Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Mai szépségdíjas játék:

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

MEdievil
Még egy dámát is kapott a végére mi mást akarhatott volna még <#idiota>

F

sz4bolcs
Azt a K-t muszáj volt leimádkoznom neki 😄

sz4bolcs
pwnnnn

MEdievil
Aztarohadt 😄 Elfelejtették megkeverni a paklit!

F

Palinko
like 😊
sz4bolcs
woohoo 😄

sz4bolcs
momomonsterflop 😄

sz4bolcs
ismerõs szitu

sz4bolcs
A kis szutykos konektor 😄

sz4bolcs
am én is nagy g*ci vagyok 😄

Sz4bolcs1985 : szep check flopon, majd elemeztesd ki 😄

sz4bolcs
tanuljatok belõle 😄

precision
én meg fullt kaptam flopon és lemákoltak...

44 volt kézben, flop pikk 3 -as és 4 -es és egy káró 3 -as, ellenfélnél treff K és pikk 2 -es, turn pikk 5, river pikk A

egy darab párja nem volt a flopnál mégis ráemelt az emelésemre és az allint is megadta

lefishmákstraightflushözött... hogy szép magyar szakszóval éljek... avagy rohadna meg :|

mostanában ITM közelébe se tudok jutni... nemtom WTF van 😞

Bazinga!

MEdievil
"Wolf wins 2 000 chips from the main pot with a straight flush, King high. "

Sose voltam még ilyen közel a royalhoz 😊

F

sz4bolcs
oppa gangnam style 😄

9csöves9
jaja, el is terveztem, hogy szarrányerem magam, csak hát rush pókeren kicsit eldurrant az agyam, aztán beleszaladtam egy csúnyába. azért is kértem rögtön kifizetést, nehogy egybõl elbukjam a pluszt

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

sz4bolcs
lol, hát ez baromi jó kis bónusz. xD
7 napig annyit vehetek ki, amennyit $20 fölött teljesítek.

9csöves9
lépj ki nyugodtan,a ring game ticket feletti pénz rámegy a számládra, a ticketted pedig továbbra is megmarad.utána beülhetsz megint simán csak a tikettel. a maradékot pedig ki is utalhatod.legalábbis engem kifizettek, nem kértek semmit, szombaton kértem kiutalást és ma már rajta is volt a számlámon.

sz4bolcs
hali, kéne kis help. Beültem FT-n a ring game tickettel 0.25/0.50-es asztalhoz, és fölvittem 70 dollárig. Most ha kilépek, akkor megszûnik mind a 70 dolcsim? / meddig kell játszanom, hogy pénzt kapjak?

MEdievil
"EhMonThenSasij: al
WolfCorpS: dam 😄
EhMonThenSasij: lolloololololololololololol
EhMonThenSasij: obviously
WolfCorpS: why before you have big luck
EhMonThenSasij: lol
EhMonThenSasij: of course
EhMonThenSasij: of course u call a raise with 3 high
EhMonThenSasij: obv
WolfCorpS: dam
EhMonThenSasij: sites a joke
EhMonThenSasij: let the mong who calls with 3/2 out of position win LOL
EhMonThenSasij: gg f ckin spazz
EhMonThenSasij: csllallin 3/2
EhMonThenSasij: yeh wp
EhMonThenSasij: callin with sh it out of positiona gain
EhMonThenSasij: f ckin fish
EhMonThenSasij: die
EhMonThenSasij: all in every hand
EhMonThenSasij: every hand
WolfCorpS: WolfCorpS has finished tournament in 1. place
EhMonThenSasij: LMAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
EhMonThenSasij: MIRACLE
EhMonThenSasij: SHOCK
"

5 playeres Mini tournament pontokért (1 Hely fizet többi bukta). Headsupot 5000-2500 körüli zsetonnal kezdtük a javára de annyira láttam hogy mit csinál hogy végig domináltam a HU-t és szépen megettem. Még amikor mákolt A2-vel AQ-m ellen és maradt 1000 zsetonom onnan is visszahoztam 😄
Mindegy volt milyen lapom van, annyira õrjöngött hogy elég volt a flop alapján játszanom 😊

F

Törölt felhasználó
precision
szar játék volt részemrõl, de örülök neki, hogy végre "legyõztem" egy ilyen színreszín huszárt 😊

Bazinga!

