pedig élõben olyan nyugodt vagyok mint egy hóember ha lemákolnak valamivel
és amikor 100 handbõl 30 -adjára kapok a kézbe párt (nem túlzok) és 1x adja le csak a drillt olyankor nagyon mérges vagyok...
flushdraw -ra még szarabb a százalékom... a sok kis színreszín huszárnak meg 1 lapos flushok jönnek sorba
Bazinga!
A 4. aktív napomon tartok $120-nál micro limiten. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ellenfél a nagyvak (3000), én a kisvak, emelek 9000-re, rövid gondolkodás után all in megy, hülye lennék nem megadni, mutat A4-et, röhögök, flopon ott a 4-es, majd turn-ön mégegy, ekkor már a "jó **** ******"-at a szitu, én gyakorlatilag kiesek, õ meg nyerõ helyre ér be...
Az ilyen nyomorékok miatt megy el az ember kedve, mert kap két egyszínû lapot, amiben az egyik ász, és rögtön all in megy, persze a rohadt szoftver meg neki kedvez.
(Most nem kell azzal jönni, hogy pont az a cél, hogy ilyen esetben all in menjen, én is tudom, hogy a lapjaim a legtöbb esetben nyernének az övéi ellen, csak az a probléma, hogy ilyenkor azt is figyelembe kéne venni, hogy ha 10-bõl 9 ember eldobja, és pont azok ellen nyernék, akkor összességében nem jövök ki túl jól, ha pont a 10. ellen bukok mindent, aki all in ment...)