Tigristank
De utálom a mákereket, akik egymás után többször is nyernek szarabb handekkel preflop all in szitukban. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Lammer
+1

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

WuFraZselic
<#eljen>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
van itt egy kis bónuszpénz, hátha valaki még nem látta. ha párosítod a PS és a Full Tilt számládat, akkor kapsz FT-re 20 dolcsit amit cg asztalokon használhatsz fel. dec 24 és jan 6 között van ez az akció.

http://www.fulltiltpoker.com/partner-ticket-promotion

Csacsi
Már preflop betolom.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
Az örök kérdés, ami igazából soha nem kérdés: mtt 600 nevezõ. Elvergõdsz a hullámvasúton döntõ asztalig. UTG-ben kezdesz, 10 vakod van és meglátsz a kezedben egy 1010-et. 10 vakocskádból emelsz 2 vakot, gombról visszatol 7 vakot valaki. Mit csinálsz? Lejátszod, vagy dobsz?

am BUÉK mindenkinek 😊

Palinko
nagyon meglepõdnék ha postáznák ,szerintem kapod a seriealt meg a letöltési linket. de nem vettem még, szóval tévedhetek.
Üdv!
Rendelt már valaki Holdem Managert? Hogy mûködik ez?
Az nyilvánvaló, hogy a hivatalos oldalon keresztül kell lebonyolítani, de ugyanúgy történik minden, mint bármely más esetben? Tehát bankszámláról vagy Skrill-lel elutalom a pénzt, õk pedig kipostázzák?

Illetve még egy kérdésem lenne, csak hogy világos legyen számomra a bb/100 fogalma. Ugyebár a 'bb' Big Betet jelent, ami = 2 Big Blind-del. Szóval például, aki NL100-on játszik és 2bb/100-zal rendelkezik, az átlagosan, 100 leosztásonként 4$-t termel?

cesc fábregas

Lammer
vigasztaljon a tudat, hogy hosszutavon nyero vagy!

<#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

9csöves9
hasonló szituban vagyok én is, rákattantam erre a rush/flash/speed pokerre,kerülje el mindenki messzirõl. az utolsó 10 dolcsim bekerült flop elõtt egy KK-val, Q5s instacall,flop ahogy kell QQ5 😊 méltó lezárása volt a speedpokeres karrieremnek

sz4bolcs
7. aktív napon 130 dolcsi úgy, hogy két napja elkaptam valami ebolát, és csak minimálisan játszottam.

MEdievil
Ah Ah Sírok 😊

Knockout verseny szóval külön boldogság (Azt nem vártam hogy a 6k stackes is bejön.)

F

precision
akkor én valami kib*szott nagy fish lehetek, mert oda a bankrollom party -n, 25 USD durván 10 nap alatt

utolsó 5 dolláromat flop három ásszal buktam el mert lyuksorra lecallozta a re-reraise allinemet és lejött neki riveren a sor

ja és ha akármikor megint lesz pénzem pókeren ezt a flashforward pokert (zoom meg speed és rush poker néven fut más helyeken) soha az életben nem játszok többet... ez rosszabb mint a lottó... a 6 BB -s bet flop elõtt "alap", anélkül nincs hand, 3 betelnek a semmire is akár és semmidet sem hiszik el 😊 vicces népség

na mind1, egy ideig szarok az online pókerre... nyilván velem van a baj, de a sok kis gyík nagyon hamar tiltre tud rakni, pedig élõben olyan nyugodt vagyok mint egy hóember ha lemákolnak valamivel

és amikor 100 handbõl 30 -adjára kapok a kézbe párt (nem túlzok) és 1x adja le csak a drillt olyankor nagyon mérges vagyok...
flushdraw -ra még szarabb a százalékom... a sok kis színreszín huszárnak meg 1 lapos flushok jönnek sorba

Bazinga!

sz4bolcs
xD én vagyok a topicgazda, hát persze, hogy megvan a 2/3.

Palinko
ha a versenyek felén 3. vagy a többit bukod az 0, de ha 1 második és 4 harmadik helynél és 5 elvesztett mellett is profitabilis tud lenni 😄 sztem is megvan neked a 2/3 ad mert úgy növekszik a bankroll (ne vonjatok már ebbõl politikai szálat please 😄)
sz4bolcs
Ja, mondjuk ha nem lennék a versenyek felén itm, akkor bukós lennék, mert a 3. hely fizet dupla nevezési díjat. 😄 Szal akkor a versenyek 2/3-án vagyok itm.

sz4bolcs
Hát fogalmam sincs, mert letiltattam a topshark profilom, és nem vezetek naplót sem. Versenyek felén sztem itm vagyok.

Palinko
te kis pókergép 😄 épp szívesen követem ahogy haladsz. milyen az arányod hány beülõbõl hogy jössz ki? pl 10 beülõ abból 1 elsõ, 1 második és 2 harmadik hely a többi 6 meg nem ITM. ilyen arányt megnéznék nálad.
sz4bolcs
Palinko kérdezte, hogy fél év alatt $100 reális-e.
A 4. aktív napomon tartok $120-nál micro limiten. 😄

sz4bolcs
cooool xDDD

mááák xD

precision
gyökér partypoker nem számolja a partypoint -okat...

Bazinga!

sz4bolcs
Na, fölmentem 80 dolcsira, el kéne indítani a túllövés második fázisát a $3,5-ös versenyekkel. ;Ð

sz4bolcs
Turn reraisen sem gondolkodott, callolta, mint a szél, azon járt az agyam, hogy neki itt 3-asa van, én meg megnyertem a jackpotot, ha nem pokere van. 😄 Ahhoz képest ez a K9 mutatás elég gyengus volt.

Palinko
hát ha még 3 asa lett volna mondanám hogy nem is annyira rossz, de hogy Q ra emelsz meg látható drill is van (meg a tiéd a rejtett amire ritkán gondolunk) így ezt az allint megadni komám 😄DD
sz4bolcs
omg, de szar játék

Tigristank
ITM elõtt nem sokkal? Na ne...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Csacsi
Kisvak/nagyvak csatában, ha nem buborék, akkor soha nem dobom el az A4s-et 6,5 vak mélyen.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Tigristank
AA vs A4 (neki kb. 19000, nekem 21000 zsetonom volt)

Ellenfél a nagyvak (3000), én a kisvak, emelek 9000-re, rövid gondolkodás után all in megy, hülye lennék nem megadni, mutat A4-et, röhögök, flopon ott a 4-es, majd turn-ön mégegy, ekkor már a "jó **** ******"-at a szitu, én gyakorlatilag kiesek, õ meg nyerõ helyre ér be...
Az ilyen nyomorékok miatt megy el az ember kedve, mert kap két egyszínû lapot, amiben az egyik ász, és rögtön all in megy, persze a rohadt szoftver meg neki kedvez.
(Most nem kell azzal jönni, hogy pont az a cél, hogy ilyen esetben all in menjen, én is tudom, hogy a lapjaim a legtöbb esetben nyernének az övéi ellen, csak az a probléma, hogy ilyenkor azt is figyelembe kéne venni, hogy ha 10-bõl 9 ember eldobja, és pont azok ellen nyernék, akkor összességében nem jövök ki túl jól, ha pont a 10. ellen bukok mindent, aki all in ment...)